tuboş ,dr ferrum ve zinco yazmıştı .eczacıda mutlaka ölçeğinde kullanın ve şurpları birtirin diye uyardı .ve saatlerine de uyn dedi bende üstünde çok durdum 1 -2 aydır yemek ten başka bişey düşünemiyorum ..ama sonuç iyi oldu kilo amlaya devam ediyor 100 gram 100 gram alıyor işte ..
hergün muz yiyor ve yağlı yoğurt yediriyorum peynirli yumurta mutlaka yiyior ...ve her yemeğinde et yediriyorum en çok da köfte seviyor ...sütü içiyor
çok sevinçliyim kilo almaya devam ederse normal değerlere ulaşıcak herhalde .
canım çok sıtkın
ecemi daha pazartesi doktotra götürmüştük akşam hiç uyumadı burnu tutulmuştu
akşam yemeğe gitmişdik ordan da form alış veriş merkesine gayet güzel giydirdim ve orası sıcakdı anlamadım çocuk bi gece çıkmadanmı hasta olur yahu üstüne bu kadar düşmemek lazım belki kayınvaldem aman giydir üşümesin çok giydirmeden böyle oluyor belki halan bi yere giderken battaniyeyle sarıp götürüm offf ıofff ben bu kadar huylu anne olmak istemiyorum bütün gece bir kere yummadım gözlerimi bide kendimi suçlu hissediyorummmm evde tek olsam ben büyütsem hiç dert değil ama şuanda kendimi babanesi kızıma iyi bakıyor ama ben bakamıyormuşum gibi hissediyorum içim çok sıtkın bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?