2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

caillou gercekten cok guzel bizde reklamlari falan super izlenir ben mutfakta olsam kizim kosa kosa gelir yada bagirir gel diye caillou bak der gunde 4 defa falan bakiyoruz geneldede aynis oluyor ama ne yapalim ona bakarken yemek yemesi daha kolay oluyor aksam ona bakar yatar pokoyuda cok seviyor gerci hepsine bayiliyor benim kiz babasiylan sorun yasiyor bu yuzden 24 saat yumurcakmi izleyecegiz diye kafamçokkarıştı

tahta yapbozlar gercekten cok guzel oyle seyleri yapmayi daha cok seviyor legolar falan bebeklen fazla oynamaz
bezle toz almayi camasir katlamayi cok iyi yapar daginikligi sevmiyor herseyin yerini biliyor gidip koyuyor kagit kalemle ugrasir genelde cizer cizer buzdolabin uzerine takariz guzel olmus diye cok seviyor biseyleri begendirmeyi
yanliz kiyafet degistirmesi tam bir slkinti bizde kendi degisirse sorun yok ama ben giydireceksem kacar durur birde acilem varsa bende sinir olurum tabiki

ohh maşalllah şenlenmiş buralar ben ve kızm hasta oldugumuz için pek bakamdım buralra cumartesi sabahı dr götürcektik kızmı hasta oldu ateşlendi götürdük dr kulak iltihabı geçmemiş diye iğne verdi kızm sabah akşam 6 tane iğne oluyor çok korkuyor çığlık çığlık çğılğa ateşide çıkayor arasıra dollven şurup veriyoruz bende çok hastayım yaa grip oldum burnum tıkalı fenayız yani anne kız ama n dikat edin arkadaşlar hastalık salgın halde off kızmın burnunun tıkanıklıgı geçecek derken yine grip oldu yine tıkalı dr verdiği fısfıslarda işe yaramıyor

ohh bütün yavrular kayyucu heralde ben bietek zeynebin kayyu hayranı zannediyodum kızmda çok seviyor kayyuyu hatta damadım diyorum ben kayyuya pokoyuda seviyor onlar olursa yemeklerini düzenli yiyor

Geçmiş olsun canım üzüldüm ama inş en kısa zamanda attatırsınız iğne kuzunun iyileşmesi için ecemde olmuşdu bundan 3 ay önce bronjit başlangıcı demişerdi kuzum çok ağlıyorlar ama onlar için bu iğneler içini rahat tut iyilecek en kısa zamanda
sana geçmiş olsun canım

Tuğbacım geçmiş olsun zeynepciğimde bütürlü iyileşemedi çocukcaz kıyamam eminim sen elinden geleni yapıyorsunudur bünyesi zayıf onunda heralde off bu çocuklar ne çok hasta oluyorlar böyle berkayda yeni yeni toparlandı ödüm kopuyor hasta olucak diye.
Berkayda caillou çok seviyor pokoyuda çok seviyor ben mutfaktayken izlesin bitsin bağıra bağıra koşarak gelip poko bitti diyor bide elimden tutup göstermek isiyor :) ayrı akşam 7 başlayan deniz yıldızınıda çok seviyor heleki bittiğinde müziğinde oyun oynuyor kanalı kimse değiştiremiyor kıyametler kopar yoksa.
goncacım ne güzel oyunlar kuruyorsun canım biz dışarı çıktığımız zaman gözümüz hiç bişi görmüyor geçen yolda su birikintisi vardı oğlum basma dur diyene kadar suyun içinden geçiverdi hiç oaralı bile değil zaten sokağa çıktığımızda kendini kaybediyor sanki bütün gün evde iple bağlı duruyormuş gibi çıktığında peşinde koşturuyorum bağından boşanmışlar gibi fırlıyor dışarı nasıl başedicem bilmiyorum yaaa.
bizde evdeki kıyafetlerin kime ait olduğunu öğreniyoruz her çamaşır katlamamızda soruyo bu kimin diye babanın,annenin,senin, diye artık öğredi ben söylemeden kendisi söylüyor kimi zaman benim pantolunun olduğunda babanın diye ısrar ediyor çok sevimli oluyor tabi hayır babanın diyorr :)

tubacigim sanada kizinada cok gecmis olsun canim ayy ben atese dayanamiyorum cok halsizlestiriyor hic ateslenmese bu kucukler ya kiyamam ben zeynepcigime toparlar insallah canim en kisa zamanda

greencigim benim kizda oyle genelde kot olan pantolanlara babamin diye tutturuyor bana isaret parmagini gostere gostere kiziyor

kizlar oglen uykusunu terkediyor artik uyumayincada herseye mizmizlaniyor yemiyorda bisey yine duzeldi derken huyunu degistirecek ay demeden huy degistiriyor bu yaa sizdede oylemi bir duzen tutturamadik aksam iyi olur gunduz huysuz simdide ikindiye kadar iyi oluyor uyumayincada aksam huysuz mizmiz oluyor yoruluyorum

dostlarım !
kaç gündür uğrayamıyorum yokluğumu fark eden yk valla sağolun yaaa...
neyse fazla tirip atmayalım
hatalara geçmiş olsun
gülümse tebrikler çok sevindim

Son düzenleme:
hos geldin canim yoklugun belli olmazmi ay bendede var bu resim derdi daha kizimin bir albumu yok hepsi cd ye atiliyor onceden ne iyiydi resimleri cikarmadan goremiyorduk simdi cek resmi at bilgisayara

Gülümsecim bizim düzenimiz iyi nerdeyse 1.5 senedir uyku düzenimiz iyi gidiyor ve halada gündüz uykusuna çok ihtiyacı oluyor heleki 9 veya 9.5 ta kalktıkmı kendisi bile yataya gittiği oluyor maşallah o konuda yemeside iyi yani artık yemiyor yiyor diye problem takıntı yapmıyorum napalım böyle gelmiş böyle gider heralde.
sarpcım yerim senin tripini yaaa resimlerinizin gittiğine üzüldüm d dosyasında değilmiydiki ben pek anlamamda benim eşimin uzmanlık alanı bilgisayar teknik uzmanıdır kendisi çöken pclerden neler kurtarıyor özellikle resim ve dosyalar öyle programlar var umarım tekrarlamaz.

kamera ya çekiyorduk önceden cep telefonu daha pratik oluıyo diye onu bırakmıştık

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadşlar kızmın iğnleri bugün bitti çok şükür rabbime iyi gelir inşallahta iğnelr düzelir yavrucağımız burnumuz yine tıkalı yaa ağzı açık duruyor hep haftaya yine kontrolümüz var ayy sarp unuturmuyuz hiç seni burda çok güzel dost olduk yaniii ayıp ettin hep aklımdasınız hepiniz benim kızmda bir kaç gündür uykuyu bırakmıştı hoş ben uyutmadığım için oldu ama son iki gündür uyuyor uykuyu seviyor kızm öğlen uyursa akşam uyanıyor yani maşallah kızıma gülümsecim okulada gidyor ama orda oyun oynamaktan yorulmuyomu zeynep yorulduğu zamn uykuya çok ihtiyacı oluyor gerçi bu bücürlerin enerjisi bitmiyoki değilmi inşallah düzene girer güzel kıznının uykusuda gülümsecim

tuğba geçmiş olsun çabucak iyileşir inş kızın iğne çabuk etki ediyor hemen topatlar üzülme ...
bizim kideyine bozdu yemek olayını tam iyi gidyor diyorum sonra nazarı değdiriyorum yani...
azalttı biraz yemek durumunu yine ...
ben bu çocukl hiç bir yete gidemiuotum kızlar ya ne mağazalara giriyor, yerinde duruyor , ne bahçade oynuyor
evde biraz daha rahat sanki biraz oyalanıyor oyuncaklarlarla ama başka biryre gidemiyorum uyumuyor ,yemiyor durmuyror , kaçarcasına çıkıyorum nereye gidersem gideyyim

geçen pazr günü parka gittik önceden pek istemedi sonra kaydı kaydıraklardan falan ama haşat etti yorgunlıktan perişan oldum ..aman enerjisini boşaltsın diye saşışrıyorum ne yapıcamı ...

birde sabha kahvaltısı hep aynı olmay başladı değişik bişler yapan varmı ...kahvaltının neyi değişik olucaksa işte ...soruyorum bede ...yumurta ,krep ,tost o kadar zeytin falan da yemez ki ne yediricem saştım yani

Son düzenleme:
tuboşçum canım çok geçmiş olsun ikinize de.....iğnelerin bitmesine de çok sevindim....inşallah biran önce burnu da açılır prensesin....
sarp bizim de durum aynı bir yere özellikle dışarı çıktığımızda dur durak bilmiyor kesinlikle yağmur da...zaptedemiyoruz yani...parkı çok seviyor....hava güzel olnuca çıkarıyorum mutlaka...en yüksek kaydıraklardan kaymak istiyor hep...
kahvaltı durumu bizde de aynı hep aynı şeyleri yiyor tarhana ya da papara...bugün annasei peynirli pişi yapmış bir tane yemiş hayret....

teşkkür edrim şükocumve diğer arkadaşlarm malesef sıkıntılı bir dönemde zeynep burnu hala tıkalı okdar iğne yedii açılmadı yaa üzlüyorum tabi bende ya dr verdiği ilaçlar işe yaramadı yada geniz eti veya sinüzit faln var heralde açılmıyo çocugun burnu şaştım kaldım yaa burnununtıkanıklıgı yüznden yemek yemeside yavaş e dr gidişimzde bsisirü para yatırıyoruz özele yol parasıda cabası parasından değil ama okadar eziyete çocuğum biraz olsun düzelseydi iyi olurdu haftaya yine dr gitcez baklım orta kulak iltihabı geçmiş miş kusura bakmayın arkadaşlar bu hafta burayı sıkıntılarımızla işgal etim kafanızı şişirdiyesem affedin burasıda olmasa kime dert yanardım bilmiyorum iyi ki varsınız

tuboşum tabiki yazcan sıkıntını canım benim
inşallah küçük fıstık iyileşecek tamamen sende güzel haberler vereceksein
benim de canım cokkk sıkkın bu aralar anlatırım bir ara

tuboşcum canım benim ne demek kafanızı şişiriyorum olur mu hiç öyle şey ....tabi ki anlatıp paylaşacaksın ....bizler ne için varız....çok öpüyorum canım seni ve güzel kızını....kendinize iyi bakın...inşallahhhhh biran önce zeynepçim iyileşir yemeklerini güzel güzel yer....
goncacım umarım çok önemli birşey değildir canını sıkan....

hayırlı geceler güzel hatunlar '') tuboşcum çok üzülüyorum zeynebin durumuna canım yaa sen en iyisi yattığı odayı nemli tut biraz olsun rahatlar inşallah en kısa zamanda toparlar kendini kıyamam canım yaa.
sarpcım senin oğluş dikkatini fazla birşeye veriyormu mesela oyun oynamaya tv ye falan berkay hiç bişide 5 dakika bile durmuyor hiperaktif olduğu için dikkatini vermiyor bişeye bizde de kahvaltı aynı hep özellikle haşlanmış yumurtayı 1 gün arayla yiyor çok seviyor haşlama yumurtayı bigün haşlama yapıyorum bigün peynirli yumurta yapıyorum haftada bigün krep yapıyorum arada yumurtalı ekmek kızartıyorum onuda severek yiyor ama sadece yumurta koymuyorum salça peynir baharat vs ekliyorum çok leziz oluyor eskiden kek pasta türü şeyleri çok severdi artık ağzına sürmüyor nerdeyse zorla veriyorum oda bi çatal alıyor bana benzemiş bu yönü bende kek yapmayı çok severim ama yemeyi hiç sevmem aslında yese ara öğün olarak vericem ama yemiyor nerdeyse hergün bişi yapıyorum kek veye kurabi pasta türü nebilim ona yakın şeyler işte bütün gün meyve yesin elmayı çok seviyor aklına geldikce elma istiyor '')
goncacım inşallah mühim bişi değildir.

hepinize gunaydin iyi bir gun gecirin insallah kizlar
tubacigim dualarim canin kizinla birtanem burda paylasmak icin yaziyoruz degilmi insallah guzel haberlerinide alacagiz
goncacigim caninin slkintisi neyse hemen gecer insallah

green
nerde 5 dk bir yerde durmak mümkün mü?sürekli koşuyor nereye koşuyor sa? hep mız mız hiç bir yere gidemiyorum hep evde... bu da sıkıyor arada beni ... bunalıyorum ... kek benim kide yemiyor artık önceden yiyordu bu gün tots yaptım onu yiyor ... hala yiyor yani saat kaç oldu geziyor ,geliyor ,yiyor ,gidiyor ,,,be iş yapıyorum arada bu da böyle işte beide alıştırdı düzenine ...

gonca senin neyin var bacım ,
yaz burdan detleş ne güzel kimseye anlatmayız !!! anlet neyin varsa ...

(
tuboş sana gelelim,
dr gidiyormuşsumn mutlaka tedavidsi edilir merak etme ... emanet etmişsin kendini dr lra ... canımız falan da sıkmıyorsun sende ne kadar ince fikirlidsin ... iyi insanlar çabuk kırılıp üzülüyor amn sıkma canını lütfen kendin deiyi ol çocuğuna da iyi bak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…