2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canim gule gule kullanin saglikla insallah benimde allah izin verirse yarin gelecek kremli beyazli aldik bizde bende yesil ve turuncu rekleriyle yapacagim suslerini

Canım çok teşekkür ederim sizin de hayırlısı olsun odanız bebişiniz güle güle yatsın odasında yeşil ve turuncu da çok iyi bir ikili

İyilikle, sağlıkla, ağzınızın tadıyla kullanın inşallah kızlar. Nasılsınız? Neler yapmaktasınız?

güzel günlerde kullanın inşallah kızlar.günler yanaştıkça sabırsızlanmaya başladım yaaa.inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız meleklerimizi kucaklarımıza

selam kızlar
epeydir yazmıyorum ama sizleri takip ediyorum.
aynı şikayetler bende de var özellikle geceleri hiç uyuyamıyorum sabaha kadar dönüp duruyorum bir türlü rahat edemiyorum. gerçi gelecek için bi ön hazırlık oluyor ileride bebişlerimiz zaten uyutmayacaklar bizi demi antremanlı olmuş oluyoruz böylece.

merhabalarrr.ya bu babalar bebişlerine ne kadar düşkün oluyor böyle.az önce karnımla oynuyordum.ben karnıma ufak ufak vuruyordum bebişte vurduğum yerleri tekmeliyordu.eğleniyordum anlıyacağınız.babamız bir köpürdü sormayın.belki canı yanıyordur belki zarar verirsin yapma diye payladı hemen beni.aslında haklı sanırım.ama bişiy olmaz dimi...olmaz inşallah ben hep takarım böle şeyleri kafama eee nede olsa depresyon geçirmiş bir insanım.herşeye endişelenirim.

Yok iremik'çim olmaz, çok hırpalamazsın zaten. Benim eşimde öyle, sabahları yatarken uyuyor falan diyorum, e o zaman kalkma, ses yapma kımıldama uyanmasın falan diyor :). Oldu başka diyorum. Bizimki erkek çok istiyordu ama kızı çok kıymetli şimdi.

aman kıymetli olsunlarda zaten kız çocuklarıda babalarına çok düşkün olurlarmış bizi dışlmasınlar sonraa.şaka şaka sağlıklı olsunlarda annelerininde babalarınında kıymetlisi olur onlar

Ayy kızlar sormayın aynı dert bende de var karnımı açıyorum hareketlerini izliyorum eşim geliyo kapatıyo karnımı ya üşürse diye bende diyorum o en sıcak yerde duruyo asla üşümez ama ikna olmuyo işte çok sevimli oluyorlar ama :)

ayy kizlar ne guzel hepimiz ayni duygulari yasiyoruz bende vuruyorum degiyorum yani oda ayni yere vuruyor korkuyorum bazen acaba gozune falan gelirmi diye komik ama oyle aklima geliyor birde simdi degisik hareketi oluyor iteliyor sanki 3 veya 4 saniye ayni yeri iteliyor canimi acitiyor boyle yaptimi ama elimle elledimmi sertce hissediyorum neresi oldugunu cok merak ediyorum siz biliyormusunuz eliyle veya ayagiyla vurdugunu ben anlamiyorum

Gülümse ben son muayeneye gittiğimde o kadar hareketliydi ki, sağ tarafıma doğru ilerliyordu ve resmen elimle hissediyordum. Eşime bak kafasına falan diyordum, doktor ultrasonda bir baktı benim kızımın kafası şu anda aşağı dönmüş, e bu durumda elime gelen kafası değil poposu sanırım (eşime hemen bu sana benziyor koca popolu dedim, bu kilo ile millete sataşmaktanda geri kalmam),ama daha dönermiş herhalde. Bakalım göreceğiz. Bu akşam ultrason sonuçlarını alıp değerlerine baktım (ac, bpd v.s.), gayet iyi görünüyor umarım iyidir hepsi.

insallah canim iyidir sonuclar banada gecen hafta bebegin kafasinin asagida poposunun sag gogus altarafinda oldugunu soyledi benim durusu hakkinda iyimi degilmi hic sormak aklima gelmedi

arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum. bir bebek istiyoruz ama belirtiler nasıl oluyor bilmiyorum. anormal kabızlığım var. mide bulantılarım ve kaynamalarım var son iki gündür. 15 gündür de göğüslerim çok hassas. adetime 4 gün var sizce hamilemiyim

evet ya aynısını bizde yaşıyoruz karnımı itiyo resmen içerden bende elimle ellliyorum taş gibi oluyo karnım sertleşiyo sertleşen yer küçükse anlıyorum ki ayağını dayamış eğer dertleşen yer daha genişse popoosu yada kafası diyorum:sm_cool:

s.a. canlar bende inşallah ocal sonu gibi bebeğime kavuşacam. çok hareketli demişti geçtiğimiz kontrollerde doktor ama son zamanlarda bende pek hissetmiyorum yani arada coşuyor özellikle gece 11 - 12 gibi bide gün içinde uzandığımda nereye döndüysem sanki o tarafa doğru kaydığını hissediyorum sonrada rahatsızmı oluyor artık nedense hafif vuruyor. aşağı doğru içime vuruyor bazen onlar canımı acıtıyor. ben şu sıralar kiloya vede beslenmeme kafayı taktım düzenli beslenemiyorum gibi geliyor dikkat etmeye çalışıyorum bide acaba kilom normal mi fazlamı almışım azmı almışım onu çok merak ediyorum internette baktığım kilo değerlerine göre yarım kilo fazlam bile var ama ortalam değer yazıldığı için normalde olabilir. görümcemin çalıştığı hastaneye gidiyorduk ama ne yalan söyleyim görümcem daha iyi bilir hangi doktor daha iyi diye pek ses çıkaramıyordum ama hiçde hoşnut değildim. bu sefer kendi araştırmalarımla önerilen doktora gidecem vede inş. bura ile devam edecem ayın 12sinde doktorla randevum var herşeyi sorucam inş.....

bizim kızımızda böyle tekmelemelerin yanında itelemelerede başaladı.bazen aynı yeri saniyelerce iteliyor.eee büyüdüler artık yerleri dar geliyor kızlar.bazen bu itelemeler yerimden hoplatıyor ama olsun sağlıklı olsunlarda dimi :dance::teytey::asigim::1hug:

yaa kızlar bizim bebeğimiz bazı günler çok hareketliyken bazende çok az hareket ediyor korkutuyor beni genelde geceleri daha hareketli oluyor bide günde 20 defa hareket ederse sorun yok diyorsunuzya bunu nasıl hesaplıyorsunuz mesala tekmelemeye başlayınca arka arkaya birkaç defa vuruyo bunumu sayıyorsunuz

kızlar şimdi, dr dan geldim bebeğim gayet sağlıklı maşallah kilosuda 1200 gr .bende 52 kilo geldim ikimizde iyi kilo alıyoruz bakalım. şimdi 4 hafta sonrayı bekleyeceğim bebişimi tekrar görmek için çok uzun bi süre nasıl geçecek bakalım.ya kızlar ev için mini ultrason cihazı filan yokmudur acaba olsa ne güzel her zaman görürüz demi.

CANIM BENİM KIZIMDA ÖYLE BAZI GÜN ÇOK HAREKETLİYKEN BAZI GÜN DAHA AZ HAREKET EDİYO.BAK O 20 TEKME İŞİ VAR YA BEN ONU Bİ SİTEDEN ŞÖLE OKUDUM BEBEKLER GENEL OLARAK GÜNDE EN AZ 10 KERE HAREKET ETMESİ LAZIMMIŞ BU İLLA TEKME OLCAK DİYE BİŞEY YOK YANİ HAREKET ETTİĞİNİ HİSSET YETER BEBEKLER ORTALAMA 50 İLA 70 DK UYURLARMIŞ ..YANİ ORTALAMA OLARAK HER SAAT BAŞI HAREKET ETMESİ GEREKİYO ÖYLE TAKİP EDE BİLİRSİN..

kızlar benimde 21 ocakda 9. ayım doluyor 10 günde alırsa son günlerde yada şubatta lucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…