Canım artık burda yazmak istemiyorum özeline mesaj attım.günaydın herkeze
melihacım nasıl yani tam anlamadım buraya yazdığım herşeyi okumuşlarmı evine girip nasıl bilgisayarını kullanıyorlar ya anlamadım özel diye bi şey var ayıp yani anlamadım yahuuuu terbiyesislikden başka bişi değil. inş birdaha aynı şeyleri tekrarlamazlar sana büyük allahım çok büyük sabırlar versinki bunlarla baş edebilesin canım.
ah tuğbacım canım benim inş ameliyata felan hiç gerek kalmaz hiç anlamyoruz nerden hasta oluyorlar tavuklar gibi eve kapandık o kadar bakıyoruz daha çok hasta oluyor inş zeynebimize ilaçlar çok iyi gelirde iyileşir güzel kızın allahım ona acil şifaslar versinki iyileşsinde güzel annesi hiç üzülmesin dualarım seninle canım benim.
ben topiğe elimden geldiği kadarıyla girmeye çalışlıyorum ama işlerimiz baya yoğun bizimde şükoyu anlayabiliyorum bu durumda geçde katılmış olsamda ben burayı ve sizleri çok seviyorum mutlu oluyorum buraya takılınca opuyorumnanaktan
ben dolven kullanıyorum canım.arkadaşlar birde size bişi soracağım siz ateş düşürücü ila. olarak hangisini kullanıyorsunuz
ben ecem doğdukdan beri doktor önerisiyle pedifen kullandım.
hastanedeki doktorumuz değiştiği için bu sefer doktor dolven vermiş benim bildiğim kadarıyla pek bi fark yok dolven ve pedifen arasında
size sormak istediğim siz hangi ateş düşürücü ağrı kesici ilaçları kullanıyorsuz
beni bu konuda bilgilendiriseniz çok sevinirim şimdiden tşk ederim sizlere
zamanla herşey rayına oturur herşey senin elinde önce sen kendine güven başarabileceğine inan birde kendini küçümseme tamammı çok iyi kalpli birisin. buarada zeynepciğimde inşallah ameliyat gerek kalmadan iyileşirtekrar çok teşekkür edrim kızlar hep yanımdasınız bende sizleri çok seviyorum green tm canım anladım küsme digini saolasın canım anlayışın için gülsümcüm dogur söylüyosun evden dışarı çıkartmıyoruz ama yinede hastalık kapıyolar işte benimm evde biraz rütübet oluştu ondan hasta oldu yavrum şimdi kızma ayrı oda yapacagız hoş yapacagımız odada pek iyi sayılmaz ama tamir ettircez duvarlarına köpük döşetceğiz inşalah kızıma güzel ve saglıklı bir oda yapacagız kendime çok kızyorum baştan görtürmedim kendim kızmı hep eşimi bekledim onunda hep işi çıktı oyüzden geciktigi için çocugum hasta oldu ,istanbula geleli üç sene oldu ama dah kendim tek başına biryere çıkmamamışımdır biraz küçük yerden geldiğim için birazda baskıcı bir babnın elinde büyüdüğüm için galibaa çok pısırık bir insanım nolcak bilmiyorum halim ama akıllandım hasta olursa çocugum birdaha kimseyi beklemeden götürcem doktoraa alışam lazım sonuçta demi ama
sağol canım desteğin için fıstığımada geçmiş olsun umarım çabuk atlatır sanada kolay gelsin.canlarım nasılsınız
ben cok cok yorgunum yogunum sınavlar 23 nisan kutlamalar evde de annelik cok yorucu
bakıyorum kuzucukların hepsi hasta
melinda da bir haftadr hastaydı antibiyotik kullandık şimdi biraz daha iyileşti işte yemek konusunda cokk dertliyim hala yemiyor sevmior yemeyi
cok girmedim uzun zamandır ama takip ediyorum yazılanları
gülsümcüm önce sana bişeyler söyleyim
canım neden insanları takıyosun sanki anneden daha cok kim düşünebilir bebeği kim sevebilir sana hasta ettin diye ima edenlere söyle bunu sende cocuk giyinmekten filan degil virüslerden hasta oluyor zaten
canım green im yasadıkların gercekten cok zor ve agır seyler ama güclü ol sen annesin
nasıl insanlar anlamıyorum gercekten aile huzursulugundan nasıl zevk alır insan kendi ogullarını da mutsuz ettiklerinin farkında degiller mi ve torunlarını yakışıklıya da gecmiş olsun bu arada
bırakma kendini canım sakın bırakma
sarp cım henüz türkce yazılısı olmadılar ise 6. sınıf birinci yazılı isim tamlamaları sıfatlar deyimler atasözleri anlamları ses olayları şeklinde genelde
ulaşabileceğim bir mail adresi yazarsan örnek yazılı soruları yollarım sana onları cözerek calışır
şükrancım sende benim gibi yogun tempo yorgunusun sanırım sınavlar programlar önümüzde bir de 23 nisan var dersler hep aksıyor yetiştiremiyorum
tuboş canım bence kendini içinde bulundugun durumdan kurtar kendine güvenini yitirirsin yavas yavas en azından doktor alışveriş eczane gibi yerlere yalnız gitmeyi dene birkackez denersen alışırsın zaten ke
ben araba kullanamadıgım için bile kendimi kötü hissedyorum ya acil bişye olursa kızım hasta olur eşim hasta olursa araba kapıda ben taksi arıycam diye gezecem ortada
yazın ögrenmeye calışcam
kızlar eda nerelerde ya yazmıyor sanki uzun zamandr yada ben mi göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?