2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizde taşınıyoruz şuanki evimiz tam ısınmıyordu bebeğimiz için daha çok ısınabilecek bir eve çıktık tertemiz yaptık evimizi çarşamba taşınıyoruz herşey bebeklerimiz için:)

yaaa bende taşınmak istiyorum ewimizi bi bitiremediler çoktaan taşınmamız gerekiyodu inşallah kızım gelmeden biterde taşınırız bi an önce çünkü taşıncaz artık diye temizlik filan hiç içimden gelmiyo köşe bucak temizlik yapamıyorum yorucu bi ay olucak bizim için bu son ay

ben hastane cantami hazirladim bile ne olur ne olmz
oglumun erken gelecegi tutar diye ama dunmeyice nasil gelecek

slmlar bende hazıran annesı olucam kısmetse suan 30+1 hamıleyım oglum olucak sezeryan düşünüyoruz 8 haftamız falan kaldı yanı daha canta falan hazırlamadım hazırlıklarım tamam sayılır sadece park yatak alıcaz o kaldı

Hos Geldin Canim Allah Kucagimizada Almayi Nasip Etsin Bende 34+1 Gunluk Hamisim
Neden Sezeryan Dusunuyosun Canim

sagolasın canım normal dogum korkusu var fazlasıyla o yüzden birde eskı druma 28.haftaya kadar gittim o benı ıkna etmıstı normale ama o druda degıstırdım şimdi 31.haftadan itibaren yenı bır drla devam edıcez normal için herkese güvenemıyorum

aramıza hosgeldınn ebru sezeryanda zor ama tabı sen bılırsın normal dogumdan bende korkuyorum bende doktorumu deıştrdım ama yınede en saglıklısı o dıyee cevremden ozellıkle esmden cok destek gelıyor bu konuda o yuzden normal dusunuyorum Allah hepımıze hayırlıısnı versın

hosbuldum cemre normal dogumda sancı nekdar cekecegımız bellı degıl yanı acılma nezaman olacak belırsız bırde yeterı kadar ıkınamamaktan korkuyorum ozaman bebek oksıjensız kalabılıyor beyınsel özürlü doguyor öyle olunca allah korusun tabıkı herkese yardımcı olsun ama zaten normal dogumda korku ne kadar fazlaysa dogum okadar zorlasıyor cünkü stresten korkudan acılma olcaksada olmuyor :1shok:doktorda bana korkun cok fazlaysa normal düşünme ozaman zaten dedı herkes için hayırlısı öyle yada böyle dogum bu kolay degıl mutlaka zorlugu olacak tabıkı allah yardımcımız olsun o minik varlıkalr için katlanıcaz baska yolu yokşakkıdı

evet cok haklısın bende kendımıde bebegımıde en ufak zora sokucak bısey yapmam sımdı normal dıyoruz ama belkıde son anda sezeryan olucam bılemıyorum Allah herkese kolaylıklar versın

selam arkadaşlar
ben hamileliğin başından beri kendimi normal doğuma hazırladım benimde korkum son anda sezeryana alınmak... sezeryan olmamak için hep dua ediyorum... normal doğum eylemini 9 ay sonunda yaşamak ayrı bir güzellik bence... Hepimizin korkuları farklı farklı işte... Cemredinizinde dediği gibi Rabbim hepimize kolaylıklar versin....

Herseyin Hayirlisi Kizlar
Bende Normal Dogum Dusunuyorum Ama Oglum Donmedi Doktor Son Ana Kadar Bekleyelim Done Bilir Belki Dedi Normalde Dogum Haziranin 6 Si Doktor 5 Inde Bakalim Donmezse Sezeryan Dedi
Allah Sagsalim Kucagimiza Almayi Nasip Etsinde Ne Olursa Nasibimize Artik
Allah Bize Oyle Bi Mucize Vermiski Ne Kadar Aci Ceksek Aaaaaazz

tunaydınn haziran annelerii ay eksik soyledim . tunaydın guzel haziran anneleri dicektimmmm :)

boğazım ağrıyo benimde bugün yaaaaaa
ıhlamur kaynatıp bol limonla içtim az önce
umarım iyi gelir bu halde hastalıkta hiç çekilmiyo

sana katılıyorum canım
ben zaten çok stresli bi hamilelik geçiriyorum sürekli olumsuz bişey olcak korku var içimde
benimde doktorum bu haldeyken kendini normal doğuma zorlama dedi
doğum anında kendimi kaskaktan ve ıkınamamktan korkuyorum
bu yüzden şimdilik %75 sezaryen diyorum

ay uyuyakalmışım bir rüya gördüm normal doğum yapamıyorum korkuyorum sezeryan yapıyorlaar bana ay inşallah rüyadaki gibi olmaz yaaa çok moralim bozuldu...(((

slm kızlar nasılsınız edün dr.gittim montrolüm vardı bebeğimi gördüm nst ye bağladı dr.her şey yolunda çıktı çok şükür ama sancılarım ağrılarım arttı ne olacak bilmiyorum eskisinden daha çok artık baskı yapıyor ve acıtıyor kızım halen çok hareketli kasılmalarım oluyor zor bir ay yani ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…