2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

.ya kızlar ev için mini ultrason cihazı filan yokmudur acaba olsa ne güzel her zaman görürüz demi.

Ben hamileliğimin başında buna takmış durumdaydım, kuzenimin doktor arkadaşı vardı ona sürekli ya sizin hastanede kullanmadığınız ultrason aleti yokmu, varsa birkaç aylığına bana versene diyordum sürekli. Dün akşam yatarken eşim ne yapıyor dedi, bilmem almadın ki bir ultrason aleti görelim dedim :).

kızlar ne güzel bebişlerimizi beraber buyutuyoruz bende yarın dört boyutlu ultrasona gireceğim,inşallah sağlıklıdır prensesim.artık sanki kaburgalarıma doğru hafıften tekmelemeye basladı.her hissedişimde onu öyle heyecanlanıyorumki.ilk hissedişim gibi sanki.

ya hakikaten evde ultrason aleti olsa ne guzel olurdu supelendinmi tak bak :teytey:{herzaman takili kaliriz gerci ekranada:dance:}neyse gormemisler gibi olmasin dediydim :sm_confused: kalbini dinlemek icin satiliyormus aslinda

sevorane inşallah iyi haberlerle gelirsin.
ultrason aletine gelince bencede süper olurdu ama sanırım o zamanda başka hiçbir işe bakmazdık.ama 4 haftada çok uzun bir süre yaaa.insan çok özlüyor bebeğini.

sevorane inşallah iyi haberlerle gelirsin canım. evet kızlar benim bile aklımdan geçmişti ultrason almak çok komiğiz yaaa neler düşünüyoruz ama çok özlüyorum oğlumu dün çamaşırlarını yıkadım küçücük çorapları var inanırmısınız ağladım onun o güzelliğinden çok sevimli.

ayy canim aglama cok guzel bu duygular bebisime babannesi bir pijama almis cok tatli esimde onu ilk gorunce gozleri dolmustu o an esimin sevgi dolu bir baba olacagini dusundum cok tatliydi bende hergun kiyafetlerini kokluyorum bebisim giymeden ben eskitecem galiba

evet ya bende sürekli aldığımız kıyafatlere bakıp duruyorum. aklımda sürekli bebekle ilğili şeyler var şunumu alsam bunumu alsam, yatağını nasıl yapıcam odasını nasıl yapıcam sürekli kafamda sorularla yaşıyorum. Allah inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder

kızlar ben daha hiç bişey almadım bebişime artık başlayım diyorum gerçi bizim yerimize annannemiz alıyor ama bende alıcam tabi.
Ya kızlar dün dr gittim demiştimya herşey normal ama bebeğim şuan ters duruyormuş dr bişey demedi doğuma kadar döner mi acaba? ben normal doğum istiyorum böyle olursa sezeryan olur herhalde demi?

canım muhtemelen doğuma kadar döner bebeğin endişelenme.doğumda bebeğin ters gelme oranı çok düşük diyor dr lar.
bende hergün bebişimin kıyafetlerini koklayıp duruyorum yaa.Allah sağlıkla aldırsın kucağımıza inşallah

bu haftalarda bebek ters durabiliyormuş canım gebelik.org da 28. haftayı okursan orda açıklama yapmışlar bu konuyla ilgili yani doğuma kadar normal pozisyonuna dönüyormuş çoğu bebek sende oku istersen

nurcum sen çok eski bir mesajımı okumuşsun.ben artık 29 haftalık hamileyim ve yaklaşık 12 kilo aldım.nerdeee 5 kiloyla kalıcaktımki ne kolay verilirdi o kilo ama napalım kızımız sağlıklı olsunda yeter

selam ben de ocak ta doğum yaptım allah tüm hamişleri kurtarsın inşallah çok güzel bir duygu

ŞenizEvet Kizlar Bende Ocak Ayinin Ayricaligi Var 2 Cocugumunda Dogumu Ocak Ayi 11 15 Harika Deyilmi Gorusuz Hepimizinkide Hayirli Olsun

kızlar bugun bebişimi gördüm.herşey çok güzel şükürler olsun.kilosuda 1300 gr. özel bilge hastanesine gittim bu sefer.ve her muayenelerini 4 boyutlu ultrasonla yapıyorlar.yeni doğum üniteside var.sahibi zeynep kamille yarışıyoruz doğum konusunda dedi.doğumu oradada yaptırabilirim.
bu arada bebeğimin kilosu nasıl.doktor iyi dedi.

içimi rahatlattın aynıymışız ya bende 29. hafta ve 12 kilo olmuşum korkuyordum fazlamı acaba diye neyse pazartesi gününü iple çekiyorum bakalım neler olacak..

bide son aydamı ayda bir değilde 2 haftada bir kontrole gidiliyormuş öyle bişi duydum doğrumu yada ne zaman 2 haftada bir gidiliyor para tuzaklarına kanmayalım bilgimiz olsun..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…