2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

[COLOR="SeaGreen"]canım benim kızım ateşi çok fazla çıkıyor bende mecbur kalmadıkça vermiyorum ama yok düşüremiyorsam ben bitane veriyorum benim kızın ateşini bi tek o düşürüyor bayada iyi geliyor bütün gece rahat rahat uyuyor kuzum[/COLOR]

gülümsecim canım tebrik ederim bende bir tane daha kız istiyorum kız cocugu daha farklı özel geliyor bana hem kızımın da kardeşi olsun istiyorum benim hem kız hem erkek kardeşlerim var ama kız kardeşlerimle daha yakınım

gülümsecim tebrikler canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kız kardeşler genelde güzel anlaşırlar, ben de bir kızımın olmasını isterim, inşallah allah nasip eder

tubacığım geçmiş olsun canım, burun tıkanıklığı benim oğlumda da var, ben de korkuyorum geniz etinden ama doktorlar bir şey demedi, yeniden götürsem eşim götürmez doktoru sevmiyor, çocuk ağlayınca krize giriyor, bir kaç gündür de grip olmuş burnu akıyor, biraz düzeliyor diyorum sonra hemen hastalanıyor,

Selam kızlar

Tuba'cım kuzuna geçmiş olsun, inşallah ameliyata gerek kakmaz daha çok ufak. Yalıtım yapıldığından beri bizimevde çok kuru Asya'nın da burnu tıkanıyor geçen gecede kanadı çok koktum ama çok korkulacak birşey değilmiş. Küçük çocukların burunları çok hassas olurmuş ve kanayabilirmiş bende buhar makinasını kullanıyorum bu aralar.

Gülümse'cim senide tekrar tebrik ediyorum ne güzel bir prenses daha geliyor. Kız kardeş gibisi yoktur sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ateş için fitil ve devamında da şurup veriyorlar. Ama acil müdahale için ılık duş ve ince giydirmek çok işe yarıyor bence.

teşekkür ederim arkadaşalr çok saolasınız iyi dilekleriniz için bakalım şimdilik ilaç kulanıyoruz cumartesi göstercez dr a ne diyecek hayırlısı olsun inşallah Gülümsecim bende tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla güzel kıznı saglıklı bir şekilde kucagına almayı ve büyütmeyi nasip eylesin

cok tesekkur ederim kizlar butun iyi dilekleriniz icin benimde 2,5 yas kucuk bir kiz kardesim var onun kucugude erkek bizde kiz kardesimle cok iyi anlasiriz erkeklede oyle gerci ama kizim olacagina seviniyorum yaslarinin yakin olmasi bu yondende cok guzel ikisi icinde

kizim okuluna iyice alisti kizlar moral olarak allaha sukur cok neseli oyunlar ogrenip kendi kendine sarkilari soyleyip hareketlerini yapmaya calisiyor ayrica atletik bir yapisi var dere tepe duz gidiyor masallah ziplama atlama tirmanma atma cekme cok ebecik bisey oldu

atese benim kizimada fitil fayda ediyor cok korkuyorum ateslenince umarim hicbir bebek atesli bir hastalik gecirmez sahsen ben ne yapacagimi sasiriyorum

tubosum insallah hayirli haberlerle gelirsin canim keske elimizde sihirli bir cubuk olsada durmadan bebeslerimize faydamiz dokunsa ama sabirla onlar icin cabaliyoruz allah bebislerimizin hep yaninda olsun

gülümsecim çok sevindim senin adına allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. senin kız konuşmaya başladımı peki şarkılar söylediğine göre.

ahh keşke gülümsecimmm ama napalım biz melekleri olarak yanlarındayız çabucak iyileştirrirz yavrularımızı sevgimizle demii
bunlar küçük şeyler ALLAH KÖTÜ ŞEYLERDEN VE HASTALIKLARDAN KORUSUN YAVRULARIMIZI DEMıı ecrin içinde çok sev,indim yaa ne güzel arkadaş çevrsi olmuştur herşeyide güzel güzel öerenir orda maşallah onaa

gülümsecim ne güzel bak kızın okula alışmış valla benimde öyle bi imkanım olsa bende gönderirm bende artık biraz daha büyümesini ve öyle imkanların burdada olmasını umut ederek beklemedeyim:lepi:
bende evde elimden geldiği kadarıyla şarkılar öğretiyorum en çokda ağaç adamı seviyor bide bi çocuk gördümü hemen kutu kutu pense diye çocuklarla oynamaya çalışıyor insan seviniyor valla iletişim kurduklarını görünce ama benim kızım oyuncakalrını pek gelen misafirlerin çocuklarıyla paylaşmak istemiyor sizinkilerde öylemi acaba.bilmiyorumkismile
tuğbacım zeynep iyi olacak annesi üzülme senopuyorumnanaktan

greencigim tek tek kelime olarak ne istedigini anlatiyor ama cumleye gectimi arap corbasi bisey oluyor iki kelimeyi cok kullaniyor
mamma bitti
yogurt istiyorm
seker istiyorm
pis oldu
eli yika
usudum bennn
acikti karin
git artik (babasina diyor cunku surekli cizgi film izlemek istiyor )
birkac ornek sizinkiler nasil?

gulsumcugum havalar isindikca parklarda falan cocuklarla oynarlar hem annesi sende oyunlar oynuyorsun bebeginle oda onemli internetten bakiyorum bende videolara falan ordan ogreniyoruz kizimla muzik cilgini bir kizim var zaten kapi gicirdasin poposunu salliyor

ay ne güzel oynamayı seviyorsa ben eceme zorla öğretmiştim popo sallamayı bayabi komik sallıyordu ama şimdi ilerleme var en azından artık kıvırabiliyor.

hepsini öğrenecekler zamanla
ecem cümle kurup şarkı söylemeye 5 ay önce başladı konuşmaları çok temiz
sadece domates ve tuvalet kelimesi net söylüyemiyor oda onu söylerken bile çok tatlı oluyorlar
kocaman oldular zaman çok çabuk geçiyor yavaş yavaş kendileri ifade etmeye başladılar yarın obür günde arkadaşlarıyla bahçede felan oynalar bi zaman sonrada arkaşlarıyla sohbet edip bizi yanlarına istemiyecekler valla ben son zamanlar bunları düşünmeye başladım doğdu gün halan aklımdan çıkmıyor kuzucuklar kocaman oldular

benim kızım da cok geveze teyzeleri yaa
hadisenin şarkısını söylüyor ah le lee evlenmeiizzz bu şeneee diye
kitap okumamı ve masal anlatmamı cok seviyor
ben interaktif kitaplar aldım kenarına basınca sesler filan cıkan cok seviyor kitabını yatmadan önce hergün okuyoruz o bana anlatıyo ben ona
bir de tahta yerleştirmeli yapbozlardan almıştım onları da cok begendi

ayy negüzel şeyler yazmışsınız kız annesi olmakta ayrı bi güzel inşallah ilerde banada nasip olur.
berkay çok yaramaz ve dikkatini kolay kolay vermiyor bişeye en olşmadık bişiylede oynadığı oluyor mesela bitane bez buluyor onu katlar düzeltir bezlerle oynamayı çok seviyor çamaşır katlamayı arada zorda olda kutu kutu penseyi oynattırıyorum kuzeni ve dayısıyla sonra sıkılıp kavgaya dönüşüyor oyun berkayda pek paylaşmıyor oyuncaklarını ama parktayken çok güzel vakit geçiriyoruz kendi yaşıtlarıyla iyi oluyor onların kafasını okşuyor cici diyor ama eğer karşı taraftan ters bi durum olursa saldırıda oluyor ama çok şükür bi iki kere oldu daha çok olunlu davranıyor dışarda olunca özgür oluyor rahat davranıyor bende çok masal okmayı istiyordum ama alıştıramadım çok hareketli saniye durmuyor yerinde :)

benim kuzucuk da yeni yeni 4 kelimeli cümleler kurmaya başladı teyzeleri......
yağmur da pek sevmiyor oyuncaklarını paylaşmayı....yaşlarının gereği bu oyuncak paylaşamama durumu....yaşıtlarıyla sık sık bir araya getirmek lazım...
callioyu çok seviyor yağmur yumurcak tv de çıkıyor bir de oradaki rahat koltuk ve pokoyu da çok seviyor....callio çok eğitici bir çizgi film..
boz yapları çok seviyor çok güzel yapıyor onları....tahta şeklinde olanları....
kitap okuma işine gelince elimden kapıyor kitabı kendi bakmak istiyor benim okumamı pek istemiyor....kendisi uzun süre inceliyor.....

ben kitap işinde hiç başarılı değilim
elimden alıp kalemlerle resim yapıyorum ben deyip başlıyor karalamaya yaramaz

şükran cailliu bence mükemmel bir cizgi film anne babalar için de cok faydalı melinda da cok seviyor onu
anne ve babasına hayranım cailliu nun

bur arada kızlar size tavsiyem bol bol problemle karsılastırmanız ve cözüm aramasını saglamanız
problem cözmeyi ögreniyor kendine güveni gelişiyor
ben yolda bile yapıyorum bunu
gecen gün yolda köşeden gelmemiz gerekiyordu ama orda su birikintisi oluşmuş şimdi ne yapacaz nasıl gitcez eve dedim düşündü düşündü bişeyler denedi en son yandaki arabanın yanını dolaştı yeni bir yol b uldu
evde bu şekilde problemler yaratın ve farklı cözümlerini destekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…