2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada iyi dilekleriniz için teşekkürler.inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alıp eşlerimizle beraber mutlu mesut büyütürüz

Şüko'cum bebek odasını almışsınız Mothercare'den iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah. Mothercare'da ben sadece bebek karyolası gördüm, sen oda demişsin neler var oda da. Birde kaça aldınız (ayıptır sorması). Biz daha odaya karar veremedik. Ya biz çok kararsız bir anne ve babayız bu bebeği nasıl büyüteceğiz bilmiyorum, bebeğimize karar vermemiz bile 4.5 yıl aldı zaten.

bende ocak annesim kizlar ama benim bebis ocagin 29.da tam bir yasini dolduracak sükür allah hepinizi bir avazda kurtarsin insallah saglikli mutlu yavrularinizi kucagniza almayi nasip etsin, ocakta dogum etmek bence pek avantajli degil büyük kizimi temmuzda dogurdum daha iyi gecti ilk zamanlari disari cikiyordum bol bol ama havalar öyle soguk oldumu minick bebekler cikamiyor insan neyse hersey gönlünce olsun allah kolayliklar versin

kızlar bende ocak annesi olabilirim ocak 21 de 9 ay doluyor belki ocak belkide şubat annesi olucam

Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin arkadaşlar hayırlısıyla inşallah.

Offf offf kızlar okadar çok işim varki anlat anlat bitmez heralde ben hala çalışıyorum ve evde yaptıracağım tamir ve badana işlerim var bunları nasıl yetiştircem bilmiyorum aslında yetişirde ben kafamda çok büyütüyorum sağolsun eşimin çok büyük yardımları dokunuyor allahtan büyük alışveriş işlerimi bitirdim sık sık dışarı çıkmam gerekmicek inşallah kasım ayı sonunda çıkıcam işten.

Edacım çok teşekkürler iyi dileklerin için oda takımı toplam 4 parçadan oluşuyor 2.600 ytl ye aldık.Parçalarını sayayım sana ben;beşik 70 e 140 ,1 dolap iki kapılı ayrıca altında 1 çekmecesi var,iki kapaklı küçük bir dolap üstünde alt değiştirme ünitesi var,son olarak da şifonyer.Normalde bu takım mağazada yoktu biz katalogdan bakmıştık beğenince getirttiler .Oda takımının adı jamestown aşağıdaki linki tıklarsan görebilirsin canım

Çok güzelmiş Şüko'cum iyi günlerde kullanın canım. Bizde bugün dolap ve şifonyer bulduk ama yatak farklı idi. Kataloktan bakmak aklıma gelmedi bu akşam eşimle Capitol e gideceğiz orada kataloktan bakalım. Her mağaza getiriyormu bilgi alırız hem. Teşekkürler bilgi verdiğin için

Şüko'cum bebek odasını iyi günlerde sağlıkla kullanın canım bende park yatağı aldım sonunda ama kurmadık daha doğuma yakın kurarız inşallah.

ooo kızlar tamamlamışsınız siz.hayırlı olsun hepinize.bende muhtemelen piere cardin in park yatağını alacağım.zaten bebişime özel dolabım var.

suko canim gule gule kullanin insallah kizlar bugunlerde kaburgam cok aciyor bebisim tekme atiyor heralde oyuzdenmi bilmiyorum ama sizdede oluyormu canim cok aciyor

sana cok kolay gelsin canim ben okurken yoruldum bebek odasi boyanacaksa 2 ay onceden yapman iyi olurmus canim 2 ay boyunca agir bir kokusu olup bebekleri etkiliyormus ben boyattim bebisimin odasini sende daha fazla erteleme canim

şükocum güle güle kullanın inşallah.gülümse benimde kaburgalarımda acı var ama sanırım artık yer daraldığı için batma oluyor.

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah inşallah mutlu sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi yataklarında yatırmayı nasip eder hepinizi öpüyorum

Tek bende var zannediyordum bu ağrılar kızlar gerçekten çok kötü ağrılarım var hele bel ve sırt ağrılar gece uyurken nasıl ağrıdığını hissediyorum eşim uyanıp sırtımı ovuyo bu arada 54 kiloya ulaştım sizce çokmu hızlı kilo alıyorum 43 ile hamile kalmıştım.

benimde çok belim ağrıyor kızlar sağ bacağımı hissetmiyorum yürürken uyuşuyor doğuma kadar napıcam bilmiyorum.dün dr.daydık oğluşumu gördük renkli ultrosonda çok şekerdi maşallah kolunun üzerine başını koymuş uyuyordu canım benim Allah nazardan saklasın. dr. şeker testini öbür ay aç karnına gel ozaman yapalım dedi geç deilmi sizce

Maşallah ya çok hoş bi duygu dimi bende oğlumu biran önce görmek istiyorum inşallah bu cumartesi doktora gidicem çok merak ediyorum sağlığını ve kilosunu çok özledim gelsin artık şu ocak bitsin bu hasreta.s.

evet ya hem nasıl dünden beri renkli çıktısına bakıyoruz eşimle kendimizin nazarı değicek diye korkuyorum. inşallah sende iyi haberlerle dönersin doktordan

Canım bence de oldukça geç bir tarih 1ay sonrası normalde bu test 26.haftada yapılıyor bence sen bir labarotuvara git ve şeker testini yaptır oldukça önemli bir test bu yüksek çıkarsa da benim gibi sen de diyet yaparsın önlemini alırsın umarım sonuçların güzel çıkar

Sims bizde dün doktordaydık :) Kızımızı gördük 1450 gr. olmuş ve başı aşağıya doğruymuş. Doktor bir daha ki rand. 3 hafta sonraya verdi. Maşallah herşeyimiz yolunda sadece ben çok kilo almışım, böyle giderse diyetisyene gitmeye başlayacağım. Yaww o kadar dikkat ediyorum ki öleceğim kilo almayayım diye, ama yürüyüş v.s. yapmıyorum birde metabolizmam yavaşladı sanırım bunlar yeterli oluyor kilo almam için. Artık kızım kendini çok belli ediyor valla, nerede, kımıldıyormu, uyuyormu herşeyin farkındayım ve bu beni çok mutlu ediyor. Bağırsaksal sorunlarım için dr. ilaç verdi, çünkü çok rahatsız oluyorum ve karnım ağrıyor. Gerçi çok ciddi boyutlarda olmasada rahatsızlık veriyor. Ben bu hafta kremlerini falanda almaya başlayacağım, Sebamed'in ürünlerini alacağım (pişik engelleyici krem, banyo köpüğü, şampuan, vücut losyonu, bebe yağı).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…