2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim kizin cise alisacagi falan yok resmen dalga geciyor benimle anne sis sis diyor oturup pturup kalkiyor lazimligindan bende banyoya git gel usandim artik kizlar ya oturma odasina getirdim lazimligi altinada bisey serdim (sanki cisini yapacakmis gibi) oyuncak etti iyice ne yapacagimalissin hemen yaa :1no2:

bende yapiyorum canim gercekten cok guzel oluyor misafirlerime falan ikram ediyorum boyle seyleri cok severek yapiyorum istahlandim canim cektiii :icecream:

gülümsecim benim kızda lazımlığı oyuncak etmişti...ben de oturma odasına koymuştum....şimdilik kaldırdım...sanırım direkt klozete alıştıracağım...

meliha bende gece yattığımda meliha bu resimle katılsa yaa.. yarın yazaym bari diye düündüm ..

hemen oyladım resmini ...
çok beğenmiştim zaten daha öncede ...
zaten engüzelde senin resmin başka güzel yooook ...

benim oğlumda lazımlığın içindeki tası çıkatıryor eşofmanınıda sıyırıyır ama içine yapmıor ööööyle tutuyor çisss falan da diyor ama çişi yere yapıyor az daha zaman lazım galiba

Kızlar harikasınızopuyorumnanaktan çok sağolun oylar için o resmi beğenmeyen yok ama ilk 3 e bile giremicem sanırım sağlık olsun. sizlerin oyu bile yeter bana :lepi:

kızlar görümcem doğum gününde aldı berkay için merdivenli çok pratik görümcemde kullandı kızı için çok rahatlık olduğunu gördüm berkay şimdilik merdiven kısmına oturuyo daha korkuyor klozetten. resminide ekledim sizin için fikir olur diye birde lazımlıkda almayı düşünüyorum alıştırmaya başlayınca. bu arada şükrancım geçen yağmurun bindiği trene bizde berkaya bindirmek istedik kıyametleri kopardı korktu ve binmedi neyazıkki :sinifsinif:

Son düzenleme:
reflexim bende kullandım canım oyumu senin rsmine çok tatlı çıkmışsınız birinci olamasanda sen bizim gönlümüzde birincisin boşver demmi canım Edacım havuç topların çok güzel görünüyoo ah bide benim kızım yese tatlı şeylerden nefret ediyo azına sürmez yanii ama senin kızna afiyet olsun yarasın maşallah onaa canım. Ya benim kzımda altı baglıyken çişçiş diye oturuyo sonra altını açınca korkuyo yapmıyo lazımlıkyan klozettende korkuyo işim zor valla inşallah yaza dogru atlatırız hepimiz bu sıkıntımızıdaa

Sağol canım bitanesin herzaman yanımdasın çok teşekkür ederim her sıkıntımı dinliyorsun destek oluyorsun iyiki tanımışım seni ve diğer arkadaşlarımıda iyiki varsınız kızlar.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

meraba kızlar nasılsınız, uzun süredir yazamıyordum, sanırım bu sıralar gündemde çişe alıştırma var, bizimde gündemimizde bir buçuk aydır, çişe alışmaya çalışıyoruz, ben oğlumu lazımlığa alıştırdım, tuvaletten korktu çünkü, televizyonda da bir doktor lazımlığı önerdi, çocuğun yaptığı çişini görmesi lazımmış, tuvalette yada klozette kaybolduğunu görünce korkarmış, benim oğlum kakasını söylüyor ve lazımlığa yapıyor, küçük çişini bazen söylüyor bazen birazını yaptıktan sonra söylüyor bazen de altına yaptıktan sonra geliyor, henüz tam olarak alışamadı, erkek çocuk annelerine tavsiyem küçük çiş için lazımlığın iç kısmını çocuğun önüne tutun ve yaptırmaya çalışın, çünkü hareketli çocuklar her zaman oturmayı sevmiyor, inşallah hemimiz en kısa sürede alıştırırız hemen alışmıyorlar sabır gerekiyor, zamanla alışırlar inşallah, bu aralar oğlum yine diş çıkarıyor galiba, bir kaç gündür geceleri ağlıyor, diş acıyor diyor, sıkıntılıyız yani, birde yaramazlığı artık üst sınırlara dayandı, kıyafetlerini giydiremiyorum evde çıplak geziyor, ne zaman kendi isteğiyle giyinecek bilmiyorum,

ayyy canım benim reflexcim sende bitanesin seni ve diğer arkadaşlarımı tanıdıgım için bende çok mutluyum sizleri çok seviyoruum

parvina evet uzun sürdir yoktun
bende iindekini çıkarıp çişe öyle tutuyorum ama yapmıyor sadece gülüyor hatta kendi tutuyor p p sini herhalde zamanla alışıcak bende hiç üsütne düşmüyorum sonra bakıcam bu duruma ... o modda değilim şimdi...
şimdiki tek hedefim kilo aldırmak ...

benim oğluda yaramazlığın hat safhasında sürekli sokak derdinde ...
ama baenden başka hiç kimseyle çıkmak istemiyor hiç kimdesde durmuyor yapışık yaşıyoruz valla canımı çıkarıyor
arada dalarsa babsıyla oda belki
en uzun süre 10 dk...

üzerini çıkarpı çıplak gezmek istiyor sürekli mız mız ...yerlere yatıyor sabır ama nereye kadar ...
ondan başka hiç bir iişim yok yanlızca uyuyınca iş yapabiliyorum ..ozamn da dinlenicek zamanım kalmıyror ma yazı rahat olur herhelde bahçede oynarken yorulur bir banyo sonrafda uyku...ohhh bekliyorumo günleri hayaliyle yaşıyorum

parvina ne güzel çişe alışmya başalmış oğlun maşallah onaa inşalah bizde aıştırabliriz yavrularımızı benim kızm henüz korkuyo lazımlıktanda bakalım zamn la olacak bişey heralde evt diş sıkıntısı çocukları çok kötü ediyor inşallah biran önce atlatır bu sıkıntısını yavrucak benim kımda üstünü bir çıkar evde tarzan gibi çıplak dolaşmaya bayılıyoo sütünü giydirebilene aşk olsun çok yaramaz aglaya aglaya üst giyfiriyoruz hanfendiye

Allah sizede kolaylık varsın, kızlar kesinlikle sabırlı olmak çok önemli. Sadece çocuğun değil anneninde hazır olması gerekiyor.

Parvina giyinme sorunu Asya'da da var. İnatlaşmadan dikkatini dağıtıp giydirmeye çalışıyorum, kah çığlak kah giyinik geziniyor evde.

çocukların ilk lazımlığa çiş yapması biraz zor oluyor çünkü çocuk ne yapacağnı bilmiyor, altını açık tutun ve dikkatli olup çişini yaptığında lazımlığı tutun, ya da diğer çocukların nasıl yaptığını gösterin,ondan sonra kendi zamanla alışacak, tuvalet eğitimi uzun bir süreç, ben ilk zamanlar bayağı sitres yaptım, alışmayacakdiye, bazen internette görüyorum bir iki günde çişe alıştı diyen anneleri ama benim oğlum daha tam alışamadı, birazda inatlaşınca yada şımarınca altına yapıyor,
peki bu üst giyinme sorunu kaç yaşına kadar devam edecek, ev içinde giydiremiyorum, bir yere gideceğimiz zaman bir saat uğraşıyorum, kapının önünde saatlerce bekliyoruz, birde her istediğini yaptırıyor, durdan yapmadan anlamıyor, son günlerde birde mutfak lavobasına alıştı, sandalyeyi çekip sürekli suyla oynuyor her yeri ıslanıyor, gündüz sürekli peşinde koşuyorum, geceleri de uyumuyor, birde benim oğlum babasına çok düşkün, babası olsun yeter kimseyi istemez, gündüzde babannesiyle kalıyor onunlada arası iyi yani benimle pek işi yokmuş gibi geliyor bana, vallahi kıskanmaya başladım artık

gülümsee gelişimi gerçektem iyi
bende kkilo aldırmaya çalışıyorum offff 2 kilo nasıl alınır yaaa....

canim kiloyu pek kafana takma hareketliyse falan yakada bilir saglikli olsun icecegini icsin onemli olan o yanliz vucudun susuz kalmamasi lazimmis

...

herkes bunalımda zaten çevremde bid ben giricem bakiiim nasıl oluyo?

bu günlerde sinirimi bozanlar varda ... depresyondalarmış..bana neyse ...bide onlara psikiyatriklik yapıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…