2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar bende ya şubatın birinde yada ocak ayın sonunda dogum yapıcam benim bebeyim çok hareketliydi 3 gündür harekrtlerinde yavaşlama oldu eskisi gibi hareketli deyil normalmi acaba sizdede oldumu böyle şeyler bilgilendirirseniz sevinirim

selam arkadaşlar son aybaşı tarihini yazarmısınız ocak anneleri bana bir şubattada dogum yapa bilirsin ocak ayın sonundada yapa bilirsin diyorlar bakayım son aybaşı tarihimiz tutan varmı

Sanırım normaldir oltu, benim kızımda geçen hafta çok hareketliydi şu anda o kadar değil ama eğer çok çok yavaşladıysa bence bir dr.unu ara.

canım günde 20 tekmenin altındaysa tehlikeli olabiliyormuş.ama sen için rahat etmiyorsa aç bi telefon sor doktoruna.

selam arkadaşlar son aybaşı tarihini yazarmısınız ocak anneleri bana bir şubattada dogum yapa bilirsin ocak ayın sonundada yapa bilirsin diyorlar bakayım son aybaşı tarihimiz tutan varmı

benim 27 nisan sanırım ikimizin de aynı

sagolun arkadaşlar pazartesi doktora gidicem 20 tekmeden fazla atıyor ama 3 gün önce çok daha fazla atıyordu omarım normaldir birde arkadaşlar benim uyku düzenim çok bozuldu gece gündüz yatamıyorum sırtım bazen belim çok agırıyor genelde sırtım çok agırıyor sizdede oluyormu sizin durumunuz nasıl inşallah sizler iysinizdir

Kızlar sonunda bebeğimi gördüm sonunda diyorum çümkü 1.5 ay oldu görmeyeli o yüzden herşey çok iyi gidiyormuş kilosu 1.400 gr olduğunu söyledi yalnız kafa boyu yerinde bacak ölçüleri yerinde sadece karın kısmının yazıf olduğunu söyledi oda doğru beslenemediğim içinmiş viğtamin ve balık hapı yazdı balıkla pek aram olmadığı için şu anda herşey normal gidiyor inşallah bir aksilik çıkmaz.

Reflexçim benim bir arkadaşımında bebeğinin karın çevresi zayıftı doktoru -aynı zamanda benim de doktorum - bol bol tatlı yemesini söylemişti şimdi nur topu gibi bir kızı var beslenmene dikkat et

selam güzel kızımın güzel teyzoşları.3 gündür giremedim.annanemize gitmiştik özledik sizi.umarım herşey yolundadır hepinizde.bu arada bazen bizim kızda az hareket ediyor korkutuyor beni sanki hareketleri eskisi gibi çok sert gelmiyor.acaba alıştım artık ondanmıdır

Selam iremik, oohh ne güzel anneannenin yanında keyif çattınız :).

Bebişlerimiz büyüdükçe hareketlerini daha kuvvetli hissedeceğiz, 7. ay hareketlerin en çok olduğu aymış, hem bebek epey büyümüş oluyor hemde hareket alanı epey geniş. Ama bundan sonra bebek büyüdükçe içeride alanı azalıyor ve tabiki eskisi kadar çok hareket edemiyor (nette bir sitede okudum ama hangisi tam hatırlamıyorum). Biz kendimize dikkat edelim Allah korusun çok ciddi birşey olursa sanırım anlarız. Umarım olmaz,

slm kizlar bu bel sirt agrisini cekecegiz artik iyice buyuduler bebisler benim birde sirtim cok kasiniyor one dogru cekiyormus derim yer kalmadi karnimda sanirim dislerimde cok kanamaya basladi bu hafta fircalamaya korkuyorum yavas yavas fircaliyorum ben birde su icmeyi bu haftalarda iyice biraktim icemiyorum fazla migdem almiyor hemde cok sisip sertlestiriyor gobek deligi iyice disa cikti aciyor bende boyle durumlar

Yaaa sorma belim ağrıyo kaburgalarım ağrıyo hani insan üşütür ya kaburgasını sanki dövmüşler gibi ağrıyo iyice ağırlaştım heryerim kopuyo 9 haftam kaldı nasıl dayanıcam bu ağrılara offfffffffff bebeğim çok hareketli bide sanki içerde karnımı çimcikliyo canımı çok acıtıyor :) sizde de oluyormu böyle durumlar.

benimde belim çok ağrıyor.artık eğilemiyorum ve baş ağrımda oluyor arada bir.göbek deliğim de bazen acıyor sanki iğne batıyor gibi.sanırım dışarı cıkacak ondan.

kaburga ağrısı bendede var.göbek deliği dışarı çıktı sayılır.kabızlık var.suyu az içiyorum.sürekli halsizim daha sayayım mı.....Allah hepimize yardım etsin inşallah

Aminnn canım aminnnn ne oturabiliyorum ne uyuyabiliyorum inanırmısın uyurken uykumdan uyanıyorum sırtımın ağrısına sağolsun eşim masaj yapıyorda o anlık hafifliyo işte.

Kızlar dün bebişimizin odası geldi eşimle yerleştirdik çok güzel oldu şimdi sıra perde ve halıda odası geldiğinden beri eşimle girip girip bakıyoruz oda takımı kırık beyaz duvarlarını açık yeşile boyadık kalın perdesini fuşya ya da mürdüm tonlarında yapmak istiyorum pembenin tonları ve yeşil birbirine çok yakışıyor çünkü heyecanla bekliyoruz YAĞMURUMUZUsırnaşık şey

canim gule gule kullanin saglikla insallah benimde allah izin verirse yarin gelecek kremli beyazli aldik bizde bende yesil ve turuncu rekleriyle yapacagim suslerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…