2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tam alıştırmaya karar verdim
eşimde şimdi nasıl yapıyorsun böyle birşeyi yzın oyalacak bir sürü şey park sokak deniz bir sürü meyve yazı bekle diyor zaren zor karar aldım b konuda heran fikrimi dğiştirebilirler yani
oğlanb da çok sıkıntı yok aslıda gündüz sarmadı hiç istemedi....
geceleri emsemi acaba balki kendi bıakır böylece bilmiyorum ki nasıl yapmalı?
kıyamıyorum yaaaaa .....gece zaten iki defa falan kalkıyor
denicem bu akşam sorun çıkarmassa emzirmicem aşamalara bölücem benimkde alışmAM lazım bu duruma....

çok sevindim gülümsecim ,hamile olmak duygusa da bi başka bazen özlüyoruum hamileliği.hamileliğin yeni sayılır galiba allahım sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik nasp etsin

kuzucuğumu memeden kestim kızlar....ama dokunsanız bana ağlayacağım...gece 1.30 da uyudu sonra 5.30 da kalktı sabah...mızmızlandı biraz kalktık tv izledik sonra 8 e kadar uyutamadım kuzumu...biraz emzirdim son kez olmak üzeresenağlamaöğlen 11.30 gibi kalktı şimdi uyuttum ayağımda sallayarak...

sarpçım evet bu duruma alışmak çok zor gerçekten...allah kolaylık versin hepimize...

benim oğlan şimdide öksürüyor ...

hadi bir bahane daha bulayım ....

çarşamba gününden bu yana gündüz hiç emzirmiyorum ...
geceleride 2 kez emzirdim ...biberonla süt verin demişsiniz ....

yani gece yine kalıkıyormu? ben de sandım ki memeden kesince hiç uyanmıyacak heh heh yani keyfime bakıcaktım ....

eeeee bu oğlan bineronun yüzüne bile bakmıyo yani biberon u almazzz..

şimdide babannesi geldi bu kadar verdin biraz daha idare et yaza kadar diyor zaten bir sürü bahane buluyorum birde böyle söyleyince hepten gevşicem

sukocugum ,sarpcigim ya yazmayin boyle yuregim parcalandi insan yavrusundan ayriliyor gibi oluyor dayanin azicik ha gayret baya atlattiniz sayilir hem sizden uzaklasacak sanmayin bebeginizi emzirmek cok ayri bir bag oluyor ama nasilsa bir gun olacak zorlaniyorsaniz devam edin bence
sarpcigim bence bebeginden once kendin memeyi birakmaya hazir degilsin bir suru yazmissin bahaneni degilmi canim istiyorsan emzirmeyide devam et simdi biraktirmalisin diyede bir mecburiyetin yok ya nasil rahat olacaksan gonlune gore yap canim

gulsumcugum dualariniza ihtiyacim var ikinci hamilelik daha zor oldu benim icin doktorum daha toparlanamamissin ondan halsiz kaliyorsun diyor kasik agrisi bel agrisi uyku falan yoruldum simdiden

evet bahane buluyorum kendimi hazır zannetmiştim ama değilim ...
şimdilik gündüzleri emzirmiyorum zaten aramıyor artık sirke sürmüştüm ya kokusundan hoşlanmdı yine ekşimiş kokuyor dedim bir kaçkez aramado oda....

zaten geceleri uyanmaya devam ediyormuş uyanırsa emziriim yavaşlattım yani bi hız başaladım ama olmadı ....

dediğn gibi gülümsee acelem yok ya kendinin bırakmasını beklicem yazın devam ederse gece emmeye... bu kez başka çare bulucam artık.....

canım gülümsecim çok zor işmiş yahu şu memeden kesmek...ben daha çok zorlanıyorum kızımdan...biraz önce babası uyuttu ayağında sallayarak...dualarımız seninle gülümsecim inşallah güzel güzel atlatırsın hamilelik dönemini...fıstığını öp benim için canım....

kızlar en son ne zaman kan tahlili yaptırdınız çocuklara?bizim doktorumuz 2 yaşını doldurduğu için istedi de bu aralar yaptırmayayım diyorum malum gündemimiz memeden kesmek:)))

şükocum sarpcım kolay gelsin sizlere inşallah atlatırsınız sıkıntılı döneminizi şükocum biz en son zeynebe bir ay önce faln kan testi yaptırdık oda iştahsızlıgı için yaptırdık ben hiç duymadım 2 yaşına gelince kan testinin yapılması gerketiğini Allahıma şükürler olsun bişey çıkmadı bizde inşallah yagmurun da yaptırısan kan test sonuçları iyi çıkar canım gülümsecim sanada Allah kolaylık versin canım inşallah hayırlısyla atlatırsın sende saglıklı ve güzel bir şekilde hamilelik dönemini dualarımız hepsenle canım kendine ve güzel kızına çok iyi bak

kan tahlili bende yaptırmadımve hç söyleyende olmadı am a aklıma gelmişti acaba demiri falan düşükmü bi baktırsak diye ....
havalar biraz soğuk ya bu aralar dr falan gitmem bizim dr azcık uzakta eşiminde işleri var ama en kısa sürede gidyim bari
hangi tahlillet gerekiyor acaba....

şükran memeden kestikten kuzunun ağzında koku hissettin mi?

bu sabah eşim diyorki bak memeden kesicem diye uğraşıyorsu n hemen ağzında bakteri üremiş ağzı kokuyor... bana koktu dün ağzı doğru söylüyor.. acaba boğazında ağrımı var diye düşiündüm bilmiyorum ki
ben kara veriyormuşum yaza kadar sabredicekmişim falan filan oğlu kıymetliymiş onu
benim sütüm antibiyotikmiş
ağrı kesiciymiş
ayyy bir süürü şey lütfen biraz daha emzir diyor
bende tmm dedim geceleri emziririm ama gündüzleri yok anlaştık yani...
bizded gündem bu işten gelirgelmez bu gün noldu sıkıntıya sokma sakın oğlumu diyo ...

tuboşçum çok teşekkür ederim canım sağolasın...

sarp ben koku hissetmedim canım yaa...belki boğaz ağrısı falan varsa ondan da koku olabilir...desene eşin kıyamamış oğluşuna...aslında benim eşim de çok yufka yüreklidir ama bakalım şimdilik iyi gidiyoruz gündüz vermiyorum kesinlikle dün gece uykusunun arasında emzirdim...bir iki güne gece de vermeyeceğim artık hayırlısıyla...

oğlan iyice alıştı gündüz hiç aramıyor ...ilkgece 3 kere falan uyandı emmek içn...

dün gecede iki def kalktı umuuyorum geceleride kendiliğinden bırakır...

3 gündür de kendi uyuyor ...ben inat edip 22.30 da uyutmaya götürüyordum oysa saat 23:00 da

kendiliğinden uyuyacakmış çocuk ...

öğretiyo yani bana nasıl yapmam gerektiğini...

yemek nasıl gidiyor hanımlar benim oğlan sabah hariç diğr öğünlerde çooook uzun sürerdede olsa yiyor
meyve, yoğurt,
etli çorba yada pilav gibi şeyler yiyor ama sabah bebek kahvaltısı yapıyor ...

evet kıyamıyor oğluna benden bu kadar sıra sende sen devam et dedim ah bende süt olsa ben askere gidene kadar mziriridim diyor yuhhh dedim...
10 dk bakınca durmuyor diye getiriyor yanıma ..
ama olsun işme geldi gündüz nasıl bıraktıysa gecede bırakıcak elbet ...

ama bu sirke sürme iş çok iyi oldu hanımlar tavsiyemdir ...
annem niye beni emzirmiyor diye üzüleceğine bak ekşimiş tadı kötü olmuş dedim bir dah mızmızlanmadı bir kaç kez denedi aama ısrar etmedi ....

yapamam demesin hanımlar... bu sayfada emziren yok başka ama soranlara tavsiye ediyorum .....
tadı kötü gelince bir daha bakmıyor yüzüne
neydi ya herkesin içinde açmaya çalışıyordu offf valla rahatladım şimdi

benim kuzum da perşembeden beri gündüzleri hiç istemiyor bakalım bu gece itibariyle memeyi tamamen keseceğiz inşallah....biraz önce uyudu ancak pışpışlayarak...balalım uyanınca memeyi bulamayınca neler yapacak...

kızlar sizin kuzucukların gece uykuları nasıl deliksizmi uyuyorlar yoksa arada sırada uyanıyorlar mı?Bir de nasıl uykuya geçiyorlar ve gece uyandıklarında uykuya tekrar nasıl geçiyorlar?Ayyyy ne çok soru sordum yaaa ben gece gece......

nerdee keşke deliksiz uyusa 2 saatte bir 3 saatte bir uyanıyor birde ne ayakta sallattırıyor nede otutturuyor devamlı kucakta gezerek uyuyacak tam koyacam yatağına tekrar uyanıyor. onun keyfi yerinde olan bana oluyor.. ne uyuduğumu anlıyorum ne yediğimi 5 kilo aldım.. moralim iyi değil depresyona girecem yakında..neyse bizde son ocak annesi olarak 31 ocakta yani dün doğum günümüzü kutladık.. pek resim çekmedik bir kaç tane face e yükledim.. kapanış konuşmasına ben yapayım ocak ayı bebeklerinin(gerçi artık bebek değiller ama) yeni yaşları hayırlı olsun Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin... öpüldünüz...

tearful doğumgününüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllaraaaaa:))))

kızlar benim kuzucuk gece hiç uyanmadı 00.30 gibi uyudu sabah 10 a kadar.....doğduğundan beri ilk defa oldu bu inanamıyorum.....bir de şöyle birşey yaptık yalnız başına uyudu o bizim yatakta biz onun odasında yattık....normalde onun beşiği bizim yatağa yapışık halde muhtemelen çocuk bizm gece yatakta dönmelerimizden falan da uyanıyordu...bir de memeden de umudu kesti tabii....onun oda takımının beşiği bizim odamızda...biz de onun odasına yatak aldık bazası henüz gelmedi o yüzden onu daha yatıtmıyoruz orada..yakında odasına da geçecek inşallah kızım alkisalkisalkis

sukocugum cok sevindim daha rahat gunler seni bekliyor canim insallah memedende kesince gecede kalkmayacak demekki kiziyin resmi galiba canim masallah kocaman kiz olmus biraz kucuk resim ama
benim kzida geceleri kalkiyor 2 de 3 de uyumuyor 2 saat falan 6 da tekrar kalkiyor bu duzen hergun olmasada iki gune bir kesin bu sakilde hic duzen tutturamadik benim kiz emzigiylen uyuyor gece kalkip atiyor eliylen sonrada uyaniyor 8 veya 9 gibi uyur en erken en gecte 11 gibi yatiriyorum
gunduz 1 veya 2saat kesin uyuturorum 6 ayliktan beri benim kiz kendi odasinda yatiyor daha rahat oluyor biz gece oksursek ona kalkiyordu cok hafifti uykusu halen oyle gece ustunu ortmeye giderim bir goreceksiniz parmaklarimin ucunda gicirti cikmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…