2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi anahtar kelime sevgi diyorsunuz da benim çocuğuma sevgi göstermediğimi nerden biliyorsunuz.
çocuğunuz olsa da olmasa da yaptığınız ahkam kesmekten başka birşey değil.
çocuğumun benim sevgimi anlaması için beynimi okumasını beklemiyorum buna emin olun.
benim hangi şartlar altında çocuğumla bu problemleri yaşadığımı bilmeden de bence bu tür yorumlar yapmayın.

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum. inşallah hepiniz iyisinizir. 2. bebekler bekleniyor gözatbildiğim kadarıyla. allah hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

prens ve prnsesler de büyüdüler. ahmet de aynı kök söktürüyor. bu sene 50 saat dersim var görmüyor özlüyor akşam gelince de acısını çıkartıyor.

hepinizi öpüyorum. fırsat buldukça girmeye çalışacağım. :80:

yabancı arkadaşın yazdığı yazılar tuhaf geldi bana yorum yapmaya bile isteğim yok okumamış sayıyorum bu tür yorumlar sinir bozucu bence herkese kulak tıkamayı öneriyorum

takılma esracım sanki seni tanıyormuşta neler yaşadığını biliyormuşta yorum yazıyor /(((

kızlar dr.dan geldim tabikide normal olanı yani amiyosentez yapsak iyi olur eğer istersen dedi bende yaptırayım dedim ama tabi öyle heryerde değil prf.gidicez özel yapılacak umarım sorunla karşılaşmayız sonuç nasıl çıkacak bilemiyorum ama siz ne yaparsınız benim yerimde olsanız (( bana fikir verebilir misiniz....

içinin rahat etmesini istiyosan yaptır derim yasemincim

doğaç doğduğunda kıza yakışan yelekler vs.lerde gelmişti şimdi onlara çok seviniyorum iyiki vermemişim kimseye mavide olsa giydircem kıza evdeyiz sürekli nasılsa gelen gidende yok bide kış çocuğu olcaklar ne kadar dışarı çıkabilirizki çok minik olucaklar
evet canım havalar düzelse diyoruz bizde ama istanbulda hava şu an buz gibi
havalar düzelse artık hayırlısıyla.
yarın günün mü var hadi bakalım kolay gelsin sana..

sağol canım zor valla hazırlık seneye yok bida gün 2çocukla yetişemem mümkün değil sende kafana takma sakın çocuk o anı anına tutmaz gereksiz insanların sözlerinede takılma eminim sen en iyisini yapıyosundur zaten enes için düzelir merak etme

deryacım yerim ben o teoman asrını aman dikkat edeyim bundan sonra bizimkide efeyi kabul etmiyor doğaç çelikim ben diyor
arkadaşınında hassas dönemi kırılma bence toplayınca kendini telafi eder bence

merhaba canlarım nasılsınız?ay çok uzun zaman oldu ben günlük işlere takılmaktan nete girmiyordum ne zamandır amabakıyorum hala hepiniz dimdik ayaktasınız yaşasın haziran anneleri ay ne güzeldi ilk doğurduğumuzda burası gerçekten çok moral oldu bana tekrar hepinize teşekkür ederim...benim rüyam da 3 yaşına geliyor artık sizinkiler gibi o kadar güzelleştiler ki süper bir şey yaaa 3 yıl önce bu günleri asla tahmin edemezdim en zoru bence ilk bir yılıymış çocuğun..neyse ben biliiyorsunuz eğer hatırlarsanız hamileydim geçen nisan da ama haziran da kaybetmiştim bebeğimi sonra göz açıp kapayana kadar bir sene geçti yıl 2011 oldu gene nisan ayı ve ben gene hamile kaldiğimi tahmin ediyorum:26:ay şey yani daha belli değil işte bu ay sonunda öğrenicem inşallah olur ve eğer olursa inşallah sağlıklı olur ve allah ona uzun ömürler verir..ikinci bebek bekleyen arkadaşlar varmış çok sevindim allah tamamına erdirsin yaa çok güzel tebrik ederim arkadaşlarımı..lütfen benim için de dua edin..şimdi geç oldu siz uyudunuz heralde..bu arada yabancıların yazdıklarını kafaya takmayın hadi yarın görüşürüz..

yasemincim bende senin yerinde olsam bebek için risk yoksa gerekeni yaptırırdım.

streetpit hoşgeldin
uzun zamandır özlettin kendini geçmiş olsun bebeğini kaybetmişsin.
hakkında hayırlısı en hayırlı zamanda yeni bir bebiş nasip olu inşallah

elif nihal sende hoşgeldin..

Son düzenleme:
2gündür saglik acisindan daha iyiyim hamdolsun..dün ögrenci arkadaslarim geldi ziyaretime,onlara hazirlik bile yaptim saolsn esim evdeydide cok zor olmadi..
ben kizimdan kalanlari hep vermistim..benden sonra hem erke kardesimin hem kiz kardesimin kizi oldu güzel ve orjinalolanlari onalra verdim.zaten esyalrim belli bi yerde degil orda burdaydi..
ogluma öyle fazla bisey almadim istanbula döneyim büyük bi alisversi yapmamlazim..benimde kiyafet sorunum var..dogumdan sonra bide kiloyu kafaya takmamak icin tartiya cikmadim ama dün gece esti tartildim off off..
Yasemincim amniyo sentez riskli bi girisim,ama senin gebeligin gerekli grupta sanirim yazdikalrini bastan takip edemedim ama.. tecrübeli ellerde yaptirsan sorun olmaz insallah ve sonucta güzel cikar insallah..
denizzz nerelerdesin..aldigin esyalari bende merak ettim..benim evimde bi oturma odam bide yatak odamda esya var..dönüste alacam salonu vs..fikir olur vaktin olursa eklesene
sibelcim nerelerdesin sen..rüya nasil..bu sefer sorunsuz bi gebelik olur ins.
hatice zeynepte bu aralar huysuzluk yapiyo ben kiskanmasina verdim ama genelde herkeste bu ara var galiba..babasina cok düstü bana gelmiyo kiziyo su versem bile almiyo..sonra dayanamiyo sen üzülme anne deyip sariliyo cok merhametli ama kiskancligina yeniliyo..alismasini ümit ediyoruz..
bu lohusalik nasil biseyse kafami toplayip suraya 2 satir yazmakta bile zorlaniyorum..

soruyum diyorm her seferinde unutuyorm hatirlamisken sorayim..nuran senin kardesin sanirim dublebump gibi birseydi niki..eger oysa bebeginde uzamis sarilik vs var yazmis nasil oldu bi gelisme varmi..

cnm hatice zeynepte içten içe sana küsüyor demekki
kardeşimin kızı 14 aylık şimdi bi kızı daha oldu araları çok kısa
küçücük bebek dediğimiz annesine küstü kaç gün
kardeşim çok üzüldü tabi ama zamanla barıştı
şimdi küçüğün tepesinde
fırsatını kollayıp zarar vermeye çalışıyor

evet cnm teşekkür ederim inşallah artık siz de dua edin:))

ay sen yeni mi doğurdun çok mutlu oldum cnm benim ne güzel ya allah bana da nasip eder inşallah..mayıs başında belli olacak benimde...bakalım...zeynepime de kıyamam ama alışır merak etme..doğumdan önce hiç bahsetmişmiydiniz kardeşin olacak kardeş istiyormusun fln diye nasıl tepki veriyordu ..ben mesela daha bebek yok ortada ama rüya ya kardeşin olacak oyunlar oynayacaksın istermisin fln diyorum çok mutlu oluyor istiyorum kardeş diyor ama sadece diyor şimdilik ..ikinci gelse ne olur allah bilir..

selam kızlar uzun zamandır netı acamıtyordum yogunluktan
ıs yerınde yogun calısıyorum eve gelıcnede malum.. aaldır ev banada boya oldu
esyalar geldı yerlestı ama hala eksıklerımız var
sandalyelerımızı beyaz derı kaplatıyorduk aynı yere yanı mobılyaları aldıgımız yere onlar gelmedı hala ..
unıteyı daha yaptıramadık.. bu hafta halledıcez

3 haftalik oldu oglum..amin canim darisi dha güzel bi sekilde gönlüne göre sanada olsun.bu kadarda kiskanclik dogal sanirim..hamileyken hep bahsediyordk ama istemem diyordu simdi cok seviyo ama huyu degisti canim yavrumun gece kalkiyo bakiyoki bebek kucagimda emziriyorum agliyo benide yaniniza alin diye..yanimiza yatmazdi ona alismaya basladi insan sasip kaliyo o öyle aglarkende almamak olmuyo..

insanın kendi kazandıgı para gıbısı yokmuş cıdden uzun zamandır bunu utnumustum sımdı yıne ıs hayatında olmaktan mutluyum ne kadar yorulsamda...

gecmısı cok okuyamadım .. hepınızı ozledım mrkta edıyorum sızlerı ama dedıgım gıbı gıremıyorum nete
ıs yerınde de vaktım olmuyor..

aral cok ıyı bızde ıyıyızz.. halı alıcam mobılyalarım beyaz krem bej tonlarında..
masamın buyuk kısmı beyaz lake dıger kısmı cevız rengı

evı bıtırınce resımlerı ekleyebılıcem ancakk

slm kızlar coşmuş buralar yine ..ben bu ün dr.gittim ayrıntılı ultrasona girdim şükür ki bişey çıkmadı dr.hatta hiç korkmamamı söyledi gayet sağlıklı dedi ama yine amiyoyu yaptırdık zor olmadı maşallah tam ustadı yani umarım sonuçta iyi çıkar bende rahatederim zaten bu 3 lü testi prf.tavsiye etmiyormuş yapmıyormuş bile hastalarına kafa karıştırdığı için....

Son düzenleme:
bugün onunla baristik gibi..Allah kardesinede kolaylik versin canim insan birakip wcye bile gidemez.bende korkuyorum bazen..bizimki zarar verme pesinde degil ama bazen anlamiyo..bebegiyle oynadigi saklambactan oynamaya kalmis örtüyü cekmis tepesine kardes saklandi diyo..bi korktum ani tepki verdim yanlis ettim..

selam kızlar bende doktordan geldim az önce boyun ve omuzlarım çok ağrıyor kasılıyor başım dönüyo başımda uyuşma bile oldu nöroloji doktoruna gittim muaynede bişey çıkmadı bide eeg çekelim kafamızda soru işareti kalmasın dedi çok şükür ondada hiçbirşey çıkmadı sonuçç normal bendeki bu ağrılar sürekli var kendini yormucaksın strese girmiceksin üşütmüceksin vs.vs. dedi kas gevşetici verdi yine zaten oda olmasa ağrıdan duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…