2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız bu gün 3lü taramamın sonucu aldım biraz yüksek çıkmış yaa daha dr.göstermedim aradım ama ulaşamadım pazartesi dr.gidicem umarım bir sorun çıkmaz 2 li iyidi hatta yapmayacaktı hasta olunca dr.bakalım dedi keşke bakmasaydı uyuz oldum şimdiden stres yaptım ((

nurancım inş. güzel çıkar ayrıntılı usg bakalım bizim nasıl çıkcak

yasemincim tekrar çok geçmiş olsun canım üzülme bişey yoktur takılma risk fazla değilse iyice üzüp oğlunuda üzme

deryacım tekrar hayırlı olsun arkadaşının bebeği teonun tepkisi her çocukta ve her yaşta var ondan kaçış yok malesef bu arada isim melis olmuyacak sanırım doğaçın kararını uygulamaya karar verdik doğaç başka isim istemiyorum duru olacak diyor kızıyor bize babası gibi kardeşinin ismine kendi karar veriyornasıl isterse öyle olsun napalım kardeş onun kardeşi doğaçla duruda uyuyor zaten ama bu tek isim olacak bu kez ikinci isim istemiyoruz artık

mrb kızlar ayşegül haberine çok sevindim.ismide güzel .allah hayırlarla doğmasını nasip etsin.

yeni bebekler doğmuş hepsi saglıkla huzurla büyüsün inşallah..

benim dedem vefat etti oraya gitmiştim sonra da kaynanam ameliyat oldu 17 gün de orda kaldım geldim geleli temizlik yaptım ,kağanın odasını değiştirdim falan anca ugrayabildim..

umarım hepiniz iyisinizdir........

yasemin bi sorun yoktur allahın izniyle stres yapma şimdiden bi doktor görsün bakalım sonucu rahat ol

helal olsun sana derya herkese senin gibi bi arkadaş lazım senanın herşeyiyle ilgilenmişsin ama teoyla zor olmuş baksana durcağından emin olsan bırakırdın babannesine ama sağı solu belli olmaz çocukların işte senin gönlün rahat etmezdi

slm kizlar..topigi aciyom yaziyom tamamlayamadan kapatiyom her seferinde..simdi evde herkesi uyuttum bende uyuyacam ama biraz takilip kafa dagitayim dedim..
ben tam toparlayamadim ama kizimdaki kadar agir degil lohusaligim..ayni seyler yine var gögüs yarasi dikisler ve en beteri kabizlik anal fissur..wc olayi tam iskence.agri kesici kremler fitiller vs.kullaniyorm bu sefer hazirlikliydim..bu sefer bakmam gereken yavrum 2 tane..daha iyi olmaliyim zaten..gögüs yarasi icinde herseyi hazirlamistim kremler silikon ama silikonu almadi sevmedi oglum..hala aciyolar sabirlar gecmesini bekliyorum

yasemincim(spacula) sağlıcakla kucağına aldın ya çok şükür
Allah yardmcın olsun....

yasemin sende de problem çıkmaz inşallah gönlünü ferah tut...

kızlar ya ben kafayı yicem enes çok arsız bir hal aldı
her dönem böyle huysuzlukları oluyor fakat
şimdi ağlayarak her işini hallettiriyor
bıktım valla evde sinir krizleri geçirtiyor bana
sonra da babası biz bağırınca çocuğa bakamıyorsunuz diyor
iyice sinirlendiriyor beni..
iki haftadır hep hastaydı belki ondan huyu da değişmiş olabilir
geçsin şu günler valla her poka ağlamasından bıktım

Unutmayalım ki çocuklarımız bizim aynamızdır.

Sevgi dolu, çocuğuna güven duygusu veren, tutarlı; ama ille de TUTARLI hiçbir anne yoktur ki çocuğundan aynı şekilde karşılık almasın.

Önce kendimize bir bakmalıyız, ben nasıl bir anneyim diye kendimizi yoklamalıyız.

esracım eşinle olan sorunları görüyordur enes ve tepki olarak böyle davranıyor olabilir bizimkide şımarıyor istediği yaptırmaya çalışıyor ama bi şekil hallediyoruz havalar düzelsin dışarı falan çıkınca oyun oynayınca düzelir belki

yasemincim zor zamanlar seni bekliyor canım 2çocukla allah kolaylık versin banada gelecek o sıra yandım bende ama kızım uslu gbi sanırsam çok kıpırdamıyor doğaçtaki gibi değil hiç sadce uzanınca kıpırdıyor ayakta hissetmiyorum bir kaç pembe kıyafet hastane çıkışı aldık doğaçın eski kıyafetlerini çıkardık teyzemle yıkadık çok erkeksi şeyleri ayırdı evde mavide giydiririm masrafa gerek yok diyorum dışarı kıyafetlerini yeni alıncak gezmelerde giydircem yarında günüm var ev curcuna hava kötü oyy oyyy

canım içini ferah tut 3lü test i zaten çoğu doktor yapmıyo 2li test en garantilisi

ayşegülcüm bende batuhanın eskilerini çıkardım yıkadım bi ütülenmesi kaldı yaa 3 makine çalıştırdım nasıl ütülenecek hepsi:96: çok yıpranmışları ayırdım bende ama çoğu yeni hatta kullanmadıkları bile var batuhanın ozaman doğmadan doldurmuştum yazında hep kısa şeyler giydirince aldıklarım kalmıştı şimdi bu kullanır inşallah.

cerebum77 çocuk sahibimisin bilmiyorum ama çocuk sahibi değilsen bu tür yorumları yapabilmen çok kolaydır eminim...
hangi yolu denersen dene karşında ki çocuk olunca bir yerde tıkanabiliyorsun..

evet canım havalar düzelse diyoruz bizde ama istanbulda hava şu an buz gibi
havalar düzelse artık hayırlısıyla.
yarın günün mü var hadi bakalım kolay gelsin sana..

Son düzenleme:
Yasemincim kafana takma eminim ki sonuçlar iyi çıkacaktır,boş yere stres olma tatlım,oğluşu da germe emi annesi..
Abi olmuş da rozisine isim bile bulmuş yerim ben o Doğaç Efe'yi..:)) Duru da güzel isim Allahtan abuk bir isim bulmamış Ayşegül..:)) İki isim konusunda katılıyorum ileri de bir bebeğim daha olursa tek isim olacak inşallah..
bu arada Teo artık ona Teoman Asrın olarak seslenilmesini istiyor Teo ya da Asrını kabul etmiyor tabi bu durum da benim hoşuma gidiyor çünkü herkes Teoya alıştı Asrın unutuldu..

Başın sağolsun Selcancım nur içinde yatsın dedeciğin.. kayınvalidene de geçmiş olsun bayağı yoğun günler geçirmişsin,özlettin kendini!
Ayy canım benim tsk ederim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım işte! Ama dönerken en bozulduğum nokta bir tsk duymadım ağzından kafası bebekle çok meşguldü belki ondan dedim alttan aldım ama bozuldum ne yalan söyleyeyim çocukla taaa oralara gidip herşeyine koştum hatta gitmeden 2-3 çeşit yemek yapıp bıraktım onun derdine trene gecikiyorduk ama dediğim gibi işte( biraz düzelsin soracam ona

bu arada ben döndükten sonra bebeği kontrole götürmüşler 2.500gr olmuş kilo vermiş yavrum doktor böyle giderse 1 hafta daha yaşamaz bu çocuk demiş,o kadar uyardım ama acemilik mi,rahatlık mı ne desem bilmiyorum..çocuk uyuyor diye 6 saat falan uyutuyorlar uyandırmıyorlar dilimde tüy bitti 2 saatte bir emmesi lazım,kaka yapmıyor doymuyor bu çocuk diye ama...şimdi mama takviyesi de yapıyormuş bakalım halaaa aklım orada..
Yasemincim en zor dönemdesin sık dişini herkesin sana ihtiyacı var eşin de destek oluyordur eminim..yanında kimse yok değilmi? 2 çocukla çok zor Allah kolaylık versin canım benim yaaa.. yemekti,çocuklar,dikişler,göğüs yarası vs..İnşallah bi an önce bu dönemi rahatlıkla atlatırsın canım.. Esracım aynennnnn! bizde de aynı durum var babne ve dede her dediğini ikiletmeden yapıyorlar,hiç kızma uyarma yok! ben de içten içe çok kızıyorum bu tavırlarına söylüyorum ama kıyamıyorlar sanırım..ve Asrın daaynen Enes gibi her istediğini ağlayarak,tepinerek yaptırtmaya çalışıyor ben de çok bunaldım bu durumdan..(
Sizi tanımıyorum ama bizleri tanımadığınız için bu şekilde yorum yapmanız tuhaf geldi bana..Eminim ki Esra da elinden geldiğince çocuğu için doğru şekilde davranmaya çabalıyordur ama onun da dediği gibi çocuk işte inatları,huysuzlukları insanı bazen kilitliyor..
ben kendi adıma tutarlı olmaya çalışıyorum ve biliyorum ki çok iyi bir anneyim ama bazen elim kolum bağlı kalabiliyor..

Deryacım sorun büyüklerin araya girmesindende kaynaklanıyor ama elimizden bişey gelmiyor
büyüklerimiz bir çok şeyi yanlış anlıyorlar bişeyde söylenmiyor
olan bize oluyor biz arada kalıyoruz

bu arada beyfendinin teoman asrın denilmesini istemesi çok şeker yerim ben onun aklını severim...

arkadaşım bazı çocuklar başkadır tutarlıda olsan dediğini yaptırır her aile ortamıda aynı olmaz anne ve sadece babanın ilgilendiği çocukla kalabalık bir ailede büyüyen çocuk bile değişir bilmeden bu şekilde yorum yapman tuhaf geldi bana....
canım takma kafana geçenelrde de bende yazmıştım ecrine bir haller oldu birden değişti diye 1 haft.sürdü geçti hiç bir şeyde yoktu yani oratada aynı tas aynı hamam hesabı oluyor bazen hele ki kışın :)))
canım bende ecrinin kilerine baktım aynı senin dediğin gibi masraf yok almak istiyorum tabi ama evde giysin ecrinin küçük olanları gerekirse pembeleri :)))

arkadaşlar sağolun hepiniz destek oluyorsunuz bana bugün gidicem dr.umarım iyi şeyler duyarım ne diyecek bakalım dr.merakediyorum nurancım dediğin gibi doğruluk payı çok düşük çoğuda yanlış çıkabiliryormuş ne yazık ki tedirginediyor işte ama nasip zaten netten sürekli baktım araştırdık eşimle bu testlerin hepsi iyide çıksa ultrsonda da bazen bazı şeyel belli olmuyormuş ne yazık ki istemeyiz tabi ama bebeği sorunlu doğanlarda varmış yani bu testler her zaman birebir doğru değilmiş hepsi(((

adaşım allah kolaylık versin sanada zor iki çocuk yanlızsın birde ....

canım arkadaşına züzldüm yok mu bir yardımedecek kimsesi annesi vs..böyle olmaz ki ben gideyim olmazsa bana yakınmış:)))ama sanada helala olsun kalk sen oralardan yetiş maşallah sana ..ama kendiside biraz dikakatetmeli sonuçta küçük bir yavru dilesin söz yani sen biliyorsun sonuçta dr.larda var kontrole gittiğinde bilgilendiriyorlar annelreri uygulasın onları...

cerebum77 çocuk sahibimisin bilmiyorum ama çocuk sahibi değilsen bu tür yorumları yapabilmen çok kolaydır eminim...
hangi yolu denersen dene karşında ki çocuk olunca bir yerde tıkanabiliyorsun..

7 yaşında bir oğlum var; ikinciye de 5 aylık hamileyim.

Çocukların bir standardı yoktur; en aklı başında, makul çocuğun bile zaman zaman saçmalama kontenjanı vardır, olmalıdır.

Anne babalar , bilhassa anneler bunun farkında olarak ama patronun kim olduğunu da çocuklarına hatırlatacak şekilde davranırlarsa sorunu en kısa yoldan halledebilirler diyorum; ben öyle yapıyorum en azından.

Ama anahtar kelime sevgi burada ; çocuk ne yaparsa yapsın sonsuz bir sevgiyle sevildiğini bilecek.

Hangimiz çocuğumuzu sevmiyoruz diyeceksiniz ama unutmayın çocuklarımızın beyin okumak gibi üstün yetenekleri yok.

Vaktim olsaydı şimdi daha çok şey yazardım ama bidahaki sefere inşallah.

Emin olun çocuk sahibi olmasaydım ahkam kesmezdim bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…