canlarim benim ya sizin caninizi kimler slkmis boyle sallanin kendinize gelin ne oluyoruz ayy herkes kendi basina bir birey bir aile artik anne olayini atin bir kenara artik sizlerde birer annesiniz aile ortaminiza kimse yi karistirmayin her iki tarafin ailesi icin gecerli kapinizi kapatin kulaginizida tikayin esinizle baskalari yuzunden yuz goz olmayin lutfen esinizede sahip cikin oda size senin benim ailem olursa kendi aileniz zede alir
off of vala ne kaynana derdi bityor nede elti derdi
kaynamla iyiyiz biz ama eltim biraz problemli benimde. çok kurnaz azımdan laf almaya çalışyor en ufak bir şeyolsa ben suçlu oluyorum haklı oldugum halde nden böyle oluyo derseniz öbür gelini zengin onlara yaglar çekiyor çalışyor ögretmen ben ev hanımıyım köy kızyım diye üstüme çok geldiler ama artık ben karışmıyorumda eltimle kaynanama ne halleri varsa görsünler ezdirmiyorumda allah elbet haklının yanında olcaktır ben herzamn dua ediyorum yaşlandıklarında kim bakacakk onlara ben eltim asla bakmaz bunu anlamıyolar işte cahil akıl saglıgı yerinde olmayan insanlar illaki kaynanlık yapacaklar cannım reflexcim senin canında çok yakıyolar elbet allahta onları cehennemde cayır cayır yakacak sen eşinle mutlu ol onların aranızı bozmasına izin verme benim eşimde bana destek olur ailesinin nasıl insanlar oldukalrını bilir oyüzden onların yüzünden beni hiç kırmaz senin eşinde ne güzel destek veriyor san a sen eşinle mutlu omya bak kaynanada çatır çatır çatlasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?