kızlar nbr.baya uzun bir zamandır görüşemedik özledim sizleriii..kuzucuklar nasıl neler yapıyolar.bez mi bağlıyosunuz halaa alıştırdınızmı tuvalete .ben 2010 a bir hafta kala öğrettim artık bez bağlamıyorum gece uykusu hariç...
goncacım bende aynı sen gibiyim valla 170 boyum var 58 kiloyum ama birkaç kilo daha alsam hiç şikayet etmemm.54 ile hamile kalmıştım şimdi 58 kiloyum normal aslında..
Canım senin boyun kaç bende çok değil kilon gibi gayet iyi görünüyorsun daha doğrusu en son kamerada görüştüğümüzde gayet iyiydin kaydirigubbakcemile5bende 53 kiloyla hamile kaldım dogumdan sonra yine aynı kiloma dönmüştüm ne güzel ama şimdi evde oturmaktan geç kalkmaktan olcak kilo aldım şu an 58 kiloyum ve hedefm 5 kilo vermek ugraşıyorum ama bakalım ekemgi az yiyorum su içiyorum arada spor ama fazlkla deyi inşallah verebilirim
kızım da bu gün hepetit A aşısının ilk dozunu oldu ikinci 6 ay sonra bakalım 1 ay sonrada pnömokok (zatüre) aşısı var bugün baya agladı zeynep yavrum kurtulmak isedi ama garibim kaçamadı aşıdan .nasıl yalvarır gibi bakıyodu ama onların saglığı için deyilmi ama
teşekkür edrim reflexcim boyum kısa benim kilom o yüzden çok görünüyoo birde yüzüm fazla kilo almaz zayıftır hep sadece basen bölgesi sorunum var işte boyumda 1.60 cm kilo 58 düşün artık Zeynebe biz pinomokok aşısı yaptırmamıştık yeni dogdunda o yüzden dr umuz 2 yaşına gelince tek doz yapmamaız yeterli olur dedi oyüzdnn bir ay sonra yaptırcaz inşallah ama bizimkisi paralı olacak tabikii ayy berkay artık kocamn erkek olmuş maşallah. sünet korkusunuda atlatmış Kuran okuturken inşallah bizde gelbiliriz tabi davet edersen seve seve gelebilirsek geliriz berkayın sünnet kuranına inşallah biraz karışık cümle oldu ama sen anlamışsındır heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?