2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar, sindirim sorunu yaşıyorsanız bir tavsiyem var, yeşil çay. Ben hamileliğimden öncede yeşil çay içiyordum (çok siyah çay içtiğim için azaltmak maksadıyla ve faydaları çok olduğu için başlamıştım), hamileliğimden sonra doktorum içebileceğimi söyledi. Ama düzenli içmiyorum her zaman, bu aralar düzenli içmeye başladım ve kabızlık v.s. sorunum yok şükürler olsun. Hatta geçen ay dr. ilaç vermişti onu bile kullanmadım. Sabah kahvaltılarımı yeşil çayla yapıyorum, 2 çay kaşığı yeşil çayın üzerine 1 su bardağı sıcak su ekleyip ağzını kapatıyorum ve 2-3 dakika bekleyip içiyorum. Sorun yaşayan arkadaşlara öneririm.

Bu arada sesiniz soluğunu çıkmıyor, nasılsınız kızlar?

merhaba kızlar yavaş yavaş herkezin odası gelmeye başlamış hayırlı olsun Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. bizimde odamız dün geldi. çok güzel bir duygu odaya girip çıkıp bakıyoruz eşimle inşallah Allah kullanmayı da nasip eder hepimize biz mobilyayı marangoza yaptırdığımız için çok fena vernik kokusu var iyice havalandırmadan yerleştiremicem eşyalarını siz bebeğin kıyafetlerini sabun tozuyla mı yıkadınız? herhangi bir sabun tozumu yoksa bunun için özel bişey varmı?

bu arada bende nasıl doğum yapıcam diye düşünmeye başladım hamile kalmadan önce normal doğum istiyordum ama şimdi hem korkuyorum hemde çok utanıyorum hemşireler ebeler gelip geçip bakıyorlarmış açılma varmı diye sezeryan desen sonrası kötü en az bir hafta acı çekiyorsun zor ama olsun bebeklerimize kavuşucaz sonucta herkez doğuruyo bizde doğururuz Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin hepimize

hayırlı olsun feza allah bebeklerimizin odalarında koşup oynadığınıda gösterir inşallah
ben omonun baby deterjanını aldım canım diğerleri leke çıkarmıyor dediler tabi bilemicem daha hepsi yeni olduğu için leke çıkarıyormu çıkarmıyormu yumuşatıcısıda yumoş baby aldım

kızlar gece sağdan sola dönerken heryerim ağrıyor gece bi arada hafif sancı oldu gibi ama hemen geçti tabi ben böle uykuya daldım rüyamda sancım tuttu eşim beni kaldırmaya çalışıyor hadi sancın tuttu hastaneye gidelim diye ama ben ne olur bırakın ben çok yorgunum heryerim ağrıyor daha sonra doğurayım diyorum bi uyandım nasıl ağlıyorum bilinç altım doğumu düşünmekten alt üst oldu kendime çok kızıyorum ne ödleksin kızım diyee :tomato:

şeker gibi sağol canım amin cümlemize sanada geçmiş olsun bu aylarda böyle rüyalar görmek normalmiş bende şimdiden başladım korkulu rüyalar görmeye

Benim de geçen gece hafif sancılarım oldu bunlar normalmiş kızlar yalancı doğum sancılarıymış ben de yatakta sağa sola dönerken bütün kemiklerim ağrıyor

Şeker gibi çok düşünme canım bunları zaten uyumak yeterince zorkan kafanı bunlarla doldurup karıştırma. Bende dün gece rüyamda doğum yapmışım bir oğluşum olmuş ama hiç yadırgamıyorum. Hafif sarı, gözleri renkli bir bebek ki bizde böyle kimse yok. Gayet sakinim ve duruma hakimim. Bilinçaltı işte, ben doğumu düşünmüyorum ve sonrasında da bir süre zorlansamda yapabilirim gibime geliyor. Eee tabi dervişin fikri ne ise zikri odur derler, rüyamızda da düşündüklerimizi görüyoruz. İçinizi ferah tutun arkadaşlar, Allah bebeklerimize, bize, babalarına sağlık sıhat versin. Öyle ya da böyle doğacaklar, sağlıkla gelsinler inşallah.

benimde sabahları sanki dayak yemişim gibi butun kemiklerim ağrıyor.bu aralar çok fazla uyuyorum.elimde olmadan.bende dun gece doğuruyordum

kızlar bebekler için yarı ortapedik yatak öneriyorlar.siz aldınızmı yataklarınızı.nereden aldınız.ben park yatağın içine almadım henüz. daha doğrusu beğenemedim birtürlü içime sinmedi.

Bebek odasının yatağını mothercareden aldık ama yatak odamızda duracak olan beşik için henüz almadık sanırım onun için de işbir yataktan sipariş vereceğiz çünkü o ölçülerde pek yatak yok gibi

merhaba
ben ocagın 20 sinde filan kızımı kucagıma alcam minicik ellerini tutcam...
ya zaman azaldıkça sabrımda azalıyor ,bir de rüyalarıma girmeye başladı
kiloya gelince 66 kilo oldum ya kendimi penguenlere benzetiyorum eşim de bana
teletabies diyo
[/url

merhaba kızlar fezacım bende omo baby ve yumoş baby aldım iyi olduğunu söylediler.dün ayrıca sebamed in bakım ürünlerinide aldım tırnak makası ve saç fırçamızıda aldık.akşamda kıyafetlerini yıkadım.kısmetse bu gün ütüliycem.ama daha önce bugün saat 1:20 de dr umla randevum var.bakalım inşallah herşey yolundadır.edanında dediği gibi Allah bizlere eşlerimize bebeklerimize sağlık sıhhat versinde gerisi halloluyor.bu arada çok heyecanlıyım.kızımı görmeyeli tam 40 gün oldu çok özledim.

amin kızlar inşallah allah sağlık versin herşeyden önemlisi o
iremik hadi canım gözün aydın kızını göreceksin hayırlı haberlerle gel

Hadi hayırlısı iremik, zaten bundan sonra sıksık göreceksin bebeğini. Benim doktorum artık 2 haftada bir çağırıyor. Bugün kızımın mobilyalarını sildim ama hala kokusu var, ben eşyalarını yıkayıp yerleştireyim diyordum ama iyice kokusunun çıkmasını bekleyeceğim. Sözde boyasız aldık ama yine de kendi kokusu var.

sağol iremikcim amin herşeyin başı sağlık ve sıhhat.negüzel bebişini görüceksin güzel haberlerini bekliyoruz.bizde haftaya gidicez şimdiden gün sayıyorum

kızlar bende bugün prensesimi gördüm.1640 gr olmus bebişim.ama çok nazlı yine yüzünü göstermedi.dayamış rahim duvarına ağzını açıp kapıyor.bööö yaptı yani bize.bende heveslenmiştim dvd ye çekicez die artık 15 gun sonraya kaldı.prensesim 15 gunde 340 gr almı.anneside 1 kilo.şimdilik bir problemimiz yok çok şükür.doktrumla konustum ve sezeryan istediğimi söyledim.o da beklenen doğum tarihiden 10 gun once alırız dedi.sezeryan doğum yapıp 1 hafta sonra tekerleklı sandalyeyle gelende var,kot pantolonunu giyip gelende var dedi.birde ağrı eşiğiyle alakalı bir şeymiş bu.normalinde artısı eksisi var sezeryanında yani.işte böyle kızlar.birde kan,vitamim ve balık haplarına devam tabi.

Gözün aydın sevorane bebişlerimiz iyilikle sağlıkla büyüyorlar. Hele birde sağ sağlim kucaklarımıza alsak. Ben rahatım ama eşim heyecanlanmaya başladı, ben bebeği düşünüyorum o da beni. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…