- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
selam kızlar bende doktordan geldim az önce boyun ve omuzlarım çok ağrıyor kasılıyor başım dönüyo başımda uyuşma bile oldu nöroloji doktoruna gittim muaynede bişey çıkmadı bide eeg çekelim kafamızda soru işareti kalmasın dedi çok şükür ondada hiçbirşey çıkmadı sonuçç normal bendeki bu ağrılar sürekli var kendini yormucaksın strese girmiceksin üşütmüceksin vs.vs. dedi kas gevşetici verdi yine zaten oda olmasa ağrıdan duramıyorum
soruyum diyorm her seferinde unutuyorm hatirlamisken sorayim..nuran senin kardesin sanirim dublebump gibi birseydi niki..eger oysa bebeginde uzamis sarilik vs var yazmis nasil oldu bi gelisme varmi..
insanın kendi kazandıgı para gıbısı yokmuş cıdden uzun zamandır bunu utnumustum sımdı yıne ıs hayatında olmaktan mutluyum ne kadar yorulsamda...
gecmısı cok okuyamadım .. hepınızı ozledım mrkta edıyorum sızlerı ama dedıgım gıbı gıremıyorum nete
ıs yerınde de vaktım olmuyor..
aral cok ıyı bızde ıyıyızz.. halı alıcam mobılyalarım beyaz krem bej tonlarında..
masamın buyuk kısmı beyaz lake dıger kısmı cevız rengı
evı bıtırınce resımlerı ekleyebılıcem ancakk
slm kızlar coşmuş buralar yine ..ben bu ün dr.gittim ayrıntılı ultrasona girdim şükür ki bişey çıkmadı dr.hatta hiç korkmamamı söyledi gayet sağlıklı dedi ama yine amiyoyu yaptırdık zor olmadı maşallah tam ustadı yani umarım sonuçta iyi çıkar bende rahatederim zaten bu 3 lü testi prf.tavsiye etmiyormuş yapmıyormuş bile hastalarına kafa karıştırdığı için....
selam kızlar bende doktordan geldim az önce boyun ve omuzlarım çok ağrıyor kasılıyor başım dönüyo başımda uyuşma bile oldu nöroloji doktoruna gittim muaynede bişey çıkmadı bide eeg çekelim kafamızda soru işareti kalmasın dedi çok şükür ondada hiçbirşey çıkmadı sonuçç normal bendeki bu ağrılar sürekli var kendini yormucaksın strese girmiceksin üşütmüceksin vs.vs. dedi kas gevşetici verdi yine zaten oda olmasa ağrıdan duramıyorum
kızlar bizde dün ayrıntılıya girdik çok şükür temiz çıktı sorunsuz hallettik
gününe göre önden gidiyo yine gelişimi falan çok iyi dedi doktorumuz
birinde bay bay yapıyodu bunda burnunu karıştırıyo :)
size şımarıyo nuran
bazen bende düşünüyorumda acaba ikinci çocuğumu zeynep kadar severmiyim ?
ilk çocuklar çok farkl ıo duyguyu yaşamadan bilemicem sanırım
ya nuran bu paşa çok güzel pozlar veriyor maaşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?