Şüko'cum bebek odasını almışsınız Mothercare'den iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah. Mothercare'da ben sadece bebek karyolası gördüm, sen oda demişsin neler var oda da. Birde kaça aldınız (ayıptır sorması). Biz daha odaya karar veremedik. Ya biz çok kararsız bir anne ve babayız bu bebeği nasıl büyüteceğiz bilmiyorum, bebeğimize karar vermemiz bile 4.5 yıl aldı zaten.
Offf offf kızlar okadar çok işim varki anlat anlat bitmez heralde ben hala çalışıyorum ve evde yaptıracağım tamir ve badana işlerim var bunları nasıl yetiştircem bilmiyorum aslında yetişirde ben kafamda çok büyütüyorum sağolsun eşimin çok büyük yardımları dokunuyor allahtan büyük alışveriş işlerimi bitirdim sık sık dışarı çıkmam gerekmicek inşallah kasım ayı sonunda çıkıcam işten.
benimde çok belim ağrıyor kızlar sağ bacağımı hissetmiyorum yürürken uyuşuyor doğuma kadar napıcam bilmiyorum.dün dr.daydık oğluşumu gördük renkli ultrosonda çok şekerdi maşallah kolunun üzerine başını koymuş uyuyordu canım benim Allah nazardan saklasın.dr. şeker testini öbür ay aç karnına gel ozaman yapalım dedi geç deilmi sizce
Maşallah ya çok hoş bi duygu dimi bende oğlumu biran önce görmek istiyorum inşallah bu cumartesi doktora gidicem çok merak ediyorum sağlığını ve kilosunu çok özledim gelsin artık şu ocak bitsin bu hasreta.s.
benimde çok belim ağrıyor kızlar sağ bacağımı hissetmiyorum yürürken uyuşuyor doğuma kadar napıcam bilmiyorum.dün dr.daydık oğluşumu gördük renkli ultrosonda çok şekerdi maşallah kolunun üzerine başını koymuş uyuyordu canım benim Allah nazardan saklasın.dr. şeker testini öbür ay aç karnına gel ozaman yapalım dedi geç deilmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?