2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kız öle deme canım ben reflexsin az çok sıkıntısını biliyorum o yüzden destek veriyorum onaa canım inşallah seninde herşey istediğingibi olur herşey yoluna girer hayatınızda ohh iiyi yapmışsın sarp bu erkekler zeten kendileri için buluyolar parayı bize gelince yok sefaan olsunn

canııım
ortalık şenlensin diye duruma espiriyle yaklaşmak istedim ...bu sıkıntıların hepsi geçiyor sorunlar sounda hep tatlıya bağlanıyor am bu duruu kolay atlatmak ve kendimizi rahatlatmanın yollarınıda aramak lazım ...
allaha şükürler olsun ki sağlık problemimiz yokbunun dışında tüm problemler atlatılıyor ..allah hepimize yardım etsin nşallah mutlu sağlıklı geçsin günlerimiz ...

amin canım amin allah kimsenin agzının tadını bozmasın sıkıtntılar tez zamnda geçsin inşallah

bayadır yazmıyordum okuyup çıkıyordum işler yoğun

bazı dönemlerde eşimizle yada ailesiyle sorunlar yaşanınca insan çaresiz kalıyor ve aynı zamanda da yıpranıyor ve kırılıyor neden yaşatılır hiç anlamıyorum sebep ne olursa olsun huzursuzluk çıkınca ellerine ne geçiyor bir türlü anlam veremiyor.
benim tek bildiğim bu sorunlar yaşanınca artık hiçbişey eskisi gibi olmadığı masefe yada ne bileyim bir şekilde eskisi gibi olunmuyor.hani hep denirya sen eşine çocuğuna bak mutlu ol onlarla ! eğer insanın eşi hayatı herşeyi yanında olursa bencede hiç kimse önemsenmemeli ben hep derim kocada biter herşey ister ailesini karıştırır yada susturur.
demek istediğim kocanız sizinleyse bencede kuzunuzla eşinizle mutlu olun bırakın diğer kişileri mutluğu bakın.
canım arkadaşlarım...:lepi:

genciz anneyiz kuzumlarımız minicik bıraksınlar doya doya yaşıyalım hayatı tabi anlayabilirseler...:Saruboceq:

kızlar tabiki de eşimizle aramızın iyi olması her şeyden önemli, ama malesef ailesi de her zaman hayatımızdalar, iyi yada kötü, hani derler ya atsan atılmıyor, satsan satılmıyor diye, sorunlar hepimiz başında var, kayınvalidem iki haftadır sudan sebeplerle hayatı bize zehir etti, ama çocuğuma baktığı için bir şey diyemiyorum, her zaman idare eden taraf oluyorum, ama nereye kadar, idare ediyoruz ama bizde de psikoloji kalmıyor, aslında fazla takmamak lazım diyorum ve hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum, o yüzden fazla canınız sıkmayın bizler üzüldüğümüzle kalıyoruz kimseye bir şey olmuyor

malesef çalışan anne olunca bişeylere insan daha bir kabul etmek zorunda kalıyor
bende aynı parvina gibi hep kabul ediyorum hiç ses etmiyorum bakalım nereye kadar
dertsiz kimse yok anlaşılan

canlarim benim ya sizin caninizi kimler slkmis boyle sallanin kendinize gelin ne oluyoruz ayy herkes kendi basina bir birey bir aile artik anne olayini atin bir kenara artik sizlerde birer annesiniz aile ortaminiza kimse yi karistirmayin her iki tarafin ailesi icin gecerli kapinizi kapatin kulaginizida tikayin esinizle baskalari yuzunden yuz goz olmayin lutfen esinizede sahip cikin oda size senin benim ailem olursa kendi aileniz zede alir

kötü şeyler yaşamışın arkadaşım,

offfff offf okuyunca bile çok kötü oldum ,insan bu koskoca kadın o bence yukarda annenlerle oturduğunu kıskandı yukarıda çıkamadı belki o kızları varsa tabi bi araya gelip senin dedikodunu yapıyorsalar herkesi kendi gibi düşünmüş belli.Terbiyesizlik etti yaşına yakışmadı ama o kendine yakıştırmış bu davranışları, bide tutmuş çöpleri yukarı getirmiş kapıya bırakmış ayıp ya ayıp şok geçirdim

ama bak en güzeli eşin senin yanında sizde o evden hemen çıkmayın biraz para birittirin uygun zamanda çıkın o evden
böyle bi kadına çocuğunu felan bırakmayı düşünme bir daha et tırnakdan ayrılmaz hele bir anneyle kuzusu hiç ayrılmaz kocamızı bırakırız evlatlarımızı asla sakın bidaha böle deme sensiz büyüse çocuğun psikolojisi bozulur belki sinirle söyledin ama lütfen böyle şeyler söylemesenağlama

en kısa zamnda sıkıntılarında bitecek canım
boşver konuşmayın kafan en azından rahat olurrr.
öpüyorumm seni ve oğluşunu

çok güzel söylemişsin gülümsecim ama aile olmamıza izin verilirse bide o var insandan insana değişiyor bende hep diyorum biz bir aileyiz önce biz ama malesef kendim için söyleyim genelde ikinci plandayım yada neyse umarım bizde birgün aile oluruz mafoldumben

canım üzücü şeyler yaşamışsın, bundan sonra onu görmemezlikten gel, konuşma, kaybeden onlar olur, ben 4 yıllık evliyim, daha bir gün eşimin annemlere gidelim dediğini bilmem, hep ben götürürüm, biz onlarla irtibatı kesersek, oğulları da keser, benim kayınvalidemde annemlerin gelmesine dayanamaz, şekilden şekile girer, allahtan başka ilçede oturuyorlar, yakın olsalar şok büyük sorunlar yaşarız, geçen yıl kayınvalidemler hacca gittiler, o sırada annem gelip baktı oğluma, kayınvalidem hacdan geldikten sonra, çocuk çok kötü olmuş, zayıflamış, huyu değişmiş, şımartılmış filan gibi laflar söyledi, duymamazlıktan geldim, annem duysa bir daha gelmez, çocuk hastalansa hemen bana naptında hastalandırdın der, çocuğun her iyi davranışı kendi eseri, kötü bir huyu olsa ya ben alıştırmışımdır ya da bizim taraftan birine çekmiştir, bir de kayınvalidem kendi kendine oturur kafasında kurar kurar ona inanır bir daha vazgeçiremezsin hayatı da bize zehir eder, ama işte hep idare ediyoruz, ortalık karışmasın diye, eltimede aynı şekilde davranıyor, oğulları da annelerini tanıyorlar, ama karşısına geçipte bir şey demiyorlar, ona takılmayın diyorlar, ama onlar çekip gidiyor, biz uğraşıyoruz, ben nişanlandığım günden beri kayınvalide sorununu yaşadım, ilk önce beraber oturalım dedi kabul etmedim, ortalıığı yıktı, sonra oğlum oldu, kayınbabamın ismini koymamı istedi, bende iki isim koydum, kayınbabamın isminide koyduk gönülleri olsun diye, ama ikinci ismi söyledik, bu seferde niye söylemiyorsunuz, milletin içinde rezil ettiniz, o kadar saygımız yokmuydu filan diye aylarca dünyayı bana zehir etti, oğlumun doğduğunda en zor en kötü günleri yaşadım, çocuk zayıf doğdu, sen karnında eritmişsin çocuğu, allah taşın başında vermiş dedi, ilk günler sütüm gelmedi, senin sütün olmaz, bu gögüslerden süt gelmez dedi, offf neler yaşadım ya hatırlamak bile istemiyorum,

ee ne demişler akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin
ama ben bir türlü deli olmayı başaramadım...

off of vala ne kaynana derdi bityor nede elti derdi
kaynamla iyiyiz biz ama eltim biraz problemli benimde. çok kurnaz azımdan laf almaya çalışyor en ufak bir şeyolsa ben suçlu oluyorum haklı oldugum halde nden böyle oluyo derseniz öbür gelini zengin onlara yaglar çekiyor çalışyor ögretmen ben ev hanımıyım köy kızyım diye üstüme çok geldiler ama artık ben karışmıyorumda eltimle kaynanama ne halleri varsa görsünler ezdirmiyorumda allah elbet haklının yanında olcaktır ben herzamn dua ediyorum yaşlandıklarında kim bakacakk onlara ben eltim asla bakmaz bunu anlamıyolar işte cahil akıl saglıgı yerinde olmayan insanlar illaki kaynanlık yapacaklar cannım reflexcim senin canında çok yakıyolar elbet allahta onları cehennemde cayır cayır yakacak sen eşinle mutlu ol onların aranızı bozmasına izin verme benim eşimde bana destek olur ailesinin nasıl insanlar oldukalrını bilir oyüzden onların yüzünden beni hiç kırmaz senin eşinde ne güzel destek veriyor san a sen eşinle mutlu omya bak kaynanada çatır çatır çatlasınn

en iyisini yapıyorsun arana masefe koymakla canımmm.bak ne güzel eşin de destek boşver gerisini.
öğretmen olabilirler yada zengin ama insanlıkları yok anlaşılan.

seninle uğraşınaca öğrencilerine baksın kafayı sana takınca okulda verimli olabiliyormu acaba ?
...

Son düzenleme:
allah yardimciniz olsun arkadaslar dertsiz kimse yok onemli olan kendinizi korumak sagliginizi dusunun
kafanizi bozmayin cunku bu sizin degil onlarin isine gelir cocugunuz icin dimdik olun ozguven dolu bir anne olun geleceginizi saglama alin
azicik kafam agrisin yatayim kizim icin ayaga kalkiyorum ornegin,,,

''ilerleyen yillar icin saglikli durun guclu olun kendi kendinizi destekleyin ve hic kimsedende bir yardim gelecek diye siginmayin dusene bir dekmede kimler vurur artik siz ayaklarinizin ustunde durdugunuz surece sevileceksiniz iki gun yatsan esin ucuncu gun slkilacaktir arka arkaya gereken seyleri yemek temizlik vs yapmasan esin nekadar senin piskolojini falan anlayacaktir '' cok yakin bir aile danismani arkadasimin fikirleri yillardir bu dusuncelerle yardim ediyor banada faydasi oluyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…