slm kızlar nasılsınız edün dr.gittim montrolüm vardı bebeğimi gördüm nst ye bağladı dr.her şey yolunda çıktı çok şükür ama sancılarım ağrılarım arttı ne olacak bilmiyorum eskisinden daha çok artık baskı yapıyor ve acıtıyor kızım halen çok hareketli kasılmalarım oluyor zor bir ay yani ...
acikcasi bende seni merak ettim nedense bugün bir kac kez aklima geldin bir zamandir görünmüyorsun..iyi olduguna sevindim a.s. suanki sıkıntılarında azalir ins..
benim daha 44 günüm var ama seni cok iyi anliyorum,bazen öyle dayaniyorki yukari sanki kaburgalarimda ayaklariyla piyano caliyor...bi sag bi sol..:bbo:hele gerinince hem asagidan hem yukaridan..mide yanmasindan cok sevdigim halde ne aci ne de cikolata yiyemiyorum..bunlari yiyince reflüm artiyor..zaten cok sevdigim kahveden ayrilali aylar oldu..bunlar aslinda sikayet degil bir nevi paylasim,insan kendisi gibi olanlari okuyunca moral buluyor...günaydın kızlar nasılsınız benim midem çok kötü bu haftalarda artık aşağı inmesi gerekmiyomu ya bebeğin 33 günüm kaldı şurda ama iki gündür reflü mahvetii beni bide sırtınıbi dayıyo kızım taa göğsümün altına nefes alamıyorum bizimki hep aşağıdaydı songünlerde yukarı çıkıyo heralde yanlış yerden çıkıcak böyle giderse sizde durumlar nasıl
scapula senin bebişi çok sanatçı ruhlu gördumm :)
mide yanmasi ile ilgili drun tavisyelericemredeniz annen gelmiş ne güzel gözünaydın banada artık çok zor geliyo temizlik yemek filan keşke benim annemde gelse diyorum bazen ama zaten doğuma kayınvalidemler gelicek sonra uzuuuuuuuuuun yıllar birlikte olucaz biraz daha yalnızlığın tadını çıkarayım ben eniyisi.benim bu mide şikayetim hiç olmamıştı iki gündür oluyo napmam lazım ki scapula çikolatadamı yapıyo öffffff duramam onsuzsenağlama bide ben salatalık yiyince çok oluyo ama olsun kızıma kavuşcaam gün yaklaşıyo o sağ sağlim doğsunda herşeye değerŞenizŞenizŞeniz
valla sanırım kızlar doğumdan 2 hafta kadar önce iniyorlarmış aşağıya o yüzden daha var bekliycez yani az kaldı biraz daha dayanın...ne güzel anneler yardım ediyor valla benim annem geliyor hep benim dememi bekliyor yardım için ben ona hizmet ediyorum kimse bir kere gelip yardım edeyim evini temizleyelim demedi yani nerdeyse doğuracam.....koca ev bıktım her gün temizlemekten((doğumdan sonra eşim ben sana bakarım diyor ama bakalım nasıl olacak????inşallah hemen ayağa kalkarım yoksa benim gibi kimse evi temizleyemeyeceği için ev toz duman içinde kalıcak ondan korkuyorum...ay neyse...şu zamanlar zaten en hareketli zamanları bebişlerin yakında uslanırlar arkadaşlar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?