merhaba kızlar 3 gündür gezmedeydik biz bu gün geldik eve ve hemen sizlere bakayım dedim.annanemizle dedemiz karyolamızı hediye aldılar bize.çok güzel bişiy.ben karar veremiyordum park yatakmı karyolamı diye annem bi tane beğenmiş ona baktım bayıldım.annemlerde hediye almak istediler sağolsunlar.hani şu büyüyen karyolalar varya onlardan aldık.sallanıyor.turuncu renkli.Allah güle güle güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah hepimize.bu arada gerçekten şimdiden bebek eşyalarını yıkamalımıyız sizce
İyi günlerde kullanın inşallah. Ben ütü olayından nefret edenlerdenim zaten. Hem daha erken. 8.aya geleyim diyorum ondan sonra yıkar ütülerim. Zaten hepsini yıkamak ütülemek zaman almaz. Bu arada çantalarımızı hazırlamayı düşünüyorum. Odamız gelen hediyelerle dolmaya başladı, bizim kızımız sadece bizim için değil iki taraf içinde ilk torun, yeğen. Herkes eli kolu dolu geliyor ama bazen sorun olabiliyor. Bize daha sıra gelmedi, bende bari çantalarımızı hazırlayıyım onlar çıksın aradan diyorum.
merhaba kızlar 3 gündür gezmedeydik biz bu gün geldik eve ve hemen sizlere bakayım dedim.annanemizle dedemiz karyolamızı hediye aldılar bize.çok güzel bişiy.ben karar veremiyordum park yatakmı karyolamı diye annem bi tane beğenmiş ona baktım bayıldım.annemlerde hediye almak istediler sağolsunlar.hani şu büyüyen karyolalar varya onlardan aldık.sallanıyor.turuncu renkli.Allah güle güle güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah hepimize.bu arada gerçekten şimdiden bebek eşyalarını yıkamalımıyız sizce
Yarın dr. muayenemiz var, kızımı göreceğim. Çokta özledim yaa, gelince yazarım size
Kızlar birde benim diş etlerim çok kötü durumda, sağ taraftaki dişetlerim sürekli şiş ve kanıyor. Dişlerin tam dibinden hem iç hemde dış kısımları şiş. Yarın dişçiye gideceğim bakalım ne diyecek. 2 ay evvelde dişçideydim, ben hamileliktan dedim o dişetlerinde kireçlenme var demişti ve temizlemişti. Ama şimdi daha kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?