2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu konuda en nasipsiz benim galibasenağlama,esimden baska kimsem yok yanimda,oda ne yapsin okul isderken eve cok az vakti kaliyor,o vakittede bos durmuyor Allah razi olsun..kizkardesim evlenmeseydi alirdim yanima,annemde gelirdi ama gecen aylarda ameliyat olduhem zaten vizeydi pasaporttu cok zor görünüyor,ya is filanda önemli degilde dogumda yanimda olmalarini cok isterdim...Allah dagina göre kis verirmis,benim dogumumda kolay olur ins,en azindan halden anlayan bir esim var onada sükür...

benimde en büyük destegim eşim..onunla oldugum için kendimi çok şanslı hissediyorum..birde bir ayı geçti öss çalışmak için izmirden erkek kardeşim geldi.valla kız gibi bir çocuk bana çok faydalı oldu.yinede işlerimi kendim yaparken daha mutlu oluyorum.akşama kadar ayakta:)sonraa acısı gece çıkıyor!

Allah yardımcın olsun canım ya Umarım yalnızlıgını hiç ama hiç hissetmezsin dogumunda da sonrasında da.. Allahtan eşin destekmiş yerimseniben

yok cnm artık yormuyorum zaten ama yine de çok sağol..Şeniz

Benimde Annem Turkiyede
Kaynanamda 2 Ay Once Abisi Vefat Ettigi Icin Turkkiyedeydi Yarin Geliyor Allah Razi Olsun Beni Dusunurde Son Ayimdayim Ve Gelen Giden Cok Olacak Hic Is Yapmasamda Ayakta Durmak Bile Yorar Bide Ben Biri Is Yaparken Duramam

Ve Onlar Gelecek Diye Temizlik Yapiyorum Suan Cok Yorgunum Daha Islerim Bitmedi Allah Yardimcimiz Olsun

selam kızlar
ben de 30 + 5 im..haziranın 20 lerinde doğum 0lacak inşallah...
ya benim kasıklarımda hep ufak ufak sızlamalar oluyor..ara ara girip çıkıyolar..batar değil,sızı şeklinde..normalmi acaba?

kızlar bebek sekerı yaptırmayı düşünüyomusunuz ben ona takıldım şimdi sitelerde bakıyorum cok güzeller

kızlar bebek sekerı yaptırmayı düşünüyomusunuz ben ona takıldım şimdi sitelerde bakıyorum cok güzeller

ya bu bebek sekerlerı hastanedemı dagıtılıyor yoksa hanı lohusa mevlutu yapılıyor ya onda mı dagıtılıyor . bende cok ıstıyorum yaptırmayı . fisfisfis

bebek şekerlerine bende bayıldım belki mevlit için yaptırırım ama hastaneye yaptırmam zaten burda kimsemiz yok kim gelcekki oraya gerek yok bence ama mevlitte güzel olur altın yastıklarına bayıldım ben bide yapmak istiyorum ama çok becerikli değilimdir o konularda siz naptınız yaptınızmı. bide kızlar kimi görsem senin doğum yakın diyo karnımda aşağı inmiş öyle diyolar ben farketmedim ama bakalım nolcak inş durur daha kızım 1 ayımız war:uhm:

canım bende de oluyor o sızlamalar ozellıkle yurudugum zaman oluyor ama sonra geçiyor artık son ayda sayıldıgımız için bunu on abaglıyorum ben.. onumuzdekı hafta dr a gıdıcem bakalım neymışş

ben hıc arastırmadım tanyerı nasıl seyler onlar :1rolleyes: benımde karnımın aşağıda oldugunu soyluyorlar ama oyle bı belırtı yok şuanda (erken dogum gıbı ) Allah korusunn zamanında doğarlar inşallahh

kız bebekler için mesela kare yastığı pembe saten kumaşla kaplamışlar kenarına peluş yada tül filan geçirip incilerle bebek kelebeklerle filan süslemişler çok güzel görünüyolar aslında basitte bakalım anneme anlattım belki o yapar diye umudediyorum öfff ya insanlar nasıl becerikli ben niye böyleyim diye sormadan edemiyorum inş kızım bu konuda bana çekmez amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn:roflol:

webten altın yastığı fiyatlarına bakmıştım küçücük yastığa bi dünya fiyat biçiyorlar, elinden gelen kendi yapsın valla...tanyeri bende senin gibiyim bu konularda becerim yok ya hazır alıcam yada beceren birine yaptırcam...

ay bunlarin hepsini yeni duyuyorum,yillarca memleketten ayri birde ögrenci hayati yasa neler cikmista haberim yok...:bbo:

selam kızlar.bişey sorucam ya şu takvimlerimiz nereye kayboldu bilen var mı.??ne güzel duruyolardı görüyoduk kaç haftalık oldugumuzu.cevap yazarsanız sevinirim
ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…