2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sarp çok sevindim oglunun iştahının açılmasına sende iyi bilirsinki yemeyen çocukla ugraşmak çok zor oluyor inşallah hep öyle decvam eder maşallah oğluna kullandıgn kan şurubunun adını yazarmısn canım belki bizde lazım olur

tuboş ,dr ferrum ve zinco yazmıştı .eczacıda mutlaka ölçeğinde kullanın ve şurpları birtirin diye uyardı .ve saatlerine de uyn dedi bende üstünde çok durdum 1 -2 aydır yemek ten başka bişey düşünemiyorum ..ama sonuç iyi oldu kilo amlaya devam ediyor 100 gram 100 gram alıyor işte ..
hergün muz yiyor ve yağlı yoğurt yediriyorum peynirli yumurta mutlaka yiyior ...ve her yemeğinde et yediriyorum en çok da köfte seviyor ...sütü içiyor
çok sevinçliyim kilo almaya devam ederse normal değerlere ulaşıcak herhalde .

canım şimdi kaç kilo oğlun, besnlenmesine dikkat etmen çok güzel, bende dikkat etmeye çalışıyorum, ama benimki pek sebze filan sevmiyor, çikolataya bayılıyor

sarpcigim allah yardimcin olsun canim kendini uzmekten baska bisey olmaz kendini yipratma canim

kizlar 2. haftamiz kizim okula severek gidiyor orda enerjisini atip evde guzelce 1 veya2 saat uyuyor bende kendime vakit ayira biliyorum gunde 2 saat okulda gelince birde uyuyor kalkincada guzelce yiyip iciyor mizmizligida kalmadi fazla gece uykumuz gun gun farklilik gosteriyor ena degil ama
eger cevrenizde oyun grubu varsa tavsiye ederim hem yasitlariyla egitici zeka gelistirici oyuncaklarla olur vakit gecirir dun bir resim yapmis ekmek resmi uzerine peynir yapistirmis kagitlardan neyi gorurse yapmaya calisiyor ogretmenler cok guzel ogrenmeye cok hevesli diyorlar kizimla gurur duyorum :asigim:

ya ben kızıma daha yeni kan testi yaptırdım allaha şükürler olsun kansızlık çıkmadı 3 ay faln oldu işte yani hemn çıkmış olmaz demi kansızlık bu süre içinde sarp zinco balık yagımı ayrıyetten içinde vitamin varmı ben ferrum kullanmak istemiyorum boşuna kan sayımız iyi maşallah sadece zinco alsam nasıl olurki

yanlışlıkla göndere bastım
zinco vitamin şurubu çink eksikliği olan çocuklara yazıyorlarmış aslında test falan yapılmadı ama iştahı yo deyince şiödi bunu yazıyorlar ...ferrumda demir eksikliği olanlara yazılıyor ...ikisi kullanılınca ,şe yaradı herhalde
gerçektende iştahında açılma var ..sevinçliyim bu durumda yani..oohhh be yemek ssorunu heryerde problem yaşatıyor
hep evde kalmakistiyorum
1 saatte yemek yedirebildiğim için kimseye gidenmiyordumm

sarpcım sevindim kuzunun işdahının açıldığına

benim kızımda hasta olduğunda hiç bişi yemiyordu ilaçları çok iyi geldi işdahıda bir haftadır gayet güze maşallah diyelimde yesinlerde adam olsunlar cılız cılız geziyorlar ortalarda :)

canım çok sıtkın

ecemi daha pazartesi doktotra götürmüştük akşam hiç uyumadı burnu tutulmuştu
akşam yemeğe gitmişdik ordan da form alış veriş merkesine gayet güzel giydirdim ve orası sıcakdı anlamadım çocuk bi gece çıkmadanmı hasta olur yahu üstüne bu kadar düşmemek lazım belki kayınvaldem aman giydir üşümesin çok giydirmeden böyle oluyor belki halan bi yere giderken battaniyeyle sarıp götürüm offf ıofff ben bu kadar huylu anne olmak istemiyorum bütün gece bir kere yummadım gözlerimi bide kendimi suçlu hissediyorummmm evde tek olsam ben büyütsem hiç dert değil ama şuanda kendimi babanesi kızıma iyi bakıyor ama ben bakamıyormuşum gibi hissediyorum içim çok sıtkın bu yüzden

canım benim oğlumun burnu her gün tutuk, üzülme bu kadar, benim kayınvalidem de böyledir, kendi çok güzel bakar, ben bakamam, hastalanınca hemen bana suç bulur, sen şu gün üstünü giydirmedin, yok dışarı çıkardın filan, giydirsen çok giydirdin terledi der, giydirmesen ona da laf bulur, bu aylar geçis mevsimi, havanın ne olacağı hiç belli olmuyor, çocuk doktoruna ben oğlum çok sık hastalanıyor dediğimde, bir sene de 7-8 i geçmiyorsa normaldir, çocuk hastalanmadan büyümez, bu kadar kafaya takarsanız hayatı kendinize de eşinize de zehir edersiniz demişti, tabi hastalanınca biz onlardan çok eriyip bitiyoruz ama malesef çocuk çiçek gibi, bir açıyorlar birden de soluyorlar...

Merhaba kizlar
Ben 2009 Ocak annesiyim. Hamileligimin 6. ayindan sonra KK ile tanistim.
Gercekten guzel dostluklar edindim bebklerimizi birlikte buyuttuk ocak anneleriyle.

Ben kk yi gezerken yardim meleklerinde bir konu gordum kizlar ucuz bebeklerle
ilgili , okudum ve acicasi cok uzuldum. Bebeklerin ailesinin durumlari hic iyi
degilmis, belki diyeceksiniz ki madem degilmis niye yapmislar ?? Insan durumu iyiykende
birden kotulesebilir bu herkesin basina gelebilir. Gerci bu aile 15 yil tup bebek icin calisip
para yapmislar. 3 bebekte tutmus ve kiyamamislar maddi durumumuz yok diye
1 yada 2 sini sonlandirmaya. yani demem o ki eger elinizde kaldiysa bebeklerinizin
ufalan kiyafetleri bu bebislere vermeyi
dusunur musunuz kizlar? BEn duyarli annelerimiz olduguna inaniyorum acikcasi.
Simdiden ilginiz icin tesekkur ederim kizlar.

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/348259-ucuz-bebeklere-yardim.html

gülsüm üzme bu kadar kendini çocuk bu hasta olur tabbii hasta olacagı varmış olmuş hiç te kendini kötü hissetme sen onun annesisin çabucak iyileştirirsin kuzunu hem kaynanan sana bişey söyledimiki evde oturan çocuk bile hasta oluyo bak benim kızmda ne zamndır burnu tıkalı yarıın dr götürcez bakalım ne diyecek .boş ver nekadr esirgersek okdar çok hasta olyorlar parvinanıda degği doru bu aylar da oluyo böle hastalıklar

teşşekür ederim kızlar sağolun
kayınvslidem bişi demedi ama ifadesi tavırları konuşma tarzı
bugün doktora götüdüler kızıı babanesi ve babası boğazın içi baya bi kızarmış burnu dolmuş demiş doktor bide ateş yapabilir geceleridemiş inş çok ateşi olmaz çok korkuoyrum ateşlenince hadi bi uyuya kalırsam diye o yüzden hep aşağı evde kayınvalidemde yatarım artık bi kaç gece inş olmaz
kuzum hasta olunca hep evde aklım çok zor çalışan anne olmak ama napalım sırf onun için çalışıyorummm

gülsümcüm geçmiş olsun güzel kızna atlatır inşallah en kısa zamnda
.Bizde kızmı bugün kulak burn boğazc dr na götrdük
burnu tıkalı diye .ortakulak iltihabı çıktı çocuğumda şaşrdım birden bire bir belirtisi yoktu çünki burun tıkanıklıgıyla orta kulak iltihabının bir alaksı varmı arkadaşlar ya biryere çıkmayız sogukta evde oturduk hep nerden geldi bu iltihap anlamadım şuan bende çok üzgünüm dr sordum geniz etinden şüphelendik dye oda ilaç verdi bu ilaçları kullnasın sonra bakarız dedi ya geniz etde varsa of gülsümcüm dedin gbi annelik işte hep ya böyleyse ya şöylyse lerle geziniyoruz demi Güzel ALLAHIM yavrularımızı daha beter hastalıklardan korusun inşallah

amaan tuboş başka derdin olmasın geniz eti nedir ki, varsa da 20 dk lık bir operasyon zaren şimd iolmaz az daha büyüünce...
benim kızda ardı aldırdık dr bnadaemcik diye gittik, genizetide şişmiş aldım dedi ...sonra yine operasyomn geektitir dedşi , çok çabuk iyileşti ...çok basit bişey sakın andişe etme...
ama orta kulak iltyihabı biraz can sıkıcı işte, onu tedavi ettir mutlaka, kontrole mutlak götür ,,,mikrop işte evdede bulur ...

parvia gülsüm şükran ve gonca topiğimizin çalışan anneleri canlar ...allah size yardım etsin ...

parvia gülsüm
kayınvalideniz sizi arada üzüyor olabilr idare edin işte ne yapıcaksınız ? kreş di bakıcıydı bide emin olucak kişileri nerden bulucaksınız aklınız hep evde kalıcaktı ...rahat olun sıkıntıya sokmayın kendizi ...valla depresyonun eşiğinden döndüm çok can sıkıcı bir durum bu kimse seni anlamıyor kendi kendime sakinleştim ...bi baktım yanımda kimse yok ... şu an daha iyi hissediyorum kendimi...

Tuboşcum geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatır zeynep.
bende kullanıcı adımı değiştirdim burda yazdığım bütün mesajları okumuşlar eşimin ailesi artık hiç biryerde huzur yok.
toboşcum üzülme inşallah geçer biran önce berkayda öksürüyor ilaçta kullanamıyorum alerjisi yüzünden bakalım nezaman geçicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…