ben vakit buldkca eski sayfalari okuyup nostalji yapiyorm40 hafta dolmak üzere arada sancim geliyo ama ardi gelmiyo..
ben napacaksam hicbir kiyafetim bana olmaz dogum yaptiktan sonrada..dönüstede hemen ise baslayacam ozamana kadar biraz toparlasam iyi olacak insanin ayagi bile büyüyo ya hamileyken..beyaz önlük iyi kamufle ediyo aslinda..benimde yeni ciciler almam lazim..:97:
ay ne güzel nuran bizde tık yok hala ya cuma günü biraz hissettim sonra yok hissedemiyorum başka çarşamba kontrolum var bakalım cinsiyet belli olur iyice karnım büyüdü ama şişkinlikle karışık
yasemincim doğaçtada oluyor arada şımarıklıktan bşka bişey değil bide alerjisi varmıydı ecrinin doğaçın var ondanda asabi malum bahar mevsimindeyiz rahatsız ediyor beni mahvetti zaten zor nefes alıyorum bide alerji iyice gittim ben allah sabır versin hepimize çok zor
denizcim merak ettim cicilerini fırsat bulursan bi mankenlik yap gözler bayram etsin olmazmı ben artıl x bedenlere geçiyorum incecik hatun görsün gözüm
ayyy nuran bende o tekmeleri özledim sen anlatınca nasıl güzel bir duygu içinde can taşımak
rabbim isteyen herkkese sağlıklı evlatlar versin bu duygudan mahrum etmesin inşallah
aminnnn
ben vakit buldkca eski sayfalari okuyup nostalji yapiyorm40 hafta dolmak üzere arada sancim geliyo ama ardi gelmiyo..
ben napacaksam hicbir kiyafetim bana olmaz dogum yaptiktan sonrada..dönüstede hemen ise baslayacam ozamana kadar biraz toparlasam iyi olacak insanin ayagi bile büyüyo ya hamileyken..beyaz önlük iyi kamufle ediyo aslinda..benimde yeni ciciler almam lazim..:97:
selaaaaaaaaamm kızlarrrrr
ee melısde kocaman olmus yaa aysegull.. masallah dıyeyım face de gordum
nurancım yasemıncıms ızlerde ekleyın resımlerını yegenlerımızın..
aysegul neden kendımı bu kadar korkutuosun canım yaa noröal dogum yasadın bu daha kolay olur cok uzun yıllar gecmedı cunku uzerınden
ben sana hıc sezeryanı tavsıye etmıyorum .. Ama yınede Allah hayırlısını versın de bısey dusunme suanda.. sen RABBIME BIRAK .. dogumu fln dusunup canını sıkma sımdıden..
kizlar biz geldik uzun uzun yazmistim sayfa kapandi.simdide oglmun bana ihtiyaci var..yine yazarim özetle 29mart gece 3de nisan geldi ögleyin 1de normal dogrdum.kara yagiz bi delikanli..eve yeni geldik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?