2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım genelde son ayda 2 haftada bir veye haftada bir çağırabiliyormuş dr lar.duruma göre yani.ama bende emin değilim

canım bende o hastaneye gidiyorum evet her muayene 4 boyutlu artık ve muayene sonunda bebişinin resmini veriyorlar. sen hangi doktora gittin?

canım ben tam olaak doktorun adını hatırlamıyorum.ilk defa gittim.senin doktorun kim? bir dahaki gidişimde doktorların adına bakayım hem. sen memnunmusun peki.orada doğum yapan tanıdıkların varmı?

sağolun kızlar içimi rahatlattınız valla çok korkuyordum.
SEVORANE canım bebişlerimiz aynı haftadalar bende çarşamba gittim dr a benim bebişimde 1200 gr yani dr ların dediğine göre kiloları iyi bakalım.

Muayeneye giden anneler gözünüz aydın bebişleri görmüşsünüz

Kızlar bu özel Bilge Hast. G.O.Paşa'damı? Anadolu yakasında değil değilmi?

slm benimde 25 nisan olarak hesaplanıyor ve 30 ocak ta allah nasip ederse oğlum dünyaya gelicek sizinde sanırım 29 ocak

merhaba kızlar hamilelik nasıl gidiyor ben kaburga ağrılarını geçirdim,belimden kalçama inen ağrılar vardıı onada doktor çatımın genişlediğini söyledi onun ağrısıda geçti çok şükür şimdi sadece uykusuzluk problemlerim var onada katlanacaz artık

Selam kızlar

Dün akşam biraz ağrım olduğu için doktora gittik, bebişim iyimiş. Nst'ye girdik, kalp atışlarını dinlediler. Doktor kendinizi fazla yormayın dedi. Umarım herkes iyidir..

Edacım geçmiş olsun aman dikkat et kendine ve bebişe ne tür bir ağrıydı arada benim de kasıklarım ağrıyor hafif bir adet dancısı şeklinde

kizlar berna lacin atv de kadin olmak diye bir programi var suan hamilelik ve bebek hakkinda konusuluyor izlerseniz eger

Doktoruma sormuştum bu ağrıların sebebi nedir diye o da aynı şeyi söyledi yalancı doğum sancıları dedi takip etmemi söyledi

bugün gittik kontrole çok şükür herşeyi normal 1600 grmış kahvaltıdan sonra gittiğim için kilom fazla çıktı.. kuzumuda gördüm mışıl mışıl uyuyordu hareketlerinin gündüz az olduğunu geceleri çok olduğunu söylediğim doğuncada öyle devam edermiş geceleri uyanık olacak yani uyutmayacak bizi genelde hergün aynı saatlerde hareket edermiş onu takip etmemiz lazımmış.. bide ilaç olarak balık yağı verdi bide şeker tahlili istedi ona bakacaz şimdi

Edacım geçmiş olsun aman dikkat et kendine ve bebişe ne tür bir ağrıydı arada benim de kasıklarım ağrıyor hafif bir adet dancısı şeklinde

Teşekkür ederim Şüko,

Benim normal şartlarda hiç şikayetim yoktu ama dün sabah çok sinirliydim. Öğlene kadar ağladım, bağırdım v.s. Bir önceki günde dışarıdaydım havada soğuktu. Akşam göbek deliğimin oralarda biraz sertleşme ve birazda ağrı vardı. Ayrıca üşütmüşüm gibi tüm vücudumu bir ağrı kapladı. Normalde hiç şikayetim olmadığı için korktum. Dr. gidince bir nst alalım dedi, birde idrar tahlili yaptı. Serum falan takalım dedi ben gerek yok dedim eve geldim daha iyidim. Aman sinirden stresten uzak durun valla çok yoruldum dün. Aslında benim kabahatim gerekli gereksiz ağlayıp, bağırıyorum bu aralar ama bundan sonra çok daha sakin olacağım. Sonra çok üzüldüm ya hem bebişime hem kendi kendime

Edacım evet bazen durduk yere sinirlerimize hakim olamıyoruz hormonlarla ilgili birşey olsa gerek çok çok geçmiş olsun canım

gecmis olsun edacigim dikkat et kendine banada doktorum soyledi son ayda artik vucut hamilelikten bikmis olabilir ve beyine negatif sinirlilik yapabilir diyor olur olmaz kizip sinirlene bilirsin herseyi beyinde bitirmek gerekiyor kendini ve bebegini esini uzme umarim son haftalarin keyfini cikara biliriz doguma az kaldi diye ben bazen bebegimin hareketlerini karnimda hissedemeyecegimi dusunuyorum kipis kipis bebegim annesinin kuzusu kaburgami ne kadar acitsada cook hosuma gidiyor hareket etmedimi ben elliyorum mecbur annesine karsilik veriyor ama dogunca gozumun onunde olacak oda ayri bir guzel opup koklaya bilecegiz

aman kızlar dikkat edin kendinize eda geçmiş olsun canım son zamanlar artık biraz daha sıkın dişinizi ben ice sıkıldım artık kavuşmak istiyorum meleğime ama herşey zamanında güzel tabii

Şüko, gülümsee, şeker gibi sağolun kızlar :), sizde benim yaptığımı yapmayın sakın, resmen bütün vücut direncim düştü. Bu arada nst nasıl birşey onu erkenden öğrenmiş oldum. Kalp elektrosunun küçüğü. Ama kalbi çok hızlı atıyor hatta hareket ettiği zamanlarda 180 falan oluyor, eşimin gözleri açıldı. Bundan 11 gün evvel muayeneye gittiğimde 1450 demişti, dün akşam 1850 dedi dr. çok şaşırdım. Ama sürekli bu hızla büyüyeceği anlamına gelmez dedi, öyle olsa 5 kilo ya da daha fazla doğar dedi. Aman dedim o kadarda değil.

Kızım küçükken eşim, kardeşim falan karnımla oynuyorlardı, konuşuyorlardı falan. Artık çok çok net bir şekilde hissediliyor ya, kardeşim buradayken gel bak dedim ve elini koymamla çekmesi bir oldu çok korktu :) Çok şaşırdı, eşimde çekiniyoryalnış birşey yapacağım diye, bende onlara gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…