2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldin gamzecigim ozletme fazla kendini cik cik gel yanimiza
kizini nasil alistirdin benim kiz yaza kalacak bu gidiste cok yoruyor beni kendiminde hic hali yok ne olacak bakalim zaman ne diyecek

bende 53 kiloyla hamile kaldım dogumdan sonra yine aynı kiloma dönmüştüm ne güzel ama şimdi evde oturmaktan geç kalkmaktan olcak kilo aldım şu an 58 kiloyum ve hedefm 5 kilo vermek ugraşıyorum ama bakalım ekemgi az yiyorum su içiyorum arada spor ama fazlkla deyi inşallah verebilirim

kızım da bu gün hepetit A aşısının ilk dozunu oldu ikinci 6 ay sonra bakalım 1 ay sonrada pnömokok (zatüre) aşısı var bugün baya agladı zeynep yavrum kurtulmak isedi ama garibim kaçamadı aşıdan .nasıl yalvarır gibi bakıyodu ama onların saglığı için deyilmi ama

ben hepatit aşısı yaptırmadım hala ...sağlık ocağına mı gittin tuğba ...aşı ücreti ne kadar...
24 ay dan sonra herhangi bir zaman yapılıypr yazıyor nette öylemi acaba bilgisi olan varmı yani başka bir zaman da götürülebilinirmi?mtlaka bu ay içindemi olaması lazım acaba ?

sarp benim kızmda 14 aynı ocagın 10 da doldurdu yani bügün şubatın ayının 16 sı yani bir ay geçti ama bişey farketmez çünki daha iki yaşındalar ama 25 nci ayını geçmemesinde fayda var dr bişey demedi ama bende netten okudum iki doz bu aşı bririsi 24 cü ayında ikinci doxuda 30 cu ayında yani arasında 6 ay arayla yaptırmak gerekiyomuş biz 6 ay sonra bidaha yaptırcaz hepetit a nın ikinci dozunu yani başka bir zamn götürülebilir ama 25 nci ayını geçmese daha iyi olur canım Biz aşıyı 34 tl ye yaptırdık

Canım senin boyun kaç bende çok değil kilon gibi gayet iyi görünüyorsun daha doğrusu en son kamerada görüştüğümüzde gayet iyiydin kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım atlattınız sizde aşınızı dr a sordum pnömokok aşısını artık gerek kalmadığını söyledi iki doz yeterliymiş 2 yaşından sonra vurulmaya gerek kalmıyormuş.
bende vurdurmadım.
bizim aşı toplam 52 tuttu,25 muayyene 27de aşı sigortalı hali.
sünnet olayınada deyinmişiniz bizde berkayı sünnet ettirdik geçen sene şubatta bi sene oldu sadece birgün zorluk çekti hatta sabah oldu gece unuttu acısını toltuk tepelerinde dolaşmaya başlamıştı ilerde kuran okutucam kıyafet giydircem bakalım inşallah.:1rolleyes:

teşekkür edrim reflexcim boyum kısa benim kilom o yüzden çok görünüyoo birde yüzüm fazla kilo almaz zayıftır hep sadece basen bölgesi sorunum var işte boyumda 1.60 cm kilo 58 düşün artık Zeynebe biz pinomokok aşısı yaptırmamıştık yeni dogdunda o yüzden dr umuz 2 yaşına gelince tek doz yapmamaız yeterli olur dedi oyüzdnn bir ay sonra yaptırcaz inşallah ama bizimkisi paralı olacak tabikii ayy berkay artık kocamn erkek olmuş maşallah. sünet korkusunuda atlatmış Kuran okuturken inşallah bizde gelbiliriz tabi davet edersen seve seve gelebilirsek geliriz berkayın sünnet kuranına inşallah biraz karışık cümle oldu ama sen anlamışsındır heralde

boyun iyi benim boyum 1,50 santim :roflol::roflol: 1,5 metrelik boyum var hahaaaaaa.
karın yağlarımı eritmeye başladım bakalım nekadar başarılı olucam birde mekik aletini kullanmam lazım biraz üşengecim bu konuda.kaydirigubbakcemile3
Aşkolsun yaa davet etmezmiyim tabiki beklerim inşallah ogün gelirse gelebilirsin çok mutlu olurum.opuyorumnanaktan

saol canım reflexcim nasip olursa geliriz inşallah ben 1 .60 dedim ama lisedeyken öleydi ben senden kısayımdır merak etme ne güzel hadi gayret canım zaten zayıfsın ama istedin hedefine ulaşırsın inşallah

ohh ohh yaza hazirlik var kiskanacam haa aklinialirimsmile ben yaza duba gibi olacagim gobek onde ben arkada uyyy -tatlicadiarzu-
kizlar ben dediginiz asilardan hic anlamiyorum ya benim kiz en son 1 yasini gecmisti asi oldugunda gecen ay gittigimdede asi olmadi bir daki kontrolumuz tam 1 yil sonra yani 3yasina girince ozaman goz kontrolude olacakmis hic anlamiyorum

gülümsecim bu dediğimiz aşılar özel aşılar biz şimdi hepatit a aşısı yaptırdık bir dahaki dozuda 31 aylıkkken yani 6 ay sonraa belki oranın aşı takvimi farklıdır canım ddr ne diyosa odur bence ama bilmiyorum diger arkadaşlar ne der bu konuda

türkiye aşı konusunda balıklama baksanıza domuz gribinide anlattıar sonra fos çıkmış bir sürü para harcattlar ülkemize ...
bu aşılardan biri rora virüs aşısı
diğeri pnömökok
2 yaşından sonrada hepatit a aşısı devlet ücretsiz yapmıyor bunları dışarıdan dr tavsiyesi aile alınıyor seni dr önermemiş olabilir sen kendi dr dinle gülümsee...ben niye yaptımadım diyede telaşa kapılma ...bir sebebi vardır ..

benim boyumda 1.60 kilomda 55 azcık göbeğim var ...ama rahatsız oluyorum o azcık göbekten bi gitse .....

selam kızlar nasılsınız çocuklar nasıl ?benim kuzucuk çok öksürüyor yaa bugün başladı özellikle...çocuk öksürmekten yemek yiyemedi...şimdi uyuyor aç açına yattı kuzucuğum inşallah yarına biraz düzelir....

gecmis olsun sukocugum bu oksurek mahvediyor butun duzeni insallah en kisa zamanda gecer
benim kizlan cok iyiyiz allaha sukur 3 gundur fala geceleri hic kalkmadi 8 gibi yatti 7 de kalkti yemeside guzel azar azar herseyden yiyor dilide baya cozulmeye basladi

sağol gülümsecim....bugün yine doktora götürdük antibiyotiğe başlayacağız bakalım nasıl içireceğiz .....ne yemek yiyor ne birşey içiyor....

şükocum geçmiş olsun canım güzel kızına inşallah biran önce atlatır çok zor ya en ufak bir şekildede hasta olsa içimiz gidiyo Allahım korusun yavrulşarımızı Gülümsecim ben buralrdayım buraya bakıyorum öle yazanları okuyup çıkıyorum işte senin ve kızının iyi olmanıza sevindim Allah bozmasın cnım düzeninizi ve saglınızı hepimizinkinide tabkii

şükrancım antibiyotik daha fazla ilerlememsi içindir iyileşince yemeginide yer annesi şimdi acır prensesin bogazıı demi ama oyüzden yiyimez sen üzülme canım tekrardan geçmiş olsun

tuboşçum canım çok teşekkürler....inşallah iyileşir biran önce....bugün ben de weşim de izin aldık işe gitmedik...aç karnına bu ilaçlar nasıl içilecek yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…