kilom 62,700
boyum 1.60
58 olsam yeter
55 ile hamile kalmışdım aslında yazın 59 kiloydum kışın kilo aldım
bence gayret et çünkü artık giydiklerimi yakştırmıyorum kendime sık boğazı yemicem de yeme ben dolaba gidiyorum bakıyorum kapıyorumbide yeşillik yiyorum
sık dişini parvinacım
BAŞARACAĞIZ GİDECEK BU KİLOLAR
canım benim boyum da 1 60 kilom 55 ben 53 olmak istiyorum, hatta 52 olsam süper olur, benim üst tarafım ince ama basenler geniş sinir oluyorum, dikkat etmeye çalışıyorum, az yiyorum, ama ben kilo verdikten sonra çok çabuk alıyorum, tatlı, çikolata, cips dayamıyorum sonra hop geri aynı kiloya geliyorum, bakalım bu sefer azmettim 53 olcam ve bir daha kilo almayacağım inşallah
bende bir hafta girmeyim bakalım kimseler beni hatırlıcakmı kimse beni sormuyo senağlama
yazdığım mesajlara yorum yapılmıyor çok üzülüyorum :çok üzgünüm:senağlamasenağlama
bari bi teşekkür etseydiniz tuboş hakkında haber verdim senağlamasenağlama
slm kizlar bende birazdan disari cikacagim burasi soguk ve yagmurluydu gunes ciksin yaz gelsin cok usuyorum bugun doktora gidecegim karnimda ve sirtimda kirmizi kirmizi bebeklerin yuzunde cikan lekeye benzeyen seylerden cikti kasin kasin uyuz oldum sicak bisey dokulmus gibide yaniyor aciyor derim kup kuru dokuluyor ilk hamilelikte bu kadar olmamisti krem falanda yardimci olmuyor
tuvaletini ogrenme calismalarimiz devam ediyor ama tik yok bende her dakika useniyorum sormaya goturmeye beze yapinca oluyor haberimiz
2 gundur cok kotu oksuruyor burnu akiyor iyilesecegi yerde iyice artti geceleri yatamiyor kuzucugum
Bizde de tuvalet sorunu var sanki hiç öğrenemicekmiş gibi geliyor benimde üzerimde büyük bir yük heran aklımda nasıl yaparız nasıl alışır bilmiyorum kendimde hazır değilim sanırım buna ama işte hemen öğrensin istiyorumda sabır hepimize :) lazımlık aldım daha yapmadık içine bişi :).
gülsümcüm haftada 5 kilo verdiren diyet var kk da bir gözat belki işine yarar canım.
tuboş cum özledik seni...
birde gonca yok yine farm vill oynuyor ama görüyorum ...kızcam şimdi ona
geçmiş olsun canım umarım ikinizde çabuk atlatırsınız.slm kizlar bende birazdan disari cikacagim burasi soguk ve yagmurluydu gunes ciksin yaz gelsin cok usuyorum bugun doktora gidecegim karnimda ve sirtimda kirmizi kirmizi bebeklerin yuzunde cikan lekeye benzeyen seylerden cikti kasin kasin uyuz oldum sicak bisey dokulmus gibide yaniyor aciyor derim kup kuru dokuluyor ilk hamilelikte bu kadar olmamisti krem falanda yardimci olmuyor
tuvaletini ogrenme calismalarimiz devam ediyor ama tik yok bende her dakika useniyorum sormaya goturmeye beze yapinca oluyor haberimiz
2 gundur cok kotu oksuruyor burnu akiyor iyilesecegi yerde iyice artti geceleri yatamiyor kuzucugum
bu iyi geldi işte :lepi: girerim girmeden duramıyorum valla -tatlicadiarzu-canım ya çok teşşekür ederim bilmiyorumkismile
ay unutmuşum vallahi ohaoldumsmile
nasıl atmadım seni çok çok çok teşlekkür ederim tuğbanın iyi haberini verdiğin için öpüyorum seni ve oğluşunu
sakın topiğe girmemezlik felan yapma olurmu üzülürüz yoksa opuyorumnanaktan
inşallah yaa ben şimdilik ara verdim zaten üstüne düşünce korktu bu sıkıldı yapmak istemiyor kalmak istiyor hemen bakalım ama mayısın bitimine kadar öğrensin istiyorum yazın tatile çıktığımda falan bez taşımak istemiyorum yanımda inşallah öğrenir.öğrenir öğrenir annesi merak etme opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 olalım bacım kanka heheeee mesala biz tuboşla kanka gibiyiz telefonda da görüşüyoz mesajlaşıyoruz her türlü msnden de birtek gelip gitmiyoruz yakın olsak gelip gidicezde çok uzağız yaaa arada engel var deniz var :)green
ah bacım benide arayıp sormadılar bilg 3 -4 gün bozuktu ya pc... bende trip attım onuda birtek sen cevapladın ...biz senle kanka olalım mı?
parvina ve gülsüm inşallah başarırsınız kilo vermeyi bende tatlı görünce dayanamıyorum her gün çikolatam var çocuk gibi ...biraz spor yapsam çok iyi oluda zaman bulamıyorum bnde
gülümse ... bizim tuvalette henüz ilerleme yok ...kak çiş deyince anlıyorda yere yapıyor daha erken tabi biraz daha sabretmek lazım dr da erkek ler daha geç öğreniyor dedi ...tuvalete oturuor ama henüz hiç yapmadı tuvalet kağıdıyla siliyor çıkıyor ...kızına geçmiş olsun
goncacım farmvillede acaip sardı dimi ben fazla ilgilenemiyom başka oyunlarda oluyom zaten gece giriyorum ancak bütün gün berkay peşinde koşuyorum bugünde ayağını koklayıp duruyo sanki kokarmış gibi bide gelip bana gösteriyo tutmuş burnunu koku koku diyo allahım yaa çok tatlı. akşam oturup dizi izliyoruz oğluşla babamızda işteydi gelmemişti atv deki aşk ve ceza dizisini izliyoruz mısır patlattım çay demledim berkayda bi keyif görseniz yapmış yere kafasının altında yastık mısır kasesi yanında yattığı yerden hem tv izliyor hemde mısır diyor birde bacak bacak üstünde sanki koca çocuk olmuş gibi davranıyoraaa fırcamı yemişim yine
valla cok yoruluyorum yaa 23 nisan şiir dinletisi yok gösteri oyun şu bu
farmville de ekip cıkıyorum zaten artık 4 günlük filan ürünler ekiyorum yaaa:)
nasılsınız kılar ne alemde minikler
melinda beni mahvediyo ya havalar güzel ya eve girmemek için atıyo kendini yerlereÇok üzgünüm çoook
aaa fırcamı yemişim yine
valla cok yoruluyorum yaa 23 nisan şiir dinletisi yok gösteri oyun şu bu
farmville de ekip cıkıyorum zaten artık 4 günlük filan ürünler ekiyorum yaaa:)
nasılsınız kılar ne alemde minikler
melinda beni mahvediyo ya havalar güzel ya eve girmemek için atıyo kendini yerlereÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?