2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar güzel anneler
burası baya bi kalabalıklaşmış ne güzel burası böyle dolu dolu olunca çok seviniyorum valla:lepi:
tuğbacım biraz sabır kendini sakın bırakma iyileşecek kuzun üzme kendini
goncacım sıkıntın umarım hemen geçer

sarpcım facede sestra kelimesi çok dikkatimi çekti belki yanlış anlamış olabilirim (ben selanik göçmeni muhacirim) bizim dile çok benzettim bizde sestra demek kızkardeş demek umarım yanlış anlamaışsımdır.fotograflara baktımda birazda göçmenleride benziyosun :kedi:
(eğer ingilizce kelime ise ingilizce hiç yok diyebilirim pot felan da kırmış olabilirimsempatiksalakcinni)

çok teşekkür ediyorum arkadaşlar iyiki varsınız canım çok sıkkın buaralar onun için böyle yazıyrum dedğiniz gibi sabrediyorum inşallah sonucunu güzel bir şekilde alırız kızmda bende goncacım inşallah önemli bir sorunun yoktur allah kolaylık versin canım

gülsüm babam makedonya üsküp den
annem manastırdan
biz arnavutuz sestra kızkareş demek evet kardeşlerime seslendim ordan ...
atamızın hemşehrisisisn yani ...

sevindim valla hemşehri olsuğumuza bizim dedelerimiz yunanistanın jenerve köyünden göçmüşler bizde yunanların göç etmiş olduğu köydeyiz yaşıyoruz burda rum evleri hatta benim annanemin evi 1883 yapım pembe koskocam bi ev babamda iki sene önce yunanistana bizim göçmüş olduğumuz köye gitmişdi ordada bizden kalma evler varmış
çok değişik bir duygu inş bizlerinde yolu bi kere otaraflara düşer

halanın duygularının babamda yaşamış babamda hüzünlendiğini anlattı dediğin gibi inş bizimde yolumuz düşer oralara bende çok gitmek istiyorum ama ne zaman kimbilir inş allahım nasip ederde gidip görmek kısmet olur.kızıma dedi bizim dilden konuşmayı öğretiyor bakalım kediye çiç pusta diyor çok komik söylüyor şımarık
ama bende eşimde pek kouşamayız ama ben anlıyorum konuşulanları eşim hiç anlamıyor :) babam ve annem evin içinde hep macirce konuşular amcamlar felan ama yeniş nesil bilmiyor ne yazıkki

herkese selamlar

birşeyler yazayım dedim ama kızım uyandı hepiciğinizi öpüyorum :)))))

selam kızlar....hepinize iyi haftasonları....
biz bugün çok geç kalktık yağmur 6 da ayaktaydı hepimizi ayağa dikti malum akşam da geç yatmıştık...sonra tekrar hepimiz uyuduk ....
bizim kızın alttan ikinci azı da çıktı dün farkettim...geriye kaldı bir tane bakalım...
dün bütün gün dışarılarda gezdik 12 de bir çıktık akşam eve geldiğimizde saat sekizi geçiyordu....çok güzeldi...bugün de aynı şeyi planlıyorum bakalım ...şimdi babasıyla dışarıya çıkacaklar ben de bu arada hemen evi süpürüp bir sileyim...öpüyorum hepinizi....

şükocum ne güzel oluyor demi ailecek dışarda gezmek vaktin nasıl geçtiğini anlamıyo bile insan hele bizim bücürler bayılıyolar dışarılara bıraksan hiç girmezler içeri ama biz her dışarı çıkartıgımızda zeynebi mutlaka bir huysuzluğu olyyor atıyo kendini yere kafayıda vuruyo güzelce tepiniye yerlerde her gidişimizde gezmye bu sahneyi yaşıyoruz çocuk sıkılıyo evde götürelim diyoruz eğlendirmeye burnumuzdan getiriyo o yüzden her yere korkarak gidiyoruz yagmur uslu anladıgım kadarıyla benim kız bir değişik bişey yaa napcam bilmiyorum maşallah yagmuar dişlerde tamalanıoyo güzel güzel yer yemeklerini artık

evet tuboşçum çok güzel oluyor gerçekten ailece dışarı çıkmak....hele hele uzun süre dışarı çıkmak....biz normalde yağmurun öğlen uykusundan sonra dışarı çıkıyorduk...dün öğlen uykusuna yatmadan dışarı çıkardık ve doğduğundan bu yana ikinci kez dışarıda arabasında uyudu...
yağmuru da dışarıda tutmak çok zor ama babasıla olunca daha kolay oluyor...baba kız geziyorlar ben de istediğim mağazalara girip çıkıyorum:))))

Şükrancım negüzel eğlenmişsiniz bizde ayda 2,3 kere çıkarız dışarı güzel oluyor ama benim eşim katien ben mağazaya girsem berkaya bakamaz o yüzden de nereye gidiceksem onuda alıyorum mecburen artık elleme yapma demekten ben bişi anlamıyorum.
bu aralar berkayda feci derece hareketlilik başladı yerinde durmak yok ve koltuklarda üstüme tırmanır acaib
bi çocuk oldu hele yetenek sizsiniz programını izlerken çıldırıyo sanki ordaki hareketleri yapmaya çalışıyor tepetakla atıyor koltuklardan yuvarlanıyor ve canı acısada ağlamıyor artık hiç bişiden korkusu kalmadı napıcaz bilmiyorum.

meraba kızlar, oğlum yine hastalandı, ateşleniyor, dün acile götürdük, boğazı kötü dedi, bir tane penesilin verdi depo iğneymiş, antibiyotik verdi toz yemeklerine kat dedi, ama oğlum anlıyor yemiyor, ateş düşürücü şurup içiremiyorum, sadece fitil kullanıyorum onun da etkisi 2-3 saatte geçiyor, kızlar sizce penesilinin zararı varmıdır, bağışıklık sistemine filan etki eder mi, ablama söyledim yaptırdığımızı, çok ağır, niye yaptırdınız dedi, pazar günü olunca çocuk doktoruna götüremedim, acilin doktoru da bunu verdi, sabah akşam iğne vereyim bunu yaptırmazsanız dedi, ama bana bir tane iğne yaptırmak daha mantıklı geldi, zaten bu iğneden sonra oğlum sürekli bacağım acıyo diye ağladı, yerinden hiç kalkmadı, hala da üstüne basmıyor, offf benim oğlum niye bu kadar çok hastalanıyor anlamadım ki, en az üç gün ateşi düşmez

.
parvina penisilin iğnesini bizde kıza vurdurmuştuk biraz ağrıdı sonra geçti ağır iğne olduğu için canı acır am ahastalığı çabuk geçiyor zaten süreklide onda n vumyolar ...boğazında ki mikrop ancak bu iğneye karş duramaz ...
dr işini bilerek vermiştier sıkıntıya düşme
mutemele bademcikleri iltihap kapmıştı r
tonsillit belası amaaan ....tadavisi olursa sıkıntı yaşamazsın ...sizin gibi bilinçili annelerin elinde çocular çabucak tpoparlar ... hiçmi hasta olmıyacaklar canıım .....geçiş olsun ...

Son düzenleme:
parvinacım geçmiş olsun minik oğluna inşalah en kısa zamnda toparlar kendini bizmde özelde ki dr 6 tane daha iğne verdi kulak iltihabı için neymiş biz yanlış kullanmışız bu yüzden bir dah yazdı 6 tane dah iğne bizde dr huy kaptık dedik götürelim anne çocuk saglıgındaki çocuk dr una bu gün götürdüm kızmı kulak iltihabı görünmüyo dedi iğnelri vurdurmayın dedi ve kendisi şurup şeklinde bir antibiyotik verdi ve bana dediki bir dr la kalmayın biirkaçtane kulak burun boğaz dr na götürn dedi bizde çapa tıp fakultesine götürmeyi düşünüyoruz eger genizeti varsa orda anlaşılır inşallah okyanus suyundanda sıkın burnuna dedi biraz olsun içim rahatladı bir daha o özeldeki dr gitmeyecegiz inşalah burnun tıkanıklıgı sorunuznu giderriz basit bir şey gibi görünüyo ama kulaga vurunca ben huylandım o yüzden sıkıntılıyım allah yardımcımız olsun hem biz annelerin hemde yavrularımızın

green cim zeynepte aynı şekilde saniye oturmuyo yerinde çıkamadıgı yer karıştırmadıgı çekmece kalmamaşıtır hergün aynısını tekrarlıyo bıkmıyo valla ortalık karıştırmaktan

Parvinacım çok geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatır hastalığını ateş olması kötü tabi iltihabı olan çocuk ateşlenir üzme kendini çocuk bunlar böyle büyücekler berkayda hastaydı öksürük vardı allahtan şuanda hafifledi uzun zamandır berkay ateşli hastalık geçirmedi maşallah diyeyimde yoksa olur mazallah.
bende bugün saçımı boyadım berkay uıyurken kendime biraz bakım yapayım dedim nese şimdilik çıkıyorum saçımı yıkayayım bakalım nasıl oldu umarım hayal kırıklığı olmaz :)

Son düzenleme:
pervina gecmiş olsun canım iğne vurdururken aklında oolsun canım aşı iğnesi iste sağlık ocagından ucu cok ince acıtmıyo cok
benim kızım cok iğne oldugundan biliyorum nasıl oldugunu gecmiş olsun canım
tuboşum kulak iltahabı konusunda her doktorun söylediğine inanma melindaya orta kulak iltahabı dedi burda bir dr ankaraya kendi dr una götürdüm ne iltahabı hafif kızarıklık var dedi yani dediğine inansam kullanacam onun verdiği salak ilaçları
green cim hangi renk sacların merak ettim simdi ama sana her renk gider bence face koy resimde bakiimm

meraba kızlar oğlum hala iyileşmedi, üç dört saatte bir ateşi yükseliyor, fitil veriyorum, biraz hafiftliyor, sonra yine çıkıyor, ateş düşürücü şurup içiremiyorum, akşam bir sürü ağladı, babasıyla zorla içirdik, onu da çıkardı, doktor antibiyotik toz vermişti onu da içmiyor, bir iğneyle bekliyoruz iyileşmesini, açıkcası doktorlara ben de güvenmiyorum, bu acildeki doktor daha önce de on tane iğne vermişti, daha sonra kulak burun boğaza götürmüştüm, yazık çocuğa dedi ne gerek var bu kadar iğneye dedi, sadece bir tane iğne vermişti, ama pazar günü olunca mecburen acile götürdüm, aslında bir daha kulak burun boğaza ya da çocuk doktoruna götürmek istiyorum, ama eşim götürmez, ağlıyor diye dayanamıyor, ben de şaşırdım ne yapcağımı dua edin kızlar bir an önce iyileşsin, bir de sık tekrarlıyor, bu sene dördüncü oldu

anlamadım neyi alel acele yazmışım ...
uykusuz geceler yüzünden anlayışımda kıtlaştı yahu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…