2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amin insallah canim buda guzelmis ama oburku daha bir gosteriyor kendini sanki artik hangisine karar verirsen

Evet Canim Karar Vercez ,işte Artik Ama Zor Bi Iş Benim Gibi Kararsiz Bir Insan Içinn..

YA KIZLAR NE GÜZEL EN AZINDAN PARK YATAK ALMA KARARINI VEREBİLMİŞSİNİZ BEN ONA BİLE KARAR VEREMEDİM PARK YATAKLAR KULLANIŞLI AMA GÖZÜME ÇİRKİN GÖRÜNÜYOLAR BAMBULARI BEĞENİYORUM AMA ONLARDA KISITLI SÜRELİ GERÇİ BİZ NASİPSE ODASINI YAPICAZ AMA YİNEDE KARARSIZIM YAAAA
:uhm::uhm::uhm:fisfisfisfisfisfisfisfisfisCADIARZUCADIARZUCADIARZU

selma teyzoşlarrr.bizde bugün gidip 1 tane büyük iki tanede küçük hastane çıkışı aldık bide emzik.ama hala yatağa karar veremedik.isimede.ben azra irem düşünüyrum sizce nasıl

Ben başka bir yatak aldım ama bu da beğendiğim park yataklar arasındaydı. Bu arada kutucuklarınız hayırlı olsun kızlar. İsim konusuna gelince azra irem güzel bir isim bence, ben azra'yı daha çok severim. İçinize sindiyse çok düşünmeyin yoksa bulunmuyor, tecrübeyle sabit :).

ms eda canim senin kizmi erkekmi gostermemismiydi senin bebis bende kizima ecrin ismini koymayi istiyorum azra irem isminide begeniyorum ben kulaga guzel geliyorlar

Allah izin verirse benimde bal kızım olacak teyzesi. Ecrin'İn anlamı nedir?

Ya ben pek fikir söyleyerek yönlendirmekte istemiyorum, etki altında kalıp sonradan pişman olmanızı istemem (sadece benim için değil herkesi kastederek söylüyorum). Zira ben elli kere fikir değiştirdim, birinin beğendiğini öbürü beğenmiyor, fikrine önem verdiğim insanlar olduğu için düşünceleri benide etkiliyor. İçinize ne siniyor iyi düşünün canım. Ben evde beğendiğim isimleri provasını yapıp kulağıma hangisinin hoş geldiğine bakıyorum, tavsiye ederim :)

Evet sims çok doğru söylüyorsun gerçekten kalite çok farkediyor. Ben chicco'nun yatağını aldım beklemedim kurdum bile :). Gerçekten çok güzel ve bebeğede zarar vermeyecek gibi düşünülmüş.

bende baktım chicconun park yatağına çokta güzeldi.alışverişe gelince çok haklısınız.artık çabuk yorulmaya başladım.bacaklarım alanda ağrıyor.eminim çoğunuz öyledir.yavaş yavaş bitirmeliyiz alışverişi.bu arada ben bugün hastane için bir pijama baktım kendime.sabahlıkla beraber 3 lü takım.doğum yapanlar için özel tasarlanmış.beli hamile pantolonlarının beli gibi.üst pijamada ise emzirirken göğsünüzü dışarı sermemek için pile altına saklanmış göğüs ucu çıkarıcak açıklıklar var.hastanede emzirirken utanmamak için bence ideal.onu alcam sanırım.siz aldınızmı pijama

Ben daha almadım iremik, 1 gecelik 2 takımda pijama ve sabahlık düşünüyorum. Malum doğumdan sonra çok üşünüyormuş.

ay çok süpermiş nerde baktın canım.bende istiyorum oyle birşey

ecrin'in anlami=allahin hediyesi ,armagani diye yaziyor canim yasin suresinde geciyor kuranda internetten okudugum tam bilen birine soracagim bazilarida anlami yok diyorlar ama umarim anlami budur cunku cok hosuma gidiyor
canim kizinida saglikla kocagina alirsin insallah yataginida saglikli mutlu gunlerde kullanin insallah

Malesef Canim Ecrin In Anlami Allah In Hediyesi Diilmiş Bende çok Beğeniyodum Kelime Anlamli Kur-an Mealinden Baktik Ecrin ücret Bedel Anlamini Taşiyomuş Ben Fikrimi Değiştirdim şimdi Bende Isim Bulamayanlardanim

kızlar ben isimde eşimle anlaşamıyodum ben kayra istiyodum oda batuhan ama kayraya karar verdik öyle bişeyki ismi ilk duyduğumda (görümcem söyledi)sanki benim senelerden beri bi oğlum varda ismide kayra gibime geldi hiç yabancılk çekmedim üstelik oğlum her kayra dediğimde tekme atıyordu evet bu olmalı dedim

kızlar bu arada sakın suyunuzu ihmal etmeyin ben havalar soguyunca terlemeyince su ihtiyacı duymuyodum. kan vermiştim sonuçları göstermeye gittimde doktor suyun azaldığını söyledi şimdi günde 3 litre su içiyorum inşallah durumu düzeltebiliriz bizim için dua edin teyzeleri inanılmaz ağrılarım oluyor sola yatmaktan artık kaburgalarım batıyorr belim çok ağrımaya başladı kraplar zaten felakett umarım erken doğum olmazz

Dikkat Et Kendine Canim Evet Su çok önemli Hepimizin Ihmal Etmemesi Gereken En önemli Besinimiz Benimde Bebişim çok Aşağida Olduğundan Erken Doğum Riskim Var Hayirli Zaman Ne Zamansa Rabbim O Gün Sağlikla Kucaklarimiza Aldirsin Inş.bebişlerimizi

Bende hiç su içmemeye başladım. Sıcaklar kesilince tabi su tüketimim azaldı. Sütte günde 2 bardak dedi dr. ama hergün içemiyorum iki bardak, bolca yoğurt, peynir tüketiyorum umarım sütün yerini tutuyordur. Allah a şükürler olsun henüz hiç kramp ağrısı yaşamadım, yoklayıp hemen geçiyor.

ay çok süpermiş nerde baktın canım.bende istiyorum oyle birşey

canım burada öyle sıradan bir mağaza ama alınca markasını falan sölerim netten falan bakabilirsin.fiyatta iyi bence 100 falan.ayrı ayrı sabahlık falan sordum 130 faln oluyo bu daha mantıklı geldi.birde ben hep düşünürdüm hastanede millet beşımdayken emziremem utanırım derdim.iyi olur heralde.
suya gelince bende azalttım suyu iyice.zorluyorum kendimi ama içeyim diye.bazen unutuyrum

Eşimle konuştuk Aysel'cim haftasonu gidip bakacağız inşallah. Senin dr.un kim orada? Birde normal doğumla ilgili ne düşünüyor? Yani sezeryancı mı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…