gecmis olsun akadasim,üzülme moralini yüksek tut hafta olarak baya yol katettin,ins sag salim bebegini kucagina alirsin..bende gittim hastaneye..üstelik cumadan beridir bende de var kasilmalar..üzellikle geceleri sanki adet sancisi gibi giriyor kasiklarima..drdan gelince iyi haberlerini bekliyoruz..antibiyotigi neden verdiler bir aciklama yaptilarmi???
ayni durumu bende yasadim kizim ne olur ses ver diyorum,ogün gercekten cok korktum ama gecti hamdolsun,kontrolden gectim kizim iyi cok sükür..ama farkettimde bir süredir daha az hareket ediyor aslinda bunun olacagini biliyordum ama insan yinede merak ediyor kizim ne yapsin artik 2kilonun üstünde ve mekani dar..simdi eskiye nazaran daha az hareket etsede daha güclü hareket ediyor..birazda benim karnim kücük,hastaneye gittigimde drnin biri beni görünce buyrun neden gelmistiniz hamilemisiniz dedi:1rolleyes:bende 33.haftaya girdim deyince dogru dogumhaneye yolladi orda bakilsin diye..günaydın kızlar benimde hepiniz gibi şikayetlerim arttı iyice dün karnım taş gibiydi resmen ve kızım hiç kıpırdamadı desem yeri war çok korktum sadece ben karnıma vurunca zayıııff bi kıpırtı oluyodu o kadar yattım uyuyunca geçer diye ama bu seferde sağ göğsümün altı acayip ağrıyo safra kesesine baskı yapıyo demişti doktor sanırım onu deldi zor bi geceydi sabah baktım kıpırdıyodu ama yine ses yok şimdi:çok üzgünüm: inşallah düzelir kıpırdasın canımı acıtsın istiyorum kızım. bu arada herkes temizliğini yapıyo ben hiç bişey yapamıyorum taşınıcaz evimizin bitmesini bekliyoruz doğuma kadar inşallah taşınırız yoksa yandım ben evim çok kötü durumda içimdende gelmiyo taşıncaz diye işte zor günler bizi bekliyo:çok üzgünüm: inşallah zamanında olur bebişlerimiz sağsağlim doğarlara.s.
slm.kızlar nasılsınız.ben pek iyi değilim geçen hafta dr.acil gittim karnıma bir sancı bir kasılma hastneye yatırdı 3 gün yattım kasılmalarım başlamış ve birde antibiyotik verdiler bu arda da akciğer geliştirici iğnelerim vuruldu şimdi biraz iyiyim ama kasılmalrım daha devamediyor üstüne üstlül birde vajinam da kızarma ve yanma kaşıntı başlkadıo arttı haftaya kontrolüm var gidince dr.söleyeceğim sezeryan günüöm belli olacak bakalım inşallah her şey yolunda gider ...
ayni durumu bende yasadim kizim ne olur ses ver diyorum,ogün gercekten cok korktum ama gecti hamdolsun,kontrolden gectim kizim iyi cok sükür..ama farkettimde bir süredir daha az hareket ediyor aslinda bunun olacagini biliyordum ama insan yinede merak ediyor kizim ne yapsin artik 2kilonun üstünde ve mekani dar..simdi eskiye nazaran daha az hareket etsede daha güclü hareket ediyor..birazda benim karnim kücük,hastaneye gittigimde drnin biri beni görünce buyrun neden gelmistiniz hamilemisiniz dedi:1rolleyes:bende 33.haftaya girdim deyince dogru dogumhaneye yolladi orda bakilsin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?