Canım bence de oldukça geç bir tarih 1ay sonrası normalde bu test 26.haftada yapılıyor bence sen bir labarotuvara git ve şeker testini yaptır oldukça önemli bir test bu yüksek çıkarsa da benim gibi sen de diyet yaparsın önlemini alırsın umarım sonuçların güzel çıkar
sagol güzelim inşallah şeker falan çıkmaz ya ben napicamı şaşırdım her dr. farklı şeyler uyguluyor. ben özel doktora gidiyorum bu testi yaptırmam için doktordan rapor almam gerekiyor.
Edacım sanırım tutkalın suyunu fazla koydunuz ondan düşmüştür geçmiş olsun bu arada kızlar benim başıma ne geldi dersiniz bu gün işten çıktım eve giderken bir yandan anneme laf yetiştiriyordum önüme bakmadan bide karanlıktı sokak yolun ortasında küçük bir çukur varmış bende görmedim ayağım çukura girdi ve ben kendimi yerde yovarlanır bir halde buldum korkudan başladım ağlamaya annemde peşimden koşuyo neyse kaldırdılar beni yerden allahtan bişi olmadı bebeğime ama benim ayağım biraz bertildi ve şimdi çok ağrıyo neyse ben kendimi toparladım ve başladım gülmeye kahkahalarla biyandangözlerimden yaş akıyor biyandan gülüyorum neye uğradığımı şaşırmıştım yani sizlerle paylaşmak istedim başımdan geçeni çok şükürki bebişimin bişisi yok o hala beni tekmelemekle uğraşıyo.
Sims bizde dün doktordaydık :) Kızımızı gördük 1450 gr. olmuş ve başı aşağıya doğruymuş. Doktor bir daha ki rand. 3 hafta sonraya verdi. Maşallah herşeyimiz yolunda sadece ben çok kilo almışım, böyle giderse diyetisyene gitmeye başlayacağım. Yaww o kadar dikkat ediyorum ki öleceğim kilo almayayım diye, ama yürüyüş v.s. yapmıyorum birde metabolizmam yavaşladı sanırım bunlar yeterli oluyor kilo almam için. Artık kızım kendini çok belli ediyor valla, nerede, kımıldıyormu, uyuyormu herşeyin farkındayım ve bu beni çok mutlu ediyor. Bağırsaksal sorunlarım için dr. ilaç verdi, çünkü çok rahatsız oluyorum ve karnım ağrıyor. Gerçi çok ciddi boyutlarda olmasada rahatsızlık veriyor. Ben bu hafta kremlerini falanda almaya başlayacağım, Sebamed'in ürünlerini alacağım (pişik engelleyici krem, banyo köpüğü, şampuan, vücut losyonu, bebe yağı).
günaydın ocak ayının güzel anneleri.Yine 10 gün olmuş giremeyeli.Ama yazılarınızı bir çırpıda okudum.Benim şeker yüklemem deyüksek çıktı ve doktor diyetisyene yönlendirdi.Şu an 3ana+3 ara öğün besleniyorum.Tuzlu tansiyon riskim olduğu için yasaktı zaten şimdi tatlı,hamurişi,kızartma hepsi de yasak.Benim hamileliğim de böyle geçecekmiş demek ki,aşeremeden,doymadan...Bu arada toplam 9 kilo aldım.Son 2 aydır acayip hızlandı kilo almalarım.
Biz alışverişe geçen hafta çıktık.Birkaç zıbın,çıtçıtlı badi,alt eşofman bir e tulum aldık.Bunun dışında portbebe,kanguru,alt açma ve bakım çantasının takımına 40ytl verdik.Bi de şeker sepetiyle,kapı süsünü aldık çok şirin.Ama ne yatak işine girişebildik ne de bakım malzemelerine.Bi de eşim dagiden penye bi gecelik almış ama bilmeden aldığı için değiştirecem,kullanışlı değil.Benden şimdilik bu kadar kızlar...Salı gününe randevumuz var şimdiden çokkk heyecanlıyım.
günaydın ocak ayının güzel anneleri.Yine 10 gün olmuş giremeyeli.Ama yazılarınızı bir çırpıda okudum.Benim şeker yüklemem deyüksek çıktı ve doktor diyetisyene yönlendirdi.Şu an 3ana+3 ara öğün besleniyorum.Tuzlu tansiyon riskim olduğu için yasaktı zaten şimdi tatlı,hamurişi,kızartma hepsi de yasak.Benim hamileliğim de böyle geçecekmiş demek ki,aşeremeden,doymadan...Bu arada toplam 9 kilo aldım.Son 2 aydır acayip hızlandı kilo almalarım.
Biz alışverişe geçen hafta çıktık.Birkaç zıbın,çıtçıtlı badi,alt eşofman bir e tulum aldık.Bunun dışında portbebe,kanguru,alt açma ve bakım çantasının takımına 40ytl verdik.Bi de şeker sepetiyle,kapı süsünü aldık çok şirin.Ama ne yatak işine girişebildik ne de bakım malzemelerine.Bi de eşim dagiden penye bi gecelik almış ama bilmeden aldığı için değiştirecem,kullanışlı değil.Benden şimdilik bu kadar kızlar...Salı gününe randevumuz var şimdiden çokkk heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?