2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende zaten artık ne kafaya takıyorum yaptıkalrını nede yaptıkları şeylere karışıyorum azımdan laf almaya çalışıyo ama almıyo dogruıu söylüyosunuz işlerine geleni söylüyolar ne kurnazlar ama aman boş verin ben sallıyorum gidyor ne haleri varsa görsünler umrumda deyiller yani herkes hakettiği hayatı yaşar onlarda elbet paylarına düşen cezayı çekecektir en iyisini rabbim bilir

çocuğunu kimseye vermiyeceğini zaten hepimiz biliyoruz m
evet kesinlikle bu kişlerin psikolojik rahatsızlığı var ve benciller kendileri mutlu lmadığı için etrafında kimi gözüne kestirirse oda mutlu olmasın istiyorlar

Son düzenleme:

tabiki bırakamazsın canın o senin zor bir durumdaydın,üzülmüş bu yüzden söylediğii anlayabiliyorum canım sadece olurda o insaların yanında da bu lafı söyleme demek istedimmmm.

sizin hep güzel günlerinizi burnunuzdan getirmişler yazık.
bsarpın dediği gibi üzüldüğünü belli etme eşini alın bi gece yemeğe gidin arkadaşlarınıa gidin yani gezin canımmm.güçlü ol arkadaşım

canım reflexçim inşallah herşey inşallah biran önce yoluna girer....sen her zaman içn çocuğunla eşinle mutlu olmaya bak canım...gerisini boşverrr.....

melihaaaa canım ne oldu sana yine
sen ne cok dert ediyosun gereksiz insanları
bak dünya tatlısı oglun eşin mutlusunuz gerisine kapat kapını güzelim
kızlar uzun süredir yazamıyorum
bugün ebru face den fırca atmış sayfaya ugra diye acilen yazıyorum
melinda hastaydı bu aralar bogaz enfeksiyonu yine sanırım genetik olacak baba da bende faranjit cocuk hemen bogazdan yakalanıyor
gece ataşlanmişti hemen götürdük antibiyotiği dayadılar tabi bide grip için ayrıca surup
ama allahtan bu hastalıgımı o kadar kötü degil normal hayatına devam ediyor sadece öksürük balgam fln var
ben su bagışıklıgı güçlendirici suruptan aldım kılar bir gün balık yagı bir gün ondan veriyorum malum benim kız yemegi kuş gibi yiyor yada hic yemiyor böyle alsın bari vitaminini

kızlar gecmişe bakamadım cok bu aralar felaket te tembelim ne ev işi ne temizlik hiçbişey yok ya
melinda yoruyo beni cok oyun oynuyoruz aksama kadar cocuklarda oyun diye kitaop aldım resim yap oyun oyna sarkı söyle bitiyorum tabi
bir de cocuk psikolojisi aldım kızlar bundan hepini birer tane edinin cünkü normal gelişimdencok daha önemli
ben ögretmen oldugum halde bilmediğim cok sey oldugunu gördüm daha dikkatli davranmaya başladım
bir de su cizgi film cailiuo mu ne var yumurta kafalı cocuk onun ailesi ne cok özeniyorum bence büyüklerin ders alarak izlemesi gereken cizgi film
anlatın bakalım okuyamadım cok gecmişi sizler nasılsınız bebeişler nasıl

goncacım çok geçmiş olsun melindaya iyi olur biran önce inşallah talı kız nede nazlanır annesine şimdi demii sende haklısın canım hem çalış hem çocukta var çok yorulursun heralde allah yardımcın olsun canım dediğin kitaptan banada lazım vala benim kız çok inatlaşıyo benle bir de oratlık karıştırcısı almam lazım benimde

gecmis olsun goncacigim en kisa zamanda iyilesir insallah
benim kizdada bugun biraz basladi oksurme hapsirma grip olacak galiba yanaklar falan arada kizariyor hemen vitaminli seyler yedirmeye calistim oksurek surubu verdim yatacaginda insallah hastalanmaz
oda babamizda var biraz galiba ondan gececek fircaliyorum cocuga yanasma diye oda dayanamiyorum diye bana kiziyor

gonca ,
kitabın ismini yazarmısın?yazarı kim? burdan yasaksa face den ordan alırız ,evet fiiziksel geişimden daha önemli psikolojik gelişmi...
bizimde gelişimimze faydası olur .

anne ve babalar için cocuk psikolojisi 0-10 YAŞ
DR.charles e.schaffer
dr.teresa foy digeronimo
çeviri maide meltem acan

bircook kitap inceledim ama bu en iyisiydi canım başucu kitabı niteliğinde rehber gibi
bence hepimizin okuması gerek bu tarz kkitaplar canım

günaydın

goncacım çok geçmiş olsun, kitap için teşekkürler faydalı bir bilgi en kısa zamanda almayı düşünüyorum
gülümsecim inş hasta olmaz kuzun
sarpcım çok bunalmış canım ama senin iyi bir anne olduğunu bak çok iyi biliyorlar boşver sende haklısın dinlenmek istiyorsun bikaç günlüğüne kendi annelere git yakınlarda oturuyorsanız yada kız kardeşin varsa çağır o ilgilensin kuzunla rahat ol canım sıkma canını

sarpcım sen sinirlerini fazla bozma canım gerçi budrunlar karşısında sinirin bozulması imkansız ama naparsın heryerde var böyleleri örnek benim eltim eltim nederse o olur hemn dediği şey yapılır çocugu osa bakılır ama ben çalışmak isteyincede bakamm hastayım denir ama be artık takmıyorum çocugum büyüsün birazdaha sonra onuda yanıma alıp çalışamyı düşünüyorum onlara mudaretmiyorum artık ne hallaeri varsa görsünler eden mutlaka bulur canım hayırlsını dile alahtan ben öyle yapıyorum .çünki kendimi paralsam ne yazar yine aynı yapacaklarını yapıyolar yokçok hassasmış
küser konuşmazmış öle bahaneleri çok canım artık ben canımı sıkmıyorum sende sıkma

aayyy arkakarakaya tazdım ama
kızlar kan şurubunda nsonra oğlanın iştahı çok açıldı böyle sorubları devam edenler kan tahlili yaptırıp demir eksikliği varmı diye baksınlar ...greçektende eğer değerleri düzlmişse sebebi şuruptur ve iştahı da çok iiy bayağı bizim gibi yiyor artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…