2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ellerimdeki ağrı ve uyuşmalardan uyku uyuyamaz oldum, artık dayanamıyorum... Bazen ta omuzlarıma kadar sızlıyor... Bu ağrılardan kurtulmanın bir yolu yok muuu???

tuzlu yiyorsan azaltmalisin ödemin ne kadar az olursa sinirlerine baski okadar azalir,ama bence en iyisi druna git durum karpal tünelse ve gerekiyorsa atel vs yaparlar..gecmis olsun canim..a.s.

ben hergün nasıl doğum yapsam diye düşünüyorum.sanırım kafamda büyütmeye başladım pürüz birazda özel bir doktorumun olmamasından kaynaklanıyor.gataya gidiyorum kontroller için ve orda doğum yapmayı düşünüyorum gatadan memnunum aslında.doğumun olacağı gün dayanamayıp epidural istersem yada epidural sezeryan istersem kim yapacak hoca gelecek mi yoksa asistanmı yapacak asistan iyimi yapar yoksa acemi birinemi rasgelirim diye kendi kendimi yiyorum.bir yandan normal doğum yapmak istiyorum doğanın getirdiği bu herkes nasıl doğuruyosa bende yapabilirim diyorum.bazende dayanamayacağımı düşünüyorum.oooooffffff oooooooffff hayırlısıyla bir kurtulsak...

bi arkadaşım epidural normal doğum yaptı çok memnun.imkanın varsa düşün derim ben.

1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ......32+4iken..2050gr
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710.............28+4iken............1430gr
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922....28+3iken.....1200gr.............32+2iken....2110gr
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK....31+2iken.....1700gr
10.cemredeniz.........8 haziran............ERKEK.......27+6iken......1185gr.........30+5iken.....1700gr................33+0iken...........2192gr.
10.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
11-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
12.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
13.handerya...............12 haziran...ERKEK....................29+3........1670
14.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
15.serince.......................13 haziran......KIZ...............ŞEVVAL
15.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
16.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
17.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
18.bennys..................15 haziran......ERKEK
19.nesihan......................15 haziran....ERKEK.....YUSUF KAAN........27+3....1028gr
20.serpil.......................15 haziran
19.narin....................16 haziran.........KIZ
20.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
21.yasemin....................19 haziran...KIZ
22.ayti....................20 haziran...ERKEK
23.dilekgndz..................22 haziran...KIZ.....EBRAR ECRİN
24.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ....BÜŞRA NAZ
25.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
26.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
27.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr.............26+1iken................936gr
28.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA ................................................26+1iken.......925gr/32cm
29.sadengk....................27 haziran...ERKEK
30.buteo.........................27 haziran...ERKEK
31.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
32helen.....................30 haziran.......KIZ......

BEBİŞLERİNİZİN KİLOLARI NE ALEMDE GÜZEL ANNE ADAYLAR

bende hep normal istiyorum doktorumda normal olsun diyor sürekli ama doğumada girmiyo bende ona çok güveniyodum şimdi bide ebeler nasıldır doğum nasıl olcak endişesi wardı yoksa doktorum girse hiç korkmuyodum doğumu yaptırmasın elimden tutsada olur:dance:

benimde aynı sıkıntılarım var.gümüşhane oldugumuzdan ötürü(görev için)burda devlet hastanesinde tyapçam dogumu..doktorumda normal doguma girmiyor..bazen çok korkuyorum bazende çok sakin olup bebek saglıklı olsun gerisi önemli degil diuorumçok zor günlerr!!

ayçacım 32+4 haftalıkken 2100gram çıktı benim oğluş isim konusu hala gündemde teoman+? ama teoman kesin canım

yahuuu bu doktorlar neden normal doguma gırmıyorlarr ne nazlılar he kadın dogumcuysa bence gırmelı dıye dusunuyorum .. bılmıyorum eksık bıldıgım bıseylermı var .. o ana kadar 9 ay boyunca o ınsana guvenıyorsunuz sızı takıp eden o oluyor tanıyan psıkolojınızı bılen o ınsan oluyor ve dogum anında yanı en cok ona ıhtıyacımız oldugu anda ebeler dogurtturuyor

saçma dıılmı sızcede ??

zaman yaklaştıkça doğum korkusu sardı hepimizi
bende çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum
bu arada bugün dr gittim ve 34+4 günlük olan kızım 2.700 olmuş
maşallah sağlıklı doğar inşallah

maşallah sevcecim senin kız kocaman olmuş.aramızda ilk doğum yapacaklardansın..allahın izniyle kızını kucağına alman dileğiyle...

2.sevce......................1 haziran...KIZ......32+4iken..2050gr..........34+4iken..........2700gr
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710.............28+4iken............1430gr
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922....28+3iken.....1200gr.............32+2iken....2110gr
10.cemredeniz.........8 haziran............ERKEK.......27+6iken......1185gr.........30+5iken.....1700gr................33+0iken...........2192gr.
13.handerya...............12 haziran...ERKEK....................29+3........1670............32+4iken.........2100gr
19.nesihan......................15 haziran....ERKEK.....YUSUF KAAN........27+3....1028gr
21.yasemin....................19 haziran...KIZ
27.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr.............26+1iken................936gr
28.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA ................................................26+1iken.......925gr/32cm

BEBİŞLERİNİZİN KİLOLARI NE ALEMDE GÜZEL ANNE ADAYLAR[/QUOTE]

Ayçacım benim bebiş de 30 hafta 4 günlük iken 1650 grdı.Şimdi büyümüştür heralde.Yarın renkli dopler istedi doktorum son testlerde kanım az çıkmıştı çünkü.Eğer şimdiki kilosunu oradada söylerlerse yazarım.bu arada kızıma yağmur koymak istiyoruz.Babamız son fikrini söylemedi ama abimizle ben Yağmur diye seviyoruz.Listeye eklersen sevinirim.

maşallah sevcecim senin kız kocaman olmuş.aramızda ilk doğum yapacaklardansın..allahın izniyle kızını kucağına alman dileğiyle...

sağol ayçacım
evet rabbim izin verirse 23 mayısa sezeryan tarihini verdi doktorum
ama ben henüz karar verebilmiş değilim normalde yapabilirim
bu arada kızımın adınıda nisagül koymaya karar vedik

tuzlu yiyorsan azaltmalisin ödemin ne kadar az olursa sinirlerine baski okadar azalir,ama bence en iyisi druna git durum karpal tünelse ve gerekiyorsa atel vs yaparlar..gecmis olsun canim..a.s.

teşekkür ederim scapula, son günlerde biraz da fazla yoruyorum sanırım kendimi. berbat bir gece geçirdim sağ kolumun acısından. yarın rutin kontrol var ama bugün gün içinde de bu ağrılar devam ederse bugüden gideceğim artık doktora... üç parmak öyle bir şişti ki korkuyorum artık kafamçokkarıştı

maşallah kızına kilosu çok güzel oda biraz toplu olacak heralde bizim kızımız gibi bizimkide 33+0 ken 2200 idi doktor sağlıklı olsunlarda kilosu çok önemli değil zaten zor olanı atlattık inşallah

sırf bunun için boşu boşuna para vermim diye özel bir doktorum olsun istemedim kontrolu her doktor yapıyo önemli olan o an.sanırım ben eşimle konuşup epidural yaptırcam. epiduralde acaba anestezi uzmanımı yapıyo asistasnmı bilmiyorum.epidural normal olunca doktor gelirmi onu da bilmiyorum.belirsizlikleri de hiç sevmemkafamçokkarıştı

bi arkadaşım epidural normal doğum yaptı çok memnun.imkanın varsa düşün derim ben.

arkadaşına benim için sorabilirmisin acaba şu sorularımı artık bende ciddi ciddi düşünüyorum epidural normali.birincisi epidural doğum süresini uzatıyor mu?ikincisi belde herhangi bir ağrı bir etki bırakıyor mu ?doğum sırasında sancıyı hissetmediği için çok kuvvetli ıkınabiliyomu?ben bunları çok merak ediyorum arkadaşına selam söyle benden:1hug:

bende belırsızlıkten nefret ederım bnm hayatımda hersey net olmalı zaten.
ay neysee..benneyaptımki benım bıldıgım kadarıyla anestezi uzmanı yapyor hastanen cok onemlı tabıkı.. bence boyle zor bı ışı asıstanlara bırakmazlar ..
bnm doktorum dogumların hepsıne gıren bır doktormuş en baştan sormuştum bunu ben. sende senın doktorunla bu konuyu konuş kafana takılan herşeyı konuş bılgılen
kolay bırşey deıl bır can getırecegız dunyaya.. yerimseniben

bnm bu konuda bıldıgım şey ; uzman eller tarafından ve zamanında yanı rahım agzı 4 cm açıldıktan sonra uygulanan epidural dogum surecını hızlandırıyor. ben bunu doktordan ogrendım
ama herkeste bır olurmu onu Allah bılır..

2.sevce......................1 haziran...KIZ.........NİSAGÜL....32+4iken..2050gr..........34+4iken..........2700gr
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710.............28+4iken............1430gr................33+0iken.............2200gr
13.handerya...............12 haziran...ERKEK.......TEOMAN.............29+3........1670............32+4iken.........2100gr
21.yasemin....................19 haziran...KIZ.............30+4iken.......1650

BEBİŞLERİNİZİN KİLOLARI NE ALEMDE GÜZEL ANNE ADAYLAR[/QUOTE][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…