2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar...nasılsınız?hoşgeldin asya2008 ne güzel ne kadar çok haziran annesi var...artık çok az kaldı..dün bebişimin eşyalarını yıkadım şimdi de ütü yapıcam ,ne güzel birşeymiş onların eşyalarıyla uğraşmak ufacık şeyler insanı çok mutlu ediyor valla...

teşekkürler evet haziran annesi olacaz hayırlısıyla bi kızım olacak inşallah

ama günler azaldıkça zorlanıyorum haraket etmekte özellikle yürümekte yerimseniben

hosgeldın asya kızlar ben daha yıkamadım oglumun cicilerini yumusatıcı kullandınızmı sadece sabun tozumu kullandınız yoksa:icecream:

altın yastıgı annem bana ceyızde vermıstı ufak bır yastık dantelde gecırmıs gayet güzel vallaha altın yastıgı dıye satılanlar pahalı baya bı degmez önemlı olan üzerıne takılacak altınlar dimi ama:teytey:bebek sekerlerı ıcın bebek sekerı yazın cıkıyo nette cok cesıt var mevlütte dagıtılır zaten bende hastaende dagıtmam gelende olmaz hastaneye http://loranikahsekeri.com burdn bakabılırsınız

canım ben kıyafetleri sadece sabun tozuyla yıkadım zaten üstünde yazıyo yumşatıcı kullanmayın diye
miss gibi kokuyo
bide şeker linki için teşekkürker

bende sabuntozuyla yıkadım yumuşatıcıyı pek tavsiye etmiyolar diye kullanmadım ben kullanmayıda düşünmüyorum şimdilik bu arada hoşgeldin aramıza asya

ayyyyyyyyy kızlarr bende bugun yıkadımm oğluşumun cicilerinii hacı şakir in sabun tozunu almış kayınvalidem (sagolsun) onunla yumuşatıcı kullanmadan yıkadım bi sürü cicisi olmuş oğlumun iki makineyi buldu bunlar sadece hediye gelenler :)) bi iki şeyde biz almıştık
Allahım super super bi duygu yaa sabahtan beri oğlumun kıyafetleriyle konuşuyorum deli gibi.. balkonda konuşa konuşa astık annemle
( o da istanbuldan geldi biliyorsunuz) tabi ben cicilerle konuşuyorum annemde duygulanıyor komşular duysa deli mi bu dicekler
ilk kez oğlumu evimize gelmiş gibi hisettim balkona çıktımkurmumşlarmı dıye bakmaya işte o an cok duygulandım yatagında uyuyo sandım bı an için....
Allahım isteyen herkese nasip etsin şahane duygular
Bu arada annem diyo ki artık artık bi dogsun surekli bebek kıyafetleri yıkıcaksın bakalım o zaman da böle konuşucakmısın sevınıcekmısn dıyoo :)))
onların zamanında ne zormuş hazır bez yokmuş makıneler böyle deilmiş hatta yokmuş of off annem anlatırda bazen otturur aglarım anlattıklarına gece yarlarına kadar bez yıkarmış annem
biz çok şanslıyız vallahii
Annelerinse hakkı hiç bir zaman ödenmezzzzzzzz

ANNELİK ne güzel bir duygu daha kucağımıza almadan hissetmeye başladık bizler bu duyguyu ya birde kucağımıza aldıktan sonra neler hissedecez... ilk ağlaması ilk emziriş vs... Rabbim hayırlısıyla bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin hepimize... doğmamış bir bebek nasıl olurda özlenir bilmiyorum ama içimde oğluma karşı büyük bir özlem var...

bende tam deterjan türü birseyler bakmaya gidiyordum,iyiki bakmisim cikmadan ins sabun tozu bende bulabilirim...
kizlar iyiki varsiniz,ben zaten hala evli oldugumu bile anlamakta güclük cekiyordum,sayenizde evli ve hamile oldugumu anliyorum..ee onca sene ögrencilikten sonra.... ögrenci evlerinde gecti senelerim,esime bile arada hic erkek ev arkadasim olmamisti diye espri yapiyorum..

:)))) teşekkurler scapula bende burda moral buluyorum bılgılenıyorum paylasıyorum sızlerle duygularmı ..
bende bursaya gelın olarak geldım ıstanbulumu bırakıp hıc arkadasım yok burda eşım ve onun aılesı dışında.. o yuzden bu sıteyı ve sızlerı bulmam ıyı oldu bu dönemımız cok onemlı cok hassas bır dönem burda aıle gıbı olmak ınsana buyuk moral ve destek verıyor..

gerçektende öyleee ben bebeğimin haraketlerini hissetmeye başldıktan sonra daha da bi anlamaya başladım anneliği hele bide kucağıma alıp onun kokusun içime çektikten sonra
doğumdan sonraki hallerini hayal ediyom buruşuk ve yumuk gözleriyle dünyaya ayak uydurmaya çalışan bi melek ağlaması haraketleri heyecanlanıyorum
artık gel meleğim seni bekliyoruz demeden edemiyorum 41 günüm var ve günler bitmiyo artık bence dünyanın engüzel şeyi annelik daha karnımdayken tekmeleriyle bunu hissettidi rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu

ama arkadaşlar benim bi sorunum var biz hala isim konusunda bi karar veremedik isim konuunda yardımcı olursanız çok mutlu olurum kızım için isim bekliyorum sizden şimdiden çok teşekkürler

selam anne adayları
bende bebeğimin eşyalarını yıkadım
annem geldi çantamızıda hazırladık
artık büyük bir heyecanla bebeğimizin gelmesini bekliyoruz

günaydın kızlar sabahın köründe uyandırdı kızım karnım aç olunca daha hareketli oluyo sanki yerimi genişliyo nedir sizdede oluyomu ayyyy benim daha çok eksiğim war ya kızımınkiler tamam sayılırda benim alıcaam çok şey war ve canım hiç alışweriş yapmak istemiyo 1 ayımız kaldı kızııııım zamanında gel emiŞeniz

tanyeri canım günaydııın evet benim kide sabah 7 den sonra acayip haraketleniyoooo herhalde bize hadi kalk açlıktan bayıldımmm demeye çalışıyooo napsıınlarr

ayy canım benide öle kızımın eşyalarıı hazır ama benim eksiklerim var nedendir bilmem bi uyuşukluk var üstümde artık hiç enerji denen bişey kalmadııı yaa canım hiç bi şey yapmak istemiyoo

bende artık yürüyüşü filanda azalttım iyicezaten yürürken karnım çok sertleşiyo sanki düşüyomuş gibi geliyo göbeğim aşağı çekiyo beni.zor gerçekten bu sonzamanlar Allah kolaylıkwersin hepimize

amiiiiin canım bu son aylar herkes çok zor derdi nasıl yanii diye merak ederdimmm
çokk güzel bi şekilde uygulamalı öğreniyoom
ayy gerçektende allah yardımcımız olsunn bütün hamişleriinn

ben yatarken çok zorlanıyorum sola yatmaktan artık bütün kaslarım tutuldu
bende artık sola yatmaya zorlamıyorum kendimi
sağa dönüp yorganıda bacaklarımın arasına ve karnımın altına sıkıştırıyorum ve öyle uyuyorum
çokta rahat ediyorum kızımda umarım rahat ediyodur öyle
siz nasıl yatıyosunuz hala sola devam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…