2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdi noldu yazayım
sabah oğlum odanın kapısını hızlıca kapattı
bende arkasından kapıyı açtım bir baktım ki lazımlığa oturmuş ..
ve kakasını bezine yapmış
bende alkışfalan iyice abarttım durumu

şimdide lazımlık koltuğun arkasındaydı almaya çalışyor du yardım ettim ...
gitti oturdu giysyle kaksını beszine yaptı sonra bende çıkarttım bezini oturtmaya çalıştım ..
oturmadı galiba kendi alışıcak bilmiyorum ki acab ahazır mı hissdiyor kendini sevim yaaa ...
şimdi bezine yapar sonra anlar lazımığa yapar dimi ama ...

hadi bakalım umarım yavaş yavaş alışır bende uyutmadan berkayın çişini yaptırdım klozete tabi çeşme yardımıyla biyandan da çiş çiş diyip durdum oda sayıklıyo çiş çiş diye kaydirigubbakcemile3 ilk defa wc ye yaptı ben biraz zorlandım tutarken sırnaşık şey sonra dedim oğlum çişin gelince bana soyle tuvalete yapalım tamam mı dedim kafasını salladı bakalım aklına gelicekmi

anim ya bayildim gulmekten aynisini bende yapiyorum bir abartiyorum sevincten anlatamam benim kizada bir yasinda bir araba almistim oturup surmesi icin oda korkuyordu bende hadi annem sur annem bas ayagini falan bir gaza getirdim o surdukce ben aferim aferim diye seviniyordum sonra cok gulmustum kendime bi an o halim geldi aklima :jeyyar:

insallah alisir en kisa zamanda baya bi ilerleme var senin bebiste bak ben burdan hissettim olumunekankayizsmile

canim bende klozete otutturdum iki gundur ama hic isemedi ya cesme aciyor sis sis dilemde tuy bitti birde bana diyorki bitti bitti yok diyor bezide taktirmiyor benimki guzelce isedi laminata ben sinir oldum ama kiza caktirmiyorum tabiki kizmayacakmisim klava:
annem oraya degil tuvalete yapalim pis oldu bak diyorum begg oldu diye burnunu kapatiyor :sinifsinif:

:roflol: ben onun burnunu yerim yaa ne bilirmiş pis olduğunu çok bilmişler herşeyi bilirler tuvalete gelince tık yok tabi bakalım berkay isticekmi tekrar yapmak.CADIARZU

merhabalar kızlar,bilmiyorumkismile

benim aklıma çok takılıyor bir türlü kilo veremiyorum sizin kilonuz nasıl şuanda yada doğumdan sonra kilo vermeyi nasıl başardınız çıldıracam az yemem lazım biliyorum ama dayanamıyorum sürekli yemek istiyorum öle akşam yemek yemiyorum buyüzden de sürekli bişiler atıştırıyorum.
55 hamile kaldım 70de doğuma girdim 65 düşdüm yazın 59 idim
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şuan 63,500 ve halimden hiç memnun değilim b
bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim bu aralar kilolar aldı başını gidiyor klava:

doğumdan sonra hemen eski kiloma dönmüştüm ama lohusalık döneminde 2-3 kilo almıştım şimdi tekrar eski kiloma döndüm 61 kiloyum...ama 58 kiloya inmek istiyorum ben de....sanırım kilo vermenin en güzel yolu akşam 7 den sonra hiçbirşey yememek....en azından günde yarım saat yürümek....eşim akşamları 7 den sonra hiçbir şey yemez....ilk ay 8 kilo vermişti....şimdi de vermeye devam ediyor....

Ağlamak istiyoruum kendi kilomdan değil eşimin kilosundan bide o kilo verebilse keşke güya rejim yapıyo ama boğazına dur demek yok :roflol: benim kilomda 47 olmuş biraz göbeklendim aslında benimde spora ihtiyacım var keşke yaza kadar eritebilsem şu göbeciği zayıf insanda da göbek kötü duruyor.

ben hamileyken 21 kilo almıştım.doğumdan sonra 6 ay içinde 26 kilo vermiştim sonrada kendime yemek düzeni yaptım 4 kiloda o zaman verdim anlayacağın 30 kilo vermiştim. ama şu emzirmeyi bıraktığımdan beri düzen kalmadı sıkıntı vs derken tekrar 4-5 kilo aldım. bende şuan ki kilomdan memnun değilim tekrar yemek düzenini oturtmaya başlaycam inşallah veririm 7-8 kilo vermek istiyorum...

internette testler var günlük kalori ihtiyacını vs vs testleri yap sonra kendini çok kasmamak diyet listelerinden kalori ihtiyacından düşük ilk listeyi uygula yürüyüş spor terk etme. 1 hafta kilo veremeyebilirsin vücudun alışma süresi.. belirli bir kiloya ulaştıktan sonra kilo vermen duracak o zamanda kalori listelerinde ir alt listeeden devam etmen gerekecek vs vs çok konuştum hadi öpüldünüz .. söylemesi kolayda yapması ... hadi kolay gelsin... :)

benim de göbecik var tabi ki onu da eritmenin tek yolu mekik çekmek biliyorum ama.....ab rocket var evde ilk başlarda çok düzenli yapıyordum hemen farketmişti şimdi tekrar bir azim yapmam gerekiyor....

bir arkadaşım eylül ayından b uyana hergün ebru şallı ile plates yapıyor ve hergün yeşl çay içiyor tarçınlı karanfilli...
ve 10 kilo vermiş ayrıca kas yapmış sarkmamış bir yeri günde 40 dak .. biş değil aslında bende iki gün yaptım ve sırt ağrım geçti o gün çok iyi geldi ama bizim sabah kahvaltı saatimiz ...yapamıyorum ki.. 1 saate kahvaltı yaptığı içn oğlan bide gelip üstüme otutruyor raha t bırakmıyor ...
ama ciddi söylüyorumsırt ağrısı için yaptığı egzerzis çok iyi oldu ...
sonra selülit için yaptı o zor geldi ban zaten selülit yok bende...
çalışan annle için değil ama evde olup uygun vakti olanlar deneyebilir...

al nefes.. hufff vweeer ...ama nefes verirken w harfini kullanacaksın o öyle yapıyo.. çok komik yaaa...

erkek bebk anneleri şimdi ne düşünüyorsunuz bilgilerimizi paylaşalım

Son düzenleme:

yedi geç değilmi, benim bildiğim ya iki yaşından önce yada 4-5 yaşından sonra, ama yedi yaş geç gibi, hem doktorlar kendileri söylüyorlar, iltihap filan olan çocuklara erken sünnet ettirin diyorlar, ben oğlumu iki aylıkken sünnet ettirdim, büyüdükçe dayanam zor olur dedim, hem küçük çocuğunki daha çabuk iyileşiyor, doktorada sordum erken mi dedim, en güzeli dedi yenidoğan sünneti bir haftalikken ettirmek, benim bir haftalıkken sünnet ettiğim çocuklar şimdi anadan doğma sünnetli gibiler, o yüzden korkmayın dedi, bizde yaptırdık, çokda sıkıntı çekmedim atlattık yani, hatta ileride oğlum olursa bir haftalıkken ettiririm diye düşünüyordum, çünkü o zaman çocuk acıyı hissetmiyormuş, çok çabuk geliştiği için hemen iyileşiyormuş,

Son düzenleme:
hepinizin maşşallahı var herkes eski kilosunda ne güzel bende yediklerime pek dikkat etmiyorum çok düzensiz besleniyorum mesela sabah evde ekmek arası bişi alır evden çıkarım öğlen yemeğin çok acıkmışsam 2 dilim ekmek tatlı varsa tatlıyıda yiyorum sonra acıkdığımızda genelde bişiler alıp evde yemek yemiyorum sonraa acıkdığım için ekmek arası bişiler yada bisküvi cips çukulata yiyorum gece yine süt ısıtmaya kalkınca hep bişiler atışırıyorum çok dengesiz besleniyorum oyüzden sanırım bu kilolarla başım dertte
en güzeli sanırım 7 den sonra hiç bişi yememek inş şu boğazıma durrrrrrrr diyebilirim.akannehir

kızlar bende zayıf olmaktan şikayetciyim yaa
dogumdan sonra ne güzel biraz kalmıştı ama
şimdi yine 34 beden oldum
bu kadar zayıf olmayı sevmiyorum ben
38 kalsaydım bari
birde zayıfladıkca hemde cocuk emdiği ve bıraktıgı için gögüslerim küçücük kaldı nefret ediyorum b u görüntüden silikon bile düşündüm

Kilolar :))

Ben çok zor kilo verdiğim için hamilelik kilolarından çok korkuyordum ama bu korku benim boğazımı kısmama yetmedi. 62 ile hamile kaldım doğuma girdiğimde sanırım 80 kiloydum. Doğumdan sonrada emzirdiğim için ve çok uykusuz kaldığımdan enerji ihtiyacımı karşılamak için deli gibi yemek yedim. Ama kızım sağolsun çok emdiği ve dinlenmeme fırsat vermediği için kilolarım kendi kendine gitti. Asya nın 1. yaş gününde 58 kiloydum (evlendiğimdeki kilo). Tabi emzirme azaltıkça yine kilo aldım 1 ay evvel 62 kiloydum. Benimde kurtulmak istediğim 4 kilom var. Emzirirken akşam tatlı yemeden duramıyordum, şerbetli tatllı, sütlü tatlı, meyve tatlıları ne olursa. Şimdi o kadar aramıyorum, abur cuburda yemiyorum ve akşam yemeklerinde de biraz daha dikkatliyim. Vermesemde en azından kilomu koruyayım diyorum. Ve 1 aydır platese başlayacağım sözde, yalnız plates kilo verdirmiyormş, vücudu sıkılaştırıp duruşunuzu falan düzeltiyormuş. Ben sıkıldığım ve dışarıda vakit geçirip birşyeler yapmak istediğim için başlayacağım (inşallah).

Gülsüm yemek düzenin gerçekten çok kötü, kendine bir yeme düzeni belirlesen ve abur cuburu kessen emin ol 2 haftada fakeder.

kızlar nbr.baya uzun bir zamandır görüşemedik özledim sizleriii..kuzucuklar nasıl neler yapıyolar.bez mi bağlıyosunuz halaa alıştırdınızmı tuvalete .ben 2010 a bir hafta kala öğrettim artık bez bağlamıyorum gece uykusu hariç...
goncacım bende aynı sen gibiyim valla 170 boyum var 58 kiloyum ama birkaç kilo daha alsam hiç şikayet etmemm.54 ile hamile kalmıştım şimdi 58 kiloyum normal aslında..

eda
evet plates gerçekten zayıflatıyor yazdım oumussundur ...yapan kişiden bizzat öğrendim bu bilgiyi hatta sende başla dedi bende plates topum yok dedim ayy şen başla topun benden dedi öyle memnunki nefes yemek düzeni kilo vermesi herşeyi rayına oturmuş boyun sırt ağrızı diye birşey kalmamış bildim bileli booynu ağrırıdı ...hep doktordaydı şimdi yok muş ağrı falan

parvina valla bende 2 yaşına kadar yada daha sonra diye bilirdi bizim çocuk dr öyle dedmişti ama ürollog du gittiğim dr . öyle söyleedi bende nisan falan düşünüyordum yaptırmayı ..ama vazgeçtim şimdiik

slmmm kizlar ayy benim suan hic kilo derdim yok :))
ben 53 ile hamile kaldim 67 ile doguma gittim
63 kiloydum emzirmek falan bana hic kilo verdirmedi nezaman emzirmeyi biraktim sonra 58 dustum cunku emzirirken acayip yiyordum acikiyordum gercekten gece gunduz yemek yiyordum diyet falan yapmaya basladim ama hamile kalinca kilo almaya devam suan 62 kiloyum umarim fazla almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…