2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gecmis olsun gulsum hemen iyilesir insallah kuzun
benim kizda aynen oyle doktor yanasmasin basiyor cigligi boyunu kilosunu olcerken bile dusunun yani igne falan gormesin

Selam kızlar

Hasta yavrulara geçmiş olsun, Gülümse'cim kızında okullu oluyormuş ne güzel :). Sende dinlenirsin bari, Asya da aynı, daha yataktan kalkar kalkmaz anne odama ouun oynayalım diyor. Bende yakınlarda oyun grubu olan bir yer bulursam götürmek istiyorum ama daha araştırmadım

ayyyy bende benim oğlan neden huysuz ....ne doktora muyene olabiliyoruz nede şöyle iki dk oturuyor ...bu çocuk bebk gibi diyordum ama sizin çocuklarda aynı huyları gösteriyormuş maden normal demekki...bizdse dr gittiğimizde hiç muayene olamıyoruz hiç birşey soramadan geri geliyorum ...inşallah yazın dışarıya falan çıktığında yorulup evde huysuz etmeyecekler ...
çocuklara geçmş olsun ....

meraba kızlar aynı sorun benim oğlumda da var, sık sık hastalanıyor, bir dakka yerinde durmuyor, son zamanlarda geceleri de kalkıp kalkıp ağlıyor, saatlerce uyutamıyorum, gündüz durmadığı gibi bari gece uyusa da dinlensem o da yok, dişleri kabarmış ondan mı uyumuyor bilmiyorum, birde burnu sürekli tıkalı çok zor nefes alıyor

kızlar dişlerden bahsediyorsunuz ...kaçtane dişi olması lazım en arkadaki dişler çıkıcak daha ileri aylarda onalardan mı bahsediyorsunuz ?kök dişlerimi geliyor yani ...önden bakınca eksik yok benim oğlanda
şimdi nette arıcam bakiim ... kaçdiş olması lzımıış...

benim kızın 18 dişi var şu an yeni çıkan 2.azılarla birlikte....3 yaşını doldurduğunda 20 dişi olması gerekiyor...ama diş olayı çocuktan çocuğa çok farklılık gösteriyor...komşumun oğlu anasınıfına gidiyor 2.azılarını yeni çıkarmış daha...

gülümsecim hamilemisin canım yaaa.hayırlı olsun çok şaşırdım hemde sevindim senin adına sağlıcakla kavuşursun inşallah bebeğinee..kaç aylık bebeğin ben yeni duydum da.

BEYDANIN DA 13 DİŞİ VAR AZMI BİLMEM AMA HER ÇOCUĞUN BÜNYESİ FARKLI OLUYOR....
HASTALIK KONUSUNA GELİCDE BU SENE ALLAHA ŞÜKÜR OLSUN KIZIM KIŞA GİRERKEN BİR GRİP OLDU.BİDE GEÇEN HAFTA HAFİF BİR GRİP ATLATTI OKADAR HİÇ HASTALANMADI DİYEBİLİRİM NAZAR ETMEYİMDE.AMA GEÇEN SENE HER AY HASTANEDEYDİK BIKMIŞTIM ARTIKK..

gamzecim maşallah diyelim fıstığına canım....
hastalanınca çok zor oluyor ya benim kuzucuk iştahı falan herşeyi kesildi....yeni yeni kendine gelmeye başladı...

şükran iyiki hatırlattın b bende baktım şimdi 18 dişi var bir tanede üstten çıkıyor galiba iyice bakamadım ki durmuyor ...eğer o da diş çııntısı ise 19 oluyo r demekki ondan hzuzursuz bu çocuk diş çıkarıyormuş ...

senin kuzucuk da diş çıkarıyormuş demek...biran önce tamamlasalar da rahatsa çocuklar...bizim kızın birazcık aldığı kiloları da gitti...sağlıklı olsunlar da napalım....

gülümsecim hamilemisin canım yaaa.hayırlı olsun çok şaşırdım hemde sevindim senin adına sağlıcakla kavuşursun inşallah bebeğinee..kaç aylık bebeğin ben yeni duydum da.

:kedi: evet canim cok tesekkur ediyorum canim suan 17 hafta olacak agustosta dogumum allah izin verirse biri tam kis bebegi ikincide tam yaz bebegi olacak
daha kizimin tam duzeni oturmadan ikinci geliyor canim kendimde biraz yorgunluk hissediyorum hic rahatlamadan sil bastan olacak hayirlisi seve seve dayanacagiz buyuyup gidiyorlar degilmi kafamçokkarıştı

benim kizinda 15 tane disi var suan bir huysuzlugu yok ama cok nazlaniyor acayip kusmeleri falan olmaya basladi aaannnneeee diyor bastira bastira istedigi olmayinca cok seker

evet şükran,
18 tane saydım dişleri altta 10 tane üstte sekiztane dişi oda ağlarken bakalbildim dişlerine baktırmıyor üstte sanki patlamış gibi
şükran ,gece emzirmeyi kesince uyanmaları bittimi ,?uyanıyorsa nasıl uyuyor tekrar?
benim face açılmıyor bilgisayar topu atıcak galiba çok yavaş çalışyor ama gonca hiç yazmıyor nerde nki bilen varmı ?face mesaj yazıyormusunuz hiç çok yoğun herhalde ...

seninki de ikinci azıları çıkarmış o zaman alttan canım...
emzirmeyi kesince büyük oranda azaldı gece uyanmaları yağmurun...ama şimdi dişlerden ve hastalıktan dolayı sık sık uyanıyor....tekrar uyuması pışpışlayarak uyutuyoruz genelde babası gidiyor uyanınca yanına...illa anne diye tutturunca ben gidiyorum...bazen pışpışlıyorum bazen hemen kendisi uyuyor...

benimkide kalktimi yataktan kendini atiyor hop bizim odaya kosa kosa yatagini degistircem birgun bir yerini acitacak diye korkuyorum

slm arkadaşlar çocuklarınıza iştah açıcı vitamin kulanıyomusunuz yada balık yagı önerdiğiniz herangi bir vitami yada alık yagı varmı kızmın iştahı idare eder ama belki balık yagı alrısam daha iyi. olur diyorum büyümeside ilerler çok zayıf bir çocuk canımı sıkıyo hiç büyümüyomuş gibi geliyo gözüme

tuboşçum ben şuan vitamin şurubu kullanmıyorum ama daha önceden vimin -c kullanıyordum sanki biraz işe yaramıştı...tekrar başlamayı düşünüyorum...
çok sevdiği daninoları bile yemiyor artık yağmur...en azından kalsiyum ihtiyacını karşılıyordu...
sütü birtürlü sevdiremedim kızlar ya sizler nasıl içiriyorsunuz bana da bir akıl verin ....
neredeyse hergün eşimle yemek yedirme muhabbeti yüzünden takışıyoruz...ben çok zorluyormuşum yemeyince sinirleniyormuşum...kızlar şu diş çıkarma muhabbetine 1 kiloya yakın kilo kaybetti neredeyse...haliyle insan üzülüyor tabiii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…