- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
7 yaşında bir oğlum var; ikinciye de 5 aylık hamileyim.
Çocukların bir standardı yoktur; en aklı başında, makul çocuğun bile zaman zaman saçmalama kontenjanı vardır, olmalıdır.
Anne babalar , bilhassa anneler bunun farkında olarak ama patronun kim olduğunu da çocuklarına hatırlatacak şekilde davranırlarsa sorunu en kısa yoldan halledebilirler diyorum; ben öyle yapıyorum en azından.
Ama anahtar kelime sevgi burada ; çocuk ne yaparsa yapsın sonsuz bir sevgiyle sevildiğini bilecek.
Hangimiz çocuğumuzu sevmiyoruz diyeceksiniz ama unutmayın çocuklarımızın beyin okumak gibi üstün yetenekleri yok.
Vaktim olsaydı şimdi daha çok şey yazardım ama bidahaki sefere inşallah.
Emin olun çocuk sahibi olmasaydım ahkam kesmezdim bu konuda.
şimdi anahtar kelime sevgi diyorsunuz da benim çocuğuma sevgi göstermediğimi nerden biliyorsunuz.
çocuğunuz olsa da olmasa da yaptığınız ahkam kesmekten başka birşey değil.
çocuğumun benim sevgimi anlaması için beynimi okumasını beklemiyorum buna emin olun.
benim hangi şartlar altında çocuğumla bu problemleri yaşadığımı bilmeden de bence bu tür yorumlar yapmayın.
kızlar dr.dan geldim tabikide normal olanı yani amiyosentez yapsak iyi olur eğer istersen dedi bende yaptırayım dedim ama tabi öyle heryerde değil prf.gidicez özel yapılacak umarım sorunla karşılaşmayız sonuç nasıl çıkacak bilemiyorum ama siz ne yaparsınız benim yerimde olsanız(( bana fikir verebilir misiniz....
doğaç doğduğunda kıza yakışan yelekler vs.lerde gelmişti şimdi onlara çok seviniyorum iyiki vermemişim kimseye mavide olsa giydircem kıza evdeyiz sürekli nasılsa gelen gidende yok bide kış çocuğu olcaklar ne kadar dışarı çıkabilirizki çok minik olucaklarayşegülcüm bende batuhanın eskilerini çıkardım yıkadım bi ütülenmesi kaldı yaa 3 makine çalıştırdım nasıl ütülenecek hepsi:96: çok yıpranmışları ayırdım bende ama çoğu yeni hatta kullanmadıkları bile var batuhanın ozaman doğmadan doldurmuştum yazında hep kısa şeyler giydirince aldıklarım kalmıştı şimdi bu kullanır inşallah.
evet canım havalar düzelse diyoruz bizde ama istanbulda hava şu an buz gibi
havalar düzelse artık hayırlısıyla.
yarın günün mü var hadi bakalım kolay gelsin sana..
2gündür saglik acisindan daha iyiyim hamdolsun..dün ögrenci arkadaslarim geldi ziyaretime,onlara hazirlik bile yaptim saolsn esim evdeydide cok zor olmadi..
ben kizimdan kalanlari hep vermistim..benden sonra hem erke kardesimin hem kiz kardesimin kizi oldu güzel ve orjinalolanlari onalra verdim.zaten esyalrim belli bi yerde degil orda burdaydi..
ogluma öyle fazla bisey almadim istanbula döneyim büyük bi alisversi yapmamlazim..benimde kiyafet sorunum var..dogumdan sonra bide kiloyu kafaya takmamak icin tartiya cikmadim ama dün gece esti tartildim off off..
Yasemincim amniyo sentez riskli bi girisim,ama senin gebeligin gerekli grupta sanirim yazdikalrini bastan takip edemedim ama.. tecrübeli ellerde yaptirsan sorun olmaz insallah ve sonucta güzel cikar insallah..
denizzz nerelerdesin..aldigin esyalari bende merak ettim..benim evimde bi oturma odam bide yatak odamda esya var..dönüste alacam salonu vs..fikir olur vaktin olursa eklesene
sibelcim nerelerdesin sen..rüya nasil..bu sefer sorunsuz bi gebelik olur ins.
hatice zeynepte bu aralar huysuzluk yapiyo ben kiskanmasina verdim ama genelde herkeste bu ara var galiba..babasina cok düstü bana gelmiyo kiziyo su versem bile almiyo..sonra dayanamiyo sen üzülme anne deyip sariliyo cok merhametli ama kiskancligina yeniliyo..alismasini ümit ediyoruz..
bu lohusalik nasil biseyse kafami toplayip suraya 2 satir yazmakta bile zorlaniyorum..
yasemincim bende senin yerinde olsam bebek için risk yoksa gerekeni yaptırırdım.
streetpit hoşgeldin
uzun zamandır özlettin kendini geçmiş olsun bebeğini kaybetmişsin.
hakkında hayırlısı en hayırlı zamanda yeni bir bebiş nasip olu inşallah
elif nihal sende hoşgeldin..
2gündür saglik acisindan daha iyiyim hamdolsun..dün ögrenci arkadaslarim geldi ziyaretime,onlara hazirlik bile yaptim saolsn esim evdeydide cok zor olmadi..
ben kizimdan kalanlari hep vermistim..benden sonra hem erke kardesimin hem kiz kardesimin kizi oldu güzel ve orjinalolanlari onalra verdim.zaten esyalrim belli bi yerde degil orda burdaydi..
ogluma öyle fazla bisey almadim istanbula döneyim büyük bi alisversi yapmamlazim..benimde kiyafet sorunum var..dogumdan sonra bide kiloyu kafaya takmamak icin tartiya cikmadim ama dün gece esti tartildim off off..
Yasemincim amniyo sentez riskli bi girisim,ama senin gebeligin gerekli grupta sanirim yazdikalrini bastan takip edemedim ama.. tecrübeli ellerde yaptirsan sorun olmaz insallah ve sonucta güzel cikar insallah..
denizzz nerelerdesin..aldigin esyalari bende merak ettim..benim evimde bi oturma odam bide yatak odamda esya var..dönüste alacam salonu vs..fikir olur vaktin olursa eklesene
sibelcim nerelerdesin sen..rüya nasil..bu sefer sorunsuz bi gebelik olur ins.
hatice zeynepte bu aralar huysuzluk yapiyo ben kiskanmasina verdim ama genelde herkeste bu ara var galiba..babasina cok düstü bana gelmiyo kiziyo su versem bile almiyo..sonra dayanamiyo sen üzülme anne deyip sariliyo cok merhametli ama kiskancligina yeniliyo..alismasini ümit ediyoruz..
bu lohusalik nasil biseyse kafami toplayip suraya 2 satir yazmakta bile zorlaniyorum..
3 haftalik oldu oglum..amin canim darisi dha güzel bi sekilde gönlüne göre sanada olsun.bu kadarda kiskanclik dogal sanirim..hamileyken hep bahsediyordk ama istemem diyordu simdi cok seviyo ama huyu degisti canim yavrumun gece kalkiyo bakiyoki bebek kucagimda emziriyorum agliyo benide yaniniza alin diye..yanimiza yatmazdi ona alismaya basladi insan sasip kaliyo o öyle aglarkende almamak olmuyo..ay sen yeni mi doğurdun çok mutlu oldum cnm benim ne güzel ya allah bana da nasip eder inşallah..mayıs başında belli olacak benimde...bakalım...zeynepime de kıyamam ama alışır merak etme..doğumdan önce hiç bahsetmişmiydiniz kardeşin olacak kardeş istiyormusun fln diye nasıl tepki veriyordu ..ben mesela daha bebek yok ortada ama rüya ya kardeşin olacak oyunlar oynayacaksın istermisin fln diyorum çok mutlu oluyor istiyorum kardeş diyor ama sadece diyor şimdilik ..ikinci gelse ne olur allah bilir..
bugün onunla baristik gibi..Allah kardesinede kolaylik versin canim insan birakip wcye bile gidemez.bende korkuyorum bazen..bizimki zarar verme pesinde degil ama bazen anlamiyo..bebegiyle oynadigi saklambactan oynamaya kalmis örtüyü cekmis tepesine kardes saklandi diyo..bi korktum ani tepki verdim yanlis ettim..cnm hatice zeynepte içten içe sana küsüyor demekki
kardeşimin kızı 14 aylık şimdi bi kızı daha oldu araları çok kısa
küçücük bebek dediğimiz annesine küstü kaç gün
kardeşim çok üzüldü tabi ama zamanla barıştı
şimdi küçüğün tepesinde
fırsatını kollayıp zarar vermeye çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?