:kedi: evet canim cok tesekkur ediyorum canim suan 17 hafta olacak agustosta dogumum allah izin verirse biri tam kis bebegi ikincide tam yaz bebegi olacak
daha kizimin tam duzeni oturmadan ikinci geliyor canim kendimde biraz yorgunluk hissediyorum hic rahatlamadan sil bastan olacak hayirlisi seve seve dayanacagiz buyuyup gidiyorlar degilmi kafamçokkarıştı
canım cinsiyeti belli mi bebeğinin
hadi hayırlısı gülümsecim allah hayırlısıyla bebegini kucagına alamanı ve daha sonrada evlatlarını hayırlı ve saglık lı bir şekilde büyütmeni nasip etsin canım öpüyorum
:kedi: evet canim cok tesekkur ediyorum canim suan 17 hafta olacak agustosta dogumum allah izin verirse biri tam kis bebegi ikincide tam yaz bebegi olacak
daha kizimin tam duzeni oturmadan ikinci geliyor canim kendimde biraz yorgunluk hissediyorum hic rahatlamadan sil bastan olacak hayirlisi seve seve dayanacagiz buyuyup gidiyorlar degilmi kafamçokkarıştı
ne güzel işte gülümsecim beraber büyürler kardeş kardeş..cinsiyeti belli değilmiş galiba, sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ..anneler hisseder derler ya ,senin içinden geçiyomu kız yada oğlan diye birşey..
reflex hoşgeldin...kan şurubunu mutlak kullan sakın ihmal etme ...faydasını görürsün ...bende karışığım bu aralar...bütün delileri ben idare edicekmişim o deli boşver bu deli boşver ...bi akıllı benim bende deliyim diye söylendim geçen gün ...yada deliricem az kaldı ...
delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?