2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh yarasın canım, yer annesi çok düşündükçe çok büyük dert oluyor birazda kafanı rahat tut.

Şükran haydi geçmiş olsun, aynı dert bizde de var hala uyku saatlerini ne yaptıysam düzene sokamadım.

Tuba'cım neler yapıyorum ama tabi ben yapıyorum diye küçük hanım her pişirdiğimi yemiyor, doktorlar zorlamyın diyor ama kendi halinede bırakamıyorum.

Kilo konusu birazda bünye meselesi, her çocukta farklı. Asya da bakınca aman aman kilolu durmuyor. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar, kasaba et borcumuz yok.

Maşallah, benim kızımda acıkınca yiyor, bende sebze yaptığım gün biraz acıkmasını bekliyorum o zaman yiyor. Ama damar yemezsede yemez.

nihayet benim kuzucuk uyudu...bugün öğlen uykusuna geç yattı ve geç kalktı...
bir elinde kayusu bir elinde rozisi uyuyakalmış canım kızım...bu aralar yemeğimiz biraz zayıf gidiyor...sütte pek içmiyoruz daha...bakalım nasıl alıştıracağım...

okul açılana kadar inşallah uykusu düzene girer şükran . yoksa senin adına çok yorucu olur
bizdede yemek sorun yaratıyor tabi...

ama her öğünde mutlaka yemeğni bitirtmeye çalışıyorum ... zaten azıcık olduğu için ölçü.. bitirmeye uğraşıyorum .. yaklaşık 40 45 dk alıyor yemeği ni yemesi ....
oynaya oynaya yediriyorum ...

edanın da dediği gibi öğün saysı iyi benimkinde de ...ölçüsü az işte ...yavaş yavaş çoğaltıyorum bende ....

öğlen uykusuna erken yattığında erken kalkıyor ve allahtan çok geçe kalmıyor geceleri....
dün gecede 5 gibi uyandı babası gitti yanına bir iki pışpışlamış uyutmuş hemen....ayy kızlar çok mutluyum uyku konusunda...inşallah hep böyle devam eder...

herkese merhabalar bir hafdadır yoktum izinliydim evdede kızımla ilgilenmekden pek giremedim.
hep izinli olduğumda ecem rahatsızlanıyor hiç bilmem ecemle keyifli bi tatil geçirdiğimi ama bu sefer hafif bi grip geçiriyor hemen doktora götürdüm soğuk algınlığı için şurup verdi onu kullanıyoruz bizde kuzumla biraz gezdik çok mutlu oldu canım yaa...:dance:
artık izin felan yok yaza kadar -tatlicadiarzu-

arkadaşlar ben sizinle facede arkadaş olmak isterim böylece sizlerle daha yakın arkadaşlıklar kurabilirim nede olsa ben aranıza baya geç katıldımm tabi sizde isterseniz:kedi:.

isterim gülsüm...
aramıza geç katılmanda problem yaratmaz niye yaratsın ki...
adını yazabiliyorsan burdan yada özeline bakıcam şimdi özelin açıkça ismimi göndericem ...eklersin ....ismin yaarsan diğer arkadaşlar ekleyebilir belki..

çok sevindim şükocum maşallah yagmuraa dediğin gibi hep böyle ve daha güzel olur uyku düzeni gülsümcüm bende isterim facde arkadaşlık etmeyi senle ayrıca güzel kıznada geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım

gülsümcüm çok teşekkür ederim canım:)))tabi ki facede arkadaş olmak isterim.....

tuboşçum canım çok teşekkürler....inşallah hep böyle devam eder yağmurcuk...

slm kizlar ben geldim benim kizla iki gundur cok iyiyiz yemesi icmesi uyumasi seytan kulagina kursun cok guzel bende rahatliyorum boyle olunca havada guzeldi gezdik kuzucugumlan yorulmuyorda masallah yurumek yok durmadan kosuyor arkasindanda ben

slm kizlar ben geldim benim kizla iki gundur cok iyiyiz yemesi icmesi uyumasi seytan kulagina kursun cok guzel bende rahatliyorum boyle olunca havada guzeldi gezdik kuzucugumlan yorulmuyorda masallah yurumek yok durmadan kosuyor arkasindanda ben

çok sevindim gülümse
benim kide iyice azdı baş edemiyorum valla ...
vitamiler mi kudurtuyor nedir ?
çıldırmam az kaldı ...yemek prolemi oturuyorum bende ..
.öğrednim galibe bu çocuğun yeme k yemesinin nasıl olduğunu.. daha önce acıkır nasılolsa diyordum yine az yiyordu..
şimdi ağzı hiç boş dırmuyor yarım saatte bir bişeyler yediriyorum am bütün yemesi gerkenleri yiyor
meyvesini yoğurdunu yemeğini sütünü ne gerekirse işte ...
tabi bütün gün sabırlı bir şekild yeek yedirmeye çalışıyorum ...şimdiki hedefim midesini büyütmek.. yavaş yavaş çoğaltıyorum öğünlerini bu sebeple uzun zaman alıyor .. ama olsun kilo aldırmam lazım inşallah başarıcam ....

gonca
sana hoş geldin diymedim tatilin nasıl geçti.. hasret giderdin herhalde okumuşsundur bizde meme bırakma .. yemek sorunu .. problem çoktu valla ..

okudum canım kolay gelsin sizlere
ben memeyi yazın kesmiştim annemin yardımıyla
çişe alıştırmamız kaldı onuda yaza erteledim artık
yemek sorunu beni bazen sinirden aglatıyor
boyda kiloda problem yok ama iştahla yediğini görmedim hiç
zorla oyunla yerse yiyor
cay kola versen iyi

merhaba bende burdayım nezamandır yazamıyordum sadece okumakla yetiniyordum nasılsınız?
bende berkay ile uğraşmaktan yoruluyorum acaip bi çocuk oldu yine eli sopalı herkese vuruyor ve vurma dedikçe daha çok vuruyo erkek kardeşimi sıkıştırıyo bi kenara üstüne çıkıp oturuyo işkence yapıyor resmen çok üzülüyorum yapma etme kızıyorum bağırıyorum banamısın demiyor çocuğu sessiz buldu böyle davranıyo sadece ona değil kendinden büyüklerede yapıyor nasıl önüne geçicez bilmiyorum benim yüzümdenmi böyle yapıyor acaba psikolojim bozuk buaralar çocuğada yansıyor sanırım agresif davranıyor napıcamı şaşırdım insan içine sokuyorum böyle yapıyor evde beni yiyor .
yemek yemesi iyi tabi canı istediği zaman bu aralar kuru fasulyeye alıştırmaya başladım eskiden çıkarırdı şimdi çok şükür yemeye başladı gece uyurken çok süt istiyor 3 -4 kere süt yapıyorum nerdeyse ve sabah kalktığında çişini karnına kadar yapmış oluyo ve bu hergün oluyo sizin başınıza geliyormu bu durum önceleri bezden diyordum iyi emmiyor diye şimdi gece sadece prima kullanıyorum sonuç yine aynı allahım hergün komole üst yatak değişiyoruz yaa biranönce yaz gelsede alıştırmaya başlasam gece tuvalete kalmaya razıyım.
bu arada kızlar evde çocuklarınızla ne oyunlar oynuyorsunuz zeka geliştirici veya nasıl oyalıyorsunuz?

gülümsecim maşallah kızına canım...inşallah hep böyle devam eder fıstık...
melihacım genellikle çocuklar annelerinden babalarından çok etkilenirler...biz sinirli olduğumuz zaman onlara da geçer sinirimiz..mümkün olduğunca sakin davranmaya çalış oğluşuna..
benim kuzu epey bir zamandır gece hiç çiş yapmıyor...sabah kalınca yapıyor...
kızlar bu arada meme olayımız tamamen bitti ...bu kadar sorunsuz olacığını gerçekten hiç tahmin etmemiştim...allaha şükürler olsun ne kızım üzüldü ne de ben çok fazla...

çok sevindim şükrancım sizin adınıza bizde tuvalet sorunumuzu bi halletsek çok sevinicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…