2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah en kısa zamanda halledersiniz tuvalet sorununuzu tabi yakışıklı sütleri içiyor içiyor çişleri dolduruyor:))))
biz de tuvalet işini yaz başına bıraktık bakalım hayırlısı....

aynen valla süt delisi bende yaza düşünüyorum ama mayıs gibide başlayabilirim bu gidişle bide sabah kalkmak bilmiyor bütün gece ağlar süt diye bide çok gezer yatağında inanırmısın uyku uyuyamıyorum üstünü örtmekten ve süt yapmaktan sonra sabah kaldırırkende çok sinirli beyimiz bir kızıyor büyük insan gibi yaaa :)

canım ya senin işin de zor...tabi o da sık kalktığı için uykusunu alamıyordur sabahları da kalkmakı istemiyordur.... benim kıza bakalım nasıl alıştıracağım sütü... yudum yudum içiyor sütü...

bizimde gece dışında gündüzleri memeyi aramıyor
ama gece huysyuz hala emziriyorum ..anlaştıkya babayla... biraz böyle devam edicem sonra düşüncem bişiler
benden başka kimsede sakinleşmiyoki benim huysz babnında işi başından aşkın gece onun başına srayım daha sonra bişeyler yapıcam bende....

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım?bizim mesai yarın başlıyor...çok iyi geldi bu tatil yaa...memeden kesme işini çok büyütüyordum gözümde o da halloldu çok şükür...bakalım sırada çiş eğitimi var ..ama bahara...
benim kuzucuk dön dolaş hep aynı şeyleri yiyor ya bizim yediğimiz yemeklerden yesin istiyorum ama pek yemiyor...örneğin geçen gün bezelyeli tavuklu yemek yaptım yüzüne bakmadı...pilav makarna seviyor ...çorbaları da seviyor...bakalım zamanla alışacak sanırım...
ben bu aralar çok sık tuvalete gidiyorum...bu hafta idrar tahlili ve kan tahlili yaptıracağım ...şekerden de şüpheleniyorum aslında hamilelikte çıkmıştı...inşallah önemli birşey çıkmaz...

sukocugum iyi calismalar canim ne guzel eve alisiyor insan tatillerde baslarken tekrar zorlaniyorsundur
onemli biseyin yoktur insallah canim geciktirme tahlilleri simdide cok fazlalasti hastaliklar yaa
yedigimizden ictigimizden midir nedir hormanlar vucudumuzu ele geciriyor
atmosfer falan nekadar saglikli beslenecegizki bu ortamda bizim cocuklarimiz nasil olacak acaba

çok teşekkürler gülümsecim... evet tatilden sonra işe başlamak biraz zor geliyor insana....
çocuklarımızı sağlıklı beslemek adına ben de çok endişeleniyorum...elimizi neye atsak katkılı hormonlu...bazen diyorum eşime sakin şehirden uzakta biryerde yaşayalım kendimize ait bir bahçemiz olsun herşeyimizi ekelim biçelim...doğayla içiçe yaşayalım...inşallah ileride böyle bir hayatımız olur...

Hadi geçmiş olsun Şükran'cım memeyi hallettiniz, umarım senin tahlillerinde iyi çıkar.

Kızlar doğumdan önce benim adet sancım çok fazlaydı, eskiden beri öyleydi. Karnım, bacaklarım yarım gün dayanılmayacak kadar ağrırdı. Doğumdan sonra bıçak gibi kesildi, incecik bir sızlama oluyor karnımda ağrı kesici bile almıyorum ama şimdide adetime 10-12 kala bel ağrısı başlıyor. Geceleri uyanıyorum ki kımıldayamıyorum ağrıdan, adetten sonra geçiyor ama ayın 3/1 i ağrıyla geçiyor. Sizde de benzer bir durum yaşan var mı? Bende bu hafta doktora gideceğim.

Şükran Asya'da kabuklu şeyleri yemeyi sevmiyor, bezelye, nohut, kuru fasulye v.s. bende biraz ezdirip veriyorum.

şükrancım geçmiş olsun canım inşallah tahlililerin iyi çıkar dikkat etkendine canım okulda başladı demii sana kolay gelsin canım derslerde edacım benimde bel agrım çok olurdu dogumdan önce ama dogumdan sonra kalmamıştı senin dedigin gibi agrılar son bir kaç aydır benimde başaldı agrılarım yani hasta oldummu le bir kasılıyoumki anlatamam ama ilk günü böle oluyo diyer günlerde olmuyo zaten 3 gün faln sürüyo adtim oda ilaç aldımdan heralde sen bir dr git bakalım canım sonuç ne olacak bence ben çok üşütüyorum kış gününde çorap giymiyorum ayagıma o yüzden heralde geçmiş olsun canımmm

teşekkür edrim kızlar:)))
edacım benim de doğumdan önce aşırı sancılıydı ...ama doğumdan sonra epey azaldı ancak şimdi de aşırı derecede kanamam oluyor doktora gittim doktorum doğum kontrol hapı ya da spiral kullanmamı önerdi...bakalım daha karar vermedim ne kullanacağıma ama adetlerim hem çok uzun hem de çok yoğun geçiyor....

kızlar canlaılık olmuş buralarda ....
bendim adet zamanın yaklaşonca başım aprıyor ....
bir sonraki ay belim ağrıyor dönüşümlü ama en çok baş ağrısından şikayetçiyim
bide sinir li oluyorum .. zamanım yaklaşıca kendimi sakinleştirmenin yollarını arıyorum e önemliside sinir olduğum kişlerle daha az görüşmeye çalışıyorum ....

ıyi geceler kızlar bugün oğluşumu iki yaş aşını yaptırdım kilosu 12.5 olmuş ve boyuda 90 cm gayet iyi gidiyor çok şükür dr a dedim hiç iştahı yok bence çok iyi kilosu dedi. ve vücudunda 1 haftaya yakın kızarıklıklar oluşmaya başladı önce su çiçeği sandım kızamıkta olabilirdi ama değil hiç şikayeti yok sadece derisinde kızarıklık var sürtünmüş gibi ama bacaklarda ve karında sırtın da bulunuyor dr su çiçeği dedi geçmiş yarasını döküyor dedi bende su çiçeği olmadığını söyledim alerji olabilir dedi şurup yazdı alerjik için geçmezse cildiye ye götürün dedi umarım geçer keyfi yerinde kaşıntısı yok.
Benim de hamileliğimden önce kasık ağrım ve göğüs ağrım vardı hamile kaldım doğum yaptım şimdi iki yaşında ve kasık ağrılarım ve göğüs sancılarım başladı hormonlar eski haline döndü bende bukadar etki etti hamileyken geçmişti negüzel. ama adet düzenimde problem yok herzamanki gibi oluyorum 8 gün sürüyor ama yoğun değil ilk 3 gün yoğun oluyor ondan sonra az az geliyor.

[COLOR="SeaGreen"]günaydın güzel anneler ve mis kokulu kuzucukları,a.s.
biz baya bi yoğunuz dönem başladı ve kayıtlar devam ediyor ve sonrada öğrenci akınları offff yaz gelirmi diye düşünüyorum kafamçokkarıştı
konu adet sancılarında açılmış ben hap kullandığımdan dolayı üşütmessem hiç ağrım olmuyor ve 4 gün sürüyor.
reflexcim umarım oğlunun kızarıklıkları en kısa zamanda geçer...
[/COLOR]

Kızlar presesime havuç toplarından yapıyorum çok seviyor, içine dövülmüş ceviz ekliyorumve besleyici olması için bebe bisküvisiyle yapıyorum. Yalnız dışını hindistan cevizine bulamıyorum. Kürdanlarla çok hoşuna gidiyor yanınada bir bardak süt misss.

Dünde KK.da gördüğüm fincan kekini denedik, denedik diyorum zira kızımla yaptık. 3 dak. hazırladım 20 dak. pişmesi sürdü. Kuzum 2 tane yedi, bu da tarafımdan akşam üstü atıştırması olarak tavsiye edilir.

link: http://www.kadinlarkulubu.com/kekle...0-dan-fincanda-kekresimli-2.html#post11513167

havuç topları da pek güzel görünüyor....fıstığına da afiyet bal şeker olsun canım.....

reflekcim malesef ben şimdi gördüm ve oyumu vermiştim çok üzgüldüm inan ya neyse inş başka yarışmalar yapılaıda kullanırım bu ara kaçıncı resim size ait canım

tamamdır canım
sağol canım tanıdın demek bizi
ohh nefis görünüyor berkay'ın ilk yaş gününde yapmıştı arkadaşım hiç tatmak nasip olmadı bende yapayım hatta hemen yarın oğluşum sever umarım bu aralar yeşil mercimeği sevmeye başladı çok şükür her hafta pazar balık yiyor haftada bigün tavuk haşlıyorum ve sadece etini yiyor suyuylada şehriye çorbası yapıyorum,bigün baklagil böyle devam ediyor gece yatmadan biberona pirinç maması yapıyorum sulu yada sütlü fazla süt vermemeye çalışıyorum dr kilosunu iyi buldu iştahı yerinde bu aralar en çok yeşil mercimeğe seviniyorum ağzına sürmüyordu.
maşallah kızına berkay da öyle hamur açarken yardım ediyor bana un döküyor ve izin verdiğim için yavaş yavaş elleri kabın içine doğru girmeye başlar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…