2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun sevdacım üşüttün herhalde masaj yaptır biraz kocişine

yarın sonucum belli olacak kızlar başım çok ağrıyor dünde öyleydi bu günde sanırım içten içe stres yaptım iyice çünkü 2 gün öncesine kadar yoktu ..umarım her şey yolundadır..testide araştırdım doğruluk payı yüksen bebeğe tek problemi düşük yapma vede enfeksiyormuş benim artık 2 günoldu iyiyim biraz ağrılarım vardı bugün dahaa iyiyim neyseki ...

soruyum diyorm her seferinde unutuyorm hatirlamisken sorayim..nuran senin kardesin sanirim dublebump gibi birseydi niki..eger oysa bebeginde uzamis sarilik vs var yazmis nasil oldu bi gelisme varmi..

evet canım kardeşim o:))canım bebeğimiz 2 aylık oldu ama sarılığı hala var. doktor 6 tüp kan aldı bide sondaylada idrar örneği aldı. kan örneklerini çapaya gönderdi ama idrarında mikrop çıkmış. doktorda 1 hafta sonra tekrar aldı idrar örneği eğer yine mikrop çıkarsa yatırıcaz hastanede dedi sonucu çarşamba belli olucak. kan sonuçlarıda mayıs ayında belli olucakmış. inşallah bişey çıkmazda hastanede yatmasına gerek kalmaz. gerçi bebeğin sarılığı bi var bi yok bazen sararıyo sonra bir kaç saat sonra çok az oluyo sarılığı.

canım zeynepte kıskançlık olması normal birden paylaşmak zorunda kaldı seni oda huy değişikliğine sebep oluyo. bende çok korkuyorum bundan şimdilik çok hevesli habire karnımı seviyo kardeşim büyüsün geldin diyo ama bakalım illaki olucak kıskançlık onu iyi dengelemek lazım

ayyy canım güzel olmazmı kendi paranı kazanmak bende özledim valla çalışmayı. ama zor olacak benim için 2 çocuğu bırakmak. artık zamanı gelince hallederiz bişekilde.
canım resimleri bekliyoruz:)))

canım inşallah sorunsuz atlatırsın sonuçlarda temiz çıkıcaktır içini ferah tut. bir kaç gün çok yorma sürekli dinlen

canım çok geçmiş olsun masaj yap sürekli çok yorma kendini

kızlar bizde dün ayrıntılıya girdik çok şükür temiz çıktı sorunsuz hallettik
gününe göre önden gidiyo yine gelişimi falan çok iyi dedi doktorumuz

kızlar facebook yani msn şifremi unuttuğum için iptal ettim ve yeni adres yeni facebook açtım geri dönüşü olmayan bi durum yaptım manyaklık işte çok unutkan oldum ben iyice nolcak bu halim hepinize yeni face adresim için msn adresimi yolluyorum ekleyin

kızlar selammmmmmmmmm.. aysegul kopardın benı bu ne unutkanlık benıde gecmıssın :)))
bana ekleme at

hepınızı opuyuorumm cok ısım var

ayşegülcüm hemen ekliyorum :)))

kızlar bebğimizin resmi:)) burnunu siliyo paşamız:))

ilk gördüğümde çok yabancı hissettim birden batuhana baktım sanki onu seversem batuhana ihanet edicekmişim gibi geldi. sonra baktım burnunu siliyo çok güldüm saçmalama dedim kendime kızdım sonra. ikiside benim evladım ayırabilirmiyim hiç birbirlerinden

birinde bay bay yapıyodu bunda burnunu karıştırıyo :)
size şımarıyo nuran
bazen bende düşünüyorumda acaba ikinci çocuğumu zeynep kadar severmiyim ?
ilk çocuklar çok farkl ıo duyguyu yaşamadan bilemicem sanırım

slm kızlar sevdacım facedeki yorumunu görünce yazıyım iki dakka dedim fırsat buldukça okuyorum yazdıklarınızı ama haftada bir 10 günde bir filan girebilir oldum okuduklarımı unutuyorum koptum iyice yazmaya üşendikçe uzadı zaman neyse bugün üşüdüm evden çıkasım gelmedi ece uyuyunca zaman buldum
bizde hiç bi değişiklik yok bu dönem daha rahatım bugün evdeyim salı prş akşama kadar çrş cuma öğlene kadar çalışıyorum bol bol evdeyim eceyle arkadaşlarımıza gidiyoruz onlar geliyo filan zaman nasıl geçiyo anlamıyorum bilg mümkün olduğunca açmamaya çalışıyorum ben direniyorum babası hiç direnemiyo ece oyun oynuyo bilgda bugün benden istemedi ama yarın babsı gelince getirdinmi bilgı diicek makyaj oyunları giysi giydirme filan çok fena oldu evde makyaj yapıp takı takıp topuklu ayakkabı terlik benim gecelikler onun şimdiki gelinlikleri hep bi poz verme durumu ya şarkı söylüyo ysüzülüp oturuyo ben gelin olcam emir damat olcak dans etcez aklı hep düğünde eğlencede tam tiki büyüdükçe vazgeçer mi bilmem ama çok güldürüyo bu hali bizi bazen de kızdırıyo tabii
deryanın yazdıklarını görmüştüm biara babanne delisi oldu teo diye ece de öyle hep öyleydi ya zaten akşamları uyumadan önce ağlıyo sabah gidelim artık diye uyanıyo çok özledi yeni geldi gitti babannesi ama eskişehirdeki herkesi istiyo ananne melisa damla filan bi kardeşim olsaydı anne melisa gibi filan diyo tatili iple çekiyoruz bu yaz alıştırıcam babannede kalmaya seneye arada gider bi hafta bırakırız diyorum şimdi onunla uyuyo gelince ama gece uyanınca beni istiyo filan bensiz de kalmıyo yani
kardeşide olsa acayip kıskancız alışamaz kesin düşünmüyoruzda zaten ya hala ; biz artık umudumuzu kreşe bağladık ancak öyle atar belki kıskançlığını gerçi yapısı bu galiba sık sık görmeye tahammülü yok arkadaşlarını sıkılıyo ben seni sevmiyorum sende beni sevme arkadaş olmayalım diyo hemen istediği olmazsa dar ediyo bize koyu pembe hastası herşeyi pembe olcak odasını turuncu almıştık nefret ediyorum kızlara hiç yakışmıyo ben pembeye boyuuucam diyo tam 3 yaştripleri galiba eceninkilere tikilikde karışınca çekilmez oluyo
ayşegül nuran yasemin sizin bebeklerde iyice büyümüşler maşallah sağlıkla doğarlar inş
yasemin sende doğum yapmışsın gözünüzaydın canım
deniz sende çalışmaya mı başladın hayırlı olsun gönlüne göre bi iş bulmuşsundur inş ; çocuklar büyüdükçe daha da zorlaşıyo saatleride uygunsa rahat olur senin için benim işte olma saatlerim yarı yarıya azaldı öğr geçince ama ece yinede şikayetçi yine mi işe gitceksin ; bugün gitmiicekmisin ; bazne kızınca işe de gitme parada kazanma yanımda ol seni çok özledim diyo ağlıyo yada okulu yakıcam öğrencileride dövücem babamda gitmiicek sende gitmiiceksin diyo tam zamanında geçmişim yani yoksa 8buçuk 5 buçuk çalışsaydım çokk çok zor olurdu ece için
sevda esra derya selcan herkes iyidir inşallah ben yine vakit buldukça okurum yazdıklarınızı uzaktan takibe devam
öpüyorum hepinizi

oh be serpil sonunda geldin özledik valla ece iyice büyümüş abla olmuş anlaşılan ne güzel birlikte vakit geçiriyorsunuz isteğin hep buydu allah gönlüne göre verdi

yasemincim sonucun çıktımı merak ettim inş güzeldir herşey dualarım seninle canım

deniz bana gülme gelir başına bak ya öf arkadaş dediki senin mailden bana saçma mailler geliyor her hafta bi baktım hakkaten gitmiş benden şifreni değiştir dedi değiştirdim sonra şifreyi unuttum yıllardır aynı şifreydi değişince unuttum herşey böyle başladı facede otomatikmiş maille ben iptal ettim maili edince facede iptal oldu giremedim bida bende sıfırdan mail ve face açtım napıyım sizi buldukça gönderiyorum istek eklersiniz artık kızlar

valla canım bize şımarıyo:)))
bende hep aynı duyguları yaşadım doğmadan tam bilemecem ama kime sorduysam hayatta fark olmaz diyo evlat değilmi hepsi aynı diyolar. doğru tabikide onu kucağına almak koklamak.. senin bi parçan ayrım olamaz zaten. paşamız doğsun sağlıkla inşallah mıncık mıncık edicem onu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…