herkese iyi aksamlar kizlar nezamandir dogru durus okuyup yazamadim biraz rahatsizdim suan iyiyim hemen yazayim dedim
tubacigim allah saglik sihhat versin canim insallah ilaclarla gecer amilayata gerek kalmaz canim benim opuyorum kucuk prensesi kendini fazla uzme canim
benim kiz iki gun grip oldu yine ve gecti ateslendi fitil falan kullandim hic sevmiyorum fitil kullanmayi ama onu tavsiye ediyorlar burdada sizce ates icin ne fayda ediyor siz ne kullaniyorsunuz acil durumda
herkes yazi iple cekiyor bizde oyleyiz parka hergun okula gidip gelirken biraz ugruyoruz korkuyorumda iyice hastalanir diye sicasada oynasip dursak
gulsumcugum havalar isindikca parklarda falan cocuklarla oynarlar hem annesi sende oyunlar oynuyorsun bebeginle oda onemli internetten bakiyorum bende videolara falan ordan ogreniyoruz kizimla muzik cilgini bir kizim var zaten kapi gicirdasin poposunu salliyor
greencigim tek tek kelime olarak ne istedigini anlatiyor ama cumleye gectimi arap corbasi bisey oluyor iki kelimeyi cok kullaniyor
mamma bitti
yogurt istiyorm
seker istiyorm
pis oldu
eli yika
usudum bennn
acikti karin
git artik (babasina diyor cunku surekli cizgi film izlemek istiyor )
birkac ornek sizinkiler nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?