- Konu Sahibi EmirkanVeEymenin Annesi
-
canım ben pek detay anlamadım desem
şimdi gelişmemiş olması gelişmeyeceği anlamınamı geliyor. kendiliğinden düşük olabiliyormuymuş.
keşke bir doktora daha gitseydin
cnm kanamam başladı .. bir hafta sonra filan da kontrole gidicem.. bebişim kesin gitti yani.. kendiliğinden gitmeseydi kürtaj olucaktım .. en azından ona gerek kalmadı şükür .. durum bu .. sağlıksız bir gebelikti demek.. Allah hayırlı versin sağlıklı versin .. napalım ..herkese tekrar teşekkürler..[/QUOTE
Canım çok geçmiş olsun,kendini üzme bu kakar canım,herşeyinde bir hayırı var.Mervenin büyümesine bak ve tadına çıkart.
bu akşam gitti bebek.. bir sancıyla geldi.. o kadar da küçük değildi eşiyle filan bir avuç kadar .. mafoldumben çok berbat bir duyguymuş .. bunu da yaşadım ..ama sonrasında çok ama çok rahatladım .. çok şükür en azından kürtaja gerek kalmadı .. şimdi ben lohusamıyım yaa.. bilgisi olan var mı ?
bu akşam gitti bebek.. bir sancıyla geldi.. o kadar da küçük değildi eşiyle filan bir avuç kadar .. mafoldumben çok berbat bir duyguymuş .. bunu da yaşadım ..ama sonrasında çok ama çok rahatladım .. çok şükür en azından kürtaja gerek kalmadı .. şimdi ben lohusamıyım yaa.. bilgisi olan var mı ?
nasıl yanii yaa bir avuçmu( canım peki düşük olması için herhangi bir ilaç vermişmiydi doktor? yoksa kendiliğinden mi gitti.. benim de ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı.. yani aynen senin durumundaydım sayılır.. kese görünmüştü ama kalp atışı filan yoktu.. bizde bekledik ve normal regl kanaması şeklinde olmuştu (
geçmiş olsun mu denir nedenir böyle durumlarda bilemedim arkadaşım.. lohusalık konusunda da her hanigi bir bilgim yok tatlım..
ay canim yaaa(((((((
cok gecmis olsunn..
allah sana en kisa zamanda yine bir evlat versin.
i ih :)) ben estetik olcam :)))
deformasyon icin bir kac yil beklesek ?
tekrar geçmiş olsun feridecim sen yazınca içim bi tuhaf oldu yaa allahım bi daha yaşatmaz inşallah hiçbirimize.
ferıdemm benımde ılk bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmuştumm çok ıyı anlıyorum senı en azından kürtajı yaşamama na sevındım gerçi ben anlattıkları kadar kötü bir kürtaj geçrimedımmm.. emınım kendım düşürseydım daha da korkardımmm...sen anlatırken bıle dıken dıken oldumm yazısı böyleymışş umarım ALLAH sana en kısa zamansa yıne salıklı bır yavru nasıp ederrr..
bu arada ben kürtajdan ıkı ay korunduktan sonra hemen hamıle kaldımm düşükte nasıl oluyor bılmıyorum ama kurtajda 2 ay korunmak yeterlıoluyormuş canımm..
lohusalık hakkında benımde bılgım yok canımm
cnm sorma ben de kanama şeklinde oluyor diye düşünüyodum .. cuma günü başladı kanamam ben de düşük yaptım filan dedim herkese ama ne bilim böyle olucağını .. utanıyorum pek anlatmak istemiyorum ama örnek olsun bilsin korkmasın başka kimse diye söylemek de istiyorum çünkü ben çığlığı bastım yani.... resmen kese ve arkasından el şeklindeki eşi düşüyor ( çekince tabii ) .. eşim bugün gömecekmiş .. canı yoktu elbette ama yine de kıyamadık.
benim hemen bebişim olmuyo normalde maalesef merveyi bir sene beklemiştikumarım bu sefer çok beklemem .. çünkü düşündükçe hem yaşım itibariyle hem kızım için en erken zamanda bir bebiş daha olsa iyi olacağını düşünüyorum .. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?