2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar kızlar.bugün gördük kızımızı.yaklaşık 42 cm(FL ile 7 yi çarpınca çıkıyyor demişlerdi daha önce bu sitede) ve 1890 gr.dr herşey iyi dedi çok şükür.sipinal anestezi ile sezeryan istediğimi söledim devlette doğum istediğimi söledim olur dedi.beklenen tarihten 1 hafta 10 gün önce alırız dedi.hiç çatlak oluşmamış bende sanırım kullandığım yağ işe yarıyor.çok özlemiştim kızımı iyi oldu.Allah nazarlardan saklasın hepimizi kızlar.
ee gelincede kıyafetlerini ütüleyip yerleştirdim.anlayacağınız çok yorgunum ama bir okadarda heyecanlıyım.
edacım gerçekten mobilyaların kendine has bir kokusu oluyor.bence bırak iyice havalansın.
sevarone bu arda seninde gözün aydın sende gördün bugün bebeğini.
neyse kızlar şimdilik bu kadar hepinizi öpüyrummm
bu arada kutucuk atlamışız yaşasıııınnnn

iremikcim ve edacım iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.sağlıkla ve analı babalı buyuturuz inşallah bebişlerimizi.

kızlar ben mini çamaşır makinesi arıyorum bebişimim kıyafetleri için.iki parça için makineyi açmak mantıksız geliyor bana.bir bilginiz varmı?

Sevoranecım e-bebek .coma gir orada var mini çamaşır makineleri yanlış hatırlamıyorsam 250 ytl civarındaydı aslında biz de bir ara düşündük almayı

dediğin gibi biraz araştırdım şükocum.ama kararsızım.siz almayı planlıyormusunuz.

İlk başta almaya karar vermiştik aslında ama şimdi biraz kararsızız düşünecek olursak gerekli birşey ama sıktırma yapmıyormuş bu makineler yani oradan alıp diğer büyük makineye koyacağız orada sıktıracağız ayrıca biraz da tuzlu geldi fiyatı bana hala düşünme aşamasındayız canım

E-bebekte bende görmüştüm ama fiyatını görünce çok gereksiz geldi. Media Markt'ya Sinbo'nun mini çamaşır makinası olduğunu duydum fiyatıda 80-90 ytl civarıydı. Şimdi yazarken internetten baktım 80 ytl'ye var. Ben onu araştırıp belki sonra almayı düşünüyorum ama ona sıra gelemedi daha. Bilgilerinize...

Gerçi ATICO CLEANLINE MİNİ ÇAMAŞIR MAKİNESİ haricinde diğerleri 15 dak. gibi bir sürede yıkıyor (yani ıslatıyor galiba). O da suyu ısıtmıyor sıcak suya bağlamanız gerekiyormuş.Sıkmıyormış. Hepsinin bir sorunu var yani, en iyisi evdeki kendi makinelerimiz sanırım.

slm kizlar kac gundur giremedim siteye yatili misafirim vardi cok yoruldum simdide her yeri sildim supurdum .artik bir temizligi 40 saatte anca yapiyorum yata yata :bbo: kizimda istemiyor zaten yatayim elimi karnima koyuyum oda dekmelesin istiyor minik cadim naniknanik yoksa cok agritiyor belimi bu bebisler cok akilli olacak kizlar kok sokturecekler galiba bende 3 haftada 300 gram almisim soktayim haftada1 kilo almaya alisiktim da sırnaşık şey bebegim aliyordur kilo degilmi hem sevindim hemde iyi beslenmedimmi diye kafama taktim sizce ?:uhm:

canım bebeklerimiz 31-34 haftalar arasında bizden daha cok besın alıyor.bu haftalarda haftalık ortalama 300 gr. alıyor.yanı endıselenecek bırsey yok ama ozellıkle bu haftalarda 20-30 dk.lık dınlenmeler uzanmalar bebişlerimize iyi gelecektir

Selam kızlar bende uzun zamandır giremiyorum malum günler yaklaştıkca işlere veriyorum kendimi temizliğim bitmek bilmedi hala eve badana yaptırıyorum ne zor işmiş biyandan ustaya yemek hazırlıyorum biyandan temizlik yapıyorum çok yorucu geçiyo ama herşey bitsin ayaklarımı yzatıp yatıcam valla.
bende bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüledim çantamızı hazırladım ama çok eksik var daha aklıma geldikçe atıyorum çantanın içine günler yaklaştıkca heyacan basıyor oğluşumu çok merak ediyorum hayırlısıyla ve sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi.

kendini fazla yorma canim diyecegim ama evin duzene oturdugunu gormeden oturmassin kesin kendimden biliyorum bu temizlik isi zaten biz kadinlarin en hassas oldugu durum sanirim her gun evi silip supurmesem sanki tozun icinde oturuyormusum gibi geliyor hamilelikte ben toza karsi daha hassaslastim sanirim hapsurup duruyorum genelde

insallah canim bebisim kilo alsinda :icecream: kilo almayayim derken uzuldum gecen hafta az kilo almisim diye kafamçokkarıştı bebegim saglikli olsunda yarin 32 haftalik olacagim inanamiyorum birden nasil gecti haftalar ya 12 nci haftada bebegimin ilk hareketlerini gorunce bu zaman nasil gececek daha cok var diyordum 20 hafta gecmis simdi ise 40 haftalik olmasina 8 hafta kalmis cok heycanlaniyorum :1shok:

:) Evet gülümse ya, ilk hareketlerini gördüğüm gün dün gibi. Sİteye gelirdim 32,33 haftalık hamileleri görünce ooo bunların bitmiş derdim. Bugün 34 haftalık oluyorum şimdi ama bitmiyormuş. Vakit yaklaştıkça hem seviniyorum hemde içimi bir hüzün kaplıyor, onun içimde olmasına o kadar alıştım ki. Gerçekten bir parçam o benim, canımdan, kanımdan ve sevgilimden. Şimdi sadece benim ama doğunca öyle olmayacak. Ben sevdiklerini asla paylaşamayanlardanım (annen bile okşasa benim bağrım kan olur olayı yani). Bir yandan gelsinde sağlığından emin olayım istiyorum, delilerin hamileliğide böyle oluyor sanırım.

edacım bende çok düşünüyorum bunu doğumdan sonra bomboş hissedermiyim acaba diye okadar alışıtımki tepiklemesine.ama onu heyecanla beklemek ve sağlıkla kucağına almakta güzel.hem babişleride merak ediyor onları biran önce gelsinler hayırlısıyla.
artık bende temizlik yaparken falan çok yoruluyorum ve acayip bel ve bacak ağrıları oluyor.hiç böyle olacağımı tahmin etmiyordum.ben hep hoplaya zıplaya dolaşıcam sanıyordum.öyle değilmiş anladıkkk

kızlar ben hamilelik boyunca hep hareketliydim ama bu haftalarda hareketlerim kısıtlanmaya başladı bebişlerimize gelince tekmeleri halen beni müthiş heyecanlandırıyor ama doğduktan sonrada kokusu heyecanlandıracak değilmi?

Elbette heyecanlandıracak düşünürken tuhaf oluyorum ya. Kucağımıza verecekler yabancı bir surat işte benim kızım, benim bebeğim. Offfff

Benim durumum iyi şükürler olsun, hiç ağırlaşmadım ama uyku ile başım dertte, sabah 7- 7:30 gibi uyanıyorum eşim işe gittikten sonra yatakta tv izliyorum ve 9 gibi dalıp 1-1,5 saat uyuyup sonra kahvaltı yaparsam günüm rahat geçiyor. Ama uyanıpta bir daha uyumazsam saat 4 gibi bir uyku bastırıyor ki sormayın, kafayı bir vuruyorum 2 saat uyuyorum.

kizlarr bebegime bir tulumlar aldim bir tatlilar ki icinde bebisim nasil tatli olacak hayal ediyorum kucagima alip yumusak yumusak opecegim gunu bekliyorum bir bebek gorsem bakmadan gecemiyorum ''3 aylik heralde benimkide boyle olur diyorum'' bebegim cook ozledi seni canim kuzum

Off kızlar yaa hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ne güzel çok duygulandım inanın bende hamile kalmadan önce giydiğim kıyafetlerimi deniyorum eşim gülmekten yerlerde yani sanki hiçbiri olmıcak daha bana, öyle hissediyorum.He bu arada kızlar benim çatlaklarım çıkmaya başladı badem yağı kullanıyorum ama nafile yinede çıktı hemde öyle böyle değil çok fena sanırım hamile kalmadan önce aşırı zayıftım hatta şöyle söyliyim sıfır bedendim karnımda hep bi gerginlik sertlik sanki karnım yırtılcak gibi sonunda çatladı işte off çok kötü bir görüntü yaa.

günaydın güzel ocak anneleri valla ben de size özeniyorum ne güzel 34 haftalık olmuşsunuz.Benim deha 4 haftam var ya 34e(
Bu arada bebişimizin odasını aldık çilek mobilyanın geçen sezonunda vardı prens serisi,artık üretilmiyor.Fıstık yeşili ve mavi.Ama çilek artık büyüyen beşik çalışmadığı için beşiği normal,iki kapılı dolabı,bir kitaplığı ve bir komidini var.1100ytl.Haftaya gelip kuracaklar:)))).valla bu mobilya işi bitti ya içim rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…