bende baktım chicconun park yatağına çokta güzeldi.alışverişe gelince çok haklısınız.artık çabuk yorulmaya başladım.bacaklarım alanda ağrıyor.eminim çoğunuz öyledir.yavaş yavaş bitirmeliyiz alışverişi.bu arada ben bugün hastane için bir pijama baktım kendime.sabahlıkla beraber 3 lü takım.doğum yapanlar için özel tasarlanmış.beli hamile pantolonlarının beli gibi.üst pijamada ise emzirirken göğsünüzü dışarı sermemek için pile altına saklanmış göğüs ucu çıkarıcak açıklıklar var.hastanede emzirirken utanmamak için bence ideal.onu alcam sanırım.siz aldınızmı pijama
Allah izin verirse benimde bal kızım olacak teyzesi. Ecrin'İn anlamı nedir?
Ya ben pek fikir söyleyerek yönlendirmekte istemiyorum, etki altında kalıp sonradan pişman olmanızı istemem (sadece benim için değil herkesi kastederek söylüyorum). Zira ben elli kere fikir değiştirdim, birinin beğendiğini öbürü beğenmiyor, fikrine önem verdiğim insanlar olduğu için düşünceleri benide etkiliyor. İçinize ne siniyor iyi düşünün canım. Ben evde beğendiğim isimleri provasını yapıp kulağıma hangisinin hoş geldiğine bakıyorum, tavsiye ederim :)
ay çok süpermiş nerde baktın canım.bende istiyorum oyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?