2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deniz evet foto eklede biraz topik şenlensin güzel arkadaşım işe giderken insan hergün değişik giyinmek isiyo aldığımız paranın yarısıda kıyafete gidiyo böylece
bende bu aralar kanal d deki bana herşey yakışıra taktım hergün izliyorum kadınların bi dolapları var abowwww onlarca ayakkabı renk renk model modell kıyafetler falan hanfendilerin dolaplarında 750 liralık elbiseleri bile var ayyy millet kafayı yemiş kaç lira maaş alıyo bu insanlar yaaaaa

ayyy nuran bende o tekmeleri özledim sen anlatınca nasıl güzel bir duygu içinde can taşımak
rabbim isteyen herkkese sağlıklı evlatlar versin bu duygudan mahrum etmesin inşallah
aminnnn

kızlar yaaa ınanın cekmeye hıc vaktım yok ama hafta sonu fln cekebılırsem koyarım buraya
topıgımız azcık renklenır ..
hıc yazmıorsunuz artık valla kızlar hele derya ıyıce kayboldu

ben vakit buldkca eski sayfalari okuyup nostalji yapiyorm 40 hafta dolmak üzere arada sancim geliyo ama ardi gelmiyo..
ben napacaksam hicbir kiyafetim bana olmaz dogum yaptiktan sonrada..dönüstede hemen ise baslayacam ozamana kadar biraz toparlasam iyi olacak insanin ayagi bile büyüyo ya hamileyken..beyaz önlük iyi kamufle ediyo aslinda..benimde yeni ciciler almam lazim..:97:

yasemincim hayırlı doğumlar diliyorum sana gün beklediğine göre normal doğum yapacaksın ayyy tırsmıyormusun ilk doğum nasıldı senin bende baktım eski yazılarıma tırstım çok zor doğum oldu benim şimdiki dr.um çatımın dar olduğundan zor bi doğum yapmış olabileceğimi söyledi yani 2. doğumunda zor olma ihtimali var benim ama bazısının kolay oluyor dedi dr. ya zor olursa yine naparım diyorum psikolojik tedavi gördüm ben çok etkilenmiştim çok stres yapmıştım herkes düşünme şimdi bunları diyor ama düşünmemek elde değil ilk değil başına ne geleceğini çok iyi biliyosun tecrübe ettik çünkü

canım başlarda bendede öyleydi. bi hissediyorum bidaha tık yok. çok sinir oluyodum ama şimdi baya farkettiriyo kendini:)) ama babası daha hissedemedi o gelince duruyo

ayyy nuran bende o tekmeleri özledim sen anlatınca nasıl güzel bir duygu içinde can taşımak
rabbim isteyen herkkese sağlıklı evlatlar versin bu duygudan mahrum etmesin inşallah
aminnnn

amin canım. inan tekrar yaşamak çok güzel. ee yazada sizden bekliyoruz

canım çok az kalmış heran gidebilirsin doğuma. Allah kolay doğumlar nasip etsin canım

kızlar bugün kontrole gittim cinsiyeti yine kesin olmamakla birlikte kız gbi dedi çıkıntı göremiyorum şu an dedi doğumla ilgili konuştuk zor doğum yaptığımı söyledim 2. doğum kolayda olabilir zorda dedi kesinliği yok dedi ama kolay olcaksa bile siz psikolojik büyük ihtimal zorlaştıracaksınız dedi ben psikolojik tedavi gördüm deyince adam direk sezeryanı öneririm size dedi riske atmayın dedi hem bebek hem sizin için dedi bebek çok hareketliydi kızlar görmeliydiniz ayaklarıyla tekmeler indiriyor hissetmedinizmi şimdi dedi dr. yok dedim arada oluyor sadece belli belirsiz dedim

ayy maşallah canım kocaman olmuş
canım bende batuhanda çok korkuyodum alttan muyaneye bile giremiyodum doktor çatıma hiç bakamamıştı. hep bacaklarım kilitleniyodu. doktorda eğer doğumda böyle yaparsan doğumu tehlikeye sokarsın bebeği sıkıştırırsın içerde demişti. bende sezeryan oldum korkumdan dolayı

ayşegül kızımz baya büyümüş maşallah ona nazar değmesin uzanmış yatıyo ya şuna bak keyfi yerinde
doğumdan sonra inşallah gelicez sana deniz ve emineyle

selaaaaaaaaamm kızlarrrrr

ee melısde kocaman olmus yaa aysegull.. masallah dıyeyım face de gordum
nurancım yasemıncıms ızlerde ekleyın resımlerını yegenlerımızın..

aysegul neden kendımı bu kadar korkutuosun canım yaa noröal dogum yasadın bu daha kolay olur cok uzun yıllar gecmedı cunku uzerınden
ben sana hıc sezeryanı tavsıye etmıyorum .. Ama yınede Allah hayırlısını versın de bısey dusunme suanda.. sen RABBIME BIRAK .. dogumu fln dusunup canını sıkma sımdıden..

kizlar biz geldik uzun uzun yazmistim sayfa kapandi.simdide oglmun bana ihtiyaci var..yine yazarim özetle 29mart gece 3de nisan geldi ögleyin 1de normal dogrdum.kara yagiz bi delikanli..eve yeni geldik..

pazartesi biizm randevumuz var baya özledim oğlumu:)) 1 aydır görmüyorum. sorunsuz dönelim hemen eklicem bende resimlerini:))

kizlar biz geldik uzun uzun yazmistim sayfa kapandi.simdide oglmun bana ihtiyaci var..yine yazarim özetle 29mart gece 3de nisan geldi ögleyin 1de normal dogrdum.kara yagiz bi delikanli..eve yeni geldik..

canım hayırlı olsun oğlun çok sevindim darısı bize inşallah
inanırmısın biraz önce aklımdan geçtin dedim acaba doğurdumu yasemin çok yaklaşmıştı günü dedim:))
burayı açınca da doğurduğunu okuyunca çok sevindim.

artık pek kimse uğramıyo topiğe
nerdesiniz hatunlar gelin yaa boş kalıyo topiğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…