evet yasemincim ödemlerim başladı benim bide niritim var ya bahara girdik alerjim coştu yine alerjidende şişiyorum ben allah hayırlısıyla doğum nasip etsin hepimize
veeeeeee size bişey dicem kızlar ben dr.dan geldim şimdi 2 haftadır bebeğimi görmüyordum ağır grip geçirince iyimi değilmi meraktaydım çok şükür iyiymiş ve cinsiyetide yüksek ihtimal kızmış kesin olmamakla birlikte diyede ekledi dr. ayyyy bi tuhaf oldum öğrenince yaaaaaaaaaaa
hic sorma canim sabah bütün gün yorgn eve gelirdim kizim hopp kucagima atlardi 2 elindede bebekleri hep beraber kucagimdalar yatarkendende bi yatakta kizim ben onnun kizlari:)))5 kisi yatiyoduk Allahtan gelmeden yatagini ayirdimda iyice alismadi..ben hala kucagima aliyorum hatice zeynebi almayim diyorum ama olmuyo lohusalikta napacaksam yine yanlizim..yumurta bayramina denk gelsede esim evde olsa diyorum ama onada 3 haftadan fazla var bekleyemem okadar:))))canım seninde az kaldı doğumuna hayırlsııyla alırsın inşallah oğlunu kucağına:))
evet bende ilkinde çalıştığım için pek anlamamıştım ama bunda da batuhanın peşine koşturmak anlayamıyorum bazen bilmeden basıyo karnıma yok vuruyo yok kucak istiyo zor valla:))
çok haklısın canım on tane kızım olsa batuhanı değişmem:)) erkekte kızda olsa hayırlısı olsun dediğin gibi oğlan anneye düşkün oluyo:))
geçmiş olsun canım dikkat et kendine senin cisiyet belli olmadımı hala kontrol ne zaman
2haftam kaldı benim 16. haftaya hala hareket hissetmiyorum ben tık yok bende karnımda çok büyümedi meraktan delircem artık
slm kizlar..kaldi 14 gün kizim 10 gün evvel dogd bakalim oglm nezaman gelecek 22 marti bi atlatsak oc olsun istiyom hayirlisi bakalim..
deryacim bende azmine hayran kaldim emin adimlarla baya inceldin..bu dügün meseleside seni destekledi sanirim..darisi basima..
nurancim masallah kuzuna olustuda büyüyo..hamilelegin tadini cikar ben bisey anlamadim calismaktan yogunlktan..simdide cok agirlastim...cok asagida iyice baski yapiyo..senin simdi en rahat dönemin basladi..
adasim gecmis olsun bende bi ara cok fena tutuldum hastalardan 2 kere kaptim ama ilacsiy atlattim cok sükür tuzl suyla gargara bana cok iyi geldi ogaziminin ödemini cözdü hemde mikrobu kirdi..ama senin bünyen daha zayif olabilir ozaman mecbur ilaca gerekoluyodur..
sevdacim zeynep ne kadar büyümüs hanimefendi olmus..masaallah..
aysegülcüm cinsiyetinizi bende cok merak ediyorum..dogacta su toplamistin sanirim bunda nasil gidiyor umarim ayni seyleri yasamassin..
denizcim ise alisabildin mi aral duruma alistimi benim kuzum 4 ay sonra bile her sabah anne okula gitmeee diye firliyordu yataktan sonrada ugurluyord eli mahkum..
evet yasemincim ödemlerim başladı benim bide niritim var ya bahara girdik alerjim coştu yine alerjidende şişiyorum ben allah hayırlısıyla doğum nasip etsin hepimize
veeeeeee size bişey dicem kızlar ben dr.dan geldim şimdi 2 haftadır bebeğimi görmüyordum ağır grip geçirince iyimi değilmi meraktaydım çok şükür iyiymiş ve cinsiyetide yüksek ihtimal kızmış kesin olmamakla birlikte diyede ekledi dr. ayyyy bi tuhaf oldum öğrenince yaaaaaaaaaaa
kızlar dün gittim dr.oğlumuz olacakmış :))hayırlısı ben kız yada erkek diye zaten hiç düşünmedim istemedimde kızımda olsa sevinirdim oğlumuzda ...herşey yolunda büyümüş kilo almaya başlamış boyu uamış çok güzeldi hep gülüyordu gülerik fotoları var birde pipisinin tabikide:)))15 haft.1 günlük olmuş maşallah uyumlu gelişimi iyi ...rahatsızlığımdan d.ialaçlar yazdı ayrıca vitamin birde antibiyortik yazdı paroluda çok gerekmedikçe kullanma şimdilik dedi ...yalnız bu hamileliğimde bir tek problemim kasılmalarım vardı dr.daha demeden ultrasonda çıktı kasılmaların var dedi umarım geçer dedik kasılma çünkü doğum başlangıçı oluyor yani sancılarım var ama daha yavrum 4 aylık bile değil inş..doğuma kadar durur çok üzüldüm şuan bile gerçekten sanki 8 yada 9 aylık bir hamile gibi kasılmalarım oluyor göbüş yok elimle tutucam diye uğraaşıyorum .dr.muzda üzüldü daha çok küçük doğum bile olamaz yani dedi baya bi yok katettik inş.geçer dedi..progestan başladı...balık yağı kapsülü verdi ..çok güzeldi kontroümüz ecrinde gitti eğlenceli vede hareketliydi bebişimizin resmini verdi ecrine :)))bizdeb bötyle baya bi kontroletti herşeyine tek tek bakıldı ellerinin hatta parmaklarının uzun uzun olacağına kadar bahsettik ..ecrini anımsatıyor gibi sankiama çok güzelr yüzle ve de çok aşırı hareketli el sallıyordu:))bize dr.muz 3 lü vede 4 lü tarama yapmayacağını gerek olmadığını 1 ay sıonra normal kan vede idrar tahlili için çağırdı ....
gecmis olsun canim..insallah rahatsizligi atlatirsin kasilmalarinda kesilir bundan sonra kolay gecer..
hamile kizlar aile hekiminize ugramayi ihmal etmeyin sizi takip etmesi lazim yoksa sorun oluyo..
eski sistemde yani saglik ocaginda baktigin hasta kadar para alindigi icin drlar ne kadar hasta okadar para meselesinden hizli hasta bakmis anladigim kadariyla simdi hastalarimiz belli sayi belli hatta snir bile var günde max 40 diye tabi biz istanblda dr eksikliginden 80ni buldugumuzda oluyodu ama simdi güzelce muayene etmeye drun vakti var..hasta listesi var..iyi oldu bencede yoksa uzmana gitmeye gerek seyler cok fazla degil..ben gidiyorum yasemincim ve aile hekimimizdende çok memnunum emekli dr. sanırım gönüllü çalışıyor doğaçı özel dr.a götürüyordum ama çok güzel muayene etti ve aynı tanıyı koydu alerjisini ve aynı ilaçları verdi niye özele gideyimki bida en güzeli hem aile hekimleri yüzlerimizi ezberliyor resmen ya tanıyor unutmuyor doğaçın alerjisi için süpürge bile önerdi kendi çocuklarıda aynıymış ama çok pahalı şmdilik rafta o süpürge
bende bilmiyorum noldu acaba bende meraktayım hiç uğramıyor artık yaz tatilinde boş vakti çok olur herhaldekızlar serpille konuşan varmı yok uzun zamandır
ders saatlirimi çoğaldı acaba ?
sağolun arkadaşlar hayırlısı ALLAH SAÜLIKLA KUCAĞIMIZA ALDIRMAYI NASİPEYLESİNDE BAŞKADA BİŞEY İSTEDİĞİM YOK..ama adaşım sana katılıyorum yaa bu kız durumunu üzerimden nasıl atacağım bilemiyorum hiç öyle erkek sevmedim ilgilenmedim kızıma aşırı düşkümlüğümden kızlara daha fazla ilgiliyim nasıl alışıcam bilmiyorum((yani bu durumu yaşamakta ayrı br sorun aslında farklı bir cinsiyet....sevdacım dediğin gibi bakalım nasıl olacak ayrı cinsiyetende geç zaten kızda olsa farklı huylara sahip oluyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?