Kızlar presesime havuç toplarından yapıyorum çok seviyor, içine dövülmüş ceviz ekliyorumve besleyici olması için bebe bisküvisiyle yapıyorum. Yalnız dışını hindistan cevizine bulamıyorum. Kürdanlarla çok hoşuna gidiyor yanınada bir bardak süt misss.
Dünde KK.da gördüğüm fincan kekini denedik, denedik diyorum zira kızımla yaptık. 3 dak. hazırladım 20 dak. pişmesi sürdü. Kuzum 2 tane yedi, bu da tarafımdan akşam üstü atıştırması olarak tavsiye edilir.
link: http://www.kadinlarkulubu.com/kekle...0-dan-fincanda-kekresimli-2.html#post11513167
reflexim bende kullandım canım oyumu senin rsmine çok tatlı çıkmışsınız birinci olamasanda sen bizim gönlümüzde birincisin boşver demmi canım Edacım havuç topların çok güzel görünüyoo ah bide benim kızım yese tatlı şeylerden nefret ediyo azına sürmez yanii ama senin kızna afiyet olsun yarasın maşallah onaa canım. Ya benim kzımda altı baglıyken çişçiş diye oturuyo sonra altını açınca korkuyo yapmıyo lazımlıkyan klozettende korkuyo işim zor valla inşallah yaza dogru atlatırız hepimiz bu sıkıntımızıdaa
meraba kızlar nasılsınız, uzun süredir yazamıyordum, sanırım bu sıralar gündemde çişe alıştırma var, bizimde gündemimizde bir buçuk aydır, çişe alışmaya çalışıyoruz, ben oğlumu lazımlığa alıştırdım, tuvaletten korktu çünkü, televizyonda da bir doktor lazımlığı önerdi, çocuğun yaptığı çişini görmesi lazımmış, tuvalette yada klozette kaybolduğunu görünce korkarmış, benim oğlum kakasını söylüyor ve lazımlığa yapıyor, küçük çişini bazen söylüyor bazen birazını yaptıktan sonra söylüyor bazen de altına yaptıktan sonra geliyor, henüz tam olarak alışamadı, erkek çocuk annelerine tavsiyem küçük çiş için lazımlığın iç kısmını çocuğun önüne tutun ve yaptırmaya çalışın, çünkü hareketli çocuklar her zaman oturmayı sevmiyor, inşallah hemimiz en kısa sürede alıştırırız hemen alışmıyorlar sabır gerekiyor, zamanla alışırlar inşallah, bu aralar oğlum yine diş çıkarıyor galiba, bir kaç gündür geceleri ağlıyor, diş acıyor diyor, sıkıntılıyız yani, birde yaramazlığı artık üst sınırlara dayandı, kıyafetlerini giydiremiyorum evde çıplak geziyor, ne zaman kendi isteğiyle giyinecek bilmiyorum,
benim oğlumda babyı seviyorda dışarı çıkacağı zaman beni istiyor yanında ..şöyle biri azcık alsa ayaklarımı uzatsam... 10 dk yeter yaaa. nerdeeee....
hele babaneyle hiç durmuyor ....
biz yapışık ikiz olduk karnımdan çıktı kucağaıma yapıştı diyorum (sezaryedi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?