yasemincim çok sevindim canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünçok mutluyum ya anacım geldi sonunda doğum ve sonrasına kadar benimle kısmetse
denizcim aslında sezeryana yönelmek isteğimde başka sebeplerimde var benim en başta idrar torbamla ilgili ilk doğumla zor olmasından tabi sarkma olmuş 2.de de sarkacak küçük veya büyük ölçüde çok acı çekiyorum şimdi hamileliğimdede idrar torbamdan tamamen boşaltamıyorum idrarımı ve son damlaları acı veriyor iltihap yok ama boşaltma zorluğum var bide kabızım ve basurum var normal doğumla beter olacak hepsi anlıcan offf offff bende istemiyorum ama sonunuda düşünmek zorundayım
ay nuran bu nasıl bısey boyle yaaaaaaaaaaaaaaaa cok tatlı ay poza bak yaaa
eşşekk senı cok guzel poz vermıss
Allah saglıkla kucagınıza almanızı nasıp etsın kızlar... hepınızın göbuşlerını yerım
yaa kızlar isim bulamıyorum ben ya
kız olsa adı hazırdı nil koyucaktık ama erkek için hazır değil ismi
eşim batuhana uygun olsun diye doğukan olsun diyo yada tuna da olabilir diyo
ama bende o isimleri istemiyorum ama aklımada güzel isim gelmiyo bana bi fikir verin
hadi bekliyorum hepinizden
ayyy nuran çok tatlı oğluşun el sallamış resmen isim konusunda bende çok sıkıntılıyım cinsiyet netleşsin dr. 100de 100 desin o zaman ciddi ciddi düşünücem doğaç kız anne duru olsun diyor nerden aklı eriyor nerden duyuyor anlamadım erkek şu an moda isimleri yazayım sana fikir olsun eymen , uras ,aras,egemen,göktuğ,doruk bunlar geliyor aklıma
evet canım yaa şu isim konusu biraz sıkıntılı benim içinde. kız için duru ismi çok güzel doğaç abisi koyacakmış ismini:)) nerden duyuyolarsa artık yer ediyo artık kafalarında
egemen,doruk,aras isimlerini bende çok beğeniyorum hatta batuhanda da çok istemiştim ama eşimin sinir olduğu arkadaşlarının adıymış daha bulduğum başka isimlerde öyle hep benim beğendiklerimide onun sinir arkadaşlarının ismi çıkıyo şaşırtıcı
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giemiyorum ne yazıkki talhsiz günler yaşadık neyseki geçti artık....biraz suyum geldi dr.da hastaneye yatırdı 1 hft.yattım çıktım şimdi iyiyiz aslında kötüde değildim nasıl oldu anlamadım ..baya bi serum iğne yedim çıktım en kötüsüde kızımdan uzak kalmak çok koydu bana hastanede yatırken eşim canım herşeyim her zamanki gibi beni hiç yanlız bırakmadı hep geldi ziyaret etti ellerinde çiçeklerle beni sevindirdi kızımıda getirdi ama insanın evi gibisi yok birde ecrinden hiç ayrı kalmadığımdan çok koydu malum biz hep yapışık ikiz gibiyiz.annemler çok üzüldü sürekli ziyeret ettiler günde kaç kere aradılar bişey olacak diye korkutular tabikide ama hepsi ondan çok bana yöneldiler ben üzülmeyeyim diye sırf beni teselli ettiler çünkü benim eğer suyum gelirse sezeryanla alınacaktı ve 3.sezeryanım((...zaten kasılmalarım vardı bu hamileliğimde sizde de varmı kızlar benim zor oluyor bu yüzden son ayda olurdu hep buda bir ayrı geçiyor inş..hayırlısıyla taamalarız :)))neyse artık evimdeyim ,y,y,m b,raz tabi yokgun düşmüşüm hastanede kan aldılar hep biraz daha fazla halsizlik oldu ama toparlanıyorum neyseki...
zaten gececiydim bu gece hepten uyku kalmadı heyecandan kızlar..
Senoşum hamileydi yazmışımdır ve son ayında yarın da esk den bana geleceklerdi bebek için alışveriş yapacaktık beraber (o çalıştığı için ve acemi olduğu için herşeyi bana bırakmıştı vs..) yani bebeğin daha hiç bir şeyi yok..amaaaa az önce aradı ve doğum başlamış hastanedeymiş şimdi meraktan ve heyecandan ölüyorum yanında olmalıydım,doğuma ben de girecektim doğum fotoğrafçılığı yapacaktım lafta..
ama bebeğimiz beklememiş..hep ona hazırlıklı ol çantanı hazırla dedim beni sallamadı şimdi ne yapacak allah bilir..bakalım yarın yada haftasonu oğlumu da alıp gidicem eskişehire artık bizim kız acemi bebekler hakkında hiç bir bilgisi yok bi uzman lazım yanına :))
bu gece sabah olmaz bana artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?