Siz k.valideleriniz ilgilenmiyor diye şikayet ediyorsunuz bense aşırı ilgisinden bunalmış durumdayım. Sanki çocuk benim değilde onunmuş gibi herşeyine o karar verip o almaya çalışıyor. Benim annem olmadığı için teyzemiz (kızkardeşim, çocuğum, herşeyim) ilgileniyor eksiklerimizle, kayınvalidemden fırsat kalırsa tabi. Bizimki olayı şova döndürmüş durumda ve bundan dolayı yaptıklarından zevk alamıyorum. Asıl sinir bozucu durumlar bebek doğduktan sonra başlayacak biliyorum eşime şimdiden, benim sinirlerimi zıplatmayın sütüm falan gider diyorum. O da aramızda manyak oldu ama ne yapabilirim. Bu benim çocuğum. Kayınvalidem yapılacak mevlüte, mevlütte ben ne giyeceğim ne yapacağıma kadar kendince kararlarını almış durumda ama kiminle dans ettiğini unuttu :).
Ya aslında böyle şeylerde yapmak istemiyorum ama birileri üzülecekse bu dönemde üzülen ben olmayacağım. İşte böyle kızlar. Kızımın odasını boyama ve kağıt maceramız hüsranla sonuçlanmıştı dün usta geldi ve odayı bir güzel boyadı mis gibi oldu. Bende bugün temizlik yaptım ama kızım bundan pek hoşlanmadı.