2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yasemincim çok sevindim canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün çok mutluyum ya anacım geldi sonunda doğum ve sonrasına kadar benimle kısmetse

denizcim aslında sezeryana yönelmek isteğimde başka sebeplerimde var benim en başta idrar torbamla ilgili ilk doğumla zor olmasından tabi sarkma olmuş 2.de de sarkacak küçük veya büyük ölçüde çok acı çekiyorum şimdi hamileliğimdede idrar torbamdan tamamen boşaltamıyorum idrarımı ve son damlaları acı veriyor iltihap yok ama boşaltma zorluğum var bide kabızım ve basurum var normal doğumla beter olacak hepsi anlıcan offf offff bende istemiyorum ama sonunuda düşünmek zorundayım

Yasemincim hayırlı,uğurlu olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
kaç kilo doğdu,adını ne koydunuz,zeynebin tepkisi nasıl? fırsat bulursan yaz canım..hatta resim de isteriz babanızdan izin çıkarsa..
ayşegülcüm senin için sıkıntı olacaksa ve doktorun da kabul ederse ben sezeryancıyım..biliyorsun ben spinal sezeryanla doğum yaptım ve çok memnun kalmıştım güle oynaya doğurdum ve sonrasın da da hiç sıkıntı çekmedim dikişti vs..o doğum anını acısız ve heyecan içinde yaşadım o yüzden sezeryan da olacaksa mutlaka genel anesteziyle doğurma derim göre göre her anını yaşaya yaşaya doğur canım.. bu arada meleğimiz de çok tatlı çıkmış foto da yerim onun bacaklarını..
Nurancım senden de yine güzel bir yiğidin malı meydandadır resmi bekliyorum canım

biz de bu haftasonu senoşum gelecek onun da son ayı oğlumuz gelecek ve bizim kız da hiç hazırlık yok,rahat kadın..buraya gelecek de beraber alışveriş yapacağız bebişe hastane çantası falan ilk bebek olunca çok acemi bizim kız bana güveniyor sen ne lazımsa söyle alalım ben tek başına alamam diyor ben de o heyecanı onunla yaşayacağım tekrar..Asrının sakladığım tüm cicilerini de senaya vereceğim bilemiyorum ki bir daha doğururmuyum kız mı olur,erkek mi..olursa yeniden alırız artık evde koyacak yer kalmadı en büyüğünden koca bir hurç doldu taşıyor ana kucağı,kangurusu,mama sandalyesi vs..hepsini senaya vereceğim bari yabancıya gitmesin yepyeni ciciler..

Bu aralar bizde acayip bir babane sevdası var ki sormayın kızlar sürekli babaneee diye ağlıyor kadını geldiğine pişman ediyor gece evine yollamıyor,burada benimle uyu diye kıyameti koparıyor geçen gece saat yarım falan dı eve dönüyorduk tutturdu babaneme gidecem,söz gece ağlamıyacağım diye o saatte aldık götürdük gidince hiç beni falan aradığı yok,dedesiyle,babanesiyle çok eğleniyor (tabi bir dediği iki olmuyor ondan)
benim de işime geliyor tabi bu durum onlar antalyaya gidene kadar bu durumdan faydalanayım diyorum..
Havalar güzelleştikçe yine park sevdası başladı tabi hergün dışarı çıkmak istiyor,bana öyle acıtasyon yapıyor ki kıyamıyorum çıkarıyorum.. bir de çok fena oldu bir anda büyüdü sanki ne laflar ediyor eşimle beni gülmekten koparıyor sıpa esprili bir çocuk olacak sanırsam eminim sizinkiler de öyledir büyüdükçe daha bir tatlı oluyorlar

güzel dilekleriniz icin saolun kizlar..baya zor bi dogum oldu 3.den vazgectim:)))epiduralde yaptirmadim nasilsa bende yaramiyo diye..kesikte yapmadilar kendi yirtildi dikislerim var..
ama kizimdan daha rahatim suan hamdolsun..oglum 51 cm 3800gr.3600e düstü sütümde gec geldi gögüsler yine yara zor emziriyorm arada pompa kullaniyorum.sizsiz tadi cikmiyo lohusaligin :)))nerde o eski günler yine hepberaber dogursaydik
bu arada adimiz Muhammed Fatih ben ahmet tarik istedim ama babamizin dedigi oldu.ablamiz ilk gördügünde bu degil kardes dedi nasil hayal ettiyse..sonra benimsedi cok seviyo cok sükür zarar vermez gibi görünüyo ama dogal olarak kiskaniyo.anne acikmis agliyo emzir diyo aradada emzirme o seni acitiyo diyo..

Son düzenleme:
yasemincim ne güzel ya sen kurtuldun bitti ben sezeryana iyice yöneldim derya senin gibi, sorunum olmasaydı doğaçta hiç düşünmeden normal derdim ama çatımın darlığı ve psikolojimin alt üst olması bida vakum tehlikesini yaşamak idrar yollarım basur hepsi korkutuyor beni riske alamam yakın zaman yeni doğum yapan arkadaşıma gittim doğumdada hastanedeydim spnal sezeryan oldu ben çok memnunum dedi o da mis gibi emziriyoda bebişini herkesin bünyesi bir olmuyor ya acı eşiği farklı anatomisi farklı benim tekrar depresyona girmem hem küçük bebeğimi hemde doğaçımı mahveder riski göze alamam bu bebiş çok hareketsiz benm ya doğaç gümbür gümbürdü 17 . haftadayız ama hareketler çok az kız olduğu iyice belli sanırım hareketlerden narin oluyo cimcimeler

deryacım doğaçta çok komik bi çocuk bizi gülmekten öldürüyor diyorumki oğlum sen çirkinsin hayır çirkin değilim güzel erkekim diyor kimin güzel erkekisin diyorum senin diyor telefonda dedesi özledinmi beni oğlum diye soruyor babası özledik tabi diyor doğaç hemen bağırıyor sana sormadı bana sordu sussana sen diyor annenimi babanımı daha çok seviyosun diyorum annemi diyor babası bida parka götürmücem seni diyor ama annem doğurdu beni sen doğurmadınki diyor daha neler neler ya anlatsam roman

aaa canım tabıkı o tür sorunların varsa bencede sezeryan ol..
normal dogum kabılzıgı ınanılmaz tetıklıyor ayrıca..
senın ıcın hayırlısını dılıyorum ..
ama her sezeryan doguran derya gıbı şanslı olmuyor maalesef o azınlık gurubunda..
agrı eşıgıylede alakalı bu tur seyler
bence hayırlısı de gerısını dusunme sen sımdıden .. Allah kolay dogum nasıp etsın

nurancım ozlemıssındır oglunu .. resmını beklıyoruzzzzz
ay ben artık ıkıncı cocuk fıkrınden ıyıce uzaklastım
calısmak benı cok ıyı edıyor
ve ınanılmaz yoruluyorum
cokb orca gırdık kızlar
yazıyım sızede..

esım led tv aldı samsungun ama cok ıyı bı tv. tek gunluk kampanya vardı
117 ekran
hafta sonuda masa aldık beyaz lake ve cevız kaplama degısık bır masa
aynı yerden koşe koltuk takımı aldık.. oda cok guzel ama fonksıyonlu
hep oturma gurubu olabılıyor hemde koşe koltuk olabılıyor hem yataklı hem sandıklı ..
aynı yere sandalyelerımızıde beyaz derıden kaplatıyoruz..
bu arada duvar unıtesı ıptal oldu .. bızım ıstedıgımız renk yerıen kızılımsı bısey almıs usta
bızde begenmedık hıc bıseye uymuyordu cunku .. cok uzuldum cunku adam kesmıs bıcmıs bırde.
baska alalım ama yarı parasını verın demez mı .. sonra esıme ben vazgectım yapmaktan demıs
bızde unıte yerıne farklı bısey dusunuyoruz suan..

yemek yıyıcez herkese ıyı aksamlar dılyorum..

yasemıncım ogluna Allah saglıklı guzel nasıp etsın.. cok sevındım saglıkla kavuşmanıza..
Rabbım bızede nasıp etsın ıkıncıyı .. ama zamanı gelınce..
ben suan hazır deılım
o guzel melegı kokla yerımıze..

ayşegülcüm karnın baya belirginleşmiş büyüyolar artık yavaş yavaş
canım bende sezeryanla doğum yaptım genel anesteziyle oldu benimde hiç bi sıkıntım olmadı çok rahat geçti doğumdan sonrada sıkıntım hiç olmadı şükür inşallah 2. de sorunsuz geçer aslında bende epiduralle olsun istiyorum ama bi yandanda cesaret edemiyorum ona..
seninde problemliyse kendini hiç sıkıntıya sokma tekrardan hakkında hayırlısı canım

kızlar pazartesi doktora gittik baya büyümüş biizm minik paşamız:))
22 cm 355 gr olmuş doktor sen kilo almamışsın ama bebek baya iyi beslenmiş haftasına görede 5 gün önde dedi
resminide eklicem size ayarlıyım hemen ekliyorum:))

ay nuran bu nasıl bısey boyle yaaaaaaaaaaaaaaaa cok tatlı ay poza bak yaaa
eşşekk senı cok guzel poz vermıss

Allah saglıkla kucagınıza almanızı nasıp etsın kızlar... hepınızın göbuşlerını yerım

sağol denizcim:)) yüzünü net göremedik ama ellerini görebildik el sallıyodu paşamız bize:)))

yaa kızlar isim bulamıyorum ben ya
kız olsa adı hazırdı nil koyucaktık ama erkek için hazır değil ismi
eşim batuhana uygun olsun diye doğukan olsun diyo yada tuna da olabilir diyo
ama bende o isimleri istemiyorum ama aklımada güzel isim gelmiyo bana bi fikir verin
hadi bekliyorum hepinizden

ayyy nuran çok tatlı oğluşun el sallamış resmen isim konusunda bende çok sıkıntılıyım cinsiyet netleşsin dr. 100de 100 desin o zaman ciddi ciddi düşünücem doğaç kız anne duru olsun diyor nerden aklı eriyor nerden duyuyor anlamadım erkek şu an moda isimleri yazayım sana fikir olsun eymen , uras ,aras,egemen,göktuğ,doruk bunlar geliyor aklıma

evet canım yaa şu isim konusu biraz sıkıntılı benim içinde. kız için duru ismi çok güzel doğaç abisi koyacakmış ismini:)) nerden duyuyolarsa artık yer ediyo artık kafalarında
egemen,doruk,aras isimlerini bende çok beğeniyorum hatta batuhanda da çok istemiştim ama eşimin sinir olduğu arkadaşlarının adıymış daha bulduğum başka isimlerde öyle hep benim beğendiklerimide onun sinir arkadaşlarının ismi çıkıyo şaşırtıcı

arası seviyosan urasta çok güzel anlamıda talih şans bakmıştım netten eşinin bu isimdede gıcığı yoktur herhalde pek duyulmamış isim çünkü bende erkeğe odaklıydım ondan erkek ismi baktım genelde bunlar o birikimler kıza hala odaklanamadım belli olsun sıkı araştırıcam

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giemiyorum ne yazıkki talhsiz günler yaşadık neyseki geçti artık....biraz suyum geldi dr.da hastaneye yatırdı 1 hft.yattım çıktım şimdi iyiyiz aslında kötüde değildim nasıl oldu anlamadım ..baya bi serum iğne yedim çıktım en kötüsüde kızımdan uzak kalmak çok koydu bana hastanede yatırken eşim canım herşeyim her zamanki gibi beni hiç yanlız bırakmadı hep geldi ziyaret etti ellerinde çiçeklerle beni sevindirdi kızımıda getirdi ama insanın evi gibisi yok birde ecrinden hiç ayrı kalmadığımdan çok koydu malum biz hep yapışık ikiz gibiyiz.annemler çok üzüldü sürekli ziyeret ettiler günde kaç kere aradılar bişey olacak diye korkutular tabikide ama hepsi ondan çok bana yöneldiler ben üzülmeyeyim diye sırf beni teselli ettiler çünkü benim eğer suyum gelirse sezeryanla alınacaktı ve 3.sezeryanım ((...zaten kasılmalarım vardı bu hamileliğimde sizde de varmı kızlar benim zor oluyor bu yüzden son ayda olurdu hep buda bir ayrı geçiyor inş..hayırlısıyla taamalarız :)))neyse artık evimdeyim ,y,y,m b,raz tabi yokgun düşmüşüm hastanede kan aldılar hep biraz daha fazla halsizlik oldu ama toparlanıyorum neyseki...

adaşım gözünaydın allah analı babalı büyütsün maşallah darısı bizim başımıza artık ....

nurancım maşallah büyümüş ellerini severim ben onun birde el sallıyor :)))

ayşegülcüm sanırım kız olacak kesin g,b, görünüyor artık hayırlısı canım benim...

bu isim konusu benide aslında düşündürüyordu hep kız düşündük ecrinden zaten fikir çoktu ama erkek oldkça güç gibi geliyor bana nasıl bulacağım bilmiyorum eşim zaten ben koyayım diyor bana görede hava hoş yani...

denizcim güle güle kullanın canım yeni eşyalarınızı baya bi şey aldınız sanırım tv ünitesi ne oldu merakettim resim felanda eklede göreyim...

ayşegülcüm göbüşünde büyümüş....

zaten gececiydim bu gece hepten uyku kalmadı heyecandan kızlar..
Senoşum hamileydi yazmışımdır ve son ayında yarın da esk den bana geleceklerdi bebek için alışveriş yapacaktık beraber (o çalıştığı için ve acemi olduğu için herşeyi bana bırakmıştı vs..) yani bebeğin daha hiç bir şeyi yok..amaaaa az önce aradı ve doğum başlamış hastanedeymiş şimdi meraktan ve heyecandan ölüyorum yanında olmalıydım,doğuma ben de girecektim doğum fotoğrafçılığı yapacaktım lafta..
ama bebeğimiz beklememiş..hep ona hazırlıklı ol çantanı hazırla dedim beni sallamadı şimdi ne yapacak allah bilir..bakalım yarın yada haftasonu oğlumu da alıp gidicem eskişehire artık bizim kız acemi bebekler hakkında hiç bir bilgisi yok bi uzman lazım yanına :))
bu gece sabah olmaz bana artık...

canım çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın
çok zor günler geçirmiştir ecrinde oda sana çok alışkın
bol bol dinlen canım evde

aceleci çıkmış bebeği erken davranmış:)))
ayy canım çok telaşlısındır şimdi ben de bunu kardeşimde yaşamıştım duramıyodum durduğum yerde:))
uzman oldun artık canım git yanına hemen yardıma çok ihtiyacı vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…