2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

acikcasi bende seni merak ettim nedense bugün bir kac kez aklima geldin bir zamandir görünmüyorsun..iyi olduguna sevindim a.s. suanki sıkıntılarında azalir ins..

giremiyorum rahatsızdım baya bi bir de dr.gidip geliyoruz o yüzden eltmde haft.pazartesi doğum yapacak onunda telaşı var oraya gittim geldim.bende sizleri merakediyordum hemen fırsatını buldum girdim artık bugün okudum yazdıklarınızı iyilermi ki bir sorun var mı ki diye ama iyi olduğunuza çok sevindim ....
acikcasi bende seni merak ettim nedense bugün bir kac kez aklima geldin bir zamandir görünmüyorsun..iyi olduguna sevindim a.s. suanki sıkıntılarında azalir ins..

kızlar bu ayak şişmesi durumu sizde nasıl? benim hiç bir ayakkabım olmuyor artık zorla ayağımı içine tepiyorum resmen,fil ayağı gibi oldular umarım daha da şişmez tuzuda kestim ama...

günaydın kızlar nasılsınız benim midem çok kötü bu haftalarda artık aşağı inmesi gerekmiyomu ya bebeğin 33 günüm kaldı şurda ama iki gündür reflü mahvetii beni bide sırtınıbi dayıyo kızım taa göğsümün altına nefes alamıyorum bizimki hep aşağıdaydı songünlerde yukarı çıkıyo heralde yanlış yerden çıkıcak böyle giderse sizde durumlar nasıl

ayak şişmesi bendede oluyor ama ben evde olduğum için otururken ayaklarımı yüksekte tutmaya çalışıyorum
bu şekilde biraz önleyebiliyorum şişmeleri
ama dışarı yürüyüşe çıkıp geldiğimizde şişmiş oluyo
yine aynı yöntemle geçiyo

karamsarcım yokluğunu farketmiştim
iyi olmana sevindim senin doğum normalmi olacak canım

kızlar herkese gunaydınnnnnnnnnnnnn bırakın söylenmeyı bakın hava ne guzelll :)
herkese hayırlı guzel saglıklı bıgun dılıyorum
bnmde annem geldı ıstanbuldan yahu söylenmeyı bırakın dıyorum ama bende de gecelerı yataga yattıgımda özellıkle bacaklarımın dızden aşağısı uyuşuyormuş gıbı oluyor sankı kanım çekılıyor yatagın soguk yerlerıne koymaya çalışıyorum bacaklarımı ama nafılee ustum açık yatıyorum sıcakta daha bı kötu oluyor cunku. napıcaz ... artık son aya gırıyoruz Allah yardımcımzı olsun hanımlar hepımızın bu ayı sorunsuz atlamasını dılıyorum Allahtan

benim daha 44 günüm var ama seni cok iyi anliyorum,bazen öyle dayaniyorki yukari sanki kaburgalarimda ayaklariyla piyano caliyor...bi sag bi sol..:bbo:hele gerinince hem asagidan hem yukaridan..mide yanmasindan cok sevdigim halde ne aci ne de cikolata yiyemiyorum..bunlari yiyince reflüm artiyor..zaten cok sevdigim kahveden ayrilali aylar oldu..bunlar aslinda sikayet degil bir nevi paylasim,insan kendisi gibi olanlari okuyunca moral buluyor...

cemredeniz annen gelmiş ne güzel gözünaydın banada artık çok zor geliyo temizlik yemek filan keşke benim annemde gelse diyorum bazen ama zaten doğuma kayınvalidemler gelicek sonra uzuuuuuuuuuun yıllar birlikte olucaz biraz daha yalnızlığın tadını çıkarayım ben eniyisi.benim bu mide şikayetim hiç olmamıştı iki gündür oluyo napmam lazım ki scapula çikolatadamı yapıyo öffffff duramam onsuzsenağlama bide ben salatalık yiyince çok oluyo ama olsun kızıma kavuşcaam gün yaklaşıyo o sağ sağlim doğsunda herşeye değerŞenizŞenizŞeniz

mide yanmasi ile ilgili drun tavisyeleri
Önlem alın;

1 Az ve sık yemek yiyin.3 ana 6 ara öğün şeklinde beslenin.

2 Baharatlı,aşırı yağlı,kızartılmış yemek yemeyin.Salam- sucuk gibi tam pişmemiş baharatlı et ürünleri tüketmeyin.

3 Sebzeleri çiğ olarak tüketmeyin.

4 Çok kilo almayın.Kilonuzu kontrol edin.

5 Sigarayı bırakın.

6 Hızlı yemek yemeyin.

7 Karnınızı sıkacak sıkı giysiler ve iç çamaşırları giymeyin.

8 Gece yatmadan önce özellikle alkol, çikolata ve kahve tüketmeyin.Gece mide asidini çok arttırırlar.

9 Yatmadan yarım saat önce 1 bardak ılık az şekerli süt içmek gece boyunca rahatlatır.

10 Yüksek yastıkta yatmak mide yanmasını azaltır.

11 Şikayetleriniz artar ise doktorunuzla iletişim kurun. Gebelikte rahatlıkla kullanabilen anti asitleri size önerebilir. (hap veya şurup olarak)

ben gecen kontrolümde ilac istedim drumdan yazdi ama yine almadim..ilac kullanmak hic isime gelmiyor..dikkat edince azaliyor-

valla sanırım kızlar doğumdan 2 hafta kadar önce iniyorlarmış aşağıya o yüzden daha var bekliycez yani az kaldı biraz daha dayanın...ne güzel anneler yardım ediyor valla benim annem geliyor hep benim dememi bekliyor yardım için ben ona hizmet ediyorum kimse bir kere gelip yardım edeyim evini temizleyelim demedi yani nerdeyse doğuracam.....koca ev bıktım her gün temizlemekten((doğumdan sonra eşim ben sana bakarım diyor ama bakalım nasıl olacak????inşallah hemen ayağa kalkarım yoksa benim gibi kimse evi temizleyemeyeceği için ev toz duman içinde kalıcak ondan korkuyorum...ay neyse...şu zamanlar zaten en hareketli zamanları bebişlerin yakında uslanırlar arkadaşlar........

36.haftada falan asagı iniyolarmıs benımde bugün son adet tarıhıme göre 7 ay bitiyor 8e giriyoruz (30+3üz)ayakta şişme benımde cok yürüyünce oluyor yenı yenı basladı henüz yastıkalrın üstüne diktimmi gecıyor el parmakalrımda acıma oluyor onlar daha cok şişti hayırlısı bakalım mide yanmalrım yok henüz umarım olmaz

benimde bacaklarım uyrken çok ağrıyor.sürekli sola dönüp yatınca sol bacağım çok ağrıyor.şikayetlerim erken başladı gibi,daha 2 ay ım var.bazen kramp giriyor..sizdesola yatmaya özen gösteriyprmusunuz..beni bu durum çok rahatsız ediyor..sağa dönünce daha rahat ediyorum ama o şekildede bebişim yediklerimden faydalanamıyormuş ve kalbime kan götüren damarlar iyiçalışamıyormuş..o yüzdeniki dakka sonra tekrar sola
dönüyorum...

1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ.........NİSAGÜL....32+4iken..2050gr..........34+4iken..........2700gr
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710.............28+4iken............1430gr................33+0iken.............2200gr
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK
7.karamsar................6 haziran...KIZ........25+5iken....922....28+3iken.....1200gr.............32+2iken....2110gr
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK....31+2iken.....1700gr
10.cemredeniz.........8 haziran............ERKEK.......27+6iken......1185gr.........30+5iken.....1700gr................33+0iken...........2192gr.
11.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
12-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
14.streetpit...................10 haziran.....KIZ...........33+2iken.......2200gr
15.handerya...............12 haziran...ERKEK.......TEOMAN.............29+3........1670............32+4iken.........2100gr
16.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
17.serince.......................13 haziran......KIZ...............ŞEVVAL
18.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
19.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
20.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
21.bennys..................15 haziran......ERKEK
22.nesihan......................15 haziran....ERKEK.....YUSUF KAAN........27+3....1028gr
23.serpil.......................15 haziran
24.narin....................16 haziran.........KIZ
25.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
26.yasemin....................19 haziran...KIZ.............30+4iken.......1650...............32+1iken..............2000gr
27.ayti....................20 haziran...ERKEK
28.dilekgndz..................22 haziran...KIZ.....EBRAR ECRİN
29.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ....BÜŞRA NAZ
30.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
31.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
32.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr.............26+1iken................936gr
33.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA ................................................26+1iken.......925gr/32cm
34.sadengk....................27 haziran...ERKEK
35.buteo.........................27 haziran...ERKEK
36.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
37helen.....................30 haziran.......KIZ...

annem benı ozledıgı ıcın geldı yardıma deıl bacım zaten kayınvalıdem alt katımızda oturuyor bana cok buyuk yardımları oldu bugune kadar.. halada oluyor bugun evımı supurmeye geldı ama supurtturmedım temızlıkle fln bır derdım yok camlarımı sıldı tullerımı perdelerımı yıkadı utuledı astı daha ne olsun ben cok agır ışler yapmıyorum yemek ütü toz alıyorum yerlerı viledayla siliyorum fln öyle yani ve rutin gunluk işler
ben şanslı oluyorum bu durumda aranızda ama olsun dayanalım dimi az kaldı sabır hatunlarr sabırrrrrr :teselli:

:bbo: cnm kız kardeşin fln yokmu yardım edicek sana kendini hergun temizlik yaparak yorma artık çunku son aya girdik dikkatli ol
bu arada istersen benım annelerden birini yolliyim sana :dance:
bende şuan fazla var ikiside aynı anda konuşuyor bişeyler soyluyorlar öğütler fln benneyaptımki

:) bende anne konusundan şanslı gruba giriyorum çünkü kayınvalidem zaten bizimle yaşıyo yaşıda genç Allah ömür versin valla ben hiç bişey yapmıyorum daha doğrusu kayınvalidem yaptırmıyor Allah razı olsun ondan bende annemde gizli iş yapıyorum :) ... ama hiçbişey yapmayıncada kendimi işe yaramaz hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…