sarpcigim allah yardimcin olsun baslamak bitirmenin yarisi derler ya umarimi kisa surede alisir bebegin bende kizima aksam yatacaginda ve gece kalktiginda sut veriyorum seninkide alisir belki boyle
gulsumcugum cok saol canim evet ikinciyi bekliyoruz bugun ilk defa gordum bebisimi kipir kipirdi
heryeri belli olmus minicik herseyi normal gozukuyormus cinsiyetini daha bilmiyoruz bakalim bir dakine gosterir belki
edacigim cis deyip oturuyor lazimligina ama yapmiyor aklina geldikce gidiyoruz banyoya ama cok zorluyor beni yattimmi anne cis diyor sirf beni kaldirmak icin oyun oynadigini biliyorum ama belki yapar diyede umutla kalkiyorum
nerdee keşke deliksiz uyusa 2 saatte bir 3 saatte bir uyanıyor birde ne ayakta sallattırıyor nede otutturuyor devamlı kucakta gezerek uyuyacak tam koyacam yatağına tekrar uyanıyor. onun keyfi yerinde olan bana oluyor.. ne uyuduğumu anlıyorum ne yediğimi 5 kilo aldım.. moralim iyi değil depresyona girecem yakında..neyse bizde son ocak annesi olarak 31 ocakta yani dün doğum günümüzü kutladık.. pek resim çekmedik bir kaç tane face e yükledim.. kapanış konuşmasına ben yapayım ocak ayı bebeklerinin(gerçi artık bebek değiller ama) yeni yaşları hayırlı olsun Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin... öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?