nerdee keşke deliksiz uyusa 2 saatte bir 3 saatte bir uyanıyor birde ne ayakta sallattırıyor nede otutturuyor devamlı kucakta gezerek uyuyacak tam koyacam yatağına tekrar uyanıyor. onun keyfi yerinde olan bana oluyor.. ne uyuduğumu anlıyorum ne yediğimi 5 kilo aldım.. moralim iyi değil depresyona girecem yakında..neyse bizde son ocak annesi olarak 31 ocakta yani dün doğum günümüzü kutladık.. pek resim çekmedik bir kaç tane face e yükledim.. kapanış konuşmasına ben yapayım ocak ayı bebeklerinin(gerçi artık bebek değiller ama) yeni yaşları hayırlı olsun Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin... öpüldünüz...
kızlar sizin kuzucukların gece uykuları nasıl deliksizmi uyuyorlar yoksa arada sırada uyanıyorlar mı?Bir de nasıl uykuya geçiyorlar ve gece uyandıklarında uykuya tekrar nasıl geçiyorlar?Ayyyy ne çok soru sordum yaaa ben gece gece......
nerdee keşke deliksiz uyusa 2 saatte bir 3 saatte bir uyanıyor birde ne ayakta sallattırıyor nede otutturuyor devamlı kucakta gezerek uyuyacak tam koyacam yatağına tekrar uyanıyor. onun keyfi yerinde olan bana oluyor.. ne uyuduğumu anlıyorum ne yediğimi 5 kilo aldım.. moralim iyi değil depresyona girecem yakında..neyse bizde son ocak annesi olarak 31 ocakta yani dün doğum günümüzü kutladık.. pek resim çekmedik bir kaç tane face e yükledim.. kapanış konuşmasına ben yapayım ocak ayı bebeklerinin(gerçi artık bebek değiller ama) yeni yaşları hayırlı olsun Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin... öpüldünüz...
sonra ...
allah aşkına sabahtan başlayarak ne ve nekadar yediğini yazarmısınız ?
ben başlıyorum:
sabah 5-6 bisküvi,1 kaşıık pemez ve kuruyemiş .bıldırcın yumurtası .tereyağı krem peynir az da süt
(daha önce bayağı adam gibi kahvaltı yapardı şimdi böyle yiyor )zorlamıyordum bend ama yarından sonra eskiye dönüş var ...
arada :
meyve yarım armut gibi yada kavanoz meyvelerinden zevkine göre ....
başka bişey yemeden uyuyor
akşamüstü
içinde tavuk yada kırmızı et olan, et suyuna yapılmış 1 tabak sebze çorbası yada tarhana yada buğday(ve diğerleri) ve1 kase yoğurt (bunları mutlaka yer )
akşam :
yine meyve bu günlerde muza taktı bir tane yiyor
yatmadan : çorba dan yine yer
gündüz gezerkende :
küçük sütlerden aldık pipetle onu içer hepsini bitirmez ama yarısı nı
şimdi çocuk azm yiyor inanki bütün gün yemek yedirmekle geçiyor bütün öğünleri en az yarım saate yedirebliyorum geze geze.....
bende masif deprsif olcam yaaa olamz böyle ama
benim kide kendi yemeye çelışıyor ama hem az yiyor hemde oynuyor
biraz yedikten sonra ben devam ediyorum ...tabağını bitirmeye çalışıyorum uzun sürüyorr hatta araya reklam bile alıyoruz yani ...
face bookta benide buldunmu gülümsee ...
bakıcam şimdi arkadaşlığını kabul edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?