2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gülümsecim ecrine yakın bi isim olabilir mesela valla kafam durdu aklıma bişi gelmiyor düşüneyim söylerim sana.
şüko msn de açık çoğunlukla ama pek görüşemiyoruz msn den de.

gülümsecim canım buralardayım ama bu aralar öyle yoğunum ki arada bir giriyorum okuyorum çıkıyorum....sürekli sınav sorusu hazırlıyorum...bir taraftan kağıt okuyorum...eşim de yok bu hafta seyahatte....epey yorucu geçiyor benim için...
senin bebiş çok hareketli olacağa benziyor gülümsecim...isim konusunda düşüneceğim ben de canım...aslında ben de kızımın bir kardeşi olmasını çok isterim ...ama cesaretim yok ...sanırım siz de orada yalnızsınız akrabanız var mı ya da sana yardım edecek birileri....

gülümsecim ecrine yakın bi isim olabilir mesela valla kafam durdu aklıma bişi gelmiyor düşüneyim söylerim sana.
şüko msn de açık çoğunlukla ama pek görüşemiyoruz msn den de.

canım bizim msn genelde hep açık oluyor....dışarı çıkarken de kapatmıyoruz genelde....
yakışıklı oğlun napıyor?sen nasılsın umarım herşey yoluna girmiştir....

hanımlar nerelerdesiniz

ecemin sırtında ve göğüs kımında minik minik çok kırmızı değil ama benekler oluştuğunu gördüm akşam değiştirince çok kortum bütün gece ateşlenip ateşlenmediğini kontrol ettim hiç bi ateşlenme olmadı gündüz hiçbişi yoktu dedi babanesi sabah aradım minicik minicik var dedi annem yine cumatesi doktor yok bu kız hep hafta sonumu hasta olur ya benim çözemediğim o kızarıklıklar ne kızamık değil su çiçeği değil yani onları belirtileri yok şuanda ecemde keyfi yerinde akşam 12 ye kadar uyutmadım yüzünede çıkarmı diye çıkmaış bugünde yok of aklımda evde bilmiyorum ne yapacağımı yaaa

geçmiş olsun ateşi yoksa hasta değildir bence
belki alreji falan olmuştur yada +
cildi kurumu? kontrol etbakalım su yu ne kadar tüketiyor cildi kurumuş olabil
kaşıntısı falan da yok sa hastalık değşildir endişe etme ...

allah kolaylik versin canim a.s.
bebisim cok hareketli gercekten doktorumda oyle diyor
canim kayin validemler burdalar ve yardimlari oluyor akraba yonunden cok kalabaligiz yanliz degilim gidip gelme anlasmamiz iyi oyunden rahatim :1rolleyes: ama annem olsaydi hic kimseyi istemezdim onun yoklugu beni cok uzuyor onlarda dayanamiyor kizim olali senede iki kere izin yapiyorum ikincide olunca yanliz gidemem ucakta hic durmadi kisin oturtmak bir mesele :1no2:

çok sağol sarpcığım kaşıntı aslında bazen elini vücuda götüryordu ama sorduğum zaman hayır diyor cildide çok kuru değğl ama suyu çok içen bi çocuk değil ama elimizden geldiği kadarıyla suyu içermeye çalışıyoruz sanırım yediği bişi yapmıuş olabilir ateşi olmadı en azından buna çok seviyorum

gecmis olsun canim yedigi biseyden olmus olabilir veya giydigi kiyafetten falan doktorunada danis biseysi yoktur insallah

gülümsecim isim konusunda fikir istemişsin ELVİN hoş isim bizim yakınımızn kızının ismi çok seviyorum ben o ismi ama daha güzel isimlerde vardır.

gecmis olsun canim yedigi biseyden olmus olabilir veya giydigi kiyafetten falan doktorunada danis biseysi yoktur insallah

GÜNAYDIN CANIM

çok sağol kıyafetlerini çok sık değiştiriyorum ama yediği bişi olabilir doktoara sorduk ateşi yoksa önemli değildir dedi bakalım inş bişi çıkmaz

gülsüm cüm berkayda da vardı burda çok defa söylemiştim vücudunda kızarıklık var diye kaç tane dr götürdük hiç bişi çıkmamıştı gözüne yüne kadar da ilerlemişti kaşıntısı yoktu sonra anladımkı keçi boynuzu pekmezi dokunmuş ağır geldi çocuğa kavonoz bitince daha almadım ve vermedim haliyle sonra kızarıklıklar geçti inanamadım gerçekten nerdeyse 2 ay çocukta kızarıklık vardı daha yeni geçti.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim arkadaşlar yokluğumda hepiniz beni sormuuşsunuz ayy çok duygulandım valla sizn gibi güzel arkadaşalrımın olduğu için çok mutluyum greeninde dediği gibi bilgisyaraı başak odaya taşıdık kurma fırsatı olmadı kaç gündür onun dışında çok iyyiz şükürler olsun biraz kızmın burnu tkalı yine işte oda geçecek inşallah zamnla gülsümcüm geç.miş olsun minik kızına

greencim çok teşekkür ederim canım sanda beni hiç yanlız bırakmıyosun telefonlada aradın halimi hatrımı sorduğun için çok sağolasın canım iyiki varsın bitanesin

gülümsecim annenin yerini hiç bir şey tutmuyor demi canım bende gurbetteyim çok özlüyorum ailemii anccak sende bir gidebiliyorum ama naparsın kadere kısmet işte herkes gibi bizde yuvamızı kurduk uçtuk ailemizin evinden canları sağ olsun da yeterki uzakta ooolsunlar bebeginde maşallah harteketliymiş sağlıcakla kucagına almanı dilerim canım isim konusunda benimde fikrim ebrar ece ecem olabilir bence

hoşgeldin tuboş ..iyi haberlerini aldık green den ...kızlar tuvalet eğitiminde aşama kaydedn varmı?
benimki çişş diyor ama hiç bir damla yaptığı yok ...bu gün bezledim iki gün sonra yine denicem napıcaz ya acelemi ediyorum acaba tuvalet adaptörümüz var onda oturyor ama tuvalet kağıdıyla silip çıkıyorr başka bişey yaptığı yok ...
bi akıl verin nasıl alıştırıcam ... kızlar daha çabık öğreniyor kesin... tecrübeyle sabittir

sarpcım ben şimdilik ara verdim canım bizimkini beklersen başında yaıyor ama büyük tuvaletini daha yapmadı sanırım biraz daha beklicem mayıs bi girsin off ne zormuş söylese baqri geldiğini yüreğim gam yemicek söylemiyorda rahat herlde kafamçokkarıştı

hosgeldin tubosum seni gormek ne guzel
isim konusunda tesekkur ederim valla aramaya devam son anakadar boyle surmez insallah
tuvalet konusunda ilerleme yok kizim yapiyor sonra soyluyor bende ustelemiyorum artik haziranda bezi cikartip oyle deneyecegim suan bezini hep takiyorum belki oyuzdende yapmiyor tuvalete havalar isinsin birde oyle deneyecegim

günaydın güzel bayanlar :)

kızımındaki kızarıklar geçti ama ben neden oldu halan bilmiyorum neyseki düzeldi inş bir daha tekrarlamaz.
tuvalet konusunda biz akşam bağladığımız bezi hiç ıslatmamış tertemiz bir bezle uyandık :):):):)
çok sevindim tabi bu bir ilk ama olsun beni baya bir mutlu oldum

tuğcacım gelmiş hoşgeldinnn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…