selam arkadaşlar bende ya şubatın birinde yada ocak ayın sonunda dogum yapıcam benim bebeyim çok hareketliydi 3 gündür harekrtlerinde yavaşlama oldu eskisi gibi hareketli deyil normalmi acaba sizdede oldumu böyle şeyler bilgilendirirseniz sevinirim
selam arkadaşlar son aybaşı tarihini yazarmısınız ocak anneleri bana bir şubattada dogum yapa bilirsin ocak ayın sonundada yapa bilirsin diyorlar bakayım son aybaşı tarihimiz tutan varmı
selam arkadaşlar son aybaşı tarihini yazarmısınız ocak anneleri bana bir şubattada dogum yapa bilirsin ocak ayın sonundada yapa bilirsin diyorlar bakayım son aybaşı tarihimiz tutan varmı
Kızlar sonunda bebeğimi gördüm sonunda diyorum çümkü 1.5 ay oldu görmeyeli o yüzden herşey çok iyi gidiyormuş kilosu 1.400 gr olduğunu söyledi yalnız kafa boyu yerinde bacak ölçüleri yerinde sadece karın kısmının yazıf olduğunu söyledi oda doğru beslenemediğim içinmiş viğtamin ve balık hapı yazdı balıkla pek aram olmadığı için şu anda herşey normal gidiyor inşallah bir aksilik çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?