2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

varrrr olmazmıııı, bizimde oğluşumuz olacak inşallah :sm_cool:

2 - BEKİR :asigim:

Aa bizde varız oğlumuzla burda lütfen yani :)

3-BERKAY canım oğlum benim
anasının canını çıkarıyo tekmeleriyle:)

Selam kızlar nasılsınız?

Ben çok kötü hastlandım, öksürük, ağrı, halsizlik birde kızım beni haşat ettiler. Dün bütün gün yataktan hiç kalkamadım, bugün de iyi değilim. Pazartesi kontrolümüz var, bugün sağlık ocağına bir görüneyim bari dedim, dr. ilaç yazdı ama mecbur kalmadıkça çok kötülüleşmedikçe içme dedi. Bol bol sıvı ve bitki çayı (evde kendim hazırlayacağım). Bitki çayı derken 10 bardak nane iç demiyorum, değişik değişik sıvılar al dedi. Bende evde ne var ne yok (portakal, elma, mandalina, limon, ayva, çubuk tarçın, vişne, kuşburnu, karabiber, nane) bir güzel iri iri doğrayıp 5 dak kaynatıp içiyorum. Çok rahatlattı. Nazarlara geldim herhalde, bugüne kadar çok iyiydim 1 haftadır canım çıktı. Neyse Allah kötüsünden saklasın, kendinize dikkat edin, öptüm hepiminizi..

çok geçmiş olsun ms. eda kendine şimdi her zamankinden daha çok dikkat etmelisin.
bugünkü yağmur şimşek ne yaw sel aldı istanbulu
:bbo:

edacım geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et..kışta geldi şimdi tam hastalık kapma mevsimi çok dikkatli olmamız gerekiyooo..

edacım geçmiş olsun inşallah fazla hırpalamadan iyileşirsin.yinede mecbur kalmadıkça ilaç içme

Çok geçmiş olsun edacım dikkat et kendine. Bende artık işi bıraktım sonunda özgürüm ohhhh çok şüükür yaww

Tekrar sağolun kızlar, bugün daha iyiyim. İlaç yazdılar ama benim içim içmeye el vermediği için içmedim. Reflex hadi gözün aydın.

Bu arada 7 kızımız, 4 oğlumuz varmış :). Allah hepsine sağlık sıhat versin inşallah.

geçmiş olsun. bende hafiften grip oldum bütün hastalıklarım 3 günü geçmez buda öyle oldu 3 günde geçti hafif kaldı oda geçecek inş. kendimize çok dikkat etmeliyiz kan olayını ne yapacam ben onu düşünüyorum o kadar ilaç içiyorum ama yine düşmüş artık ilaçlardanda soğur oldum iç iç bir işe yaaramıyor yine düşüyor yine düşüyor bir kerede çıktığını görsem rahat edecem ama yok. :üzgün:

Kızlar geçmiş olsun ben de yeni iyileştim 2-3 gün sürdü rahatsızlığım Allaha şükür şimdi iyiyim mandalinle kiviyle kuşburnu ile hallettim

kızlar bende üşütmüşüm.daha doğrusu terledim dışarıda değiştim hemen ama üşütmüşüm yinede.bende bugun bebişime nevresim takımı aldım tacın outletınden.hemde 17 ytl.normal mağazasında o kalıtedekıler 60 ytl.bu arada kaz tutyunu onermıyorlar bebekte alerjı yapabılırmıs.park yağada karar verdim.pierre cardınınkını alıcam durusu gercekten sağlam onuda 200 ytl ye buldem.bırde pierre cardın yenı bebek arabası cıkarmıs pusetıde var ıcınde araba koltuğuda oluyor.araba uce katlanıp omuzada alınıyor.çok hoşuma gitti bulursam netten modelını soylerım.

Tefaul sanada geçmiş olsun. Kan için en bende hap kullanıyorum ama aynı zamanda keçi boynuzu pekmezini içiyorum arada. Kan için çok iyimiş ve bunun için çok kullanılıyormuş, Koska'dan alıyorum ben gayet güzel. Ayrıca kırmızı kuru üzüm, kırmızı lahana yani kırmızı renkli meyve sebze tüketmeni naçizane tavsiye ederim.

Bu arada kızlar balkızımın odasını aldık bugün. kararsız annesinin birşey yapamayacağını anlayan babasının müdahalesi ile olayı hallettik. Hafta başı odasını boyatıp, kağıtlatmıştık. O kadar şeker oldu ki gidip gelip sürekli odaya bakıyoruz. Bugünde mobilya işini hallettik, iki kapak dolap, 3 çekmeceli bir şifonyer ve birde bebek karyolası aldık, darısı benim gibi kararsızların başına. Gerçi iyi günlerde sağlıkla,sıhatle gelsinde kızım gerisi boş.

Edacım güzel kızın odasını güle güle kullansın yeni odası hayırlı olsun bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…