2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

edacım bende sebamed in urunlerını aldım.havuzlu handan aldım dısarıya gore baya fark edıyor fıyatları.

İrem Bebeden baktım bugün epey uygun. E-bebekten alacaktım ama irem daha uygun oradan sipariş vereceğim.

Bu arada biz odasını boyadık ve kağıt yaptık ama sabah bir kalktık kağıtlar yerlerde :). Şirin olmuştu ama beceremedik. Şimdi baştan yapmamız gerekeni yapıp birilerini bulacağız yaptıracak.

edacım cidden komik olmuş odanın durumu.bencede bilen birinin yapması daha mantıklı.kremlere falan gelince bende sebamedin iyi olduğunu duydum.bağırsak sorunu için sabah aç karnına kuru kayısı yiyorum ben.gerçekten çok rahatsız ediyor çünkü kabızlık.sizede tavsiye ederim.kilo derseniz 12 kilo aldım....gerisini siz düşünün 62 kilo oldum

Edacım sanırım tutkalın suyunu fazla koydunuz ondan düşmüştür geçmiş olsun bu arada kızlar benim başıma ne geldi dersiniz bu gün işten çıktım eve giderken bir yandan anneme laf yetiştiriyordum önüme bakmadan bide karanlıktı sokak yolun ortasında küçük bir çukur varmış bende görmedim ayağım çukura girdi ve ben kendimi yerde yovarlanır bir halde buldum korkudan başladım ağlamaya annemde peşimden koşuyo neyse kaldırdılar beni yerden allahtan bişi olmadı bebeğime ama benim ayağım biraz bertildi ve şimdi çok ağrıyo neyse ben kendimi toparladım ve başladım gülmeye kahkahalarla biyandangözlerimden yaş akıyor biyandan gülüyorum neye uğradığımı şaşırmıştım yani sizlerle paylaşmak istedim başımdan geçeni çok şükürki bebişimin bişisi yok o hala beni tekmelemekle uğraşıyo.

sagol güzelim inşallah şeker falan çıkmaz ya ben napicamı şaşırdım her dr. farklı şeyler uyguluyor. ben özel doktora gidiyorum bu testi yaptırmam için doktordan rapor almam gerekiyor.

reflexcim aman dikkat et canım.artık dengemizi sağlamak bile zor.özellikle duşta ve merdivenlerde,aman kızlar.

sagol güzelim inşallah şeker falan çıkmaz ya ben napicamı şaşırdım her dr. farklı şeyler uyguluyor. ben özel doktora gidiyorum bu testi yaptırmam için doktordan rapor almam gerekiyor.

Canım ben de özel doktora gidiyorum doktorum bir reçeteye 50 gr lık glikoz yüklemesi yazmıştı labarotuvara gittiğinde sen de söyleyebilirsin rutin olarak gebelere uygulanan bir test zaten bu ya da doktoruna telefon aç benim içim rahat etmiyor ben şimdiden bu testi yaptırmak istiyorum de ben de düzende yaptırmıştım öğretmen indirimiyle 7,5 ytl idi sanırım normalde de en çok 9 falandır

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YAA ..ALLAH ESİRGEMİŞ VALLA BUNDAN SONRA HAHA DİKKATLİ OL .HEPİMİZ İÇİN GEÇERLİ KIZLAR GERÇEKTEN BENDE MERDİVEN ÇIKARKEN DENGEMİ KAYBEDEBİLİYORUM BAZENLERİ SENDELİYORUMM..kafamçokkarıştı

EDACIM BENDE AYNEN SENİN GİBİYİM CANIM BEBEĞİM NERDE NE YAPIYO ÇOK RAHAT HİSSEDEBİLİYORUM MESELA ŞUAN MIŞIL MIŞIL UYYO ÇÜNKÜ GECE ÖYLE HAREKETLİYDİKİ NE KENDİ UYUDU NEDE BENİ UYUTTU HANFENDİ ŞİMDİDE DERİN Bİ UYKUDA.
BİZİMDE DÜN VARDI KONTROLÜMÜZ.1KİLO 300GR OLNMUŞ HERŞEY YOLUNDAYDI ÇOK ŞÜKÜR..

günaydın ocak ayının güzel anneleri.Yine 10 gün olmuş giremeyeli.Ama yazılarınızı bir çırpıda okudum.Benim şeker yüklemem deyüksek çıktı ve doktor diyetisyene yönlendirdi.Şu an 3ana+3 ara öğün besleniyorum.Tuzlu tansiyon riskim olduğu için yasaktı zaten şimdi tatlı,hamurişi,kızartma hepsi de yasak.Benim hamileliğim de böyle geçecekmiş demek ki,aşeremeden,doymadan...Bu arada toplam 9 kilo aldım.Son 2 aydır acayip hızlandı kilo almalarım.
Biz alışverişe geçen hafta çıktık.Birkaç zıbın,çıtçıtlı badi,alt eşofman bir e tulum aldık.Bunun dışında portbebe,kanguru,alt açma ve bakım çantasının takımına 40ytl verdik.Bi de şeker sepetiyle,kapı süsünü aldık çok şirin.Ama ne yatak işine girişebildik ne de bakım malzemelerine.Bi de eşim dagiden penye bi gecelik almış ama bilmeden aldığı için değiştirecem,kullanışlı değil.Benden şimdilik bu kadar kızlar...Salı gününe randevumuz var şimdiden çokkk heyecanlıyım.

günaydınlarrr
carpediem kaderlerimiz aynı anacım bende de şeker cıktı ve doktorum dite başlattı ((( hamişlikte bile diet .neyse ben 11 kilo aldım ve diete baslamamla kılo alısım anıden fren yaptı ve sekerım de normale döndü.anlıycan sakın dieti bozma canım.aç maç idare edicez artık :))))fedakarlık işte naparsın. bebişim 1 kilo 300 gr olmuş gayet sağlıklı.umarım seninkide öyledir.
alışverişe bende başladım yazdıklarının hepsınden bende aldım sıra büyüklere geldi bebiş odalarına bakıyorum ve hepsi birbirinden güzel bu hafta almayı düşünüyoruz .gerisi zaten gelir Allahın izniyle .bende seni ve diğer tüm hamişleri şimdilik öpüyorum ve sağlıklı günler diliyorum görüşmek üzreeeeeeeeeee canlarım

SALI GÜNÜ İYİ HABERLERLE GEL İNŞALLAH CANIM..:dance:
AYCANCIM ÇOK UCUZA ALMIŞSSINIZ VALLA PORTBEBE TAKIMINI..:1shok:
İYİ GÜNLERDE KULLANIN İNŞALLAHHa.s

Reflex çok geçmiş olsun, sanırım her hamiş bu süreçte bir kere düşüyor. Ben en çok merdivenden gibi kendimi koruyamayacağım bir yerden düşmekten korkuyorum. Çok dikkatli olmaya çalışıyorum, normalde kendimi çok sakatlarım ben, ya bir yerimi yakarım yemek yaparken ya bir yere çarparım ama hamileliğimden beri çok dikkatli olduğum için olsa gerek sakarlıklarıma ara verdim. Özellikle uyandığınızda yataktan kalkarken çok dikkat edin, yavaş yavaş hareket edin geç olsun işler birşey olmaz.

Carpediem ve şeker çıkan arkadaşlar geçmiş olsun, bende şeker çıkmadı ama deli gibi kilo aldığım için bende dikkatli beslenmek zorundayım artık. Tek avuntum aldığım kiloları göstermiyor olmam. Benim doğum kilom eğer bu ay 1-2 kiloyla kurtarabilirsem, son ayda 3 kilo kadar alırsam 80 olacak. Eğer üstüne çıkarsam yandım. Zayıf anneleri çok kıskanıyorum (hatta kıskanarak bakıyorum:)).

Bu arada portbebe takımı nedir? Kanguru falanda dahilmi o fiyata. Bizim babamız kanguruya çok özeniyor :), benim için değil kendi için bakıyor uzun uzun inceliyor, chicco da beğendi bir tane onu alacak herhalde.

sağolun kızlar heryerim ağrıyo hamladım heralde.Carpediem çok geçmiş olsun canım inşallah iyi haberlerle gelirsin bende yarını bekliyorum sabırsızlıkla oğlumu görücem inşallah.

Carpediem ve Halecim aynı kaderi paylaşıyoruz bende de şeker yüksek çıkmıştı diyete başladığımdan beri 1 kilo verdim şu an toplam aldığım kilolar 8 kilo kilo alımım da durdu doktorum bunun bebeğe hiçbir zararı olmayacağını söyledi Allahtan şekerim normale döndü 2200 kalorilik bir diyet yapıyorum arada abur cubur canım çekiyor ama napalım bebişlerimiz için herşeye değer en azından doğumdan sonra fazla kilolarla uğraşmayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…