Kızlar ellerimdeki ağrı ve uyuşmalardan uyku uyuyamaz oldum, artık dayanamıyorum... Bazen ta omuzlarıma kadar sızlıyor... Bu ağrılardan kurtulmanın bir yolu yok muuu???
ben hergün nasıl doğum yapsam diye düşünüyorum.sanırım kafamda büyütmeye başladım pürüz birazda özel bir doktorumun olmamasından kaynaklanıyor.gataya gidiyorum kontroller için ve orda doğum yapmayı düşünüyorum gatadan memnunum aslında.doğumun olacağı gün dayanamayıp epidural istersem yada epidural sezeryan istersem kim yapacak hoca gelecek mi yoksa asistanmı yapacak asistan iyimi yapar yoksa acemi birinemi rasgelirim diye kendi kendimi yiyorum.bir yandan normal doğum yapmak istiyorum doğanın getirdiği bu herkes nasıl doğuruyosa bende yapabilirim diyorum.bazende dayanamayacağımı düşünüyorum.oooooffffff oooooooffff hayırlısıyla bir kurtulsak...
bende hep normal istiyorum doktorumda normal olsun diyor sürekli ama doğumada girmiyo bende ona çok güveniyodum şimdi bide ebeler nasıldır doğum nasıl olcak endişesi wardı yoksa doktorum girse hiç korkmuyodum doğumu yaptırmasın elimden tutsada olur:dance:
maşallah sevcecim senin kız kocaman olmuş.aramızda ilk doğum yapacaklardansın..allahın izniyle kızını kucağına alman dileğiyle...
tuzlu yiyorsan azaltmalisin ödemin ne kadar az olursa sinirlerine baski okadar azalir,ama bence en iyisi druna git durum karpal tünelse ve gerekiyorsa atel vs yaparlar..gecmis olsun canim..a.s.
zaman yaklaştıkça doğum korkusu sardı hepimizi
bende çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum
bu arada bugün dr gittim ve 34+4 günlük olan kızım 2.700 olmuş
maşallah sağlıklı doğar inşallah
yahuuu bu doktorlar neden normal doguma gırmıyorlarr ne nazlılar he kadın dogumcuysa bence gırmelı dıye dusunuyorum .. bılmıyorum eksık bıldıgım bıseylermı var .. o ana kadar 9 ay boyunca o ınsana guvenıyorsunuz sızı takıp eden o oluyor tanıyan psıkolojınızı bılen o ınsan oluyor ve dogum anında yanı en cok ona ıhtıyacımız oldugu anda ebeler dogurtturuyor
saçma dıılmı sızcede ??
bi arkadaşım epidural normal doğum yaptı çok memnun.imkanın varsa düşün derim ben.
sırf bunun için boşu boşuna para vermim diye özel bir doktorum olsun istemedim kontrolu her doktor yapıyo önemli olan o an.sanırım ben eşimle konuşup epidural yaptırcam. epiduralde acaba anestezi uzmanımı yapıyo asistasnmı bilmiyorum.epidural normal olunca doktor gelirmi onu da bilmiyorum.belirsizlikleri de hiç sevmemkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?