2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür edrim arkadaşlar bakalım doktorun verdiği ilaçları kullanıyoruz şimdilik nasıl olcak haftaya bakcak işte dr inşallah geçer uzun zamn dır kızm burnu tıkalıydı götürmemiştik bir türlü dr demiştimya orta kulak iltihabıyla ne alaksı var diyee varmış meğer uzun süre burnu tıkalı olunca kulağa giden kanallar hava alammaşı içerden mikrop almış oyüzden orta kulak iltihabı oluşmuş kızlar eger çocuklarınızın burnu tıkanıyosa götürn mutlaka dra bizim gibi iltihaba dönüşmesin sarp biliyorum ama amaliyayttan çok kokuyorum helede kızm olcagını düşündükçe neyse inşalah ilaçlarla geçer sorunumz gerek kalmaz amaliyata Green oğlunun alerjisi nasıl oldu ilaçlaramıymış alerji,si geçmiş olsun inşallah geçer onun öksürüğüde

tuboşçum çok geçmiş olsun canım .....inşalah dediğin gibi ameliyata gerek kalmaz ilaçlarla geçer canım...
gülsüm size de çok geçmiş olsun canım....
bu aralar birşey yazamıyorum sadece okuyorum....şimdi yağmur uyuyor...ben de hemen sınav sorusu hazırlayacağım şimdi....hepinizi çok öpüyorum kızlar....

...
evet ya nerelerdesin şükran ... okuyorum çıkıyorum ...olmuyo ama böyle bi kaç satır bişey yazın ...valla tuboş, ben bide gülümsee hep burdayız arada gülsümde uğruyor ....okadar yani...

Son düzenleme:
haklısın canım ya birşeyler de yazmak gerekiyor ama bazen olmuyor işte....şu an bir taraftan yemek yiyor bir taraftan da yazıyorum...hep iş valla tatil gelse de biraz dinlensek....

Sarpcım bende geldim canım burdayım gece girebiliyorum ancak.
tuboşcum sen nasılsın zeynep nasıl umarım ameliyata gerek kalmadan geçer çok üzüldüm canım yaa görüşemiyoruzda ben sana küs falan değilim bunu aklına bile getirme sakın tamammı kimseye kırgın olmam.
şükrancım kolay gelsin sanada işin zordur eminim ahh şu yaz tatili bi gelse hepimizin güzel bi tatile buralardan uzaklaşmaya ihtiyacı var bende bu yaz tatilimi daha uzun geçirmek istiyorum kafamı dinlicem hemde berkay için çok güzel olucağını düşünüyorum bütün gün dışarda bahçede oyun oynucak inşallah ogünlere ulaşırız.:)))

günaydın herkeze

melihacım nasıl yani tam anlamadım buraya yazdığım herşeyi okumuşlarmı evine girip nasıl bilgisayarını kullanıyorlar ya anlamadım özel diye bi şey var ayıp yani anlamadım yahuuuu terbiyesislikden başka bişi değil. inş birdaha aynı şeyleri tekrarlamazlar sana büyük allahım çok büyük sabırlar versinki bunlarla baş edebilesin canım.

ah tuğbacım canım benim inş ameliyata felan hiç gerek kalmaz hiç anlamyoruz nerden hasta oluyorlar tavuklar gibi eve kapandık o kadar bakıyoruz daha çok hasta oluyor inş zeynebimize ilaçlar çok iyi gelirde iyileşir güzel kızın allahım ona acil şifaslar versinki iyileşsinde güzel annesi hiç üzülmesin dualarım seninle canım benim.

ben topiğe elimden geldiği kadarıyla girmeye çalışlıyorum ama işlerimiz baya yoğun bizimde şükoyu anlayabiliyorum bu durumda geçde katılmış olsamda ben burayı ve sizleri çok seviyorum mutlu oluyorum buraya takılınca opuyorumnanaktan

arkadaşlar birde size bişi soracağım siz ateş düşürücü ila. olarak hangisini kullanıyorsunuz

ben ecem doğdukdan beri doktor önerisiyle pedifen kullandım.
hastanedeki doktorumuz değiştiği için bu sefer doktor dolven vermiş benim bildiğim kadarıyla pek bi fark yok dolven ve pedifen arasında

size sormak istediğim siz hangi ateş düşürücü ağrı kesici ilaçları kullanıyorsuz
beni bu konuda bilgilendiriseniz çok sevinirim şimdiden tşk ederim sizlere

tekrar çok teşekkür edrim kızlar hep yanımdasınız bende sizleri çok seviyorum green tm canım anladım küsme digini saolasın canım anlayışın için gülsümcüm dogur söylüyosun evden dışarı çıkartmıyoruz ama yinede hastalık kapıyolar işte benimm evde biraz rütübet oluştu ondan hasta oldu yavrum şimdi kızma ayrı oda yapacagız hoş yapacagımız odada pek iyi sayılmaz ama tamir ettircez duvarlarına köpük döşetceğiz inşalah kızıma güzel ve saglıklı bir oda yapacagız kendime çok kızyorum baştan görtürmedim kendim kızmı hep eşimi bekledim onunda hep işi çıktı oyüzden geciktigi için çocugum hasta oldu ,istanbula geleli üç sene oldu ama dah kendim tek başına biryere çıkmamamışımdır biraz küçük yerden geldiğim için birazda baskıcı bir babnın elinde büyüdüğüm için galibaa çok pısırık bir insanım nolcak bilmiyorum halim ama akıllandım hasta olursa çocugum birdaha kimseyi beklemeden götürcem doktoraa alışam lazım sonuçta demi ama

gülsümcüm bize en son dr calpol diye bir ateşe düşürücü vermişti daha kullanmadım ama allahta kullamndırmasın çüüki ateş bile çok kötü ediyo yavrularımızıda bizleride

canlarım nasılsınız
ben cok cok yorgunum yogunum sınavlar 23 nisan kutlamalar evde de annelik cok yorucu
bakıyorum kuzucukların hepsi hasta
melinda da bir haftadr hastaydı antibiyotik kullandık şimdi biraz daha iyileşti işte yemek konusunda cokk dertliyim hala yemiyor sevmior yemeyi
cok girmedim uzun zamandır ama takip ediyorum yazılanları
gülsümcüm önce sana bişeyler söyleyim
canım neden insanları takıyosun sanki anneden daha cok kim düşünebilir bebeği kim sevebilir sana hasta ettin diye ima edenlere söyle bunu sende cocuk giyinmekten filan degil virüslerden hasta oluyor zaten
canım green im yasadıkların gercekten cok zor ve agır seyler ama güclü ol sen annesin
nasıl insanlar anlamıyorum gercekten aile huzursulugundan nasıl zevk alır insan kendi ogullarını da mutsuz ettiklerinin farkında degiller mi ve torunlarını yakışıklıya da gecmiş olsun bu arada
bırakma kendini canım sakın bırakma

sarp cım henüz türkce yazılısı olmadılar ise 6. sınıf birinci yazılı isim tamlamaları sıfatlar deyimler atasözleri anlamları ses olayları şeklinde genelde
ulaşabileceğim bir mail adresi yazarsan örnek yazılı soruları yollarım sana onları cözerek calışır

şükrancım sende benim gibi yogun tempo yorgunusun sanırım sınavlar programlar önümüzde bir de 23 nisan var dersler hep aksıyor yetiştiremiyorum
tuboş canım bence kendini içinde bulundugun durumdan kurtar kendine güvenini yitirirsin yavas yavas en azından doktor alışveriş eczane gibi yerlere yalnız gitmeyi dene birkackez denersen alışırsın zaten ke
ben araba kullanamadıgım için bile kendimi kötü hissedyorum ya acil bişye olursa kızım hasta olur eşim hasta olursa araba kapıda ben taksi arıycam diye gezecem ortada
yazın ögrenmeye calışcam
kızlar eda nerelerde ya yazmıyor sanki uzun zamandr yada ben mi göremiyorum

gülsüm biz agrı kesici atteş düşürücü pedifen ve alpol kullanıyoruz
tuboşum gecmiş olsun canım bu arada tarihi belli mi kesin amelyat olck mı yani

goncacım teşekkür ederim amaliyat kesin degil daha ilaç ları kullanıyoruz eger ilaçlarla geçmezse geniz eti varmı diye bakılcak sanırım genizetide olsa küçük oldugu için almazlar biraz büyümesini bekler ler zayenebin yani daha görünürde amaliyat yok canım inşaallah hiç bir zamnda olmaz senin kızınada geçmiş olsun bizde antibiyotik kulanıyoruz malesef geçmiyo malum kullanmdan napalım allah beterinden korusun saglıklı günler yavrularımızın olsun inşallah

Canım artık burda yazmak istemiyorum özeline mesaj attım.
ben dolven kullanıyorum canım.
zamanla herşey rayına oturur herşey senin elinde önce sen kendine güven başarabileceğine inan birde kendini küçümseme tamammı çok iyi kalpli birisin. buarada zeynepciğimde inşallah ameliyat gerek kalmadan iyileşir
sağol canım desteğin için fıstığımada geçmiş olsun umarım çabuk atlatır sanada kolay gelsin.

goncaa valla ne diyim süpersin yaaa türkçe ile başımız dertte zaten ...
-anladım anneeeee çalışmama gerek yok .
diyor veee taş çaltatsana 70-75 alıyor, geliyor türkçede zor bir ders yahu ...sana göndericem birazdan mail adresimi özele bakarsı n burdan gönderemezsem face book yazarım
öpüyorumm ...

araba kullanamamak benimderdimehliyetim var, araba var, pıratik yapacak birini bulamıyorum ama soruşturdum saati 50 liraya ders alınıyormuş az daha ısısnsın havalar gitmek istiyrum
bekliyorum eşim öğreticek diye...her zaman işi var gıcık olmaya başladım , alışveişe gidiyoruz onun işlerini halletmekten benim sıram gelmiyo bir türlü ...şuraya gidelim buna telefon açıyım mazot alıyım lastik bakiyim arabayı yıkatalım saatler geçmiş ...yoruluyorum eve dönüyorum

Son düzenleme:
herkese iyi aksamlar kizlar nezamandir dogru durus okuyup yazamadim biraz rahatsizdim suan iyiyim hemen yazayim dedim

tubacigim allah saglik sihhat versin canim insallah ilaclarla gecer amilayata gerek kalmaz canim benim opuyorum kucuk prensesi kendini fazla uzme canim

benim kiz iki gun grip oldu yine ve gecti ateslendi fitil falan kullandim hic sevmiyorum fitil kullanmayi ama onu tavsiye ediyorlar burdada sizce ates icin ne fayda ediyor siz ne kullaniyorsunuz acil durumda

herkes yazi iple cekiyor bizde oyleyiz parka hergun okula gidip gelirken biraz ugruyoruz korkuyorumda iyice hastalanir diye sicasada oynasip dursak

kizlar bebisimin cinsiyetini ogrendim onu yazmayi unutmusum bir prensesim daha olacak gelisimi cok guzel dedi cok hareketli kipir kipir isim konusunda fikirlerinizi bekliyorum canlarim

gülümsecim tebrik ediyorum canım ne kadar güzel demek bir prenses daha geliyor......ben de ikinci bir çocuğum olsa kesinlikle yine kız olsun isterdim....iki kız kardeş ne güzel geçinirler....güzel kızına ve sana çok geçmiş olsun canım...

tuboşçum canım ya üzme kendini lütfen...eminim ki zamanla alışcaksın sen de için de bulunduğun ortama...fıstığın nasıl oldu canım?

gözün aydın gülümsecim ne güzel iki kız kardeş benim bir kız kardeşim var çok güzel bir duygu biz çok iyi anlaşıyoruz umarım ikiside çok iyi anlaşırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…