gülümsecim ecrine yakın bi isim olabilir mesela valla kafam durdu aklıma bişi gelmiyor düşüneyim söylerim sana.
şüko msn de açık çoğunlukla ama pek görüşemiyoruz msn den de.
gülümsecim canım buralardayım ama bu aralar öyle yoğunum ki arada bir giriyorum okuyorum çıkıyorum....sürekli sınav sorusu hazırlıyorum...bir taraftan kağıt okuyorum...eşim de yok bu hafta seyahatte....epey yorucu geçiyor benim için...
senin bebiş çok hareketli olacağa benziyor gülümsecim...isim konusunda düşüneceğim ben de canım...aslında ben de kızımın bir kardeşi olmasını çok isterim ...ama cesaretim yok ...sanırım siz de orada yalnızsınız akrabanız var mı ya da sana yardım edecek birileri....
geçmiş olsun ateşi yoksa hasta değildir bence
belki alreji falan olmuştur yada +
cildi kurumu? kontrol etbakalım su yu ne kadar tüketiyor cildi kurumuş olabil
kaşıntısı falan da yok sa hastalık değşildir endişe etme ...
hanımlar nerelerdesiniz
ecemin sırtında ve göğüs kımında minik minik çok kırmızı değil ama benekler oluştuğunu gördüm akşam değiştirince çok kortum bütün gece ateşlenip ateşlenmediğini kontrol ettim hiç bi ateşlenme olmadı gündüz hiçbişi yoktu dedi babanesi sabah aradım minicik minicik var dedi annem yine cumatesi doktor yok bu kız hep hafta sonumu hasta olur ya benim çözemediğim o kızarıklıklar ne kızamık değil su çiçeği değil yani onları belirtileri yok şuanda ecemde keyfi yerinde akşam 12 ye kadar uyutmadım yüzünede çıkarmı diye çıkmaış bugünde yok of aklımda evde bilmiyorum ne yapacağımı yaaa
hazir farkedilmekten konu acilmis kizlar sukoyu benmi goremiyorum yoksa gercekten yokmu
bende bazen yazamiyorum ama okumaya calisiyorum
yeni gelecek bebekten haberler iyice karnim cikti icimde kipir kipir gerci 4 aylikken hissediyordum ama simdiden canimi acitmaya basladi son aylarda ne yapacak bilmiyorum yanliz hala isim bulamadim sizde hic isim onermiyorsunuz ama yardim yardim
gecmis olsun canim yedigi biseyden olmus olabilir veya giydigi kiyafetten falan doktorunada danis biseysi yoktur insallah
hoşgeldin tuboş ..iyi haberlerini aldık green den ...kızlar tuvalet eğitiminde aşama kaydedn varmı?
benimki çişş diyor ama hiç bir damla yaptığı yok ...bu gün bezledim iki gün sonra yine denicem napıcaz ya acelemi ediyorum acaba tuvalet adaptörümüz var onda oturyor ama tuvalet kağıdıyla silip çıkıyorr başka bişey yaptığı yok ...
bi akıl verin nasıl alıştırıcam ... kızlar daha çabık öğreniyor kesin... tecrübeyle sabittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?