saolun kizlar okulu sevecegini dusunuyorum benin cadinin odasinin cami okul bahcesine bakiyor zil caldimi hemen benimki camda abi abla diye bagiriyor kuzucuk ama onu verdigim okul biraz uzakta kayinvalidemgile yakin oraya goturecegim benim icinde iyi olacak en azindan biraz dinlenirim suan benim kiz hic durmuyor elimden tutup odadan odaya gezdiriyor simdiden bel agrim var bu hamilelik birazda agir geciyor yada kizimda pek bilemedim anlamiyorum
benim kızın 18 dişi var şu an yeni çıkan 2.azılarla birlikte....3 yaşını doldurduğunda 20 dişi olması gerekiyor...ama diş olayı çocuktan çocuğa çok farklılık gösteriyor...komşumun oğlu anasınıfına gidiyor 2.azılarını yeni çıkarmış daha...
şükran iyiki hatırlattın b bende baktım şimdi 18 dişi var bir tanede üstten çıkıyor galiba iyice bakamadım ki durmuyor ...eğer o da diş çııntısı ise 19 oluyo r demekki ondan hzuzursuz bu çocuk diş çıkarıyormuş ...
gülümsecim hamilemisin canım yaaa.hayırlı olsun çok şaşırdım hemde sevindim senin adına sağlıcakla kavuşursun inşallah bebeğinee..kaç aylık bebeğin ben yeni duydum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?