2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol Şükran, üzerimden bir yük kalktı inan. Bundan sonra artık daha kolay hazırlıklarımız kaldı. Gerçi odası yaza kadar kullanılmayacak ama ne alacağım, nereden alacağım derdi bitirdi beni. Millette bayıldı sürekli filkir soruyordum herkese, eve gelince içime sindi ama. Şimdi kızımın ve benim çantalarımız var sırada.

ms. edacigim hem gecmis olsun hemde gule gule kullanin bebisinin odasini saglikla insallah.Kizlar gobeginden rahime aniden sanci olan varmi benim dun elektirik carpar gibi bir sanci oldu saniyelik bir sey anlamadim ne, sali gunu doktorum var aramadimda ama dun ara ara oldu cok acitti

Sağol gülümse, çok yorma kendini. Artık eğilip kalkarken, iş yaparken daha dikkat etmek lazım sanırım.

edacım güle güle kullanın odanızı inşallah.üstünden büyük bir yük kalktıgülümse canım sende dikkat et kendine artık daha dikkatli olma zamanlarımız geldi

sagol canim hakikaten artik anlamiyorum nasil bir hamilelik geciriyorum hem cok rahatim hem aniden degisiyor bir agri olusuyor sanirim kontrolsuz bir hareketim oluyor bilemiyorum bu aralar karnim cok kasiniyor catliyorum galiba ne kadarda kremlesem sonuc husran olacak gibi

merhaba kızlar artık sona yaklaşıyoruz çok dikkatli olmak gerek
bu arada doğuma karar verdinizmi normalmi sezeryanmı ben ikisindende çok korkuyorum normal doğum istiyorum ama geçenlerde çıban çıkardım doktor temizleyelim dedi temizlerken bastım yaygarayı doktorum bide normal doğum istiyosun nasıl yapacaksın küçücük çıbana dayanamıyosun dedi haklıda çok kararsızım

seker gibi canim gecmis olsun bende dogumdan cok korkuyorum normal istiyorum internette dogum videolarina bakiyorum bazisi korkutuyor bazisida cesaret veriyor hayirlisi insallah

Merhaba arkadaşlar

Bende dün doktordaydım ve ilk defa doğumla ilgili konuştuk. Alttan muayene etti, ben vajinal ultrasonla bakacağını sanıyordum ama öyle değilmiş. 1 dakikalık bir işlem. Normal doğum için sorun yok dedi doktor, tabi şimdiden normal doğum diyemem ama herşey yolunda gider ve istersen normal doğum yapabilirsin dedi. Ve erken doğum gibi bir durum gözükmüyor 2008 de gelecek muhtemelen dedi. Kızımda 2 kg. olmuş (maşallah), herhalde üçten az gelmeyecek. Bende 3 haftada 1 kilo almışım, bence iyi ama doktorumu tatmin etmedi, dikkat ediyorum dedim, bu dikkat eden halin mi dedi. Bende inanın ben istediğimi yesem haftada 2 kilo alırım dedim. Ben acayip duygusallaştım bu aralar gözyaşı hep hazırda bekliyor. Ne olsa duygusallaşıyorum başlıyorum ağlamaya. Kızımın odasına giriyorum zırrr ağlıyorum, tv izliyorum öyle.

sağolun kızlar artık sondakikada ne olurr bilmem ama şimdilik bendede herşey normal doğumu gösteriyor hepimiz hakkında hayırlısı artık allah onunda kolaylığını verir inşallah
doğum videoları bende izledim gülümmsee valla dedğin gibi bazıları çok kolay geliyor cesaretleniyorum
eda duygusallığa gelince bende sürekli ağlar oldum kendimi çok yalnız hissediyorum ve sürekli ağlıyorum

Kizlar Bende Normal Doğumdan çok Korkuyorum Ama Bir Aksilik çikmazsa Normol Doğumu Tercih Etcam Aslinda Doğum Videolari Izlememek Lazim Ama Bende Izledim Bir Kaçtane..

ben sezeryan istiyorum.ama spinal.her iki doğum şeklininde artıları da var eksileride.hem günüm belli olsun hemde son ana bırakıp riske girmek istemiyorum.birde alttan keseceklerine üstten kesmeleri daha işime geliyor.bi acayip oluyorum vajinadan yapılan kesiği düşününce.

aynı fikirdeyim canım.bende artık spinal düşünmeye başaldım.gerçekten alttan kesilmesi yada yırtılması bana çok acayip geliyor ne bileyim utandırıyor.dediğin gibi günde belli olsun istiyorum bakalım hayırlısı.
edacım bende acayip gelgitler yaşıyorum bu aralar.sanki gözyaşım gözkapağımın arkasında bekliyor gibi.birde sinir var sormayın.canım eşimin burnundan getiriyorum.normaldir sanırım bunlar.

Kızlar bebişlerinizin kıyafetlerinizi ne zaman yıkamaya başlayacaksınız? Şimdiden yıkayıp dolaplarına yerleştirsek çok mu erken olur acaba?

canım bende yıkadım ütüledim kaldırdım çantamızı bile hazırladık çok zevkli kızlar

oh maşallah ben yıkamadım daha çantada hazırlamadım.yavaş yavaş yapsam iyi olacak sanırım

Şüko'cum bende bu hafta yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim. Mobilyaları havalandırıyorum, ondan sonra yıkayıp yerleştireceğim. Biz hala çantalarımızı hazırlamadık sıra gelmedi daha

Ben de öncelikle mobilyaların havalanmasını bekledim yavaş yavaş ben de başlayayım bebişimin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeye çok mu erken olur acaba diye düşünmüştüm ama en iyisi biran önce başlamak ay çok heyecanlanıyorum yaaa:)))

:) Ben odası yerleşirken çok ağladım. Harhalde ütü yaparken salya sümük olacağım. Hem heyecanlanıyor, hemde hüzünleniyorum. Neden onu da bilmiyorum ama tuhaf işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…