2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çorba falaniçirsen sıvı şeyler ver demişti dr meyve suyu süt gibi en azından onları içerse midesi boş klmaz inşalah atlatırsınız canım allah yardımcınz olsun

ah be tuboşçum zar zor birkaç yudum süt içirebildim....5-6 tane de makarna yedi...şimdi uyudu bakalım inşallah rahat rahat uyur kuzucuk...ve tüm hasta kuzucuklar

Son düzenleme:
ayy canım benim kıyamam ben minik yağmuraa maşallah yemiş annesi makarna faln yeter ona geçer inşalllah

meraba kızlar nasılsınız, benim oğlumda hastaydı birkaç gündür biraz düzeldi ama hala öksürüyor, burnu tıkalı, bize de doktor antibiyotik verdi ama ben içiremedim, zorla içirdiğim zaman kustu, bir kaç kez amcası filan verdi o zaman içti, çok sık hastalanıyor bir ayın içinde bu ikinci hastalanması çok da dikkat ediyorum ama yine de üşütüyor...
kızlar benim de kilo sorunum var yazın ne güzel 53 kiloya düşmüştüm şimdi 58 olmuşum yediğim abur cuburlar sayesinde, bugün rejime başladım bakalım vermem lazım bu kiloları

parvina çok geçmiş olsun minik oğlunaa iyileşmiş bak öksürüde gider zamnla inşallah bende 58 kiloyum aynı bende kilo vermeye çalışıyorum nerde evde otturp spor falan yapmayınca zor bu kilolları vermek hadi hayırlı olsun rejimin allah kolaylık versin canım

şükran, boğaz ağrısı çok fena oluyor eelle bak boğazı sımsıcaktır ...antibiyot içmiyorsa (ki mutlaka içirmey çalış )dr ara ve iğne vurulsak olurmu* diye sor iğne dah iyi geliyor ...kana hemen karıştığı için çabuk topluyo ...
kızımdan biliriiim ne çektiiim bademcik sorunu yaşamıştık ...aha ah...şimdiki gibi özel hastaneye gidemiyordu ki çocuk hasta gir sıraya bekle ilaç alması bir dert devlet memeru olduğımuz için anlaşmalı eczaneden alıyoruz ilacı ...eczanede uzak akşam eşimgetirecek bekel baban bekle ...çocuk ilaca başlayana kadar 2.gün oluyor birde içiremezsn yandın ...işte sonunda bademcikler tahrip oldu...ve aldırmak zorunda kaldık şimdiki gibi bilinçli olsam hemen iğne verin derdim ...
çok geçmiş olsun ...

parvina geçmiş olsun inşşallah çocuklarınız çabuk iyileşir ...kızlar ya bu ay adet öncesi bir sinriliydimki sormayın çok asabi oldum birazda çocuklara yoruluyorum eşiminde işleri çok yoğun bana hiç yardımcı olamıyor akşam küüüt yatak pestili çıkmış geliyor eve ...ondan fayda kızda ergnlik bunalımındaymış ...ona sabret oğlan zaten facia ...başka birileriylede azcık problem yaşanıyor falan vekhasıl barut gibi oldum ...yengemde psikoloğa git depresyona girmişsin dedi ...ama bu sıkıntılar ortada kalmadan sorun çözülürmü ki ...depesyon ilacı kkullanıpta ooohhh bi rahatım diyen varmı bi söyleyin bana ...
gerçi regli olunca gevşedim

evet sarp dediğn gibi boğazı sımsıcaktı ...bugün biraz daha iyi allaha şükür....allahtan antibiyotiğini içirebildik...sen de baya çekmişsin hastalık konusunda...

parvina size de çok geçmiş olsun....inşallah biran önce öksürüğü de düzelir oğlunun...

çok sevindim şükran ilaçları zamanında ve dozunda vermek mühim...çabucak iyileşmesini diliyorum yeni videolar bekliyoruz ...dütdüt tavaya da bayılmıştım ...

şükrancım geçmiş olsun,parvina sizede geçmiş olsun umarum çabuk atlatır kuzularınız.
sarpcım kaçgündür giresim yoktu yazını görünce mahcup oldum sanki bu aralar pek iyi değilim içimden hiç bişi yapmak gelmiyor kusurumu maruz görün kızlar bebişlerinizi öpüyorum. tuboşcum biliyorsun durumu sağol herzaman destek verdin hep sordun yokluğumda umarım herşey huzura varırda keyifle yazarım burda.

bugun bebisler nasil umarim daha iyi olmuslardir reflexcigim canin niye slkildiysa umarim en kisa zamanda keyfin yerine gelir

kizlar benim kiz pazartesi gunu okula basliyor haftada 4 gun 2 ser saat gidecek 2 gun sabah 2 gun oglen arkadaslariyla oynayip gelecek bakalim nasil ayrilacagiz

senden haber aldığıma sevindim reflexcim umarım herşey iyi olur hakkında hayırlısı neyse o lur inşallah mutluluğuna geri dönersin hhabersiz bırakma tm öpüyorum canım Gülümsecim hadi bakalım okulada başlıyor minik kızn iyi olur nun için degişiklik olur inşalllh okulda iyi vakit geçirir ecrinnaz

meliha ya noldu ya bende dlga geçer gibi yazdım ...çok mahçup oldum valla sıkıntılı zamnında böyle yaklaşmazdım durum ndedir bilmiyorum ki...
gülümsee ,kzızın için hayırlısı olur inş ,zaten 2 saat nedir ki çabucak geçecektir...bebek olmadan böyle davranman iyi olmuş sonrasında bebek geldi beni gönderdiler duygusuna kapılabilirdi ama şimdi olağan bir durum gibi gelicek ona ...

kızlar benim kuzucuk bugün daha iyi allaha şükür....bir de 2.azı dişlerini çıkarıyormuş yavrum...üstten ik azı dişi patlamış ..bugün uçları elime geldi...hepsi birleşmiş yani....
reflexçim inşallah biran önce herşey yoluna girer canım....
gülümsecim ne güzel fıstğın için de değişiklik olacak okul....ben de göndermek istiyorum aslında birkaç saatliğine....

saolun kizlar okulu sevecegini dusunuyorum benin cadinin odasinin cami okul bahcesine bakiyor zil caldimi hemen benimki camda abi abla diye bagiriyor kuzucuk ama onu verdigim okul biraz uzakta kayinvalidemgile yakin oraya goturecegim benim icinde iyi olacak en azindan biraz dinlenirim suan benim kiz hic durmuyor elimden tutup odadan odaya gezdiriyor simdiden bel agrim var bu hamilelik birazda agir geciyor yada kizimda pek bilemedim anlamiyorum

herkese merhabalar
bayadır yaazmıyordum işler çok yoğunnn

reflexcim kısa zamanda herşey yoluna girer,
gülümse kızın için çok mutlu olacaktır ,çok güzel düşünmüşsün
şükocum kızına geçmiş olsun oo dişlerde gelmiş ne güzel

benim kızda hasta öksürüyor 25 gün önce hafif bi rahatsızlığı vardı bende sağlık ocağına götürmüştüm ama anlatamadı galiba yarın için randevu aldım doktora götürecem bakalım ne diyecek sanırım boğazlarıda dolu çok korkuyor doktordan akşamdan beri düşünüyorum yarınn nasıl geçecek diyeee çok ağlıyor ağzını açmıyor kuzum yaaa:çok üzgünüm:

gülsüm geçmiş olsun güzel kızına inşallah en kısa zamnda iyi olur odaabenim kızımda çok korkuyor drdan bir çıglık atıyo bütün saglık ocagı inliyo valla herzamn iğne yapacak kan alacaklar zannediyor çocuk pisikolojisi işte nese canım tekrardan geçmiş olsun ciimcimeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…