Vİtamİn kullanıyoruz zaten seven oİl balık yaĞı var İÇİnde
bugÜn yumurta yedİ tereyaĞlı kaŞarlı yanında portakal suyu
ÖĞlen meyve yedİ ...
Tavuklu arpa Şehrİyelİ ve yoĞrtlu Çorba dİcem yİne ne olduĞuu bİlmİyorum yemeĞe benzİyor ama Çorba gİbİde .. Ondan yedİ
uyudu
Şmdİde ıspanak ve yoĞurt yedİ ...
AkŞamı dÜŞÜnÜyorum Şİmdİde ne yedİrcem dİye bİzİmle yerse yer yamezse had bakalım ne yedİreyİm dedrİ var onu dÜŞÜnÜcem
evet sarpçım biz bıraktık artık memeyi yağmur gece 1 de uyudu memede uyumadığı için....sabah 5.30 da kalktı 8 e kadar uyumadı snra 12.30 a kadar uyudu daha doğrusu uyuduk ...bakalım bugün gündüz uykusu uyutmadım bütün gün dışarıdaydık şimdi geldik....inşallah bu gece güzel güzel uyur...
benim kuzucuğun iştahı pek yerinde değil memeden kesileli beri herhalde kendince protesto ediyor yavrucak...
ben burdayım canım aaa edacım ne güzel yemekler yapıyosun kızna o ugraşlara degiydur yani yiyodur inşalah yemekleri kıznın kilosu gayet iyi maşallah benim kızn da kilosu 10 kilo düşün 8 aylık bebekler bile aynı kiloda ama napıyım sorun etmiyorum artık saglıgı yerinde olsunda büyür inşallah sarp sende yapıyosun güzel şeyler yazdınına göre çorblar enfes aman bir büyüypte kendileri yese şu çocuklar inşallah o günleride görürüz
ohh ohh kizlar dokturmussunuz yemekleri aciktim ha ne pirasa kaldi ne ispanak hepsinden canim cekti istiyoruuuum
bakalim benim kiz ne yiyormus
sabah 1 yumurta hergun degil haftada 3 veya 4 defa veriyorum her ogun ver beyazini sever
1 tost ekmegine bal veya surme peyni,kasar peynir,recel gibi ne cani isterse soruyorum ona gore surup yediriyorum bir bardak kadar sut icer bu kadar
11 gibi meyveli yogurt,meyve,icecek,kek,muhallebi ,kurabiye bunlardan artik ceker gelir yeriz sonra yatar 1 veya2 saat kadar kalkinca corba icer bir kasede yogurt
aksam saat 5 veya 6gibi yemegimizi yeriz fasulye ,karni bahar,brokoli,havuc,patates,ispanak,nohut,kuru fasulye,bamya, bunlarin hepsini sever cani isterse super yer canim istemessede hic yemez aclik durumuna bakiyor pilav,makarna ,manti bunlarada bayilir anlayacaginiz
benim kiz herseyi yiyor ama ac olursa 12 kilo simdi gayet iyi durumda gobus bile cikiyor yedigi zaman
tuboscugum benim kiz kendi yiyor canim doke saca bana yedirtmiyor iyice beni kizdirirsa ancak ben yediriyorum ozaman koltuguna oturduyorum altinada bez seriyorum alisacak insallah baba baya alisti
biryere gittigimizde sorun oluyor biraz mizmizlaniyor ama idare ediyorum
slm kizlar ben geldim benim kizla iki gundur cok iyiyiz yemesi icmesi uyumasi seytan kulagina kursun cok guzel bende rahatliyorum boyle olunca havada guzeldi gezdik kuzucugumlan yorulmuyorda masallah yurumek yok durmadan kosuyor arkasindanda ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?