2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

insaallah annesi gibi civil civil bir kiz olúr..

hic sorma canim sabah bütün gün yorgn eve gelirdim kizim hopp kucagima atlardi 2 elindede bebekleri hep beraber kucagimdalar yatarkendende bi yatakta kizim ben onnun kizlari:)))5 kisi yatiyoduk Allahtan gelmeden yatagini ayirdimda iyice alismadi..ben hala kucagima aliyorum hatice zeynebi almayim diyorum ama olmuyo lohusalikta napacaksam yine yanlizim..yumurta bayramina denk gelsede esim evde olsa diyorum ama onada 3 haftadan fazla var bekleyemem okadar:))))

çok haklısın canım on tane kızım olsa batuhanı değişmem:)) erkekte kızda olsa hayırlısı olsun dediğin gibi oğlan anneye düşkün oluyo:))

bende hasretle oglumu bekliyorm kizim babasini görünce beni unutuyo esimde devamli kizimi dünyanin en güzel kizi diye seviyo görür o bende dünyanin en yakisiklisini sevecem:)))

canım benimkine büyük bir ihtimalle erkekğe benziyor demişti 1 ay sonra dedmişti ya bu yüzden ayın 28 de gitmeme gerekiyordu aslında ama ben böyle hasta olunca bende drçrabdevu aldım artık başım dün heleki aşırı ağrıdı kaldıramadım ama grip bir yana hamilelik tetikliyor benimkini bende biraz masajla iyi oluyorum çünkü yoksa ilaçsızda olsa geçmemesi lazım okadar ağrının biraz vikis sürüyorum zaten burun tıkanıklığı hamilelikte görülüyormuş ne yazık ki normalmiş o da beni buldu işte (( bende çok ara ara hissediyorum bu sıralar zaten hastalıktan hiç hissedemedim hatta bişey mi oldu diye düşünmeden edemiyorum korkuyorum bu yüden randevumu aldım artık bugün gideceğiz inş..hayırlı haberler alırım dua et canım arkadaşım ...
canım adaşım çok az kaldı allah ım yanında olsun allah kurtarsın :))
çok sevindim artık baya bii bellidir canım kız o kesin hadi bakalım hayırlı olsun küçük cimcimemiz ....

arkadaşlar dualarınızı eksiketmeyin canlarım benim bugün gidicem dr.şikayetlerimi hastalığımıda söyleyeceğim bebeğimide göreceğim hissetmiyorum kaç günlerdir korkmaya başladım artık inş.iyi şeyler duyarım

ayşegülcüm benim göbek belirginleşti artık zaten ben bol bişey giymezdim tarzımda hep badi tişörtten yana yaz kış bu yüzdende badilerdende belli oluyor yapışıyor ama benim 3. artık yinede çok aşırı değil....sol tarafım yamuk hatta orası bir buçuk aydan beri hafif daha şişti şimdi daha bellirgin bir şişliği var yani bebeğim sol tarafımda duruyor ...

kızlar selamm...

aysegul ben sana demedım kı kız dıyeee....
bugune dek hıc sasmadım bu konuda..

ama kendım ıcın ıkıncı hakkında ıcıme hıcc bısey dogrmuyor nedense
hep arkadaslarımınkını hıssedıyorum

sızce bnm ıkıncı ne olur yaa

sağolun kızlar tebrikler için ama durun hala kesin demedi dr. hele bi kesin desin ona göre havaya giricem yasemincim inş. güzel geçer kontrolun canım dualarım sennle haber ver cinsiyeti unutma haaaaaaa

evet denizcim senin tahminin kızdı dr. benziyor dedi kesin demedi bakalım ama senin hislerin kuvvetli akreplerin kuvvetli olduğunu biliyorum ben sana şunu söylicem geçen tvde saraçoğlu dediki cinsiyet belirlemekte bende tutuyor eğer kızsa tabi hani sağa yat sola yat meselesi var ya ben ank.dayken doğaçı olduğunda yatağın solunda yatardım ve eşime sağa dönüp sarılırdım şimdi balıkesirde tamamen tesadüf sağda yatıyorum doğaçın yatağı sağda olduğu için yani kısacası yatakta yön değiştirin olurmu saraçoğluda onu açıkladı tvde çekimle ilgili bişeylerden bahsetti dene bakalım ne kaybedersin

bu arada yasemincim ve esracım kardeşine hayırlı doğumlar diliyorum allah sağlıkla almayı nasip etsin bebeklerinizi

kızlar dün gittim dr.oğlumuz olacakmış :))hayırlısı ben kız yada erkek diye zaten hiç düşünmedim istemedimde kızımda olsa sevinirdim oğlumuzda ...herşey yolunda büyümüş kilo almaya başlamış boyu uamış çok güzeldi hep gülüyordu gülerik fotoları var birde pipisinin tabikide:)))15 haft.1 günlük olmuş maşallah uyumlu gelişimi iyi ...rahatsızlığımdan d.ialaçlar yazdı ayrıca vitamin birde antibiyortik yazdı paroluda çok gerekmedikçe kullanma şimdilik dedi ...yalnız bu hamileliğimde bir tek problemim kasılmalarım vardı dr.daha demeden ultrasonda çıktı kasılmaların var dedi umarım geçer dedik kasılma çünkü doğum başlangıçı oluyor yani sancılarım var ama daha yavrum 4 aylık bile değil inş..doğuma kadar durur çok üzüldüm şuan bile gerçekten sanki 8 yada 9 aylık bir hamile gibi kasılmalarım oluyor göbüş yok elimle tutucam diye uğraaşıyorum .dr.muzda üzüldü daha çok küçük doğum bile olamaz yani dedi baya bi yok katettik inş.geçer dedi..progestan başladı...balık yağı kapsülü verdi ..çok güzeldi kontroümüz ecrinde gitti eğlenceli vede hareketliydi bebişimizin resmini verdi ecrine :)))bizdeb bötyle baya bi kontroletti herşeyine tek tek bakıldı ellerinin hatta parmaklarının uzun uzun olacağına kadar bahsettik ..ecrini anımsatıyor gibi sanki ama çok güzelr yüzle ve de çok aşırı hareketli el sallıyordu:))bize dr.muz 3 lü vede 4 lü tarama yapmayacağını gerek olmadığını 1 ay sıonra normal kan vede idrar tahlili için çağırdı ....

Son düzenleme:
selam canlarımm..
aa aysegul ben sureklı tek tarafta yatmıyorum kı bazen esımın tarafında benım uyudugum bıle oluyor.
yada o bnm tarafımda yatıyor.. ama genellıkle ben sagda yatarım o zaman sola dogru kayışa gecmem lazımmmmm :)))
denıcem vallaa

yasemıncım Allah saglıkla kucagına almanı nasıp etsın gule gule buyt guzel ve zekı cocuklarını
doğaçımda tam bı abı olucak bundan emınım..

dıger yasemın doguma gırmeden evvel haber et bıze canım.. dualarımz senınle dılerım kı bır avazda kurtulursun
Rabbım o yolda oyalamasın ınşallahh..

kızlar benım ıkıncı ne olcak yaa yok mu içinizde hıslerı kuvvetlı bırı ayollllllllllll
eşim konuşup duruyor evde ışler var utu vs.. yapılıcak.. offf sızden de cok ayrı kalıyorum emme yaaa

bu arada bende sevdacımla aynı tarıhlerde hamıle kalmayı cok ıstıyorum tabı Rabbımın bılecegı ış
umarım kı olur..
bızımkılerde sıze yetışır hemen ohoooo o zaman 7 cocukla toplantılarımızı surdurucezz bırde egecik katılıcak ettı mı 8 tey teyyyy
huniler işte o zaman meydana çıkarılıcak :)))
bence o zaman toplantılarımızda garson fln tutalım o ıkramları yapsın bız ancak cocukları zaptederız :))))

yasemincim oğlun oluyo csnım hsyırlı olsun bebeğin:)))

denizcim sağ sol konusunu bende denemiştim biliyosun batuhanda tuttu ama ikincide tutturamadık hehehe
canım valla seninle ilgili içime bişey doğmuyo sen bi hamile kal bak nasıl doğacak içime

oooo cinsiyetler belirlenmiş yasemincim erkek annesi olucan demek çok ama çok sevindim hayırlısı olsun inşallah bide bu duyguyu yaşa bakalım kız çocukla aradaki fark varmı anlatırsın bize
ayşegülcüm denizin tahmini doğru çıktı vallahi inşallah kesin kızdır çünki sen kız olmasını çok istiyodun artık süsler süsler gezersin onuda seyyah yapırsın :)
şimdiiii
dr yaseminin erkek
nuranın erkek
yaseminin erkek
ayşegülün kız inşallah
3 oğlumuz bir kızımız olacak allah nasip ederse

denizcim benim hislerim pek kuvvetli değildir ammmaa sanki senin yine erkek olacak benimde kız olacak gibi

adasim demek seninde oglun olacak garip bi duygu ya hala konusmakta zorlaniyorum oglumla..alismisiz kizim demeye..benim eltim olan arkadasim vardiya oda benimle ayni zamanda hamile kaldi 18 haftada beraber kontrole gittik dr bana erkek ona kiza benziyo dedi bende gelinim diye sevdim ayrintili sg de bi ögrendik erkekmis..bebegin psikolojisini bozduk:)))neyse sonra asker arkadasi diye düzeltmeye calistik bakalim..ben sürekli tatli yedim oda alabildigine aci onu hic öyle görmemistim..
bence aysegülinki kesin hadi hayirlisi..denizcim ne yazikki benimde icimden gecen senin yine oglun olurms gibi ama Allah gönlüne göre versin..
kizimda doguma gidisimi hic unutmuyorum canim dehset makarna istemisti yaptim tam keyifle kk ya takilip yiyecektim mutfaga getirmeye gittim suyum geldi makarna kaldi bende buraya suyum geldi yazabildim..2 gün evvel canim bi makarna istedi korktm walla..
ben 3.garanti olsa 2.yi kiz isterdim kizima arkadas...
duaya ihtiyacim cok..karmasik bi ruh halindeyim..esimin sinavlari var kizim burda kimseye alisik degil normal dogum bile olsa 3 gün hastanede kalmamlazim annemi getirmek istedim gelmedi..insaallah hersey yolnda gider..

gecmis olsun canim..insallah rahatsizligi atlatirsin kasilmalarinda kesilir bundan sonra kolay gecer..

hamile kizlar aile hekiminize ugramayi ihmal etmeyin sizi takip etmesi lazim yoksa sorun oluyo..

gecmis olsun canim..insallah rahatsizligi atlatirsin kasilmalarinda kesilir bundan sonra kolay gecer..

hamile kizlar aile hekiminize ugramayi ihmal etmeyin sizi takip etmesi lazim yoksa sorun oluyo..

ben gidiyorum yasemincim ve aile hekimimizdende çok memnunum emekli dr. sanırım gönüllü çalışıyor doğaçı özel dr.a götürüyordum ama çok güzel muayene etti ve aynı tanıyı koydu alerjisini ve aynı ilaçları verdi niye özele gideyimki bida en güzeli hem aile hekimleri yüzlerimizi ezberliyor resmen ya tanıyor unutmuyor doğaçın alerjisi için süpürge bile önerdi kendi çocuklarıda aynıymış ama çok pahalı şmdilik rafta o süpürge

eski sistemde yani saglik ocaginda baktigin hasta kadar para alindigi icin drlar ne kadar hasta okadar para meselesinden hizli hasta bakmis anladigim kadariyla simdi hastalarimiz belli sayi belli hatta snir bile var günde max 40 diye tabi biz istanblda dr eksikliginden 80ni buldugumuzda oluyodu ama simdi güzelce muayene etmeye drun vakti var..hasta listesi var..iyi oldu bencede yoksa uzmana gitmeye gerek seyler cok fazla degil..

bende bu aile hekimliğinden çok memnunum doktorumuz çok iyi güleryüzle karşılıyo bizi istediğim ilacı bile yazdırabiliyorum eskiden ne mümkün
hatta geçenlerde maddi durumu iyi olmayan sigortası olmayan bi tanıdığımızın çocuğu hastalandı muaynesini ücretsiz olmuş ama ilaçlarını eczaneden parayla alması gerekiyomuş bende reçetesini alıp bizim doktora gittim durumu anlatıp rica ettim ve zeynebin adına reçetedeki ilaçları yazdırıp eczaneden aldım götürdüm verdim
dr bu iyiliği yapmayabilirdi ama yardımcı oldu sağolsun

kızlar serpille konuşan varmı yok uzun zamandır
ders saatlirimi çoğaldı acaba ?

sağolun arkadaşlar hayırlısı ALLAH SAÜLIKLA KUCAĞIMIZA ALDIRMAYI NASİPEYLESİNDE BAŞKADA BİŞEY İSTEDİĞİM YOK..ama adaşım sana katılıyorum yaa bu kız durumunu üzerimden nasıl atacağım bilemiyorum hiç öyle erkek sevmedim ilgilenmedim kızıma aşırı düşkümlüğümden kızlara daha fazla ilgiliyim nasıl alışıcam bilmiyorum ((yani bu durumu yaşamakta ayrı br sorun aslında farklı bir cinsiyet....sevdacım dediğin gibi bakalım nasıl olacak ayrı cinsiyetende geç zaten kızda olsa farklı huylara sahip oluyorlar...

kızlar serpille konuşan varmı yok uzun zamandır
ders saatlirimi çoğaldı acaba ?
bende bilmiyorum noldu acaba bende meraktayım hiç uğramıyor artık yaz tatilinde boş vakti çok olur herhalde

sana katılıyorum yasemincim kız çocuk fikri bendede bi tuhaf duygu yaratıyor nasıl oluyor acaba farklımıki diyorum doğaç gibi olmuyacak gibi geliyor güzel güzel ciciler giydircez tamamda onun dışında nasıl olucak bilmiyorum gözüme nasıl gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…