kiz gibi erkek erkek gibi kiz yetistirmeyiz umarim
zeynep bu aralar dışarıda çok sakin davranmaya başladı evde bize karşı cadılık yapar çenesi hiçççç susmaz dediğini yaptırır kızar bağırır ama misafirlikte falan çok farklı bi moda giriyo
mesela geçen gün muratın arkadaşına oturmaya gittik zeynepten 4 ay küçük kızları var elif çok ama çok aksi bi çocuk vede çık şımarık annesiyle babası serbest bırakıyolar kızmıyolar itiraz etmiyolar uyarmıyolar vs.
o gün zeynebe 2 kere vurdu zeynepte karşılık veremedi ağladı kucağıma geldi elifi sevmiyorum eve gidelim falan dedi annesi ağzını açıp hayır yapma kızım vurulmaz falan demedi öyle söyleyince daha çok yapıyomuş
ayyy bi sinir oldum bişeyde demedim ama fıttırdım sonrada zeynebe kızdım neden ağladın sende kendini savunmadın diye yalnışmı yaptım bilmiyorum ama biri sana vurursa sende karşılık ver vur dedim çünki gerçekten zeynebin o anda pasif durmasına artı arkadaşımın kızını uyarmamasına artı benimde o an bişey diyememe çok sinirlendim...
biz sürekli arkadaşlarışyla iyi anlaşmasını kavga etmemesini onlara vurulmamasını gerektiğini anlatıyoruz zeynebe ama aksi bi durumla karşılaşıncada nasıl davranacağını bilemiyo kuzum herkesi kendi gibi uyumlu zannediyo çok arkadaş canlısı ama karar verdim bazı durumlarda onunda karşılık vermesinde bi sakınca olmadığnı öğreticem
hayat her zaman iyileri çıkarmıyo karşımıza küçük bir tokat karşısında bile böyle davrandıysa ileride yaşayacağı olumsuzluklarda çok zorlanıcak hayal kırıklıklarına uğrayacak biz herzaman yanıda olamıcaz sonuçta
selam kızlar
bizde hastalığı hafiflettik sayılır. bugün ayağaya kalkabildim
batuhanı traşa götürdüm. çocuk kuaförüne hep gidiyoduk orda anca oyuncaklara dalıp kestiriyodu ama bugün normal berbere gittik çocuk kuaförü uzak bize. başta istemedi anne gidelim istemiyorum falan dedi ama sonra durdu şükür.
bizim minik oğlanın tekmeleri baya arttı çok oynuyo içerde hele karnımız bi doysun taklalar atıyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?