2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nuran senin bebişin pozlarına hayranım valla nasılda veriyo yaramaz çok fotojenik bakalım bu nasıl olcak batuş gibi uslu olacakmı acaba benim kız çok uslu karnımda fazla kıpırdamıyo doğaç gibi değil bu sanırsam ben yabancılık çekmicem sanki doğaçta anneliği çok anlamadım ben emmedi en başta bunda umudum fazla inş. bu sefer gönlüme göre olur herşey bugün kızımı görmeye gidiyoruz bizde dr.a bakalım nasıl olmuş prensesim

senin prensesini yesinler ayşegül
bakalım tahmin ettiğin gibi uslu olucakmı merak ediyorum bende acaba bebeğin anne karnındaki hareketleri gerçekten bu konu hakkında ipucu veriyomu

bende merak ediyorum sevdacım ne olacak gittim geldim gördüm kızımı bida kız olduğunu söyledi dr. besbelli kız bu dedi dedim çok hissetmiyorum hareketlerini ama oldukça hareketli siz hissetmiyosunuzdur dedi dedim oğlum bu aylarda deliyodu karnımı göbek deliğimde bi sertlik var onu söyledim kalp damar cerrahına bi göster dedi acı veriyo özellikle yemeklerden sonra doğaçtada vardı onu söyledim büyük ölçüde karnın büyüyüp gerginleşmesinden olur dedi zararlı olsa ben gibi büyürdü dedi midemde acayip ekşime oluyor ilaç verdi iyi geliyor o zararı yokmuş bebeğe naeli bişey bende böyle durumlar kızımız iyi gidiyormuş gelişimi herşey normalmiş dr. yakalayamadı bi poz verdi aslında eli çenesinde çekemedi resmi bozdu hemen manken gibiydi bacakları falan

şimdiden başladı canım bu pozlara çok canlar yakacak şimdiden belli:)))
çok oynuyo bizimki batuhan bu kadar hareketli değildi ama bu hiç durmuyo nerdeyse sürekli kuduruyo içerde:)) çekeceğim var galiba benim heheheehee. bende batuhana benzesin istiyorum huyu falan bebkliğinde ve şimdide çok zorlamadı bizi rahat bi dönem geçirmiştik bakalım bunda acısımı çıkacak:))

canım inşallah kzıın uslu olur seninde ağlayan çocuk çok zor diyolar Allah gönlümüze göre verir inşallah mankenimizde kesinleşti artık hehehe yesinler bacaklarını:)))

kızlar avatar resmimiz nasıl babamız çekti ben de çok beğendim hemen avartar olarak ayarladım :)))

selam arkadaşlar

bu aralar sizi çok ihmal ettim biliyorum. evin işleri, okul işleri, 23 nisan hazırlıkları beni mahvetti.şimdi daha rahatım.

biz iyiyiz kızalr çok şükür. ege de çok ii. okula gidip geliyor, çok seviyor okulunu. 23 nisanda ingilizce koroları ve dans gösterileri vardı, harikaydı. ama çok yoruldu kuzum. her gün bi yerde gösteri yaptılar. tüm AVM lerde neredeyse.. okula başladığından beri baya kilo da aldı maşallah:) 16 yı geçiyor şu an. 1 kilodan fazla aldı. çok güzel ve düzenli besleniyor, asla öğün atlamıyorlar,içim çok rahat. erken yatmaya da alıştı. 9 buçuk gibi yatıyor kuzum.

sizler ne yaptınız? sayfalar çok birikmiş, okuyamadım. yasemin doğurmuş, gözü aydın olsun.

denizcim para kazanmak harika dimi, insanın kendine güveni daha bi artıyo sanki.

diğer hamişler de iyiymiş, çok sevindim.

annem bursaya taşındı kızlar:))))) o kadar mutluyum ki anlatamam. ankaradaydı hatırlarsanız, burada çalışacak bi özel okul buldu, hem de yanımdaki apartmana taşındıD ama bundan sonra şenlik var gibime geliyor aslında hehehe, sağda kaynana solda annem, inşallah bi sorun çıkmaz da aleme rezil olmayız . ama ben çok mutluyum,inanılmaz derecede. ana gibi yar mı var be, her an destek...

başka da bi havadisim yok kızlar. hamiş değilim, 2. yi şu an düşünemiyorum ben. karnım boş yani hehehehe

ee, bana ne zaman geliyosunuz??denizcim haftasonu da çalışıyo musun?

hepinizi öptüm, yavruları ve mercimekleri de..

evrimcim sende bizi terkettin hıhhh :)
şaka bi yana seni çok iyi anlıyorum baya bi yoğun günler geçirmişsin ama bidaha arayı bu kadar açma olur mu :)
ege beyde pek meşkullermiş aferim ona ingilizce koro demek muhteşem bişey maşllah ona izlemek isterdim kısa bi videosu varsa face de paylaşırsan bizde izleriz

ufff çok sıkıcı bir gün canım sıkılıyor
zeynep uyuyor bu arada hangi işimi halletsem diye planlar yapıyorum
yarınsaat 14.30 da mr çekilicem kızlar bana dua edin ensemdeki ağrı başımdaki uyuşmadan dolayı dr beyin mr ı istedi çok korkuyorum inşallah kötü bişey çıkmaz şimdiden stres yapmaya başladım
allah yardımcım olsun inşallah

canım çok geçmiş olsun umarım bişey çıkmaz stres yapma her şeyin nedeni stres unutma havalar güzelleşiyor yavaş yavaş gez toz tadını çıkar iyi gelir

ayşegulll maılboxın dolmuş bacımmmmm msjına cvp yazamadım

sevdacım gecmıs olsun canım arkadasım bıseu cıkıcagını sanmıyorun ben strestendır o bence..,Allaha emanet ol cnm..

nurancım bayıldım profılıne.. cokg uzel resım o senın göbüşün mü ayol o eller kımın ?
ya son sayfayı okuyabıldım sadece .. kım ne yazdıbaska bılmeıyorum
ben bu aralar kılo verdım yıne cok bölunuyorum .. ev badana boya temızlık yenı esyalar montajları temızlıgı . okuldakı bıtmek bılmeyen gorevler derken cok yoruluyorum yorgunum
yıl sonu gosterılerı velı toplantıları slyatlar sunumlar hazırlanan ve hazırlanacak olan yazılar dosyalar derken kafayı yıyıcem .. cok yogunum cıdden .
bugunde calısıcam erken kayıt donemımız basladı mayıs sonuna kadar her c tesı gıdıcem 4 e kadar
bugun daha sonra ıst a gecıcez.. annem her ıkı gozunden de amelıyat oldu merceklerını cıkarıp yapay mercek taktılar coka cımıs baya hıssetmıs

onu gormeye gıdıcez aralıda goturucez
aral ıyı masallahı var canımıza okuyor hala.. cok harektlı yaa ınanılmaz.. takıp etmek zor..
eylulde onu okul paklar...

bu arada bızıde doga kolejınden at bınmeye davet ettıler hafta c tesı gıdebılırız

evrımcım arada sırada anatoluım da fln goruselım canım yada koruparkta ..
tv unıtesını hala alamadık.. bı tane begendık cok sade bısey . onu alıcaz 20 gun sora teslım edıyorlarmıs vanessadan begendık gercek lake. bakalım kısmetse onu alıcaz daha tv yı fln kurdurmadık o duvar duvar kagıdı olucak cunku kablolar duvar oyulup ıcınden gecırtılıcek cok ısımız var yanı

opuyorum hepınızı...

deryacım ve dıger kızlar umarıms ızde ıyısınızdır ..
hepınızı cok ozledımmm face e deburayada cok az bakabılıyorum .. ama aklım sızde valla

sevdacım içini ferah tut inşallah bişey çıkmaz stres yapma kendine

denizcim evet benim göbiş ve eller:)) babamıızn karesinden :)) kızlar iştahım çok açıldı ya durduramıyorum kendimi

denizcim zaten çok zayıftın daha nasıl zayıflıyosun ya bi deri bi kemik kalıcan. iş temposu baya ağır anlaşılan kaç parçaya bölünmüşsün evin temizliği boyası ayrı iş ayrı. Allah yardımcın olsun canım anennede çok çok geçmiş olsun

kızlar ben doktora gittim emar için dr sonradan beyinle ilgili bişey çıkmayacağını emara gerek olmadığını düşünmüş tomografi çektirmemi bi kemiğe bakması gerektiğini söyledi bende tomografi çektirmek istemediğimi söyledim zararlarını araştırıdım acayip birşey kanser yapma olasılığı var mış bilmiyorum işte öyle kaldı şu an iyiyim ilerleyen günlerde bakıcam

denizcim ne kadar yoğun günler geçiriyosun ay ben okurker yorgunluk hissettim nasıl baş ediyosun o kadar işle maşallah sana allah kuvvet versin şu badana yeni eşya işleri bitsin biraz rahatların

kızlar bugün doktora gittik ama poz vermedi bu sefer elleriyle yüzünü kapatmıştı. ayaklarını uzatmış bacak bacak üstüne atmıştı:)) keyfine düşkün olacak bu:))
24+1 olduk ama ultrasona göre 24+5 günlüğüz önden gidiyo. boyu 33 cm 756 gr olmuş paşamız

batuhan gibi boylu poslu olacak maşallah nuran şimdiden 33 santimse boyu doğana kadar kaç olur bilemem
nerdesiniz kızlar ya yine kayboldukkkkk

dün gece 21,30 u gecıyordu eve geldııgımde . mudurum bıraktı. velı toplantımız vardı.. oglumla bu hafta hıcc ılgılenemedım (
bugunde velı toplantımız var .. haftayada bahar senlıgı var merkez okulda gorevlıyım yıne. bu kez pazar gunude calısıyoruz.. mayıs sonuna kadar boyle yogunum

velı toplantımız cok guzel gectı ama maşallah cok gururlNDIK SLAYT HAZIRLAMISTIM HERKES COK BEGENDI . aralım yanımda yazamıyorum daha fazla.
hepınızı opuyorum....

Anneler gunumuuzuu en ıcten dıleklerımle kutluyorum...

sağol yasemincim bende herkesin anneler gününü kutluyorum kızlar nice güzel anneler günü diliyorum not. kıdemli anne adayı =

bende önce kendimin ve bütün annelerin anneler gününü kutluyorum bu güzel duyguyu rabbim herkese yaşatsın inşallah

selam kızlar nasılsınız??
bende herkesin geçmiş anneler gününü kutluyorum

kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı sonucum normal çıktı çok şükür
şekerli suyu içmek çok kötüydü boğazım yandı resmen tadından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…