2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sevorane soruğ soruşturacağım, hangisi iyi v.s. Dalin sıvı olduğu için kalıntı bırakmıyormuş. Ama arkadaşlarıma soracağım ne kullanıyorlarmış.

ALINTI
Ürünün Adı : Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 2 kg
Markası : Dalin

Özellikleri :
Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı, bebeklere özel hipoalerjenik formülü ve sıvı yapısı sayesince kolayca durulanır, bebek cildinde tahrişe ve alerjiye sebep olmaz.
Bebek çamaşırlarında oluşması muhtemel lekelere karşı özel olara formule edilmiştir.
Dalin sıvı çamaşır deterjanı hem elde hem de makinede kullanıma uygundur. 20 yıkmalık.

>> Ürün İçin Yorum Yap

özgecan
Beklediğim Ürün şimdi çıktı : harika bir ürün, toz deterjanlar gibi kalıntı bırakmıyor, mis gibi kokuyor ve güvendiğim dalin markası nede olsa (demiş)
Fiyatı: 15,00 YTL civarı

Ama lekeler için tek deterjan yetmiyormuş ilave birşeyler kullanılmalıymış (özellikle kaka lekeleri). Ya da lekeli bölgeye direk deterjan koyarak makinaya öyle atılmalı. Şimdi bir baktımda amma dertmiş ya, ne kadar süre ayrı yıkanmalı, hangi deterjan kullanılmalı, hangi yumuşatıcı kullanılmalı. Aslına çokta kasmamak lazım ya, alerjik bir durumu olmazsa bir süre sonra normal deterjana geçerim herhalde ben.

merhaba kızlar 3 gündür gezmedeydik biz bu gün geldik eve ve hemen sizlere bakayım dedim.annanemizle dedemiz karyolamızı hediye aldılar bize.çok güzel bişiy.ben karar veremiyordum park yatakmı karyolamı diye annem bi tane beğenmiş ona baktım bayıldım.annemlerde hediye almak istediler sağolsunlar.hani şu büyüyen karyolalar varya onlardan aldık.sallanıyor.turuncu renkli.Allah güle güle güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah hepimize.bu arada gerçekten şimdiden bebek eşyalarını yıkamalımıyız sizce

İyi günlerde kullanın inşallah. Ben ütü olayından nefret edenlerdenim zaten. Hem daha erken. 8.aya geleyim diyorum ondan sonra yıkar ütülerim. Zaten hepsini yıkamak ütülemek zaman almaz. Bu arada çantalarımızı hazırlamayı düşünüyorum. Odamız gelen hediyelerle dolmaya başladı, bizim kızımız sadece bizim için değil iki taraf içinde ilk torun, yeğen. Herkes eli kolu dolu geliyor ama bazen sorun olabiliyor. Bize daha sıra gelmedi, bende bari çantalarımızı hazırlayıyım onlar çıksın aradan diyorum.

canim gulu gule kullanin insallah bebegin saglikla buyusun yataginda fotografini cekersen koy gorelim ben biraz merakliyim galiba

canim sende bebisinde gule gule kullanin insallah 30 uncu haftaya girmissiniz ne guzel 10 haftanmi kaldi simdi :dance: heycanlandim bak benimde az kaldi gunler hakikaten cok cabuk geciyor allahim hepimizi saglikla kurtarsin bebislerimizi kucagimiza alalim :teytey:

arkadaşlar inşallah hepimizin sağlıklı çocukları doğar ve bizlerde sağ salim doğum olayını atlatırızz..benim doğumumda 1,2 ocak gibi..doktorumuz bu tarihi görmemizin zor bir ihtimal olduğunu aralık başı gibi yada hada sonra doğum olacağını söyledi..erken doğum yapacakmışım..

Sanırım ben de dalin sıvı alacağım bebişim için granül deterjanları arıtması zor oluyormuş bir de frosh diye bir marka var kurbağa resmi var üzerinde bulaşık deterjanını kullanmıştım memnun kalmıştım bu sıvı çamaşır deterjanı da fosfat içermiyormuş ve büyük ölçüde doğaya karışıyormuş

Kızlar birde benim diş etlerim çok kötü durumda, sağ taraftaki dişetlerim sürekli şiş ve kanıyor. Dişlerin tam dibinden hem iç hemde dış kısımları şiş. Yarın dişçiye gideceğim bakalım ne diyecek. 2 ay evvelde dişçideydim, ben hamileliktan dedim o dişetlerinde kireçlenme var demişti ve temizlemişti. Ama şimdi daha kötü

Selam kızlar bende 30. haftaya girdim çok heyecanlıyım bebeğimin park yatağını aldık uyku setini aldık ufak tefek biberon,termometre,biberon fırçası falan aldım şimdi daha çok şey var alıncak bende hacışakirin detarjanını alıcam çamaşır için yumuşatıcıyı aldım yumoş sensitve bebekler için.

HAYIRLI OLSUN CANIM KARYOLANANIZ İYİ GÜNLERDE KULLANIN İNŞALLAHH..
BEN ALDIĞIM BÜTÜN KIYAFETLERİ YIKIYCAM ÜTÜLÜYCEM YIKAMADAN ASLA GİYDİRMEM..

Kıyafetlerin hepsini mutlaka yıkayın ve ütüleyin kızlar, nevresimler v.s. dahil.

Yarın dr. muayenemiz var, kızımı göreceğim. Çokta özledim yaa, gelince yazarım size

Nihayet bugün zevkime uygun bir gecelik ve pijama bulabildim hem de fiyatı da çok uygun ikisine 56-57 civarında para ödedim yüzde 50 indirime girmiş pijama ve gecelikler Ankaralı oturan arkadaşlar optimum ,milenyum ve sanırım bir de carumda bu mağaza adı da nü ben optimumdaki mağazadan aldım aklınızda bulunsun sizlerin de

canım ya benimde diş etlerimde kanama var biraz.hamilelikte dişlere çok dikkat etmek gerekiyor.birde bende bu aralar kalçamda batma gibi birşey başladı.bazen yürüyemiyorum kemiğim batıyor sanki.annelerin ne kadar mübarek olduğunu artık anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…