bu konuda en nasipsiz benim galibasenağlama,esimden baska kimsem yok yanimda,oda ne yapsin okul isderken eve cok az vakti kaliyor,o vakittede bos durmuyor Allah razi olsun..kizkardesim evlenmeseydi alirdim yanima,annemde gelirdi ama gecen aylarda ameliyat olduhem zaten vizeydi pasaporttu cok zor görünüyor,ya is filanda önemli degilde dogumda yanimda olmalarini cok isterdim...Allah dagina göre kis verirmis,benim dogumumda kolay olur ins,en azindan halden anlayan bir esim var onada sükür...
:bbo: cnm kız kardeşin fln yokmu yardım edicek sana kendini hergun temizlik yaparak yorma artık çunku son aya girdik dikkatli ol
bu arada istersen benım annelerden birini yolliyim sana :dance:
bende şuan fazla var ikiside aynı anda konuşuyor bişeyler soyluyorlar öğütler fln benneyaptımki
kızlar bebek sekerı yaptırmayı düşünüyomusunuz ben ona takıldım şimdi sitelerde bakıyorum cok güzeller
selam kızlar
ben de 30 + 5 im..haziranın 20 lerinde doğum 0lacak inşallah...
ya benim kasıklarımda hep ufak ufak sızlamalar oluyor..ara ara girip çıkıyolar..batar değil,sızı şeklinde..normalmi acaba?
selam kızlar
ben de 30 + 5 im..haziranın 20 lerinde doğum 0lacak inşallah...
ya benim kasıklarımda hep ufak ufak sızlamalar oluyor..ara ara girip çıkıyolar..batar değil,sızı şeklinde..normalmi acaba?[/QUOT
canım bendede oluyo o ama kızım elinimi bişeyini uzatıyo o zaman sızlıyo artık normaldir heralde böyle şeyler benim genelde gece yatınca oluyo artık inleye inleye uyuyorum:1rolleyes:
bebek şekerlerine bende bayıldım belki mevlit için yaptırırım ama hastaneye yaptırmam zaten burda kimsemiz yok kim gelcekki oraya gerek yok bence ama mevlitte güzel olur altın yastıklarına bayıldım ben bide yapmak istiyorum ama çok becerikli değilimdir o konularda siz naptınız yaptınızmı. bide kızlar kimi görsem senin doğum yakın diyo karnımda aşağı inmiş öyle diyolar ben farketmedim ama bakalım nolcak inş durur daha kızım 1 ayımız war:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?