2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya daha çok var gibi geliyo bana canım sıkkın sanırım benim biraz.sizde arada böyle hissediyormusunuz?sıkkınlık bıkkınlık uyku hali mutsuzluk alınganlık.

günaydın arkadaşlar ben bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum işede zor gelir oldum bi geçse 3 haftam kaldı izne ayrılmama.sabahta bi arkadaşımla konuştum uzun uğraşlar sonucu tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştı 9 haftalık şimdi çok mutlu olmuştum çok istiyodu çünkü bende üzülüyomudur acaba beni görünce diye düşünüp pek bu konuyu açmıyodum yanında neyse bu mutlu haberi alınca çok çok mutlu olmuştum bende ama bugün işe gelmeyince merak ettim aradım biraz kanaması olmuş doktor yatmasını söylemiş çok kötüydü sesi bende çok üzüldüm kızlar sizde dua edin nolur bişey olmasın bebişine çok alışmıştı şimdi Allah korusun kaybederse zor toparlanır bende çok kötü oldum Rabbim bebeğini ona bağışlasın şifa wersin sizde dualarınızı eksik etmeyin lütfenn...:çok üzgünüm:

Allah ısteyen herkese nasıp etsınn bu guzel duyguyu.. umarım arkadasının bebegı tutunur annesıne :)

bursalı arkadaşlar ben alışverişimi bebeler sarayından yaptım
bebek için adan z ye herşey var
hemde çok kaliteli ürünleri var
kendim için gerekli olan çamaşır ve pijama ihtiyaçlarımıda ablamın cumhuriyet caddasinde dükkanı var
ordan aldım çok çeşit var
dükkanın adı viva julia yolunuz düşerse uğrayın derim
bebeler sarayınıda biliyorsunuzdur sanırım çok meşhur biryer
kapalıçarşıdan çıkışta bakırcılar çarşısına giriliyo ya onun sonlarında

cnm çarşıda da çok güzel şeyler bulunuyor ama ben genelde alışveriş merkezlerine gidiyorum o yüzden sordum bi mağaza ismi verebilecek olan var mı diye...çarşıda herşey var ama benim eşim gelmiyor oraya kalabalık die bir de biz ancak gece akşam çıkabiliyoz o zaman da çarşı kapanabiliyor.

bizde bugune kadar alışverış merkezlerınden aldık bır takım şeylerı son kalanları mecbur kayıvalıdemle gıdıces almaya eşim çok yoğun çalışıyor artık çunku
bu arada teşekkur ederım arkadaşım a.s.

mrb arkadaşlar benıde o takvıme eklermısınız benım bebışımde kız :asigim:doğumum otuz haziran mış bebeğim tam otuz bir haftalık ama dokuz nisanda dktra gittim bir kilo ikiyüzelli gram dediler sizin bebişlerinizin takvmımne bakınca benımkısı az gıbı geldı lutfen cvp yazarmısınız :1no2:

bnmkıde bana şışko gelıyor :S haftasına göre..
acep bnm bebegım anasına mı cekıcek dogum kılosu olarak .. ben 4 800 dogmuşumda
ama dr lar bı kac yuz gram yanılma payı hep bırakıyorlar

kizlar sormayin bugün basima gelenleri..dün ögleden itibaren kizimdan tik cikmadi..söyle hafif etki yapiyorum tepki gelsin oda hafif bir cevap verdi okadar..dedim cok yogurt yedim galiba ondan.. gece karnimda agrilarla bir kac kez uyandim, cok önemsemedim,ama sabah kalkip wc ye gidince hafif bir kanama ile karsilastim..sok oldum resmen,ne yapacagimi sasirdim,esimi uyandirdim kalk sana ihtiyacim var diye ama ne diyecegimi bilemedim,cidden soka girmistim..bir korku sardi beni..sonra anlattim olanlari hazirlandik ve dogru dogum yapacagim hastaneye gittik,NST ye bagladilar,vaginal usg yaptilarsenağlama..hamdolsun kötü bisey cikmadi,istersen seni bir kac gün gözetim altinda tutalim istersen evine gidebilirsin ama sanci belirtilerin olursa hemen gel dediler..ilk defa kendimi doguma bu kadar yakin hissetim üstelik hastane cantam bile hazir degil..sanirim özellikle ben bugünden itibaren hazirlikli olsam iyi olacak..insaallah kizim vaktini doldurup sag salim gelir..

cnm sen kaç haftalıksın?bahsettiğin şey nişan mı?ilk doğumda haftalar önce gelebilirmiş nişan ama bence de biz artık hazırlıklı olmalıyız ne zaman ne olur bilinmez...ay okuyunca beni de heyecan sardı..neyse sen dikkat et kendine bizi de habersiz bırakma...

ben 33. haftamdayim canim..onun nisan oldugunu sanmam,bu resmen acik kirmizi kandi.nisan sanirim daha koyu kivamli ve rengi daha farklidir,bildigim kadariyla nisan dedikleri dogum kanalini kapatan tikacin atilmasi.vajinaldan hafif bir leke bile gelse önemlidir diye bir an telasa kapildim..üstelik gecede karin agrisi yasayinca..insanin o an tek düsündügü bebegime bisey olmasin yoksa kendim söz konusu olsam heralde pazartesini beklerdim..bende hazirliklarimi ptesi tamamlayacagim insallah..bu hamilelik cok garip birseymis insan bir dönem benden iyi bir anne olabilirmi diye düsünürken bir dönem bebegim bir an evvel gelse diyor,bebek gelecem sinyali verince telasa kapiliyor,daha zamani degil rahatina bak bebisim diyor..

gecmis olsun canim dikkat et kendini fazla yorma
insaallah bebislerimiz gununu bekleyip sagsalim gelecekler

canım seni çok iyi anlıyorum.Çünkü iki üç hafta önce benden de geldi böyle bir leke.senin gibi nst ve açılma varmı diye baktı doktorum.Ama şükürler olsun yoktu ve herşey yolundaydı.Dr dikkatli olmamı mümkün olmadığınca yataktan çıkmamamı söyledi pek yatamıyorum ama dahada dikkatli oluyorum.geçen hafta kontrole gittim bebeğim 30+4 iken 1 kilo 650 grdı ve artık dönmüş.Herşeyi çok iyiydi amaBiraz suyumuz az gibimiş onun yüzünden sezeryan yapabilmişim, ama son günlrde daha net olurmuş.Sezeryan biraz korkuttu ama yinede artık hayırlısı.
scapulacım sana tavsiyem çok dikkat et hareketlerine .inşaallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı olarak alacağız kucağımıza.

scapula cnm cok gecmiş olsunnn dikkatli ol artık .. bende dikkatli olucam artık cunku dun pazar gezisine çıkalım dedik ailecek butun gun ki geceden baslamıstı sol kasıgımda agrılarım oldu dr a gitmedim dinlenince geçiyordu cunku birde bugun dr kontrolumuz var bakalım sorucam nedir bu boyle diye ck feci agrılar saplanıyordu bankta bıle yattım sahilde eşimin dizlerine basımı koydum cunku sancu geldiginde kalkacak durumda olmuyordum gecinde arabaya gidiyorduk boyle bi kac yerde oldu sonunda eve gelip dinlendim bugun iyiim cok şukur
kızlar artık kendiimizi de bebeklerimizide tehlikeye atmayalımmm nolur...
o an tek dusundugum bebegimdi bnmde

bu arada herkese iyi bi hafta dilerimm

sanirim bizim yalanci dogum sancilarmiz basladi...benim bu gecede karnima belima kasiklarima agrilar girdi ara ara uyandim..fizyolojik olarak kötü uyumak uyku kalitemi iyice düsürdü,rüyamda dogumun basladigini vs gördüm..rüyami gercekmi ayirt edemedim..insan öyle bir gecenin sabahinda yorgun kalkiyor,,dün erteleyemeyecegim islerim vardi galiba kendimi biraz yordum,bundan sonra ciddi ciddi dikkatli olmak lazim...benim elimde degil normalde cok hareketli biriydi munutyuorum arada hamile oldugumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…