kızlar şimdi noldu yazayım
sabah oğlum odanın kapısını hızlıca kapattı
bende arkasından kapıyı açtım bir baktım ki lazımlığa oturmuş ..
ve kakasını bezine yapmış
bende alkışfalan iyice abarttım durumu
şimdide lazımlık koltuğun arkasındaydı almaya çalışyor du yardım ettim ...
gitti oturdu giysyle kaksını beszine yaptı sonra bende çıkarttım bezini oturtmaya çalıştım ..
oturmadı galiba kendi alışıcak bilmiyorum ki acab ahazır mı hissdiyor kendini sevim yaaa ...
şimdi bezine yapar sonra anlar lazımığa yapar dimi ama ...
kızlar şimdi noldu yazayım
sabah oğlum odanın kapısını hızlıca kapattı
bende arkasından kapıyı açtım bir baktım ki lazımlığa oturmuş ..
ve kakasını bezine yapmış
bende alkışfalan iyice abarttım durumu
şimdide lazımlık koltuğun arkasındaydı almaya çalışyor du yardım ettim ...
gitti oturdu giysyle kaksını beszine yaptı sonra bende çıkarttım bezini oturtmaya çalıştım ..
oturmadı galiba kendi alışıcak bilmiyorum ki acab ahazır mı hissdiyor kendini sevim yaaa ...
şimdi bezine yapar sonra anlar lazımığa yapar dimi ama ...
hadi bakalım umarım yavaş yavaş alışır bende uyutmadan berkayın çişini yaptırdım klozete tabi çeşme yardımıyla biyandan da çiş çiş diyip durdum oda sayıklıyo çiş çiş diye kaydirigubbakcemile3 ilk defa wc ye yaptı ben biraz zorlandım tutarken sırnaşık şey sonra dedim oğlum çişin gelince bana soyle tuvalete yapalım tamam mı dedim kafasını salladı bakalım aklına gelicekmi
canim bende klozete otutturdum iki gundur ama hic isemedi ya cesme aciyor sis sis dilemde tuy bitti birde bana diyorki bitti bitti yok diyor bezide taktirmiyor benimki guzelce isedi laminata ben sinir oldum ama kiza caktirmiyorum tabiki kizmayacakmisimklava:
annem oraya degil tuvalete yapalim pis oldu bak diyorum begg oldu diye burnunu kapatiyor :sinifsinif:
ytazmayı unuttum dün oğlumu üroloğa götürdüm neden nerseniz ...çocuk dr yumurtalık larını muayene ederkemn daima bir tanesini zor buluyordu ...yukarı kaçıyor sizde evde sıkısık kontroledin demişit başka bir dr gitmemiş muayene sırasında o da aynı şeyi söyleyince huylandınm nette ardım biraz bir sürü şey yazıyordu bend üroloğa götürdüm ...
neyse problem yokmuş uzmanı hmen buldu sorun yok ded i ama önemli bir bilgi verdi sünnet için en uygun zaman en erken 7 yaş ideali 8 yada 9 yaş mış
nette 2 yaşına kadar diye yazıyor .. yanlış bilgler yazıyorlar şimdiki uygulam budur en yeni bilgiler bende yeni seminerden geldim dedi ...
erkek bebk anneleri şimdi ne düşünüyorsunuz bilgilerimizi paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?