2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şükran nesqikli dene benimki sevdi onu birde küçük kutu süt almıştım .pipetle içmeye bayılmıştı bitiriyordu şimdi bardakla içiyo rartık içme<sede nesqkli içiyor ama 1çay bardağı kahvaltıda ikinciyide ara da kekin yanına falan veriyorum tek sefere içmiyor bir bardağı ...

tuboş ,zinco işe yaradı zamanında verince faydasını gördüm 400 gr almış 1 ayda ,ama bizim gibi 20 dk iki üç taba k yemiyorla r meyveyi bile 1 saatte yediriyorum sabırla bir lokma koparıyorum iş yaparken bakıyorum yutmuşm diye yuttysa bir lokma daha ...yemek arası reklam alıyoruz söylemiştim bir kez daha okadar yavaş yani ama yiyor sonuçta ya sabır yaa selamet...

ne güzel kızlar alıştırmışsınız süte....bakalım benim kuzucuk da alışacak inşallah...daha önceden nesquikli denemiştim ama pek sevmemişti..bu akşam nesquikli verdim hoşuna gitti içti...birkaç akşam da salep koyarak içirdim...

ben biberonla veriyorum, akşam yatarken ve gece iki biberon içiyor, içine bebe bisküvisi koyuyorum, öyle içiyor, kızlar oğlum beni delirtecek artık, geceleri sürekli ağlıyor uykusunda, kalkıp oturuyoruz bir kaç saat sonra uyuyor, uyuduğu zamanda uykusunda huzursuzlanıyor, dişlerine de baktırmıyor, diş bu kadar uyutmaz mı acaba

canım cinsiyeti belli mi bebeğinin

teşekkür ederim şükrancım benim kızm beni dogru düzgün emmediği için mamalarla büyüdü biberona alıştı sütede kendiliğinden alıştı dolayısıyla geceleri çok acıktıgı için benim kızm nasıl süt verirsen onu içiyodu halada öle sende aç oldugu zamn özelliklede geceleri ver bakalım birde biz çocuk sütü kullanıyoruz çocuk sütleri zaten kokusu güzel oluyor vanilyalı faln oluyolar eger normal süt içireceksen biraz vanilyada atabilirsin içine benim bir tanıdıgım öle alıştırmıştı ama anladıgıma göre içmeye başlamış kızın sağ solları belli olmuyo canım bir içiyolar bir içmiyolar öle öle alışcaktır eminim süt içmeye güzel kızın diş çıkarmakta çok zorlar çocugu helde azılar çıkyoya şimdilik başak bir şey olmasında diş olsun sıkıntıları canımm sonra sonra düzelirler zeynepte çok zayıf ama maşallah dişleri pek zorlamıyo kızımı oda olsa nolur acaba dururmumuz anne olarak tabikide endişelniyoruz babalar anlayamaz ki duygularımızı hep az yediriyomuşuz gibi geliyo demii ama inşalah herşey yoluna girecek allah yardımcımız olsunnn

Selam kızlar

Ben geriden geliyorum biraz, Allah'a şükürler olsun bizde bu kışı hafif kırıklıklarla atlatacağız inşallah. Umarım kış çıkmadan ciddi birşey olmaz. Dişlere gelince Asya'nın 18,5 dişi var :). Yani 19. dişi çıkmak üzere. Süt konusunda emzirirken Asya'da yüzüne bakmıyordu bende 1-2 hafta uyurken biberonla vardim sanırım o işe yaradı sonra kendi kendine şekersiz v.s içmeye başladı, şimdi şükürler olsun içiyor, dr. tavsiyesiyle biberonuda bıraktım bardakla veriyorum.

kızlar şimdi sağlık ocağından geldim hepatit a şısı için
aşıyı dışarıdan alıyorsunuz hemşireler vurur dedi dr hanım
hemşirede olmaz öyle kendi dr yapıca k dedi...sağlık ocağında olmuyormuş...tuboş sağlık ocağında vururlar demiştin yanlış hatırlamıyorum değil mi?

tuboş ,dr. zinco nun değil kan şurbunu işe yaadığını söyledi ...yeni bir şurup daha yazdı...3 ay daha kullanıcam sonra demir eksikliği düzene giricek kansızlık kalkıncada iştahı açılacakfazla değil eksikliği ama ilacı kulanmamız lazımmış ....tobiğin en küçük bebkleri olarak bilgimizi paylaşım değil mi?
azcık kilo aldı ya benim ki ...sevinçten hop hop hopladım

sarp ben kızıma ana çocuk saglığında yaptırdım belki normal saglık ocaklarınnda yapmazlar hemşireler ne karışıyomuşki dr sorsaydınyaa o söylüyo hemşireye yaptırtıyo e dr demiş ya yaplır diye allah allah heryerde var böyle maydonoz hemşire saglık ocagındaki dr dediyse yapılması gerekli bence hemşirenin hatası canım ama sen yindede anne çocuk saglıına git orda yaparlar canım ne güzel yavrunda kilo almış darısı benim kızımın başıma yerinde sayıp duruyor bende sabahları pekmez yediriyorum oda iştah açıyomuş bakalım allah kerim elbet aldırcaz kilo miniklere

hadi hayırlısı gülümsecim allah hayırlısıyla bebegini kucagına alamanı ve daha sonrada evlatlarını hayırlı ve saglık lı bir şekilde büyütmeni nasip etsin canım öpüyorum

kizimi bugun okula goturdum arkadaslar saat 1 de gittik 3 de bitti sinifta 18 kisiler 2 ve 4 yas arasi cocuklar cocuklarla pek ilgilenmedi oyuncaklardaydi gozu hep birlikte oyun sarkilari falan soylediler ama bebim kiz hic oturmadi alisir insallah ben bir kac defa yaninda kalacagim sonra ufaktan ufaktan kacacagim 3 tane ogretmen var cok guzel ilgileniyorlar birlikte meyve yiyip icecek ictiler benim kiz bir istahlandiki orda sormayin :asigim: (ac gitik sanki oraya )

hadi hayırlısı gülümsecim allah hayırlısıyla bebegini kucagına alamanı ve daha sonrada evlatlarını hayırlı ve saglık lı bir şekilde büyütmeni nasip etsin canım öpüyorum

tubosum bir ihtiyacim varki guzel dilek ve dualariniza opuyorumnanaktan

slm edacım hoşgeldin siz iyi olunda arada bir güzel haberlerinizi almak yeter bizlere sanırım benim kızmında 18 tane faln dişi var arkalardanda çıkyor hadi hayrırlı olsun miniklerin dişleri

ne güzel işte gülümsecim beraber büyürler kardeş kardeş..cinsiyeti belli değilmiş galiba, sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ..anneler hisseder derler ya ,senin içinden geçiyomu kız yada oğlan diye birşey..

evet canim kiz diye geciyor gozum kiz seylerinde hep ya aliskanliktanmi bilmiyorum ama arada kendi kendime dusunurken falan kizim diye geciriyorum eger kiz olursa aplacigiyla daha iyi anlasip oynasirlarmi diye dusunuyorum ama oglum olsun birde diyede istiyorum
saglikla olsunda onemli olan o yanliz oglum olursa eger bir kizimdaha olsun cok isterim ben ucuncuyude yaparim bu yuzden galiba

ıyi geceler kızlar ben geldim kendimi iyi hissedip katılmak istedim aranıza nasılsınız biz sağlık yöünden iyi sayılırız berkayın alerjik durumu vardı onun için dr götürmüştüm tahlil yapıldı kansızlık dışında kötü bişi çıkmadı soğuk algınlığı şuruplarından olabilir dedi doktor yantesir etti heralde ama hala geçmedi anlamıyorum geçmezse yine getir dedi.kansızlık için bebekken kullandığımız kan damlasının şurubunu verdi ve iştah açıcı olduğunu söyledi berkay son kök dişler kaldı 4 tane bakalım nezaman çıkar.bizden böyle kafam çok karışık toparlayıp bişeyler yazamıyorum kusura bakmayın kızlar özlüyorum burayı.

reflex hoşgeldin...kan şurubunu mutlak kullan sakın ihmal etme ...faydasını görürsün ...bizde konular farklı bu aralar...

bütün delileri ben idare edicekmişim o deli boşver, bu deli boşver ...deliler tımarhaneye
bi akıllı benim bende deliyim diye söylendim geçen gün ...

Son düzenleme:

hepberaber delirelim delikafadulden artık takmak istemiyorum kafama hiç bişey zararı sadece bana oluyor çünkü kimseye bişi olduğu yok sağlıklı düşünemiyorum kendimi toparlamakya başladım hayat boş eğlen coş yapmak istiyorum hihoyyyt kötüler kötülükleriyle başbaşa kalsın ben kendimi biliyorum güzel rabbimde beni biliyor içimi oyüzden rahatım bana yaptıkları kötülüklerin hesabını öbür tarafta vericekler ettikleri iftiraların artık neyse herşeyin ohh be azcık açıldım zemuszemus

ohhhh ha şöyle reflexcim senin iyi olmana okadar sevindimki boşver allah mutlaka verecektir cezalarını sen eşinle yavrunla yuvanızda mutlu olun kafaya takmayın yeter onların sonları belli zaten canım öpüyorum canım biz hep yanındayız seni çok seviyoruuum güçlü ol canım seni kimse yenemezzguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…