tuboşçum hoşgeldin canım....
biz henüz çiş olayına başlamadık...ben de mayıs gibi düşünüyorum...yağmur çok uzun süredir sabahları kuru bezle kalkıyor...
ağlamak istiyoruım yaaa çok kıskandım şimdi geceden sabaha kadar kuru bezle kalkan bebişleri ben nerdeyse bir seneden fazladır tuboşunda dediği gibi sırılsıklam kalkıyor berkay ve heryerine geçirmiş olarak neler denedik en iyi bezi bile kullanıyorum banamısın demiyor sabah 8 de bile altını aldığım oluyor 10 kalkarsa yine aynı tablo heryer çiş her hafta muhakkak bütün yatak yorgan nevarsa yıkanıyor illallah geldi artık aşırı bi süt düşkünlüğü var napıcam bilmiyorum ben azaltmaya çalıştıkca gece 5,6 kez kalktığı oluyo heleki dün gece uyku muyku burnumdan geldi sabaha kadar saat başı ağlayarak kalkıp süt istedi arada böyle yapıyo vermesem asla susmuyor üstüne gitsem daha şiddetli ağlıyor versem bi dert vermesem bi dert heryer göl oyy oyy başıma gelenler.
oy oy kıyamam ben sana berkay annesini çok yoruyormuş
seninde dediğin gibi canım çok fazla süt içmesinden kaynaklanıyor bu durum
ama tabi zor bir durum hergün çamaşır yıkamakdan insana gına gelir valla
bazı çocuklar çabuk öğreniyor bazıları çok zor öğrenir
mesela biz ecemi pek zorlamadık kendi bıraktı bi kaç arkadaşında gördü bez bağlamadıklarını felan artık kendiside istemiyor
öğrenecektir canım ya sıkma canını sen
gelelim bize ecem dün kusmuş ve hisal olmuş eve gittiğimde aman allahım öyle bir kustuki anlatamam ecem hiç böyle bir kusma yapmamışdı
çocuğum soldu büzüldü hemen eşimi aradım ürgübe acile götürdük idrar verdik
enfeksiyon var dediler boğazıda hafif intihaplı dedi acildeki doktor akşamda ateşi 38.3 oldu çok korkuyorum şu ateşle baş edemzde uyuya kalırım diye eyvahedigeldismile
sabah 3 kdkar çocuğumun ateşi düşmedi sabah işe gelmeden ölçütüğümde 37.1 inş hep böyle durur yükselmez:gitme::gitme::gitme::gitme:
oyy kıyamam eceme yaa çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah tekrarlamaz havaların değişiminden oluyor heralde evlerden uzak olsun yarabbi.
bu gece fazla süt istemedi ve sabah eşim işe giderken altını aldım fazla yapmamıştı artık korkar oldum her altına baktığımda geçirmiştir diye.
gülsümcüm sen nasılsın canım hafta sonundan beri görüşemedik moralin nasıl tekrar başın sağolsun canım allah sabır versin geride kalanlara.:teselli:
gülsümcüm geçmiş olsun güzel kızına aayy hiç dayanamıyorum bende hasta olan miniklerimze inşallah kısa zamnda atlatır hastalıgını greeninde dediği gibi o günden sonra görüşemedik apar topar gttin haberi alınca başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin kalnlarada sabır dedğin gibi hayt devam ediyooo allah hepimizn yardım cısı olsun Ya dedğim gibi zeynepte beni çok ugraştırıyo gece süt içmezse ortalıgı ayaga kaldırıyo ondan sonra göl gibi yatak bide yalncı emzik tiryakimiz var oo olmasa uyumuyo gündüzleri vermiyorum ama uyurken mutlaka istiyo o olmasa çıglık çıglıga çok aksi bir kızm var benim yaa ya kızlar bir akıl verin nasıl ayırabblirim bu yalncı emzikten gıcık ediyo beni bu huylarıı nasıl sakinleşecek bu çocuk bilemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?