2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dün benim de sol tarafım çok ağırdı daha doğrusu sancı gibi bişey girdi ama eşimi görünce geçti:)hafif ağrılar zaten ara sıra hep oluyor bence normal arkadaşlar.ben de perşembe gideceğim doktora bakalım ne diyecek...siz de artık kendinizi yormayın o kadar..benim böyle konuştuğuma bakmayın ben de cam siliyorum elimden geldiğince bu hafta da jaluzilerin tozunu alıcam ay napayım kızım tertemiz eve gelsin istiyorum.hayalini bile kurdum:hastaneden eve geldiğimizde ona bütün evi gezdiricem odaları tanıtıcam ortalığı dağınık ve tozlu görüp beni ayıplamasın sonra:)şaka bir yana mikrop kapmasından korkuyorum o yüzden her tarafın temiz kalmasını sağlamak istiyorum ama benim doktorum sen çok sağlamsın istediğini yapabilirsin dediği için yapıyorum kızlar size dinlenin diyorlarsa dinlenin ev işlerini başkasına yaptırırsınız...hepinizea.s.a.s.a.s.

geçmiş olsun arkadaslar;sanırım herkes aynı sorunu yaşıyor..çok kötü bir geceyi belim bir yandan kasıgım bir yandan...uykuuz geceler hızla devam ediyor...eşim agrılarımı gündüz ev işi yapmama baglıyor ama ne yapayım duramıyorum;yatınca sıkılıyorum:)birde akıntı ve kaşıntı var vaginada..neyseki bugün doktora gitçez birazdan ve ben tüm dertlerimi doktora dökçem..herkesin bebegini saglıklı bir şekilde kucagına almasını diliyorum..

bnm kayınvalıdem yapıyor ıslerımı Allah razı olsunkı ama ona yaptırmak ıstemıyorum cok uzuluyorum o yuzden kendım de bıseyler yapmaya calısıyorum sora cnm acıyınca hemend ınlenıyorum kk ya bakıyorum :) sanırım hepımız temızlık hastasıyız bende yatak odamdakı yollugumu kuvete bastırdım
bı ıkı fırcaladım esım gelınce balkona tasıtıcam :) duramıyorum bende ogluma resıl olmıyım dıyee ha bıre bıseyler yapıyorum

niye bu kadar kendimizi bu kadar yoruyozki
bende dun odamin camini sildim iyice dip kose temizledim bos bos oturamiyorum
bugunde kurabiye felan yaptim yarin misafirim gelecek
diger yerlerin temizligini kaynanama birakiyorum 1 mayisda geliyor ne yapiyim bi baslarsam kendimi cok yorarim oglumu dusunmem lazim
cunku is yaparken fark etmiyoz sonra bir yerim agridigi zaman cok korkuyorum ogluma bisey olacak diye

slm.kızlar nasılsınız.ben pek iyi değilim geçen hafta dr.acil gittim karnıma bir sancı bir kasılma hastneye yatırdı 3 gün yattım kasılmalarım başlamış ve birde antibiyotik verdiler bu arda da akciğer geliştirici iğnelerim vuruldu şimdi biraz iyiyim ama kasılmalrım daha devamediyor üstüne üstlül birde vajinam da kızarma ve yanma kaşıntı başlkadıo arttı haftaya kontrolüm var gidince dr.söleyeceğim sezeryan günüöm belli olacak bakalım inşallah her şey yolunda gider ...

gecmis olsun akadasim,üzülme moralini yüksek tut hafta olarak baya yol katettin,ins sag salim bebegini kucagina alirsin..bende gittim hastaneye..üstelik cumadan beridir bende de var kasilmalar..üzellikle geceleri sanki adet sancisi gibi giriyor kasiklarima..drdan gelince iyi haberlerini bekliyoruz..antibiyotigi neden verdiler bir aciklama yaptilarmi???

karnımın sancısı doğum sancısı değildi belki enfeksiyon olabilir diye verdi antiboyotiği.az kaldı inşallah dediğin gibi hepimiz sağslim bebeklerimize kavuşuruz.Şeniz

günaydın kızlar benimde hepiniz gibi şikayetlerim arttı iyice dün karnım taş gibiydi resmen ve kızım hiç kıpırdamadı desem yeri war çok korktum sadece ben karnıma vurunca zayıııff bi kıpırtı oluyodu o kadar yattım uyuyunca geçer diye ama bu seferde sağ göğsümün altı acayip ağrıyo safra kesesine baskı yapıyo demişti doktor sanırım onu deldi zor bi geceydi sabah baktım kıpırdıyodu ama yine ses yok şimdi:çok üzgünüm: inşallah düzelir kıpırdasın canımı acıtsın istiyorum kızım. bu arada herkes temizliğini yapıyo ben hiç bişey yapamıyorum taşınıcaz evimizin bitmesini bekliyoruz doğuma kadar inşallah taşınırız yoksa yandım ben evim çok kötü durumda içimdende gelmiyo taşıncaz diye işte zor günler bizi bekliyo:çok üzgünüm: inşallah zamanında olur bebişlerimiz sağsağlim doğarlara.s.

arkadaşlar herkese merhaba , ben de haziran annesi olcam kısmetse...ben sitede yeni değilim aslında, erken hamilelik bekirtilerinde ve hamişlerden haberler bölümünde bunda 3-4 ay önce yazıyordum, işlerimin yoğunluğundan giremedim, şimdi doğum iznine ayrıldım ve tekrar fırsat bulup girdim bu güzel siteye,kızımın doğum tarihi 15 haziran( sezeryan) ismi de defne olcak inşallah,,,

merhaba arkadaşlar benimde son 2 gündür el ve ayak parmaklarım şişiyo
bunun haricinde şimdilik başka bir şikayetim yok rabbime şükürler olsun
ayrıca birde kızımın hareketlerinin değiştiğini farkediyorum
sanırım yeri daraldığı için tekme şeklinde değilde daha çok dönme hareketleri hissediyorum
oda şöyle oluyor karnımın neresinde hareket ederse orası o kısım neredeyse 1- 2 santim havaya kalkıyo ve ben o arada nedense korkuyorum :)))
perşembe kontrolümüz var bakalım kızım ne kadar oldu
2 hafta önce 2 kilo 50 gramdı
artık kontrollerimize 2 haftada bir gidiyoruz
önümüzdeki haftalarda ise her hafta gidicekmişiz
allahım hepimize hayırlı doğumlar nassip etsin inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayni durumu bende yasadim kizim ne olur ses ver diyorum,ogün gercekten cok korktum ama gecti hamdolsun,kontrolden gectim kizim iyi cok sükür..ama farkettimde bir süredir daha az hareket ediyor aslinda bunun olacagini biliyordum ama insan yinede merak ediyor kizim ne yapsin artik 2kilonun üstünde ve mekani dar..simdi eskiye nazaran daha az hareket etsede daha güclü hareket ediyor..birazda benim karnim kücük,hastaneye gittigimde drnin biri beni görünce buyrun neden gelmistiniz hamilemisiniz dedi:1rolleyes:bende 33.haftaya girdim deyince dogru dogumhaneye yolladi orda bakilsin diye..

karamsarcım geçmiş olsun canım
az kaldı inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşucaz canım
akciğer geliştirici iğneyi erken doğum tehdidi varsa vuruyolar sanırım
inşallah bebeklerimiz zamananda doğarlar

selam kızlarrr guzel hazıran annelerı (bende dahil )
hepımızde bı şıkayet almış başını gıdıyorr Allah sonumuzu hayır etsın bırbırımıze destek olalım bu cok cok onemlı ben buraya gırınce moralım duzelıyor yorumlarla fıkırlerle..
dun bende doktora gıttım pazar gunku kasılmalarımı soyledım doktorumuz tek taraflı kaıslmalardan korkmamam gerektıgını eger ıkı taraftan kasıklara dogru baskı ve agrı gelırse hemen aramamızı soyledı yada bebek hıc hareket etmezse hemen gelın dedı onun dısınc-da dıger seylerı pek onemsemeyın dedı
Bu arada oğlumuz 2 kılo 192 gram olmuş (maşallah) 3,500 kılo dogar dedı dr tahmınen :)
herkese ıyı bı gun dılerımmmm

benimde karnım hiç yok gibi o yüzdenmi acaba artık azaldı hareketleri ama bi gün önce yerinde durmayan kızım şimdi arada bir rahatsız edersem ayağını dayıyo yada poposunu sürtüyo karnıma o kadar canım o benim yaa hep oynasın dursun içerde.napalım bu akşam gidince tatlı yiyip yatayım bakalım napcak:dance: sağsağlim gelsinler yeterki bebişlerimiz canım yansada razıyım

slm arkadaşlar.. ben de haziran annesiyim.tahmini doğum tarihim 1 haziran.bakalım ne zaman gelecek oğluşum.çok sabırsızlanıyorumm:)

Allah hepimize kolay doğum,sağlıklı evlatlar nasip etsin...

ne güüzel kızlar hepimizin bebişleri şirinlik peşinde bizi meraklandırmaktan hoşlanıyorlar..bir de ben birşey soracağım medeni halimizin altındaki grafikler neyi gösteriyor ?yeni mi çıktı?ben daha önce farketmemiştim..

arkadaşlar bişey sorucam, dün gece sağ kasığımda acayip kasılmalar vardı 10 dk.bir filan, kasılma gibi kramp gibi , geldiğinde nefes almakta zorluk çekiyordum, adet sancısı gibi bişeydi,ayrıca makat bölgemde kemiğinde sanki bir basınç vardı ,böyle bişey yaşayan varmı? ben buarada 31 haftamdayım.erken doğum belirtisi değildir inşallah...

deildir bence benımde benzer sıkıntılarım vardı bı oncekı sayfada bahsettım dr onemseme bunları pek dedı ıkı taraftan basınc olması gerekıyormus kasıklara yınede sen doktoruna danış derım ben arkadaşım .

birde bol bol dinlennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…