2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

parvinacigim gecmisolsun benim kizda geceleri ateslendi 3 gun surdu gunduz biseyi yok anlamadim hic gunduz iyi gece atesli gecti simdi iyi allah a sukur
bizde hergun 1 saat park derdimiz var alisti iyice ceketini isteyip kapiyi acmaya calisiyor kitliyorum bende her kapiyi acar oldu camlara cikiyor koltugun tepesinden inmiyor zaten okulda ogretmenleride cok seviyor ogrenmeye cok hevesli ne dersek gosterirsek yapmaya calisiyor diyorlar cok seviniyorum

evt goncacım bizimde götürdüğümüz kulak burn bogazcı kulak iltihabı var diye tutturdu çocuk dr götürdüğümdede görükmüyo iltihap faln dedi kızımın burun tıkanıklıgının nedenini anlamak için mecburen gitemk zorunda kaldık o dr ama bişey bulamadı zaten başka dr götürcez bir çözülse şu problemm geçmezse tıkanıklık yine iltihap yapar diye korkuyorum ama Allah kerim bakalım inşallah çözeceğiz bu sorunuda ayy pravinacım ben çok üzülüyorum yaa hasta olan çocuklara oğlunda iyileşecek inşallah gönlünü ferh tut ama başak bir dr daha götürün bence çocuk druna en azından ağlamasına bakmayın benim kızm hastaneyi birbirine katıyo aglamaktan haykırmaktan ama çaresiz götürmek zorundayız iltihap varsa kolay kolay iyileşmiyo çünki anne baba olrak dayanamıyoruz demii allah yavrularımızı korusun tüm hastalıklardan hasta olan yavrularımızında biran önce iyileşmesini nasip eylesinn çok zor dayanması çünküü

parvina geçmiş olsun canım....
tuboşçum inşallah senin kuzucuğunda rahatsızlığı tam olarak belli olur da ona göre bir tedavi uygulanır...
off ya çocuklar hasta olmasın....

kızlar oğlum bugün düzeldi biraz, ateşi çıkmıyor artık, kaç gün sonra ilk kez bugün çorba içti çok sevindim, inşallah bir daha hastalanmaz çok üzülüyorum

parnivanım ve gülümsecimin kuzuları hastaymış inş en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar

bi kaçgündür giremiyordum yoğunlukdan dolayı

eceme artık gündüzleri bez bağlamıyoruz istemiyor nasıl oldu bilmiyoruz kendisi birden bezi bağlamak istemedi ve tam 1 haftadır gündüzleri bez kullanmıyoruz işin garip tarafı tuvaleti geldiği zaman koşarak tuvaletin yanına gidip pantolonlarını indiriyor cimcime ya sadece gece yatınca kaldı ama onun için erken sanırım bide korkuyorum gece uyanınca hadi bi uyumaz diye bakalım ona sıra var daha

veeeeeeeeeee ben dünden itibaren rejime başladım
başlamamda gerekiyor atık 62.700 geliyordum
sabah ve akşam kelloks k yiyorum fena değil tadı
öğle arası burda çorba ve çok azda yemekden yiyorum bolbol su inş devamı gelir
yalnız şimdi dartıldım 62.400 geliyordu kilom buda bi başarı benim için :)
bende haberler bu
hepinizi çok öpüyorum kuzucukları kokluyorum.

parvinacım oğluşun adına sevindim canım umarım tekrarlamaz çoook geçmiş olsun.
goncaaaaaaaaa cığım canım kardeşim resim çekince beni eklerim bende faceye valla istediğim rengi tutturdum eşim çok beğendi her gördüğünde işte bu diyor hahaaaaa gülsümcüm ayy negüzel başlamış kızın tuvaletine bizde gidiyoruz geliyoruz boş dönüyoruz bu hafta lazımlık alıcam onunla başlayım diyorum bakalım daha söylemiyor geldiğini yaptığınıda aklına gelirse söyler bakalım nekadar başarılı olucam yaza kadar halletmem lazım. gülsüm başarılar diliyorum canım sana kolay gelsin inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım.

sarpcım alıştırma kilodu dene istersen ben aldım ama daha başlamadım kullanmaya hele bi başlasın tuvaletinin geldiğini söylemesi ozaman kullanırım.
berkay bu aralar herşeye ağlamaya başladı istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor ve çok hırçınlaştı napıcamızı bilmiyoruz offf oyun kuruyorum kısa süreliğine katılıyor sonra sıkılıyor bugün eşya bulmaca oynadık bitane oyuncağını sakladım bulmasını söyledim tabi biraz tarif ederek yerini buluyor güzel oynadık ama sıkılıyor işte.

selam kızlar

hasta yavruslara geçmiş olsun

bizde bir tatsızlık yok şükürler olsun ama kış beni çooook sıktı (allah'ın gücüne gitmesin). Çok sıkıldım ev ev ev, geçen pazar bahara merhaba diyelim dedik Maşukiye'ye gittik ki bir yağmur başladı deli gibi. Neyse şükürler olsun önemli dertlerimiz yok ki bunlara kafa yorabiliyorum.

Tuvalet eğitimleri başlamış, kızlar kesinlikle kararlı ve dee sabırlı olun çok önemli.

biz bir türlü tuvalet eğitimini halledemedik, oğlum üç aydır altı açık, yani bez bağlamıyorum, bağlatmıyor zaten, kakasını çok güzel söyleyip yapıyor, ama küçük çişe gelince ben yaptırırsam yapıyor, yoksa direk altına yapıyor, bir türlü bana söylemiyor, çok nadir söylüyor, ne yapcağımı bilmiyorum, hep böyle gidecek diye korkuyorum

u ,,,aslında henüz erken galiba bir hafta bekleemye karar verdim...erken başlarsam ters tepebilir diye korkuyorum
hazır oladığı içn dedim yoksa erken falan değil yani ...

Son düzenleme:
ohh ohh yazakadar atalim su bezleri insallah benim kizda bezden nefret ediyor tuvalete falan kosa kosa gidiyor ama yapmiyor annem sis varmi diyorum eveeet diyor kosuyor ama yok bisey hic altini baglamayalim istiyor bir kac kere yere yapti oyuzden bende bagliyorum zorla tuvalete bir yapsa alisir heralde oraya oturmaya gidiyor anca

benim oğlumun kendi çişinden miğdesi bulanıyor, bazen kusuyor, ama bezide sevmiyor, saramıyorum, o yüzden gündüzleri altı açık oluyor, normal külot giydiriyorum, ben yaptırırsam yapıyor yoksa direk altına, yaptıktan sonra geliyor yaptım diye, bir de alıştı galiba altına yapmaya, söylemiyor, şu çiş sorununu atlatırsam üzerimden büyük bir yük kalkacak inşallah, ya bir kaç günde alışan çocukları duyunca bunalıma giriyorum, galiba ben biraz erken başladım, korktu mu ne yaptı bilmiyorum, burada bir çocuk gelişim uzmanı olsa götürcem ama yok malesef

kızlar benim bu kilolarda tık yok valla salı günü 1 hafta olacak ama hergünde dartılıyom dartılmasam daha iyi ama tutamıyom kendimi
gitmemli bu kilolar gitmeli yaz geldi incecik badiler kenardardn yağlar sarkacak ıyyyyyyyyyyy iğrenç

Bizde de tuvalet sorunu var sanki hiç öğrenemicekmiş gibi geliyor benimde üzerimde büyük bir yük heran aklımda nasıl yaparız nasıl alışır bilmiyorum kendimde hazır değilim sanırım buna ama işte hemen öğrensin istiyorumda sabır hepimize :) lazımlık aldım daha yapmadık içine bişi :).
gülsümcüm haftada 5 kilo verdiren diyet var kk da bir gözat belki işine yarar canım.

abowww kızlar nerdesiniz hafta sonu gelmeye görsün hepiniz yok oluyonuz yaaa bgün hava süperdi çoook güzeldi tabi değerlendirmemek olmaz bi güzel gezdik dışarda ohh mis gibi insan huzur buluyor güzel havalarda içi içine sığmıyor ee sizler naptınız bakalım.

ben girdim çıktım ama yorum yazamadım hafta sonu ...bizde gezdik ...pazar günü sonrada alışveiş yaptık ...ooooohhhh sefam olsun ....

canım kaç kilo fazlan var, boy kilo kaçtı, bende bu günlerde rejim yapmaya çalışıyorum; ama dayanamıyorum yiyorum, kilolarda yerinde duruyor tabi

canım kaç kilo fazlan var, boy kilo kaçtı, bende bu günlerde rejim yapmaya çalışıyorum; ama dayanamıyorum yiyorum, kilolarda yerinde duruyor tabi

kilom 62,700
boyum 1.60
58 olsam yeter
55 ile hamile kalmışdım aslında yazın 59 kiloydum kışın kilo aldım

bence gayret et çünkü artık giydiklerimi yakştırmıyorum kendime sık boğazı yemicem de yeme ben dolaba gidiyorum bakıyorum kapıyorum bide yeşillik yiyorum
sık dişini parvinacım
BAŞARACAĞIZ GıDECEK BU KıLOLAR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…